• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
konjkav

بهم ریختگی بعد از انتقال

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان وقتتون بخیر

کسی میتونه راهنماییم کنه سایت رو از این به هم ریختگی دربیاریم؟!؟!؟!؟!؟!

نه عکس ها بالا میاد

نه تم

تو بعضی جا هام ؟؟؟ ؟؟؟ ؟؟؟ شده نوشته هام!

ممنون میشم راهنماییم کنید

آدرس : http://www.flymusic38.org/

ویرایش شده در توسط konjkav
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس سایتتون که 404 میده

بهتره اگر پوسته را دارید دوباره نصب کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام از دوستان کسی میدونه مشکل از کجاس؟!

http://www.flymusic38.org

همه تم هارو میزنم اینجوریه!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 404 نمیده اما کاش میداد !

پوسته ی دیفالت رو لااقل قرار بدید تا به مرور بشه مشکلات این پوسته رفع کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 404 نمیده اما کاش میداد !

پوسته ی دیفالت رو لااقل قرار بدید تا به مرور بشه مشکلات این پوسته رفع کرد

اوکی داش الان پوسته :

دوهزار و ده

گذاشتم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب حالا بفرمایید این فهرست ها رو چه جوری درست کردید؟ - آیا افزونه استفاده کردید یا از فهرست های خود وردپرس یا کد دستی؟ چون خیلی طولانی هستند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منو واسه خودشه

نه افزونه ای واسه منو نصب نکدم به جز categoory order

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز استایل قالب یافت نشد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول از همه کش را غیر فعال و تمیز کنید و کدهای گوگل آنالیز رو هم تا آخر کارتون از قالب خارج کنید که بی خودی براتون ارور رد نشه

این کد را در header.php بگذارید و تست کنید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" type="text/css">

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز استایل قالب یافت نشد

سلام داداشم

استایل قالب هس

http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/style.css

اول از همه کش را غیر فعال و تمیز کنید و کدهای گوگل آنالیز رو هم تا آخر کارتون از قالب خارج کنید که بی خودی براتون ارور رد نشه

این کد را در header.php بگذارید و تست کنید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" type="text/css">

ممنون ایمان جان مشکل از کش بود ولی چرا؟!

از افزونه W3 Total Cache استفاده کردم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از اعمال هر نوع تغییراتی باید کش غیر فعال و تخلیه بشه و الا ممکنه که از وسط تغییرات کش بسازه و صفحه هات ناقص لود بشند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری