• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
sanaz_s13

عدم نمایش تمام عکس های مربوط به پست ها

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام ،

من از یه پوسته استفاده میکنم روی لوکال هاست که وقتی سایت رو ران می کنم هیچ کدوم از عکس هایی رو که مربوط به پست هام هست رو نشون نمیده . وقتی inspect element میگیرم آدرس جایی رو که عکس از اونجا خونده میشه ایجوریه :

src="http://localhost:8080/wordpress/wp-content/themes/sahifa/timthumb.php?src=/wp-content/uploads/2013/05/images-4.jpg&h=55&w=55&a=c"

حدس زدم فایلی که مربوط به نمایش این عکس ها میشه ، اینه timthumb.php ولی خودم اصلا ازش سر در نمیارم . فایلو براتون ضمیمه میکنم اگه میشه یه نگاهی بهش بندازید .

timthumb.php

ممنون میشم

ویرایش شده در توسط sanaz_s13
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا پارسا من به دوتا لینک سر زدم و موضوعاتشو خوندم ، ولی جواب سوالمو پیدا نکردم ، یه جورایی احساس میکنم ربطی به سوالو مشکل من نداشت.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نمایش تصاویر پوسته شما از timthumb استفاده میکنه

که بهتره با تصویر شاخص جایگزین کنید

لینک اول

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نمایش تصاویر پوسته شما از timthumb استفاده میکنه

که بهتره با تصویر شاخص جایگزین کنید

لینک اول

تو همون لینک اول شما گفتید که این خط رو حذف کن :


<img class="postimg" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php get_image_url(); ?>&h=150&w=250&zc=1" alt=""/>

و یه چیز دیگه رو جایگزین کن . این خط رو باید از کدوم یکی از فایل هام حذف کنم ؟ من همچین کدی رو مثل این پیدا نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد پوسته‌ها متفاوت هست

در فایل index,single,page به دنبال timthumb باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ، درست شد.

کد مربوط به

timthumb واسه پوسته ی من تو theme-functions بود.

:)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط irmacfa
      سلام وقت بخیر دوستان این افزونه چطوری هست ؟ من میخوام در پست هام عکس شاخص رو باهاش نشان بدم اما نشانش نیمده این ارور رو میده
      http://www.kalhornews.ir/552/اجرای-104-طرح-اشتغالزایی-در-بخش-حمیل
      در صفحه singel.php قالبم اینو تعریف کردم 
      <?php the_field( "picnews_kl" ); ?> اما باز اینطوری نشانش میده

    • توسط hoshmand1
      سلام من 2تا سایت وردپرسی دارم اکثر مواقع بعضی از فیلم و عکس هایی که بالای چندماه تا چند سال در سایت قرار دارند خراب می شوند و در سایت نمایش داده نمیشه ... فایلشون در هاست هست ولی ادرس فایل را میزنم صفحه 404 نمایش داده میشود و در مطالب نمایش نمیدهد. مشکل از کجاست؟ چرا فیلم و عکس ها اینطوری می شوند؟
    • توسط mani221
      سلام من یک هاست دانلود گرفتم و با یک اسکریپ مسیر فایلی که در افزودن پرونده چند رسانه ای میزارمو تغیر دادم تا اون فای به هاست دانلودم بره.خوشبختانه اون فایل به هاست دانلودم میره و دیگر در هاست لینوکسم نمی مونه.مشکل اینجاس که وقتی عکسی رو که اپلود میکنم در پستام باز نمیشه چکار باید انجام بدم
       
    • توسط ali_reza
      سلام .
      اسم سایت رو از دیتا بیس عوض کردم .
      داخل پنل وردپرس هم عوض کردم .
      مشکلی که پیش اومده اینه که عکس ها ی داخل پست باز نمیشه و باید تک تک از پنل وردپرس بازشون کنم و یکبار دکمه ویرایش رو بزنم تا نشان داده بشند .
      -ادرس عکس های داخل پست وقتی از پنل مدیریت بازشون میکنم ، ادرس دامنه ی جدید است ولی اگر در پست ها به عنوان کاربر عادی بازشون کنم (( که باز نمی شند ) ادرسشون با دامنه قبلی است .
      - تصاویر شاخص بدون مشکل نمایش داده میشوند .
      راهی وجود داره که از داخل دیتا بیس براحتی این مشکل رو حل کرد ؟
      ممنون از وقتی که میذارید .