giasi

رفع ایراد استاندارد MIME برای .htaccess

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

باسلام بنده فایل .htaccess نوشتم البت با مرجع اینترنت چون علمش رو نداشتم

و مطالبی که احتیاج داشتم قرار دادم

دستور دامنه با www اوکی شده یعنی آدرس با www باز میشه فکرکنم کد امنیتی هم فعال شده مطمئن نیستم

اما کمپرس هم عکس و استیل شیت و جاوا اسکریپ دستورش اعمال نشده

و نیز می خوام چک بشه استاندارد درست نوشته شده و آیا ایراد داره

کل فایل قرار میدم لطفا ادیت بزنید و درستش کنید



Options All -Indexes

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.tik.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*) http://www.tik.com/$1 [QSA,L,R=301]

RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http://(www.)?tik.com/.*$ [NC]
RewriteRule .(gif|jpg|swf|flv|png)$ /feed/ [R=302,L]

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteCond %{REQUEST_URI} /+[^\.]+$
RewriteRule ^(.+[^/])$ %{REQUEST_URI}/ [R=301,L]
</IfModule>

<FilesMatch “.(flv|gif|jpg|jpeg|png|ico|swf|js|css|pdf)$”>
Header set Cache-Control “max-age=2592000?
</FilesMatch>


# BEGIN Compress text files
<ifModule mod_deflate.c="mod_deflate.c">
<filesMatch "\.(css|js|x?html?|php)$"=""\.(css|js|x?html?|php)$"">
SetOutputFilter DEFLATE
</filesMatch>
</ifModule>

# END Compress text files
# BEGIN Expire headers
<ifModule mod_expires.c="mod_expires.c">
ExpiresActive On
ExpiresDefault "access plus 1 seconds"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 35900 seconds"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 35900 seconds"
ExpiresByType image/png "access plus 35900 seconds"
ExpiresByType image/gif "access plus 35900 seconds"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 35900 seconds"
ExpiresByType text/css "access plus 6040 seconds"
ExpiresByType text/javascript "access plus 2160 seconds"
ExpiresByType application/javascript "access plus 2160 seconds"
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 2160 seconds"
ExpiresByType text/html "access plus 600 seconds"
ExpiresByType application/xhtml+xml "access plus 600 seconds"
</ifModule>

# END Expire headers
# BEGIN Cache-Control Headers
<ifModule mod_headers.c="mod_headers.c">
<filesMatch "\.(ico|jpe?g|png|gif|swf)$"=""\.(ico|jpe?g|png|gif|swf)$"">
Header set Cache-Control "max-age=2592000, public"
</filesMatch>

<filesMatch "\.(css)$"=""\.(css)$"">
Header set Cache-Control "max-age=604800, public"
</filesMatch>

<filesMatch "\.(js)$"=""\.(js)$"">
Header set Cache-Control "max-age=216000, private"
</filesMatch>
<filesMatch "\.(x?html?|php)$"=""\.(x?html?|php)$"">
Header set Cache-Control "max-age=600, private, must-revalidate"
</filesMatch>
</ifModule>

# END Cache-Control Headers
# BEGIN Turn ETags Off
<ifModule mod_headers.c="mod_headers.c">
Header unset ETag
</ifModule>
FileETag None

# END Turn ETags Off
<ifModule mod_headers.c="mod_headers.c">
Header set Connection keep-alive
</ifModule>

<IfModule mod_headers.c="mod_headers.c">
<FilesMatch "\.(js|css|xml|gz)$"=""\.(js|css|xml|gz)$"">
Header append Vary: Accept-Encoding
</FilesMatch>
</IfModule>

# BEGIN Remove Last-Modified Header
<ifModule mod_headers.c="mod_headers.c">
Header unset Last-Modified
</ifModule>

# END Remove Last-Modified Header

ErrorDocument 404 /404.html

ویرایش شده در توسط giasi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر برای هر بخش دلیلی دارد. پس نباید مشکلی باشد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه ایراد جدید یکی از آدرس هام با php بوده رو تعریف کرد بود توی هاست با کلیک روی آدرس صفحه دانلود میشه

عکس قرار میدم

لینک عکس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی آدرسی که .php دارید رو میزنید دانلود میاره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله البت من دستورش پاک کردم درست شد اما من دستورش رو

.htaccess

دادم

اما نمی دونم چرا کلیک میکنی روی یکی از آدرسها بالای هیدر که کانتکت هست و php می باشه

دانلودش میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک آدرس رو اینجا بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر