• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
686868

یه سوال در مورد کدکردن فوتر ؟!

20 پست در این موضوع قرار دارد

یه سوال هست در مورد انکد کردن فوترهای قالبها . که خیلی ذهنمو مشغول کرده .. و اون هم اینه که ! آقا جون وقتی میشه به راحتی اون کدهای عجق وجق رو حذف کرد و کلا فوتر رو از بین برد ... دیگه این کارها (کد کردن و دنگ و فنگ و دردسر ) برای چیه ؟ نکنه من اشتباه میکنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله اگر با حذف یا جایگزینی مشکل حل شود

روشی هست برای مردم ایران فقط

چون به مولف اثر احترام نمیگذارند و همچنین کپی‌رایت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حالا یه سوال دیگه .. فرض که ما کدهامون رو دیکد کردیم! حالا این کدهای عجق وجق چطوری تشخیص داده میشوند ..

به عنوان مثال فرضا من کدهای زیر رو دیکد کردم


<?php blog_info(); ?> ......

و به این شکل تبدیل شده


dfg5gdigjogjadsg 4a5 gegdz54564

.... حالا قالب ما چطور این کد رو تفسیر میبکنه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما دارید انکد میکنید نه دیکد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه سوال هست در مورد انکد کردن فوترهای قالبها . که خیلی ذهنمو مشغول کرده .. و اون هم اینه که ! آقا جون وقتی میشه به راحتی اون کدهای عجق وجق رو حذف کرد و کلا فوتر رو از بین برد ... دیگه این کارها (کد کردن و دنگ و فنگ و دردسر ) برای چیه ؟ نکنه من اشتباه میکنم ؟

به راحتی می شه یک شرط هم برای اون کدها گذاشت که اگر در فوتر نبودند کلا سایت لود نشود یا فایل استایل لود نشود

حالا یه سوال دیگه .. فرض که ما کدهامون رو دیکد کردیم! حالا این کدهای عجق وجق چطوری تشخیص داده میشوند ..

به عنوان مثال فرضا من کدهای زیر رو دیکد کردم


<?php blog_info(); ?> ......

و به این شکل تبدیل شده


dfg5gdigjogjadsg 4a5 gegdz54564

.... حالا قالب ما چطور این کد رو تفسیر میبکنه ؟

دی کد کردن نرم افزار مشخص داره که معمولا روی سرور ها سواره در ضمن می شه در کدها دستوری داد که از جایی خاص بعد از چک کردن کپی رایت دی کد بشند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما دارید انکد میکنید نه دیکد

بله .. اشتباه تایپی بود ! عذر میخوام .. حالا ممکنه جواب رو بدید ؟

به راحتی می شه یک شرط هم برای اون کدها گذاشت که اگر در فوتر نبودند کلا سایت لود نشود یا فایل استایل لود نشود

بسیار شرمنده میکنید اگر راهنمایی و کمک بفرمایید در این مورد/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان ساعت یکه عمری بود فردا ولی صورت کلیش:

بخش کد شده فوتر را در یک لایه با نام آی مثلا footerCode قرار می دهید و با جاوا اسکریپت


<script type="text/javascript">
function loadstyle()
{
var code = document.getElementById("footerCode").innerText
var mycode = "Code"
if(code==mycode)
{
document.getElementById('style').href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css";
}
else
{
document.getElementById('style').href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style0.css";
}
}
</script>

که مخفی کردن کد جاوا در فایلهایی مثل jquery.js و از این قبیل که به راحتی بهش نشه دسترسی داشت هم هنر طراحه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بسیار بسیار سپاس ...

الان اجازه بده تا من درس پس بدم ، ببینم درست فهمیدم تا اینجا یا نه ؟

1- اولین کاری که انجام میدیم .. کد مربوط رو با یک انکدر ، رمز گذاری میکنیم و سپس دیکدر همون کد رو در هاست قرار میدهیم ؟ درست ؟ (کدوم هاست ؟ اگر برای مشتری بود ، باید توی هاست اون قرار بدیم ؟)

2-

بخش کد شده فوتر را در یک لایه با نام آی مثلا footerCode قرار می دهید و با جاوا اسکریپت

در این جا لایه به چه معناست ؟ کلا این قسمت آخر توضیح رو متوجه نشدم درست ! عذر میخوام.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1. دیکدر در هاست موجوده کافیه با یک نکد ساز معتبر کد را بسازید

2. لایه می تونه


<div id="footerCode">
CODE
</div>

اینجوری باشه

توضیح در اوایلی که html ایجاد شد تگ ها محدود بود و یکی از مهمترینشون layer که الان منسوخ شده و جاش رو به چندین تگ مثا p span div h1 h2 .... داده محتویات هر کدوم از این تگ ها را می توان لایه خواند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست خوبم از آموزشهای خوبتون ممنونم / اونجا که گفتید میشه کاری کرد که اگر در کدهای فوتر دستکاری شد قالب به هم بریزه ،! و یک کد در این رابطه دادید ... الان محتویات فوتر من به شرح زیر است ! میشه انجام بدید ؟

واقعا بلد نیستم !


<div class="foot">
<div class="tarah">
<span> طراحی :
<a href="http://domain.ir"> اندیشه من </a></span>
</div>
<div class="copy">تمامی حقوق و مطالب این سایت محفوظ و مربوط به <?php bloginfo('name'); ?> می باشد.</div>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از کد ایمان عزیز استفاده کنید و به کد بالاآی دی اختصاص بدید و بجای footerCode از اون ای دی استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

استاد وجدانا من گیراییم ضعیفه .. من به این شکل عمل کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد ...

این کد رو گذاشتم داخل فایل هدر و قبل از </header> ..


<script type="text/javascript">
function loadstyle()
{
var code = document.getElementById("footer").innerText
var mycode = "Code"
if(code==mycode)
{
document.getElementById('style').href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css";
}
else
{
document.getElementById('style').href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style0.css";
}
}
</script>

و الان این هم محتویات فایل فوترم هست ...


<div class="footer">
<div class="tarah">
<span> طراحی :
<a href="http://domain.ir"> اندیشه من </a></span>
</div>
<div class="copy">تمامی حقوق و مطالب این سایت محفوظ و مربوط به <?php bloginfo('name'); ?> می باشد.</div>
</div>

... ولی هیچ اتفاقی نمیفته ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
var text1 = jQuery('.footer').html();
var text2 = '<div class="tarah"><span> طراحی :<a href="http://domain.ir"> اندیشه من </a></span></div><div class="copy">تمامی حقوق و مطالب این سایت محفوظ و مربوط به <?php bloginfo("name"); ?> می باشد.</div>';

if(text1==text2){
document.getElementById('style').href="<?php //bloginfo('template_url'); ?>/style.css";
}
else{
document.getElementById('style').href="<?php //bloginfo('template_url'); ?>/style0.css";
}
});
</script>

<div class="footer"><div class="tarah"><span> طراحی :<a href="http://domain.ir"> اندیشه من </a></span></div><div class="copy">تمامی حقوق و مطالب این سایت محفوظ و مربوط به <?php bloginfo("name"); ?> می باشد.</div></div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض معذرت ... به عنوان آخرین درخواست .. ایشالله که مشکل حل بشه !

اول یک سوال ... این طور که من از این کد متوجه شدم این هست که ، هنگامی که تغییری در نوشته های فوتر ایجاد شد... لایه فوتر استایلش رو دیگه از style.css نمیگیره و به یک آدرس نامشخص که در این جا

style0.css هست ، ارجاع داده میشه ! درست ؟

خوب پس چرا عمل نمیکنه ؟ من دقیقا از همین کدهای بالا استفاده کردم ولی هیچ اتفاقی نمیفته !

شاید کدهای جاوا اسکریپت رو در جای نامناسبی میگذارم ؟ من اون ها رو در فایل header.php و پس از فراخونی کتابخونه جی کوئری قرار میدهم !

ببخشید که اذی میکنم .. واقعا شرمنده !

اگر امکان داره یک نمونه آماده بدهید تا مشاهده کنم ! متشکرم

ویرایش شده در توسط 686868

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شاید جی کوئری در قالبتون فعال نیست

این کد را قبل از کد های قبلی بگذارید (قبل از همه خوانده شود)


<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.js"></script>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

والا باز هم نشد ... شما مطمئنید کد ایراد نداره .. نگاهش کردید دوست من ؟ در کدهای بالایی که دادید ! اونجا که به فایل استایل ادرس دادید ، چرا به حالت توضیح درومده ؟ خراب نیست؟

خواهشا این دو فایل مربوط به هدر و فوتر رو چک کنید و اگر زحمت نیست انجام بدید ! فقط خواهشا خودتون تستش هم بکنید //

footer.php

header.php

پیشاپیش ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید اگر نمیخواین فوتر رو کسی دست بزنه بهترین راه همون کد کردن هست.

اینقدر هم به مشکل نمیخورید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک نکته

مطمئنید کسی کدهای قالب طراحی شده شما را می خواهد بدزدد

بعیده اینکار را بکنند اینقدر حساس شدن روی چند خط کدی که می نویسید در دنیایی که وردپرس با تمام عظمتش رایگانه با سخاوتمندی شما سازگار نیست

پیشنهاد می کنم اجازه بدید همونطور که شما از هزاران امکانات رایگان بهره می برید این حق برای دیگران هم محفوظ بمونه و شک نکنید که این روش ها تغییری را در دستمزد شما ایجاد نخواهند کرد و فقط باعث محرومیت دیگران از یک نکته که ممکن است شما بدانتید و دیگری نداند می شود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یک نکته

مطمئنید کسی کدهای قالب طراحی شده شما را می خواهد بدزدد

بعیده اینکار را بکنند اینقدر حساس شدن روی چند خط کدی که می نویسید در دنیایی که وردپرس با تمام عظمتش رایگانه با سخاوتمندی شما سازگار نیست

پیشنهاد می کنم اجازه بدید همونطور که شما از هزاران امکانات رایگان بهره می برید این حق برای دیگران هم محفوظ بمونه و شک نکنید که این روش ها تغییری را در دستمزد شما ایجاد نخواهند کرد و فقط باعث محرومیت دیگران از یک نکته که ممکن است شما بدانتید و دیگری نداند می شود

خیلی خیلی ممنون از یاد آوریتون .. واقعیتش به این نکته فکر نکرده بودم ... تشکر از این که گوشزد کردید.

بعیده اینکار را بکنند اینقدر حساس شدن روی چند خط کدی که می نویسید

والا من هم فکر نمیکنم کسی که این کار را بکنه ! شما بذار به حساب بی تجربه بودن و کجکاو بودن من ...

ولی خوب با همه اینها اگه یاد هم بگیریم بد نیست .. چون این کدها مربوط به جاوا و php بودند .

از این که اذیت شدید معذرت.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری