• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
MJP

اضافه کردن یک کد به فوتر سایت

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید.

من میخوام این کد رو به فوتر سایت اضافه کنم،


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://payline.ir/css/amazon_scroller.css?32811">
<script type="text/javascript" src="http://payline.ir/js/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://payline.ir/js/amazon_scroller.js"></script>
<script language="javascript" type="text/javascript">
$(function() {
$("#sliderama").amazon_scroller({
scroller_title_show: 'disable',
scroller_time_interval: '5000',
scroller_window_background_color: "none",
scroller_window_padding: '10',
scroller_border_size: '0',
scroller_border_color: '#CCC',
scroller_images_width: '910',
scroller_images_height: '167',
scroller_title_size: '12',
scroller_title_color: 'black',
scroller_show_count: '1',
directory: 'images'
});
});
</script>
<!--[if IE 7]>
<style type="text/css">
ul#news li span {
display:none;
}
</style>
<![endif]-->
</head>
<body>
<script type="text/javascript">
function do_get_news_db(id_news){
$.ajax({
url: "read-news",
cache: false,
type: "POST",
data: "id="+id_news,
success: function(html){
$("#content-con").fadeIn("slow").html(html);
}
});
}
</script>


</div><!-- End Menu top -->
</div><!-- End Date And Menu -->
</div><!-- End Head Bar --> <div id="slideshow-con">
<div id="sliderama" class="amazon_scroller">
<div class="amazon_scroller_mask">
<ul>
<!-- Slide start -->
<li><img src="http://payline.ir/images/gift.png" />
<span>
<h3>امکانات مجـــانی و بدون هــزینـه</h3>
Payline امکانی را برای فروشندگان اینترنتی فراهم آورده است که با تنظیم هزینه کارمزدها بتوانند از تمامی امکانات سیستم مجانی استفاده نمایند.<br/>
بدون پرداخت هیچ هزینه ای همین امروز وب سایت خود را مجهز به درگاه پرداخت نمایید.<br/>
</span></li>
<!-- Slide end -->
<!-- Slide start -->
<li><img src="http://payline.ir/images/clock_red.png" />
<span>
<h3>تسویه حساب روزانه، منظم و بـدون کـارمزد</h3>
واریزهای آنی در 10 نوبت در روز و واریزهای پایا در 10 نوبت در روز انجام می شود.<br/>
کاربران سیستم میتوانند هر روز موجودی حساب و فروش روزانه خود را از طریق پنل کاربری خود درخواست داده و در مدت زمان کوتاهی موجودی خود را دریافت نمایید. همچنین می توانید به وسیله SMS از تسویه حساب روزانه آگاه شوید.<br/>
</span></li>
<!-- Slide end -->
<!-- Slide start -->
<li><img src="http://payline.ir/images/protect_yellow.png" />
<span>
<h3>امنیت در تراکنش ها</h3>
Payline با استفاده از الگوریتم های دقیق، سرورهای قوی و بهینه سازی سیستم حداکثر سرعت را برای اتصال به درگاه های بانکی فراهم آورده که در نتیجه درصد فروش محصولات و سود فروشندگان بیشتر شده و همچنین رضایت خاطر خریداران را فراهم می آورد.
</span></li>
<!-- Slide end -->
<!-- Slide start -->
<li><img src="http://payline.ir/images/plugins.png" />
<span>
<h3>پشتیبانی از CMS های مختلف</h3>
Payline ماژول ها و پلاگین های پرداخت زیادی را برای اتصال CMS های مختلف آماده نموده است. برای استفاده از پلاگین ها می توانید فایل راهنمای موجود در هر پلاگین را مطالعه نموده و به راحتی وب سایت خود را مجهز به پرداخت آنلاین با Payline نمایید.
</span></li>
<!-- Slide end -->
<!-- Slide start -->
<li><img src="http://payline.ir/images/sms.png" />
<span>
<h3>SMS Banking</h3>
با استفاده از این سرویس می توانید در هر لحظه از تغییرات حساب خود با خبر شوید و نظارت دقیقی بر روی فعالیت های درحال انجام حساب خود داشته باشید. برای مشاهده اطلاعات بیشتر بعد از ورود به حساب، به بخش اطلاع رسانی مراجعه نمایید.
</span></li>
<!-- Slide end -->
</ul>

</div>
<ul class="amazon_scroller_nav">


</ul>
<div style="clear: both"></div>
</div>
</div><!-- End Slideshow Con --> <div id="menu-holder">

</ul>
</div>

</body>
</html>

فایل فوتر:

		  <?php if ( !is_home() ) echo '<div id="index-top-shadow"></div>'; ?>
</div> <!-- end #main-content -->

<?php if ( is_home() ) { ?>
<div id="additional-widgets" class="clearfix">
<?php if ( is_active_sidebar( 'bottom-area-1' ) || is_active_sidebar( 'bottom-area-2' ) || is_active_sidebar( 'bottom-area-3' ) ) { ?>
<?php if ( is_active_sidebar( 'bottom-area-1' ) && !dynamic_sidebar('bottom-area-1') ) : ?>
<?php endif; ?>

<?php if ( is_active_sidebar( 'bottom-area-2' ) && !dynamic_sidebar('bottom-area-2') ) : ?>
<?php endif; ?>

<?php if ( is_active_sidebar( 'bottom-area-3' ) && !dynamic_sidebar('bottom-area-3') ) : ?>
<?php endif; ?>
<?php } ?>
</div> <!-- end #additional-widgets -->
<?php } ?>
</div> <!-- end #content-bottom-shadow -->
</div> <!-- end #content-top-shadow -->
</div> <!-- end #content-shadow -->
</div> <!-- end #inner-border -->
</div> <!-- end #content -->

<?php if ( is_active_sidebar( '728area' ) ) { ?>
<?php if ( !dynamic_sidebar('728area') ) : ?>
<?php endif; ?>
<?php } ?>

</div> <!-- end .container -->
</div> <!-- end #content-top-light -->
<div id="bottom-stitch"></div>
</div> <!-- end #content-area -->
<div id="footer">
<div id="footer-top-shadow" class="clearfix">
<div class="container">
<div id="footer-widgets" class="clearfix">
<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar('Footer') ) : ?>
<?php endif; ?>
</div> <!-- end #footer-widgets -->
<p id="copyright">
<?php
// ویرایش متن سازده و فارسی ساز از سایت به صورت قانونا مجاز نیست
// و از نظری شرعی نیز حرام است . لطفا به زحمات طراحی و فارسی سازی
// توجه کنید . ویرایش لینک هیچ سودی برای شما ندارد و شما تنها شخصیت
// خود را زیر سوال میبرید . با تشکر از انسانیت شما دوست عزیز
// در پوسته های فروشی حذف نام طراح نام طراح و فارسی ساز موجب حذف
// پشتیبانی خواهد شد .
?>
ساخته شده توسط <a href="http://www.elegantthemes.com" title="Elegant Themes">الگانت تمز</a>
| نیرو گرفته از <a href="http://www.wp-persian.com/">وردپرس پارسی</a>
| پارسی سازی توسط <a href="http://www.dbstheme.com/" title="فارسی سازی">دی بی اس تم</a>
</p>
</div> <!-- end .container -->
</div> <!-- end #footer-top-shadow -->
<div id="footer-bottom-shadow"></div>
<div id="footer-bottom">
<div class="container clearfix">
<?php
$menuID = 'bottom-nav';
$footerNav = '';
if (function_exists('wp_nav_menu')) $footerNav = wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'footer-menu', 'container' => '', 'fallback_cb' => '', 'menu_id' => $menuID, 'menu_class' => 'bottom-nav', 'echo' => false, 'depth' => '1' ) );
if ($footerNav == '') show_page_menu($menuID);
else echo($footerNav);
?>
</div> <!-- end .container -->
</div> <!-- end #footer-bottom -->
</div> <!-- end #footer -->
<?php get_template_part('includes/scripts'); ?>
<?php wp_footer(); ?>
</body>
</html>

لطف کنید هزینه رو هم خودتون مشخص کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکه هزینه نمی خواد

این کدها را در header.php کپی کنید


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/cs...ler.css?32811">
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js...n.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js...r.js"></script>
<script language="javascript" type="text/javascript">
$(function() {
$("#sliderama").amazon_scroller({
scroller_title_show: 'disable',
scroller_time_interval: '5000',
scroller_window_background_color: "none",
scroller_window_padding: '10',
scroller_border_size: '0',
scroller_border_color: '#CCC',
scroller_images_width: '910',
scroller_images_height: '167',
scroller_title_size: '12',
scroller_title_color: 'black',
scroller_show_count: '1',
directory: 'images'
});
});
</script>
<!--[if IE 7]>
<style type="text/css">
ul#news li span {
display:none;
}
</style>
<![endif]-->

سه فایلی که لینکشون خوانا نیست رو به پوشه قالبتون منتقل کنید (کد php که گذاشتم تا قالب را معرفی می کنه اگر فایلها در داخل پوشه ای ثانوی هستند باید آدرسشون از بعد از پوشه قالب تکمیل بشه) و مابقی کدها را هم به از یک خط قبل از


</div> <!-- end .container -->

تا قبل از


</body>

منتقل کنید

تعدادی


</div>

توی کدتون اضافه است که نشون می ده کد را از وسط یک کد دیگه ورداشتید اگر اون کد هم مال قالبتون بوده اون کدها را به سرجاشون برگردونید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا خیلی ممنون، فقط اگر ممکنه خودتون ببینید:

http://goldbanner.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد عکس ها باید آدرساشون رو در کد قرار بدید

در مورد استایا هم این استایل فوتر قالب شماست اگر جور دیگه ای مد نظرتون باید تغییرش بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید من اصلا از کدنویسی سر در نمیارم، میشه یه بار از اول توضیح بدید :wub:

شرمنده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید کاری که می خواهید انجام بشه را دقیق و درست توضیح بدید تا مشکلتون رفع بشه

شما یک سری کد گذاشتید و گفتید در فوتر نمایش داده بشه که الان شده اگر هدفتون چیز دیگه ای بوده دقیق تو ضیح بدید چه کاری می خواهید انجام شود

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اون کد هایی رو که من گذاشتم یه اسلایدر هستش، اما وقتی به روشی که شما گفتید گذاشتم به شکل اسلایدر نشون داده نمیشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معلومه که نشون نمی ده چون به صورت مستقل هم اسلایدر نیست

کدهای اولیه را به صورت مستقل روی یک نوت پد کپی کنید و با پسوند html ذخیره کنید

نوت پد را ببندید و برگه ذخیره شده را در نمایشگر اینترنت باز کنید

هر وقت کدهاتون در صفحه مستقل اسلایدر ساختند انتقالشون بدید به محلی که عرض شد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض پوزش

ببخشید من داخل یکی از سایت هام برای تست فایل ها رو گذاشتم، توی فایل سی اس اس سایز متن رو بزرگ تر کردم اما حالا وقتی داخل سایت اصلی کپی میکنم سایز متن بزرگ نمی شه، چندین بار هم چک کردم هر دو تا با هم تطابق دارن اما توی سایت اصلیم متن اسلایدر بزرگ نشده

سایت تست :goldbanner.ir

سایت اصلی: 1danesh.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دو تا فونت هاشون یک اندازه است

به استایل اسلایدر سایت اصلی


font-family:Tahoma;

اضافه کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری