• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
m.Mosibat

حل یک مشکل ساده در کد مطالب مشابه

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من برای نمایش مطالب مشابه از کوئری زیر استفاده میکنم که آخرین مطالب دسته رو نمایش میده. اما متاسفانه یک مشکل کوچیک داره اونم اینه که برای مطالب جدید خود مطلب رو هم نمایش میده.

خواستم ببینم راهی هست که بشه کاری کرد که خود مطلب توی نتیجه کد ظاهر نشه ؟


<?php $category = get_the_category(); $category = $category[0]->cat_ID;?>
<?php $recent = new WP_Query("cat=$category&showposts=4"); while ($recent->have_posts()) : $recent->the_post(); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید


<?php $category = get_the_category(); $category = $category[0]->cat_ID;?>
<?php
$recent = new WP_Query(array(
'post_status' =>'published',
'post_type' =>'post',
'post__not_in' => array($post->ID),
'orderby' =>'ID',
'cat' => $category,
'posts_per_page' =>'4',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1

)); while ($recent->have_posts()) : $recent->the_post()
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید


<?php $category = get_the_category(); $category = $category[0]->cat_ID;?>
<?php
$recent = new WP_Query(array(
'post_status' =>'published',
'post_type' =>'post',
'post__not_in' => array($post->ID),
'orderby' =>'ID',
'cat' => $category,
'posts_per_page' =>'4',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1

)); while ($recent->have_posts()) : $recent->the_post()
?>

ممنون

عالی بود.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا یه مشکل جدید توی کد برخوردم

پست هایی که حذف شده اند رو هم توی نتایجش نشون میده و 404 سایت زیاد میشه .

چطور حلش کنم ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خط را تغییر بدید


'post_status' =>'published',

به


'post_status' =>'publish',

و چک کنید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خط را تغییر بدید


'post_status' =>'published',

به


'post_status' =>'publish',

و چک کنید

ممنون حل شد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.کد ارور می ده! با وردپرس 3.8 سازگاری نداره؟!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام.کد ارور می ده! با وردپرس 3.8 سازگاری نداره؟!

کد رو باید تکمیل کنید


<?php $category = get_the_category(); $category = $category[0]->cat_ID;?>
<?php
$recent = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'post__not_in' => array($post->ID),
'orderby' =>'ID',
'cat' => $category,
'posts_per_page' =>'4'
));
while ($recent->have_posts()) : $recent->the_post()
?>
<a href="<?php the_permalink();?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a><br>

<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

9

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخواییم بالاش نوشته بشه مطالب مرتبط و اینکه

کدی که تو قسمت استایل بدیم تا زیبا تر بشه به چه صورته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخواییم بالاش نوشته بشه مطالب مرتبط و اینکه

کدی که تو قسمت استایل بدیم تا زیبا تر بشه به چه صورته؟

قبل از کد ها متن مورد نظرتو بنویس و برای استایل از اینجا شروع کنی خوبه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از کد ها متن مورد نظرتو بنویس و برای استایل از اینجاشروع کنی خوبه.

دوست عزیز من تو کد نویسی مبتدی هستم یعنی اصلا تو عمرا یه کدو خودم ننوشتم چون رشته من چیز دیگه ایه

بگذریم

الان شما میگی که بالای کد متن مورد نظرو بنویسم؟ خب کجا؟

و اینکه شما میگه استایل درسته؟

فقط میدونم که این استایل باید یه اسمی داشته باشه مثلا یه همچین چیزی


.page-body {
background : #ffffff;
float : right;
padding : 0px ;
margin : 0px 0px 10px 0px ;
width : 520px;
}

که اسم که این کد فراخونی میکنه میشه page-body

ولی تو این کد الان ما باید چه اسمی به سی اس اس بدیم؟

امیدوارم منظورمو فهمونده باشم

و فکر کنم باید به اون کد بالایی که دوستمون نوشته یه div بدیم

در کل چیزی نمیدونم از کد نویسی :D مشخص نیست؟

ویرایش شده در توسط majideblis
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<div id="recentDiv">
<h3 class="recentH3">مطالب مشابه</h3>
<ul class="recentUL">
<?php $category = get_the_category(); $category = $category[0]->cat_ID;?>
<?php
$recent = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'post__not_in' => array($post->ID),
'orderby' =>'ID',
'cat' => $category,
'posts_per_page' =>'4'
));
while ($recent->have_posts()) : $recent->the_post()
?>
<li><a href="<?php the_permalink();?>" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</ul>
</div>

و برای استایل دهی:


#recentDiv {}
#recentDiv h3.recentH3 {}
#recentDiv ul.recentUL {}
#recentDiv ul.recentUL li {}
#recentDiv ul.recentUL li a {}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی دوست عزیز کارم راه افتاد

و یه سوال مطالب سایت من بر اساس دسته بندیه های زیادیه

یعنی یه پست با دسته احمد و یه پست دیگه با دسته رضا دسته بندی میکنیم و همه این دسته ها یه دسته مادر دارن مثلا دانلود آهنگ ایرانی

دسته های مادر سایت خیلی کمه ولی دسته های زیر مجموعه دانلود آهنگ ایرانی زیاده و زیاد تر هم میشه

سوالم اینه

این کد میاد اخرین مطالب دسته دانلود آهنگ ایرانی رو تو سایت میزاره

میشه یه کاری کرد که مثلا بیاد اول دسته های زیر مجموعه رو دسته بندی بکنه و بعد دسته های مادر رو بزاره

مثال میزنم

مثلا 3 تا پست دادیم به اسم احمد که در زیر مجموع دانلود آهنگ ایرانی هستند ( دانلود آهنگ ایرانی = مادر)

"طبق کدی که شما نوشتی یعنی 4 تا مطالب مشابه رو نشون میده">>> کد بیاد اول سه تا پستی که زیر مجموعه احمد هستند رو بزاره و قسمت چهار رو که دیگه زیر پست احمد نیست از اخرین پستی که مادر هستو بزاره

امیدوارم متوجه شده باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می شه کرد ولی نیازه کد نویسی را کاملا بشناسید

می تونید از افزونه های مطالب مشابه استفاده کنید که دردسری هم نداشته باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمیخوام به هاست فشار بیاد و میخوام که از کد استفاده کنم

الان یه مشکلی رو دیدم

سایت من گاهی بر اساس حروف الفبا میاد اول دسته بندی زیرشاخه رو قرار میده و بعد دسته بندی مادرو

مثلا دسته بندی مادر من در اینجا دانلود آهنگ ایرانی هستش و یکی از دسته بندی های زیر شاخه اش احسان حق شناسه که سایت میاد اول احسان حق شناسو قرار میده و بعد دانلود آهنگ ایرانی رو

post-5319-0-48694700-1396251534_thumb.jp

که در این صورت هیچ مطلب مشابه ای رو تو این پست ها نشون نمیده

post-5319-0-85103700-1396251603_thumb.jp

منتظر جواب شما هستم

مرسی از دوستان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما استایلشو خودم نوشتم که به صورت زیره

0d1f0c413b101.png


.mortabet{
width:495;
float:right;
font-size:9pt;
color:#333333;
display:block;
padding:15 7 0 0;
background:#DADADB;
border:1px #C6C6C6 solid;
border-radius:7px 7px 7px 7px;
-webkit-border-radius:7px 7px 7px 7px;
-moz-border-radius:7px 7px 7px 7px;
margin:0px 3px 5px 0px;
padding:5px 8px 5px 0px;
text-align:right;direction:rtl;
}
.mortabet a{color:#050505}
.mortabet a:hover{color:#CC3300;text-shadow: 0px 2px 3px #999999;}
.mortabet ul{padding:0;margin-right:0}
.mortabet li{padding:3 15 5 0;background:url('images/dot.png') 485px 7px no-repeat;list-style:none}
h3 {
font: normal 18px/21px "b yekan", byekan, arial;
margin: 0 20px -10px;
text-align: right;
color: #000000;
text-shadow: 0px 2px 3px #999999;
}

و این هم کد php


<div class="mortabet">
<h3>مطالب مرتبط </h3>
<?php
$categories = get_the_category($post->ID);
if ($categories) {
$category_ids = array();
foreach($categories as $individual_category) $category_ids[] = $individual_category->term_id;
$args=array(
'category__in' => $category_ids,
'post__not_in' => array($post->ID),
'showposts'=>6, // Number of related posts that will be shown.
'caller_get_posts'=>1
);
$my_query = new wp_query($args);
if( $my_query->have_posts() ) {
echo '<ul class="latestnews style-omid4 ">';
while ($my_query->have_posts()) {
$my_query->the_post();
?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php
}
echo '</ul>';
}
}
?>
</div>

امیدوارم اون چیزی باشه که مد نظر شماست

فقط من خودم یه مشکل دارم اون هم اینه که من کد php رو بعد از پست قبل از ارسال نظرات قرار میدم و اون قسمت به هم میریزه و نظرات به نمایش در نمیاد ، کد رو داخل پست قرار میدم باز هم این مشکل وجود داره مشل از کجاست؟

به طور مثال در این پست 3 نظر وجود داره ولی هیچ یک به نمایش در نمیاد

لینک نمونه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی دوست عزیز

من اینو به این صورت تغییر دادم ایا درسته؟


<div class="recentDiv">
<font color="#040ed7">
<strong>مطالب مرتبط</strong>
</font>
<p> </p>
<ul>
<?php $category = get_the_category(); $category = $category[0]->cat_ID;?>
<?php
$categories = get_the_category($post->ID);
if ($categories) {
$category_ids = array();
foreach($categories as $individual_category) $category_ids[] = $individual_category->term_id;
$args=array(
'category__in' => $category_ids,
'post__not_in' => array($post->ID),
'showposts'=>4, // Number of related posts that will be shown.
'caller_get_posts'=>1
);
$my_query = new wp_query($args);
if( $my_query->have_posts() ) {
echo '<ul class="latestnews style-omid4 ">';
while ($my_query->have_posts()) {
$my_query->the_post();
?>
<li><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php
}
echo '</ul>';
}
}
?>
</div>

یعنی به جای ابتدای کدی که دوستمون گذاشتن


<div class="mortabet">
<h3>مطالب مرتبط </h3>
<?php

کد زیرو جایگزین کردم


<div class="recentDiv">
<font color="#040ed7">
<strong>مطالب مرتبط</strong>
</font>
<p> </p>
<ul>
<?php $category = get_the_category(); $category = $category[0]->cat_ID;?>
<?php

دوستان بگید ایا اشتباه که نیست هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اگر یک مطلب توی چند دسته باشه . مطالب کدوم دسته را نشون میده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر این کد را داشته باشید


<?php $category = get_the_category(); $category = $category[0]->cat_ID;?>

مطالب اولین دسته بندیش (دسته بندی که شماره آی دیش کوچکتر باشه)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام به همگی و با تشکر

من از کد بالا واسه نمایش مطالب با دسته مشترک استفاده میکنم کار هم میکنه اما نه اونجور که باید.

سایت ماشین دارم، پست هام تو 2تا دسته قرار دارن یک دسته که کلی هست به اسم "ماشین" و دسته دیگه که به تفکیک مدل هست. این کد فکر کنم میاد از دسته "ماشین" مطالب رو انتخاب میکنه و چون اون هم یه دسته عمومی هست در واقع مطالب نامرتبط میشه. category[0] رو هم تغییر دادم اما بازم افاقه نکرد. راستی من از کاستوم پست تایپی به اسم Car استفاده میکنم که البته post type رو برابر با Car قرار دادم واسه این قضیه. ID دسته "ماشین" 2 هست. لطفا راهنمایی کنید که چه جوری تغییرش بدم درست کار کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در 4/2/2014 at 00:48، imanfakhar گفته است :

<?php $category = get_the_category(); $category = $category[0]->cat_ID;?>
<?php
$recent = new WP_Query(array(
  'post_status' =>'published',
  'post_type' =>'post',
	  'post__not_in' => array($post->ID),
  'orderby' =>'ID',
  'cat' => $category,
  'posts_per_page' =>'4',
  'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1

)); while ($recent->have_posts()) : $recent->the_post()
?>

جناب فخار من از این کد برای نمایش مطالب مرتبط استفاده کردم درست هم کار میکنه

اما مشکلی که داره میره بیشترین نظرات پست هایی که مرتبط هستن رو برای همه مطالب نشون میده 

یعنی دسته بندی موبایل 100 پست داره  در تمام 100 پست , نظرات مطلبی که بیشترین دیدگاه رو داره نشون میده  !!! ممنون میشم کمک کنید

 

ویرایش شده در توسط mam1371
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/12/2016 at 01:36، mam1371 گفته است :

جناب فخار من از این کد برای نمایش مطالب مرتبط استفاده کردم درست هم کار میکنه

اما مشکلی که داره میره بیشترین نظرات پست هایی که مرتبط هستن رو برای همه مطالب نشون میده 

یعنی دسته بندی موبایل 100 پست داره  در تمام 100 پست , نظرات مطلبی که بیشترین دیدگاه رو داره نشون میده  !!! ممنون میشم کمک کنید

 

حل شد با   <?php wp_reset_query(); ?> قبل برچسب ها و نظرات

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم