• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
pouria21teh

کمک در یافتن کد و افزونه

37 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

من فعلا تو قالب سایت و طراحیش در 2 مورد مشکل دارم

http://www.appfull.ir

اگه پایین سایت رو نگاه کنید متوجه میشین که یه بلوک هست واسه وارد کردن ایمیل و عضویت در خبرنامه، کدش از این قراره:

	 <div class="grid-box width50">
<div>
<p>مطالب جدید را در ایمیل خود داشته باشید</p>
<form class="box style" action="#">
<div>
<input id="f1" type="text" value="" placeholder="آدرس ایمیلتان را وارد نمائید..." />
<button></button>
</div>

یه لینک به این کد اضافه کنید تا فرد پس از زدن ایمیل و دکمه اینتر وارد بقیه مراحل عضویت در خبرنامه بشه.(یا یه افزونه که از این استای پشتیبانی کنه)

در ضمن داخل فایل های قالب هم یک فایل placeholder.php هستش...

و مورد دوم هم اینکه

من 2 تا افزونه در رابطه با آخرین مطالب ارسالی و مطالب تصادفی پیدا کردم که خودشون تشخیص میدن اون مطلب مربوط به چه دسته ای هستش و در پایین سایت تو تک نوشته ها، مطالب تصادفی و آخرین مطالب پست شده تو اون دسته رو نشون میده

این افزونه ها یه گزینه دارن تو تنظیماتشون با عنوان:

get the current cat post

حالا من دقیقا یه اینجور افزونه ای رو واسه نمایش مطالب پر بازدید (محبوب) میخوام که خودش خودکار دسته نوشته رو تشخیص بده و مطالب پر بازدید اون دسته رو به نمایش بذاره

نام اون دوتا افزونه که استفاده کردم:

Advanced Random Posts و WP Category Post List Widget

خیلی خیلی ممنون

post-2467-0-13299200-1371501623_thumb.pn

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای مورد اول که نمیان افزونه رو مطابق کد انتخاب نمیکنن ;)

باید خودتون انتخاب کنید

خبرنامه از سایت ارسال کنه یا مثلا فیدبرنر باشه یا ...

در انجمن این مباحث رو جستجو کنید

در مورد مطالب پربازدید هم در بخش آموزش کدها رو قرار دادیم و هم اینکه افزونه های زیادی معرفی شده.

لطفا جستجو کنید

مشکلی داشتید بفرمایید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون مصطفی جان

برای مورد اول که نمیخوام با نصب یه افزونه ظاهر سایت بهم بخوره. و اینکه با نحوه استفاده از از افزونه ها و کد های خبر رسان آشنا نیستم

شما یه کد یا افزونه ای پیشنهاد بده تا استفاده کنم با همین استایل فعلی سایت و اینکه نقش اون فایل placeholder.php چیه؟ نمیشه با اون کاری کرد؟

و برای مورد دوم هم که من زیاد افزونه و کد تست کردم. ولی هیچکدوم این قابلیت دو افزونه ای که معرفی کردم رو ندارن (get the current cat post)

یعنی میخوام خود افزونه دسته مطلب رو تشخیص بده و مطالب پر بازدید اون دسته یا دسته ها رو نشون بده. نه اینکه من آی دی دسته بهش بدم

ممنون میشم اگه همینجا کمکم کنی و به جاهای دیگه ارجاع ندی

:)

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی هستم ;)

برای مورد اول که نمیخوام با نصب یه افزونه ظاهر سایت بهم بخوره. و اینکه با نحوه استفاده از از افزونه ها و کد های خبر رسان آشنا نیستم

پیشنهاد میکنم از فیدبرنر استفاده کنید. میتونید کدش رو به دلخواه در سایت استفاده کنید (از لحاظ ظاهری)

اون مورد placeholder.php نیست placeholder هست که متنی داخل فیلد رو نمایش میده. حالت توضیحی داره

در مورد پربازدیدترین هر دسته هم فکر نمیکنم افزونه مناسبی باشه مگر اینکه کدنویسی دستی بشه. فکر کنم با تغییر در کدی که در بخش آموزش قرار داده شده بتونید به چیزی که میخواین برسید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده :) آقا مرتضی

ممکنه شما زحمت تغییر کد رو بکشین؟

راستش ما چیزی بارمون نیس در این زمینه :|

و اینکه الان هم موسم امتحاناته و درسا هم به شدت مشکل

ممنون میشم اگه شما یا دوستان زحمت تغییر کد موجود در آموزش هست رو بکشین

به صورتی که بتونم به عنوان ابزارک ازش استفاده کنم

متشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هنگ کردم بخدا

این فید برنر دیگه چیه؟!

کسی پیدا میشه که بتونه این کد فید برنر رو با استایل قالب مچ کنه؟

کد فیدبرنر :


<form style="border:1px solid #ccc;padding:3px;text-align:center;" action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=appfull/rfGS', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true"><p>Enter your email address:</p><p><input type="text" style="width:140px" name="email"/></p><input type="hidden" value="appfull/rfGS" name="uri"/><input type="hidden" name="loc" value="en_US"/><input type="submit" value="Subscribe" /><p>Delivered by <a href="http://feedburner.google.com" target="_blank">FeedBurner</a></p></form>

استایل قالب :


<div class="grid-box width50">
<div>
<p>مطالب جدید را در ایمیل خود داشته باشید</p>
<form class="box style" action="#">
<div>
<input id="f1" type="text" value="" placeholder="آدرس ایمیلتان را وارد نمائید..." />
<button></button>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کافیه بود جابجا می کردید:

				 <div class="grid-box width50">
<div>
<p>مطالب جدید را در ایمیل خود داشته باشید</p>
<form class="box style" action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=appfull/rfGS', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true">
<div>
<input id="f1" type="text" value="" placeholder="آدرس ایمیلتان را وارد نمائید..." name="email"/>
<input type="hidden" value="appfull/rfGS" name="uri"/>
<input type="hidden" name="loc" value="en_US"/>
<input type="submit" value="Subscribe" />
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دمت گرم مرتضی جان

کد درستش این شد:


<div class="grid-box width50">
<div>
<p>مطالب جدید را در ایمیل خود داشته باشید</p>
<form class="box style" action="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify" method="post" target="popupwindow" onsubmit="window.open('http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=appfull/rfGS', 'popupwindow', 'scrollbars=yes,width=550,height=520');return true">
<div>
<input id="f1" type="text" value="" placeholder="آدرس ایمیلتان را وارد نمائید..." name="email"/>
<input type="hidden" value="appfull/rfGS" name="uri"/>
<input type="hidden" name="loc" value="en_US"/>
<button></button>
</div>

:) خیلی آقایی

فقط اون مورد واسه مطالب محبوب مونده

اینکه من تو ابزارک بذارم و تو تک نوشته ها بر اساس دسته یا دسته های نوشته خودش خودکار مطالب پر بازدید رو نشون بده

بدون اینکه من نیاز باشه بهش آی دی دسته یا دسته ای رو بدم

ممنون

:)

ویرایش شده در توسط pouria21teh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جستجو کنید:

پربازدیدترین مطالب کدش رو پیدا می کنید

بعد هم کافیه جستجو کنید آی دی دسته جاری

بعد به کوئری مطلب اول اصافه کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی اینجا یک ژنراتور فارسی برای اینکار معرفی شده مشخص کنید چه تعداد مطلب می خواهید و برای دسته بندی هم یک عدد بگذارید همینطور در بخش نحوه چیدمان نظردهندگان را انتخاب کنبد و کد را دریافت کنید در نهایت بجای عددی که برای دسته گذاشته بودید در کدتان بنویسید


get_the_category_id()

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/282-%DA%98%D9%86%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی اینجا یک ژنراتور فارسی برای اینکار معرفی شده مشخص کنید چه تعداد مطلب می خواهید و برای دسته بندی هم یک عدد بگذارید همینطور در بخش نحوه چیدمان نظردهندگان را انتخاب کنبد و کد را دریافت کنید در نهایت بجای عددی که برای دسته گذاشته بودید در کدتان بنویسید


get_the_category_id()

http://forum.wp-pars...ارسی-کوئری-ساز/

سلام و تشکر از حضور شما در مشکل پیش اومده واسه من

ولی من مطالب محبوب رو بر اساس بازدید میخوام نه تعداد نظرات

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مجدد

والا من نمیدونم کوئری چجوریاس

ولی اینا رو پیدا کردم

برای آی دی دسته جاری:


$category = get_the_category();
$category_id = $category->cat_ID;

و برای مطالب پر بازدید:

کد در فایل فانکشن:


function getpostviews($postID){
$count_key = 'post_views_count';
$count = get_post_meta($postID, $count_key, true);
if($count==''){
delete_post_meta($postID, $count_key);
add_post_meta($postID, $count_key, '0');
return "0 View";
}
return $count.' Views';
}
function setpostviews($postID) {
$count_key = 'post_views_count';
$count = get_post_meta($postID, $count_key, true);
if($count==''){
$count = 0;
delete_post_meta($postID, $count_key);
add_post_meta($postID, $count_key, '0');
}else{
$count++;
update_post_meta($postID, $count_key, $count);
}
}

کد در قالب تک نوشته:


<?php setpostviews(get_the_ID()); ?>

و نمایش پربازدیدترین ها، این کد در ابزارک:


<?php
query_posts('meta_key=post_views_count&orderby=meta_value_num&order=DESC&showposts=10');
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>

:) ممنون مرتضی جان. میشه حالا زحمت سر هم کردنشون رو بکشی؟

گفتم که چیزی از کوئری و این کدآ نمیدونم.

تشکر بسیار

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و تشکر از حضور شما در مشکل پیش اومده واسه من

ولی من مطالب محبوب رو بر اساس بازدید میخوام نه تعداد نظرات

تشکر

برای نمایش پر بازدیدترین ها باید افزونه ای برای شمارش بازدید داشته باشید و چون در حالت دیفالت وردپرس این کار انجام نمی شه در ژنراتور هم نیومده ولی اگر افزونه ای برای شمارش بازدید دارید در فایل readme.txt تابع های افزونه معرفی می شند تابعی رو که می خواهید را با count_comment در کدوئری عوض کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از افزونه wp post view استفاده می کنم که میتونه محبوب ترین مطالب رو فارغ از دسته ها شون نشون بده

حالا می خوام کاری بشه که وقتی وارد تک نوشته ها میشم، محبوب ترین مطالب دسته نوشته رو نشون بده

کد های بالا که گذاشتم محبوب ترین مطالب رو نشون میدن و لی نمیتونم آی دی دسته جاری رو بهش اضافه کنم

اگه بشه تابع های افزونه wp post view رو دستکاری کرد تا این کارو انجام بده خیلی بهتره، چون اینجوری آمار بازدید ناجور در نمیاد

مثلا من از ابزارک viiews از این افزونه برای نمایش محبوب ترین مطالب استفاده می کنم، یکی کد های html این ابزارک رو بدست بیار و کد آی دی دسته جاری رو بهشون اضافه کنه تا به صورت ابزارک متنی ازش استفاده کنم

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در فایل readme.txt تابع های افزونه معرفی می شند تابعی رو که می خواهید

....

حداقل قرار بدید اینجا که بشه یه کاریش کرد

فایل redme.txt را کلا از طریق ویرایشگر پیشرفته (زیپ و) آپلود کنید اینجا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php if (function_exists('get_most_viewed_category')): ?>
<ul>
<?php get_most_viewed_category(); ?>
</ul>
<?php endif; ?>

این کد ده مطلب پر بازدیدترین از دسته را نشون می دند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام مجدد

نه متاسفانه. بازم راه به جایی نبرد

کد جواب نداد

مینویسه N/A

:(

مرتضی جان؟ دمت گرم خیلی وقته کارم گیره

بفکر من باش

سایت رو نیگاه کنید، قسمت تک نوشته رو

هم واسه مطالب مرتبط اون پست، مطالب تصادفی اون دسته و آخرین مطالب کد و افزونه پیدا کردم

همه رو بدون اینکه آیدی بدم خودش تشخیص میده

فقط واسه مطالب پر بازدید اون دسته یا دسته های انتخاب شده واسه مطلب کارم گیره

ممنون

http://www.appfull.ir

افزونه اس هم که واسه بازدید استفاده می کنم : wp-postviews.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که ایمان عزیز دادن درست هست و از خود افزونه براتون قرار دادن

این رو هم تست کنید:

<?php
$category = get_the_category();
$category_id = $category->cat_ID;

if (function_exists('get_most_viewed_category')): ?>
<ul>
<?php get_most_viewed_category($category_id, 'both', 10); ?>
</ul>
<?php endif; ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه متاسفانه

بازم میگه N/A

من که موندم دیگه

لطفا اگه میتونین خودتون این مورد رو حل و فصل کنین

http://www.appfull.ir/wp-admin

user: پرسیده شود

password: پرسیده شود

به قسمت ابزارک ها مراجعه کنید و از ستون سمت چپ سر فصل innertop رو انتخاب کنید. اونجا هم PHP Code:مطالب محبوب

از تنظیمات قالب به گونه ای است که PHP Code:مطالب محبوب فقط در تک نوشته ها نمایش داده بشه

با تشکر

ویرایش شده در توسط isk
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ وقت اینطوری به کسی یوزر نیم و پسورد ندید

حالا گذشته از اینکه باید بپرسید و ببینید طرف مقابل فرصت داره یا خیر در صورتی که قبول کردند فقط پست خصوصی یا ایمیل کنید

دسترسی کاربر برای کاری که می خواهید باید ادمین باشد و یوزر نیم و پسورد دسترسی ادمین برای سه دقیقه کافیه تا کل هاستتون را ازتون بگیرند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون بابت توصیه

چون در حال تکمیل قالب سایت هستم اینکارو کردم تا کسی باشه و خودش چک کنه مشکلو

دسترسی رو هم مدیر انتخاب کردم و اینکه هاست رایگان استفاده می کنم

کسی هست وقت داشته و چک کنه؟

ممنون از همه

اینجا معمولا واسه رفع مشکل رجوع میکنن، اگه کسی خواسته باشه سو استفاده کنه دیگه شخصیت واقعی خودشو نشون داده:|

http://appfull.ir

editor

123456

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما روی لوکال تست بگیرید

امکان داره روی هسات رایگان بعضی چیزها بسته باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

امکانش هست یه آموزش در رابطه با نصب و استفاده از وردپرس به صورت لوکال قرار بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس