konjkav

مشکل عجیب در تـــــــــــم

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت همه دوستانم در انجمن

یه مشکلی دارم با پوسته:

قسمت موضوعات سایت رو که از صفحه ی اول لود میکنم اوکی بالا میاد

اما وقتی از تو ادامه مطلب موضوعات رو نگاه میکنم اینجوری میشه :

http://up.vbiran.ir/uploads/137155063136880_4.png

اینم آدرس ادامه مطلب

ممنون میشم از دوستان مشکلشو پیدا کنن من که مشکلی نتونستم ببینم:دی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای سایت ایراد هایی داره

به عنوان مثال این کد در انتهای سایدبار ها لود می شه


<style>
.full { background:url(/img/full.png);width:10px;height:10px;float:right }
</style>

که آدرس تصویر باید کامل باشه


<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/full.png

و یا کد


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

باید بشه


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

اما اینکه چرا استایل صفحه مطالب با index فرق داره باید index.php و single.php را با هم غیاث کنید تا کدی که باعث اختلاف بینشونه پیدا بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای سایت ایراد هایی داره

به عنوان مثال این کد در انتهای سایدبار ها لود می شه


<style>
.full { background:url(/img/full.png);width:10px;height:10px;float:right }
</style>

که آدرس تصویر باید کامل باشه


<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/full.png

و یا کد


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

باید بشه


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

اما اینکه چرا استایل صفحه مطالب با index فرق داره باید index.php و single.php را با هم غیاث کنید تا کدی که باعث اختلاف بینشونه پیدا بشه

سلام ایمان جان ممنون

ولی من دو فایل index.php و single.php رو دقیق مقایسه کردم!مشکلی ندیدم!

حالا میخوای بهت بدم یه نگاهی هم شما بندازی؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که شرمنده ولی نمی شه باهم یکسان باشند در صورتی هر کدوم یک جور استایل می گیرند

در کدهای header کدی اضافه نکردید

می تونه از قرار گرفتن کد در محل اشتباه در هیدر یا loop.php هم باشه هرجا که کد is_home وجود داره را و هر جا که کد is_single وجود داره را چک کنید

یه چیز دیگه منظورم از غیاث همون قیاس بوده ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری