• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
konjkav

مشکل عجیب در تـــــــــــم

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت همه دوستانم در انجمن

یه مشکلی دارم با پوسته:

قسمت موضوعات سایت رو که از صفحه ی اول لود میکنم اوکی بالا میاد

اما وقتی از تو ادامه مطلب موضوعات رو نگاه میکنم اینجوری میشه :

http://up.vbiran.ir/uploads/137155063136880_4.png

اینم آدرس ادامه مطلب

ممنون میشم از دوستان مشکلشو پیدا کنن من که مشکلی نتونستم ببینم:دی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدهای سایت ایراد هایی داره

به عنوان مثال این کد در انتهای سایدبار ها لود می شه


<style>
.full { background:url(/img/full.png);width:10px;height:10px;float:right }
</style>

که آدرس تصویر باید کامل باشه


<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/full.png

و یا کد


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

باید بشه


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

اما اینکه چرا استایل صفحه مطالب با index فرق داره باید index.php و single.php را با هم غیاث کنید تا کدی که باعث اختلاف بینشونه پیدا بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدهای سایت ایراد هایی داره

به عنوان مثال این کد در انتهای سایدبار ها لود می شه


<style>
.full { background:url(/img/full.png);width:10px;height:10px;float:right }
</style>

که آدرس تصویر باید کامل باشه


<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/full.png

و یا کد


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

باید بشه


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

اما اینکه چرا استایل صفحه مطالب با index فرق داره باید index.php و single.php را با هم غیاث کنید تا کدی که باعث اختلاف بینشونه پیدا بشه

سلام ایمان جان ممنون

ولی من دو فایل index.php و single.php رو دقیق مقایسه کردم!مشکلی ندیدم!

حالا میخوای بهت بدم یه نگاهی هم شما بندازی؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من که شرمنده ولی نمی شه باهم یکسان باشند در صورتی هر کدوم یک جور استایل می گیرند

در کدهای header کدی اضافه نکردید

می تونه از قرار گرفتن کد در محل اشتباه در هیدر یا loop.php هم باشه هرجا که کد is_home وجود داره را و هر جا که کد is_single وجود داره را چک کنید

یه چیز دیگه منظورم از غیاث همون قیاس بوده ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری