• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
konjkav

مشکل عجیب در تـــــــــــم

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت همه دوستانم در انجمن

یه مشکلی دارم با پوسته:

قسمت موضوعات سایت رو که از صفحه ی اول لود میکنم اوکی بالا میاد

اما وقتی از تو ادامه مطلب موضوعات رو نگاه میکنم اینجوری میشه :

http://up.vbiran.ir/uploads/137155063136880_4.png

اینم آدرس ادامه مطلب

ممنون میشم از دوستان مشکلشو پیدا کنن من که مشکلی نتونستم ببینم:دی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدهای سایت ایراد هایی داره

به عنوان مثال این کد در انتهای سایدبار ها لود می شه


<style>
.full { background:url(/img/full.png);width:10px;height:10px;float:right }
</style>

که آدرس تصویر باید کامل باشه


<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/full.png

و یا کد


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

باید بشه


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

اما اینکه چرا استایل صفحه مطالب با index فرق داره باید index.php و single.php را با هم غیاث کنید تا کدی که باعث اختلاف بینشونه پیدا بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدهای سایت ایراد هایی داره

به عنوان مثال این کد در انتهای سایدبار ها لود می شه


<style>
.full { background:url(/img/full.png);width:10px;height:10px;float:right }
</style>

که آدرس تصویر باید کامل باشه


<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/full.png

و یا کد


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

باید بشه


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

اما اینکه چرا استایل صفحه مطالب با index فرق داره باید index.php و single.php را با هم غیاث کنید تا کدی که باعث اختلاف بینشونه پیدا بشه

سلام ایمان جان ممنون

ولی من دو فایل index.php و single.php رو دقیق مقایسه کردم!مشکلی ندیدم!

حالا میخوای بهت بدم یه نگاهی هم شما بندازی؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من که شرمنده ولی نمی شه باهم یکسان باشند در صورتی هر کدوم یک جور استایل می گیرند

در کدهای header کدی اضافه نکردید

می تونه از قرار گرفتن کد در محل اشتباه در هیدر یا loop.php هم باشه هرجا که کد is_home وجود داره را و هر جا که کد is_single وجود داره را چک کنید

یه چیز دیگه منظورم از غیاث همون قیاس بوده ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری