• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
konjkav

مشکل عجیب در تـــــــــــم

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت همه دوستانم در انجمن

یه مشکلی دارم با پوسته:

قسمت موضوعات سایت رو که از صفحه ی اول لود میکنم اوکی بالا میاد

اما وقتی از تو ادامه مطلب موضوعات رو نگاه میکنم اینجوری میشه :

http://up.vbiran.ir/uploads/137155063136880_4.png

اینم آدرس ادامه مطلب

ممنون میشم از دوستان مشکلشو پیدا کنن من که مشکلی نتونستم ببینم:دی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای سایت ایراد هایی داره

به عنوان مثال این کد در انتهای سایدبار ها لود می شه


<style>
.full { background:url(/img/full.png);width:10px;height:10px;float:right }
</style>

که آدرس تصویر باید کامل باشه


<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/full.png

و یا کد


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

باید بشه


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

اما اینکه چرا استایل صفحه مطالب با index فرق داره باید index.php و single.php را با هم غیاث کنید تا کدی که باعث اختلاف بینشونه پیدا بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای سایت ایراد هایی داره

به عنوان مثال این کد در انتهای سایدبار ها لود می شه


<style>
.full { background:url(/img/full.png);width:10px;height:10px;float:right }
</style>

که آدرس تصویر باید کامل باشه


<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/full.png

و یا کد


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

باید بشه


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

اما اینکه چرا استایل صفحه مطالب با index فرق داره باید index.php و single.php را با هم غیاث کنید تا کدی که باعث اختلاف بینشونه پیدا بشه

سلام ایمان جان ممنون

ولی من دو فایل index.php و single.php رو دقیق مقایسه کردم!مشکلی ندیدم!

حالا میخوای بهت بدم یه نگاهی هم شما بندازی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که شرمنده ولی نمی شه باهم یکسان باشند در صورتی هر کدوم یک جور استایل می گیرند

در کدهای header کدی اضافه نکردید

می تونه از قرار گرفتن کد در محل اشتباه در هیدر یا loop.php هم باشه هرجا که کد is_home وجود داره را و هر جا که کد is_single وجود داره را چک کنید

یه چیز دیگه منظورم از غیاث همون قیاس بوده ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری