• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
konjkav

مشکل عجیب در تـــــــــــم

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت همه دوستانم در انجمن

یه مشکلی دارم با پوسته:

قسمت موضوعات سایت رو که از صفحه ی اول لود میکنم اوکی بالا میاد

اما وقتی از تو ادامه مطلب موضوعات رو نگاه میکنم اینجوری میشه :

http://up.vbiran.ir/uploads/137155063136880_4.png

اینم آدرس ادامه مطلب

ممنون میشم از دوستان مشکلشو پیدا کنن من که مشکلی نتونستم ببینم:دی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای سایت ایراد هایی داره

به عنوان مثال این کد در انتهای سایدبار ها لود می شه


<style>
.full { background:url(/img/full.png);width:10px;height:10px;float:right }
</style>

که آدرس تصویر باید کامل باشه


<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/full.png

و یا کد


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

باید بشه


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

اما اینکه چرا استایل صفحه مطالب با index فرق داره باید index.php و single.php را با هم غیاث کنید تا کدی که باعث اختلاف بینشونه پیدا بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای سایت ایراد هایی داره

به عنوان مثال این کد در انتهای سایدبار ها لود می شه


<style>
.full { background:url(/img/full.png);width:10px;height:10px;float:right }
</style>

که آدرس تصویر باید کامل باشه


<?php bloginfo('template_url'); ?>/img/full.png

و یا کد


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

باید بشه


<script src="http://www.flymusic38.org/wp-content/themes/FlyMusics/js/jquery.parallaxSlider.js" language="javascript" type="text/javascript"></script>

اما اینکه چرا استایل صفحه مطالب با index فرق داره باید index.php و single.php را با هم غیاث کنید تا کدی که باعث اختلاف بینشونه پیدا بشه

سلام ایمان جان ممنون

ولی من دو فایل index.php و single.php رو دقیق مقایسه کردم!مشکلی ندیدم!

حالا میخوای بهت بدم یه نگاهی هم شما بندازی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من که شرمنده ولی نمی شه باهم یکسان باشند در صورتی هر کدوم یک جور استایل می گیرند

در کدهای header کدی اضافه نکردید

می تونه از قرار گرفتن کد در محل اشتباه در هیدر یا loop.php هم باشه هرجا که کد is_home وجود داره را و هر جا که کد is_single وجود داره را چک کنید

یه چیز دیگه منظورم از غیاث همون قیاس بوده ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری