elshan

تعیین استایل توسط کاربر

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.فرض کنید پوسته دوتا فایل استایل متفوت از نظر رنگ و... داره آیا میشه کلیدی در پوسته قرار داد که کاربر بتونه بگه کدوم فایل استایل لود بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فرض کنیم دوتا فایل style.css و style0.css باشند می تونید به لینک معرفی اولی یک آی دی بدید مثل styleid و یک کلید تعریف کنید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" type="text/css" id="styleid" />
<script type="text/javascript">
<!--
function stylechange()
{
var stylefile = document.getElementById('styleid').href
if(stylefile == "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css")
document.getElementById('styleid').href = "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style0.css"
else
document.getElementById('styleid').href = "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css"
}
//-->
</script>
<button onclick="stylechange()">button</button>

ولی در صفحه بعدی دوباره استایل قبلی بر می گرده مگر اینکه یا ساخت کوکی را بلد باشبد یا این کلید را در پروفایلش قرار دهید و نتیجه اش را در دیتابیس ذخیره کنید و با فراخوانی نتیجه کلید استایل را بخوانید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فرض کنیم دوتا فایل style.css و style0.css باشند می تونید به لینک معرفی اولی یک آی دی بدید مثل styleid و یک کلید تعریف کنید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" type="text/css" id="styleid" />
<script type="text/javascript">
<!--
function stylechange()
{
var stylefile = document.getElementById('styleid').href
if(stylefile == "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css")
document.getElementById('styleid').href = "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style0.css"
else
document.getElementById('styleid').href = "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css"
}
//-->
</script>
<button onclick="stylechange()">button</button>

ولی در صفحه بعدی دوباره استایل قبلی بر می گرده مگر اینکه یا ساخت کوکی را بلد باشبد یا این کلید را در پروفایلش قرار دهید و نتیجه اش را در دیتابیس ذخیره کنید و با فراخوانی نتیجه کلید استایل را بخوانید

میشه راه دوم رو توضیح بدین و یاد بدین به من؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای راه دوم باید ابتدا مقالات آموزشی در مورد ساخت فیلد دلخواه در پروفایل کاربری و ذخیره سازی و فراخوانی اطلاعات در دیتابیس را یاد بگیرید از طریق بخش آموزش ممکنه چیز های بدردخوری پیدا کنید

بعد از یاد گیری مطالب بالا به عنوان پیش نیاز بفرمایید تا تکه کدی که بدردتون خواهد خورد را ارائه کنم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای راه دوم باید ابتدا مقالات آموزشی در مورد ساخت فیلد دلخواه در پروفایل کاربری و ذخیره سازی و فراخوانی اطلاعات در دیتابیس را یاد بگیرید از طریق بخش آموزش ممکنه چیز های بدردخوری پیدا کنید

بعد از یاد گیری مطالب بالا به عنوان پیش نیاز بفرمایید تا تکه کدی که بدردتون خواهد خورد را ارائه کنم

شما کد رو بدین من ببینم چیکار می کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی عرض می شه لازمه یک پیش نیازی را لبدست آورسید بعیده بدون اون پیش نیاز بتونید کاری کنید

<?php

global $user_ID;

if (is_user_logged_in()) :?>

<style type="text/css">

<?php

if (get_the_author_meta( 'juiz_bgc', $user_ID )!='') {

$bgc = get_the_author_meta( 'juiz_bgc', $user_ID );

?>

body

{

background-color:#<?php echo $bgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tc', $user_ID )!='') {

$tc = get_the_author_meta( 'juiz_tc', $user_ID );

?>

h1,h2,h3,h4,h5,h6,

h1 a,h2 a,h3 a,

#header,.title

{

color:#<?php echo $tc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_pbgc', $user_ID )!='') {

$pbgc = get_the_author_meta( 'juiz_pbgc', $user_ID );

?>

.post {

background-color:#<?php echo $pbgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_sbgc', $user_ID )!='') {

$sbgc = get_the_author_meta( 'juiz_sbgc', $user_ID );

?>

.sidebar,.footer,.postmetadatsa,.meta {

background-color:#<?php echo $sbgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_stc', $user_ID )!='') {

$stc = get_the_author_meta( 'juiz_stc', $user_ID );

?>

.sidebar,.footer,.postmetadatsa,.meta {

color:#<?php echo $stc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_lc', $user_ID )!='') {

$lc = get_the_author_meta( 'juiz_lc', $user_ID );

?>

a {

color:#<?php echo $lc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_lch', $user_ID )!='') {

$lch = get_the_author_meta( 'juiz_lch', $user_ID );

?>

a:hover {

color:#<?php echo $lch; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_fs', $user_ID )!='') {

$fs = get_the_author_meta( 'juiz_fs', $user_ID );

?>

p,ul,li,ol,.post {

font-size:<?php echo $fs; ?>px !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tfs', $user_ID )!='') {

$tfs = get_the_author_meta( 'juiz_tfs', $user_ID );

?>

h2,h3,.title {

font-size:<?php echo $tfs; ?>px !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tff', $user_ID )!='') {

$tff = get_the_author_meta( 'juiz_tff', $user_ID );

?>

h2,h3,.title {

font-family:"<?php echo $tff; ?>" !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_fpf', $user_ID )!='') {

$fpf = get_the_author_meta( 'juiz_fpf', $user_ID );

?>

p,ul,li,ol,.post {

font-family:"<?php echo $fpf; ?>" !important;;

}

<?php

}

?>

</style>

<?php endif;?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی عرض می شه لازمه یک پیش نیازی را لبدست آورسید بعیده بدون اون پیش نیاز بتونید کاری کنید

<?php

global $user_ID;

if (is_user_logged_in()) :?>

<style type="text/css">

<?php

if (get_the_author_meta( 'juiz_bgc', $user_ID )!='') {

$bgc = get_the_author_meta( 'juiz_bgc', $user_ID );

?>

body

{

background-color:#<?php echo $bgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tc', $user_ID )!='') {

$tc = get_the_author_meta( 'juiz_tc', $user_ID );

?>

h1,h2,h3,h4,h5,h6,

h1 a,h2 a,h3 a,

#header,.title

{

color:#<?php echo $tc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_pbgc', $user_ID )!='') {

$pbgc = get_the_author_meta( 'juiz_pbgc', $user_ID );

?>

.post {

background-color:#<?php echo $pbgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_sbgc', $user_ID )!='') {

$sbgc = get_the_author_meta( 'juiz_sbgc', $user_ID );

?>

.sidebar,.footer,.postmetadatsa,.meta {

background-color:#<?php echo $sbgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_stc', $user_ID )!='') {

$stc = get_the_author_meta( 'juiz_stc', $user_ID );

?>

.sidebar,.footer,.postmetadatsa,.meta {

color:#<?php echo $stc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_lc', $user_ID )!='') {

$lc = get_the_author_meta( 'juiz_lc', $user_ID );

?>

a {

color:#<?php echo $lc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_lch', $user_ID )!='') {

$lch = get_the_author_meta( 'juiz_lch', $user_ID );

?>

a:hover {

color:#<?php echo $lch; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_fs', $user_ID )!='') {

$fs = get_the_author_meta( 'juiz_fs', $user_ID );

?>

p,ul,li,ol,.post {

font-size:<?php echo $fs; ?>px !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tfs', $user_ID )!='') {

$tfs = get_the_author_meta( 'juiz_tfs', $user_ID );

?>

h2,h3,.title {

font-size:<?php echo $tfs; ?>px !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tff', $user_ID )!='') {

$tff = get_the_author_meta( 'juiz_tff', $user_ID );

?>

h2,h3,.title {

font-family:"<?php echo $tff; ?>" !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_fpf', $user_ID )!='') {

$fpf = get_the_author_meta( 'juiz_fpf', $user_ID );

?>

p,ul,li,ol,.post {

font-family:"<?php echo $fpf; ?>" !important;;

}

<?php

}

?>

</style>

<?php endif;?>

واقعا پیش نیاز لازمه!!!انشاالله زود یاد می گیرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید