elshan

تعیین استایل توسط کاربر

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.فرض کنید پوسته دوتا فایل استایل متفوت از نظر رنگ و... داره آیا میشه کلیدی در پوسته قرار داد که کاربر بتونه بگه کدوم فایل استایل لود بشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فرض کنیم دوتا فایل style.css و style0.css باشند می تونید به لینک معرفی اولی یک آی دی بدید مثل styleid و یک کلید تعریف کنید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" type="text/css" id="styleid" />
<script type="text/javascript">
<!--
function stylechange()
{
var stylefile = document.getElementById('styleid').href
if(stylefile == "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css")
document.getElementById('styleid').href = "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style0.css"
else
document.getElementById('styleid').href = "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css"
}
//-->
</script>
<button onclick="stylechange()">button</button>

ولی در صفحه بعدی دوباره استایل قبلی بر می گرده مگر اینکه یا ساخت کوکی را بلد باشبد یا این کلید را در پروفایلش قرار دهید و نتیجه اش را در دیتابیس ذخیره کنید و با فراخوانی نتیجه کلید استایل را بخوانید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر فرض کنیم دوتا فایل style.css و style0.css باشند می تونید به لینک معرفی اولی یک آی دی بدید مثل styleid و یک کلید تعریف کنید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" type="text/css" id="styleid" />
<script type="text/javascript">
<!--
function stylechange()
{
var stylefile = document.getElementById('styleid').href
if(stylefile == "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css")
document.getElementById('styleid').href = "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style0.css"
else
document.getElementById('styleid').href = "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css"
}
//-->
</script>
<button onclick="stylechange()">button</button>

ولی در صفحه بعدی دوباره استایل قبلی بر می گرده مگر اینکه یا ساخت کوکی را بلد باشبد یا این کلید را در پروفایلش قرار دهید و نتیجه اش را در دیتابیس ذخیره کنید و با فراخوانی نتیجه کلید استایل را بخوانید

میشه راه دوم رو توضیح بدین و یاد بدین به من؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای راه دوم باید ابتدا مقالات آموزشی در مورد ساخت فیلد دلخواه در پروفایل کاربری و ذخیره سازی و فراخوانی اطلاعات در دیتابیس را یاد بگیرید از طریق بخش آموزش ممکنه چیز های بدردخوری پیدا کنید

بعد از یاد گیری مطالب بالا به عنوان پیش نیاز بفرمایید تا تکه کدی که بدردتون خواهد خورد را ارائه کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای راه دوم باید ابتدا مقالات آموزشی در مورد ساخت فیلد دلخواه در پروفایل کاربری و ذخیره سازی و فراخوانی اطلاعات در دیتابیس را یاد بگیرید از طریق بخش آموزش ممکنه چیز های بدردخوری پیدا کنید

بعد از یاد گیری مطالب بالا به عنوان پیش نیاز بفرمایید تا تکه کدی که بدردتون خواهد خورد را ارائه کنم

شما کد رو بدین من ببینم چیکار می کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی عرض می شه لازمه یک پیش نیازی را لبدست آورسید بعیده بدون اون پیش نیاز بتونید کاری کنید

<?php

global $user_ID;

if (is_user_logged_in()) :?>

<style type="text/css">

<?php

if (get_the_author_meta( 'juiz_bgc', $user_ID )!='') {

$bgc = get_the_author_meta( 'juiz_bgc', $user_ID );

?>

body

{

background-color:#<?php echo $bgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tc', $user_ID )!='') {

$tc = get_the_author_meta( 'juiz_tc', $user_ID );

?>

h1,h2,h3,h4,h5,h6,

h1 a,h2 a,h3 a,

#header,.title

{

color:#<?php echo $tc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_pbgc', $user_ID )!='') {

$pbgc = get_the_author_meta( 'juiz_pbgc', $user_ID );

?>

.post {

background-color:#<?php echo $pbgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_sbgc', $user_ID )!='') {

$sbgc = get_the_author_meta( 'juiz_sbgc', $user_ID );

?>

.sidebar,.footer,.postmetadatsa,.meta {

background-color:#<?php echo $sbgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_stc', $user_ID )!='') {

$stc = get_the_author_meta( 'juiz_stc', $user_ID );

?>

.sidebar,.footer,.postmetadatsa,.meta {

color:#<?php echo $stc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_lc', $user_ID )!='') {

$lc = get_the_author_meta( 'juiz_lc', $user_ID );

?>

a {

color:#<?php echo $lc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_lch', $user_ID )!='') {

$lch = get_the_author_meta( 'juiz_lch', $user_ID );

?>

a:hover {

color:#<?php echo $lch; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_fs', $user_ID )!='') {

$fs = get_the_author_meta( 'juiz_fs', $user_ID );

?>

p,ul,li,ol,.post {

font-size:<?php echo $fs; ?>px !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tfs', $user_ID )!='') {

$tfs = get_the_author_meta( 'juiz_tfs', $user_ID );

?>

h2,h3,.title {

font-size:<?php echo $tfs; ?>px !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tff', $user_ID )!='') {

$tff = get_the_author_meta( 'juiz_tff', $user_ID );

?>

h2,h3,.title {

font-family:"<?php echo $tff; ?>" !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_fpf', $user_ID )!='') {

$fpf = get_the_author_meta( 'juiz_fpf', $user_ID );

?>

p,ul,li,ol,.post {

font-family:"<?php echo $fpf; ?>" !important;;

}

<?php

}

?>

</style>

<?php endif;?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی عرض می شه لازمه یک پیش نیازی را لبدست آورسید بعیده بدون اون پیش نیاز بتونید کاری کنید

<?php

global $user_ID;

if (is_user_logged_in()) :?>

<style type="text/css">

<?php

if (get_the_author_meta( 'juiz_bgc', $user_ID )!='') {

$bgc = get_the_author_meta( 'juiz_bgc', $user_ID );

?>

body

{

background-color:#<?php echo $bgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tc', $user_ID )!='') {

$tc = get_the_author_meta( 'juiz_tc', $user_ID );

?>

h1,h2,h3,h4,h5,h6,

h1 a,h2 a,h3 a,

#header,.title

{

color:#<?php echo $tc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_pbgc', $user_ID )!='') {

$pbgc = get_the_author_meta( 'juiz_pbgc', $user_ID );

?>

.post {

background-color:#<?php echo $pbgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_sbgc', $user_ID )!='') {

$sbgc = get_the_author_meta( 'juiz_sbgc', $user_ID );

?>

.sidebar,.footer,.postmetadatsa,.meta {

background-color:#<?php echo $sbgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_stc', $user_ID )!='') {

$stc = get_the_author_meta( 'juiz_stc', $user_ID );

?>

.sidebar,.footer,.postmetadatsa,.meta {

color:#<?php echo $stc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_lc', $user_ID )!='') {

$lc = get_the_author_meta( 'juiz_lc', $user_ID );

?>

a {

color:#<?php echo $lc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_lch', $user_ID )!='') {

$lch = get_the_author_meta( 'juiz_lch', $user_ID );

?>

a:hover {

color:#<?php echo $lch; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_fs', $user_ID )!='') {

$fs = get_the_author_meta( 'juiz_fs', $user_ID );

?>

p,ul,li,ol,.post {

font-size:<?php echo $fs; ?>px !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tfs', $user_ID )!='') {

$tfs = get_the_author_meta( 'juiz_tfs', $user_ID );

?>

h2,h3,.title {

font-size:<?php echo $tfs; ?>px !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tff', $user_ID )!='') {

$tff = get_the_author_meta( 'juiz_tff', $user_ID );

?>

h2,h3,.title {

font-family:"<?php echo $tff; ?>" !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_fpf', $user_ID )!='') {

$fpf = get_the_author_meta( 'juiz_fpf', $user_ID );

?>

p,ul,li,ol,.post {

font-family:"<?php echo $fpf; ?>" !important;;

}

<?php

}

?>

</style>

<?php endif;?>

واقعا پیش نیاز لازمه!!!انشاالله زود یاد می گیرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید