• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
elshan

تعیین استایل توسط کاربر

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.فرض کنید پوسته دوتا فایل استایل متفوت از نظر رنگ و... داره آیا میشه کلیدی در پوسته قرار داد که کاربر بتونه بگه کدوم فایل استایل لود بشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر فرض کنیم دوتا فایل style.css و style0.css باشند می تونید به لینک معرفی اولی یک آی دی بدید مثل styleid و یک کلید تعریف کنید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" type="text/css" id="styleid" />
<script type="text/javascript">
<!--
function stylechange()
{
var stylefile = document.getElementById('styleid').href
if(stylefile == "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css")
document.getElementById('styleid').href = "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style0.css"
else
document.getElementById('styleid').href = "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css"
}
//-->
</script>
<button onclick="stylechange()">button</button>

ولی در صفحه بعدی دوباره استایل قبلی بر می گرده مگر اینکه یا ساخت کوکی را بلد باشبد یا این کلید را در پروفایلش قرار دهید و نتیجه اش را در دیتابیس ذخیره کنید و با فراخوانی نتیجه کلید استایل را بخوانید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر فرض کنیم دوتا فایل style.css و style0.css باشند می تونید به لینک معرفی اولی یک آی دی بدید مثل styleid و یک کلید تعریف کنید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" type="text/css" id="styleid" />
<script type="text/javascript">
<!--
function stylechange()
{
var stylefile = document.getElementById('styleid').href
if(stylefile == "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css")
document.getElementById('styleid').href = "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style0.css"
else
document.getElementById('styleid').href = "<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css"
}
//-->
</script>
<button onclick="stylechange()">button</button>

ولی در صفحه بعدی دوباره استایل قبلی بر می گرده مگر اینکه یا ساخت کوکی را بلد باشبد یا این کلید را در پروفایلش قرار دهید و نتیجه اش را در دیتابیس ذخیره کنید و با فراخوانی نتیجه کلید استایل را بخوانید

میشه راه دوم رو توضیح بدین و یاد بدین به من؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای راه دوم باید ابتدا مقالات آموزشی در مورد ساخت فیلد دلخواه در پروفایل کاربری و ذخیره سازی و فراخوانی اطلاعات در دیتابیس را یاد بگیرید از طریق بخش آموزش ممکنه چیز های بدردخوری پیدا کنید

بعد از یاد گیری مطالب بالا به عنوان پیش نیاز بفرمایید تا تکه کدی که بدردتون خواهد خورد را ارائه کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای راه دوم باید ابتدا مقالات آموزشی در مورد ساخت فیلد دلخواه در پروفایل کاربری و ذخیره سازی و فراخوانی اطلاعات در دیتابیس را یاد بگیرید از طریق بخش آموزش ممکنه چیز های بدردخوری پیدا کنید

بعد از یاد گیری مطالب بالا به عنوان پیش نیاز بفرمایید تا تکه کدی که بدردتون خواهد خورد را ارائه کنم

شما کد رو بدین من ببینم چیکار می کنم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی عرض می شه لازمه یک پیش نیازی را لبدست آورسید بعیده بدون اون پیش نیاز بتونید کاری کنید

<?php

global $user_ID;

if (is_user_logged_in()) :?>

<style type="text/css">

<?php

if (get_the_author_meta( 'juiz_bgc', $user_ID )!='') {

$bgc = get_the_author_meta( 'juiz_bgc', $user_ID );

?>

body

{

background-color:#<?php echo $bgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tc', $user_ID )!='') {

$tc = get_the_author_meta( 'juiz_tc', $user_ID );

?>

h1,h2,h3,h4,h5,h6,

h1 a,h2 a,h3 a,

#header,.title

{

color:#<?php echo $tc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_pbgc', $user_ID )!='') {

$pbgc = get_the_author_meta( 'juiz_pbgc', $user_ID );

?>

.post {

background-color:#<?php echo $pbgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_sbgc', $user_ID )!='') {

$sbgc = get_the_author_meta( 'juiz_sbgc', $user_ID );

?>

.sidebar,.footer,.postmetadatsa,.meta {

background-color:#<?php echo $sbgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_stc', $user_ID )!='') {

$stc = get_the_author_meta( 'juiz_stc', $user_ID );

?>

.sidebar,.footer,.postmetadatsa,.meta {

color:#<?php echo $stc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_lc', $user_ID )!='') {

$lc = get_the_author_meta( 'juiz_lc', $user_ID );

?>

a {

color:#<?php echo $lc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_lch', $user_ID )!='') {

$lch = get_the_author_meta( 'juiz_lch', $user_ID );

?>

a:hover {

color:#<?php echo $lch; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_fs', $user_ID )!='') {

$fs = get_the_author_meta( 'juiz_fs', $user_ID );

?>

p,ul,li,ol,.post {

font-size:<?php echo $fs; ?>px !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tfs', $user_ID )!='') {

$tfs = get_the_author_meta( 'juiz_tfs', $user_ID );

?>

h2,h3,.title {

font-size:<?php echo $tfs; ?>px !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tff', $user_ID )!='') {

$tff = get_the_author_meta( 'juiz_tff', $user_ID );

?>

h2,h3,.title {

font-family:"<?php echo $tff; ?>" !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_fpf', $user_ID )!='') {

$fpf = get_the_author_meta( 'juiz_fpf', $user_ID );

?>

p,ul,li,ol,.post {

font-family:"<?php echo $fpf; ?>" !important;;

}

<?php

}

?>

</style>

<?php endif;?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وقتی عرض می شه لازمه یک پیش نیازی را لبدست آورسید بعیده بدون اون پیش نیاز بتونید کاری کنید

<?php

global $user_ID;

if (is_user_logged_in()) :?>

<style type="text/css">

<?php

if (get_the_author_meta( 'juiz_bgc', $user_ID )!='') {

$bgc = get_the_author_meta( 'juiz_bgc', $user_ID );

?>

body

{

background-color:#<?php echo $bgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tc', $user_ID )!='') {

$tc = get_the_author_meta( 'juiz_tc', $user_ID );

?>

h1,h2,h3,h4,h5,h6,

h1 a,h2 a,h3 a,

#header,.title

{

color:#<?php echo $tc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_pbgc', $user_ID )!='') {

$pbgc = get_the_author_meta( 'juiz_pbgc', $user_ID );

?>

.post {

background-color:#<?php echo $pbgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_sbgc', $user_ID )!='') {

$sbgc = get_the_author_meta( 'juiz_sbgc', $user_ID );

?>

.sidebar,.footer,.postmetadatsa,.meta {

background-color:#<?php echo $sbgc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_stc', $user_ID )!='') {

$stc = get_the_author_meta( 'juiz_stc', $user_ID );

?>

.sidebar,.footer,.postmetadatsa,.meta {

color:#<?php echo $stc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_lc', $user_ID )!='') {

$lc = get_the_author_meta( 'juiz_lc', $user_ID );

?>

a {

color:#<?php echo $lc; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_lch', $user_ID )!='') {

$lch = get_the_author_meta( 'juiz_lch', $user_ID );

?>

a:hover {

color:#<?php echo $lch; ?> !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_fs', $user_ID )!='') {

$fs = get_the_author_meta( 'juiz_fs', $user_ID );

?>

p,ul,li,ol,.post {

font-size:<?php echo $fs; ?>px !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tfs', $user_ID )!='') {

$tfs = get_the_author_meta( 'juiz_tfs', $user_ID );

?>

h2,h3,.title {

font-size:<?php echo $tfs; ?>px !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_tff', $user_ID )!='') {

$tff = get_the_author_meta( 'juiz_tff', $user_ID );

?>

h2,h3,.title {

font-family:"<?php echo $tff; ?>" !important;;

}

<?php

}

if (get_the_author_meta( 'juiz_fpf', $user_ID )!='') {

$fpf = get_the_author_meta( 'juiz_fpf', $user_ID );

?>

p,ul,li,ol,.post {

font-family:"<?php echo $fpf; ?>" !important;;

}

<?php

}

?>

</style>

<?php endif;?>

واقعا پیش نیاز لازمه!!!انشاالله زود یاد می گیرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .