Kosar

دلیل به هم ریختگی خود به خود سایت!!

22 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

سایت من هر وقت دلش می خاد برمی گرده به یه زمانی خیلی قبل تر ، مثلا الان برگشته دقیقا به دو هفته قبل، که دیگه اثری ازخیلی افزونه ها و کدهایی که اضافه و تغییر دادم ، نیست.!!! چرا اینطوری میشه؟

من بکاپ دارم ازش ولی بک آپم مربوط به دوروز بعد از اعمال یکسری تغییراته که بازم بعد از اون تغییرات زیادی در سایتم دادم .

این دفعه سومه که اینطور میشه :(

از دوستان کسی میتونه دلیلش رو توضیح بده و بگه چه کار کنم که دیگه این اتفاق نیوفته؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا یه چیزی لود نمیشود

باید بررسی کنید

دلیل خاصی که ندارد!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

سایت من هر وقت دلش می خاد برمی گرده به یه زمانی خیلی قبل تر ، مثلا الان برگشته دقیقا به دو هفته قبل، که دیگه اثری ازخیلی افزونه ها و کدهایی که اضافه و تغییر دادم ، نیست.!!! چرا اینطوری میشه؟

من بکاپ دارم ازش ولی بک آپم مربوط به دوروز بعد از اعمال یکسری تغییراته که بازم بعد از اون تغییرات زیادی در سایتم دادم .

این دفعه سومه که اینطور میشه :(

از دوستان کسی میتونه دلیلش رو توضیح بده و بگه چه کار کنم که دیگه این اتفاق نیوفته؟

اینکار رو به نظرم دو چیز میتونه انجام بده

1- کش (به هر نوعی اعم از افزونه )

2- بازگردانی بکاپ (توسط خود هاستینگ و یا هر کسی که دسترسی کافی داره)

هر چند گزینه دوم کمرنگ تر بنظر میاد شما هر نوع کش رو غیر فعال کنید (اگر دارید) و نتیجه رو اعلام کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینکار رو به نظرم دو چیز میتونه انجام بده

1- کش (به هر نوعی اعم از افزونه )

2- بازگردانی بکاپ (توسط خود هاستینگ و یا هر کسی که دسترسی کافی داره)

هر چند گزینه دوم کمرنگ تر بنظر میاد شما هر نوع کش رو غیر فعال کنید (اگر دارید) و نتیجه رو اعلام کنید

سلام اقا ارمان

مرسی ولی کش را از کجا می تونم غیر فعال کنم؟ من قبلا چند بار همه ی افزونه ها را غیر فعال کردم.میشه بیشتر توضیح بدید

یعنی الان شما سایت من را مرتب می بینید و فقط خودم به هم ریخته می بینم یا برای همه نامرتبه؟؟؟

ویرایش شده در توسط Kosar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه کش + تکه کد مربوط به کش در htaccess + سی دی ان همه باید غیر فعال باشن

البته الان کلا سایت بالا نمیاد واسه من

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گاهی اوقات این سایت نیست که به عقب می ره سیستم شمناست که کوکی های گذشته را لود می کنه علتش هم می تونه این باشه که یک نرم افزار پاک کننده کش دارید که از بعد از اجراش داره کارش رو خوب انجام می ده ولی کوکی های تاریخ قبل از راه اندازیش رو دست نمی زنه سایت هم بنا به عادت اول سراغ کوکی را می گیره و کوکی دو هفته پیش اولین کوکی است که می یابه و ....

با نرم افزار CCleaner

سیستم خود را تمیز کنید و چک بگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گاهی اوقات این سایت نیست که به عقب می ره سیستم شمناست که کوکی های گذشته را لود می کنه علتش هم می تونه این باشه که یک نرم افزار پاک کننده کش دارید که از بعد از اجراش داره کارش رو خوب انجام می ده ولی کوکی های تاریخ قبل از راه اندازیش رو دست نمی زنه سایت هم بنا به عادت اول سراغ کوکی را می گیره و کوکی دو هفته پیش اولین کوکی است که می یابه و ....

با نرم افزار CCleaner

سیستم خود را تمیز کنید و چک بگیرید

نرم افزار را نصب و موزیلا را تمیز کردم ولی بازم درست نشد!! :(

افزونه کش + تکه کد مربوط به کش در htaccess + سی دی ان همه باید غیر فعال باشن

البته الان کلا سایت بالا نمیاد واسه من

من افزونه ای به نام کش ندارم !!! وفتی هم به دنبال htaccess در cpanel گشتم چند فایل خالی بود. کدی داخلش نداشت ...سی دی چی باید غیر فعال بشه!! :huh:

میشه بیشتر توضیح بدید...ممنون

ویرایش شده در توسط Kosar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که ظاهرا کدهای سایت را دستکاری کردید چون اصلا بالا نمی آد کذدهاش را به حالت قبل برگردذونید و بعد نرم افزار را اجرا کنید و چک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که ظاهرا کدهای سایت را دستکاری کردید چون اصلا بالا نمی آد کذدهاش را به حالت قبل برگردذونید و بعد نرم افزار را اجرا کنید و چک کنید

کدی رو تغییر ندادم !!! سایت برای من باز میشه ولی به همان صورتی که قبلا عرض کردم .... طراحیش مربوط به دو هفته قبله...

البته من هم نمی تونم وارد قسمت مدیریت وردپرس بشم ... دیگه دارم هنگ می کنم... چرا اخه اینطوری میشه؟؟؟ :wacko:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته برای بنده هم سایت بالا نمیاد

پوسته پیش فرض رو فعلا فعل کنید و ببینید سایت بالا میاد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته برای بنده هم سایت بالا نمیاد

پوسته پیش فرض رو فعلا فعل کنید و ببینید سایت بالا میاد؟

توی قسمت مدیریت وردپرس نمی تونم برم خب!! از توی cpanel می تونم پوسته پیش فرض رو فعال کنم؟چطوری؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته فعلی را دانلود و حذف کنید و پوشه افزونه ها را هم تغییر نام بدید تا با پوسته پیش فرض بالا بیاد

اگر به کدی دست نزدید از سرور در مورد قطعی سایت سئوال کنید

در هر حال شما دارید یک کپی از گذشته سایت را می بینید و این چیزی نیست که دیگران می بینند

پینگ سایت مشکلی نداره

یعنی از سرور قطع نیست به خاطر کدهای اشتباه بالا نمی آد تغییراتی که گفته شد را اعمال فرمایید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته فعلی را دانلود و حذف کنید و پوشه افزونه ها را هم تغییر نام بدید تا با پوسته پیش فرض بالا بیاد

اگر به کدی دست نزدید از سرور در مورد قطعی سایت سئوال کنید

در هر حال شما دارید یک کپی از گذشته سایت را می بینید و این چیزی نیست که دیگران می بینند

پینگ سایت مشکلی نداره

یعنی از سرور قطع نیست به خاطر کدهای اشتباه بالا نمی آد تغییراتی که گفته شد را اعمال فرمایید

حذف پوسته فعلی راحته ولی چطور می تونم دانلودش کنم ؟ متوجه منظورتون نمی شم گزینه ای برای دانلود نداره !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حذف پوسته فعلی راحته ولی چطور می تونم دانلودش کنم ؟ متوجه منظورتون نمی شم گزینه ای برای دانلود نداره !!!

برای دانلود پوسته در کنترل پنل هاستتون ( اگر سی پنل هست ) پوسترو انتخاب کنید و مطابق عکس روی کمپرس کلیک کنید

post-403-0-08400400-1371830584_thumb.jpg

یک فایل زیپ درست میشه که میتونید دانلود کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته فعلی را دانلود و حذف کنید و پوشه افزونه ها را هم تغییر نام بدید تا با پوسته پیش فرض بالا بیاد

اگر به کدی دست نزدید از سرور در مورد قطعی سایت سئوال کنید

در هر حال شما دارید یک کپی از گذشته سایت را می بینید و این چیزی نیست که دیگران می بینند

پینگ سایت مشکلی نداره

یعنی از سرور قطع نیست به خاطر کدهای اشتباه بالا نمی آد تغییراتی که گفته شد را اعمال فرمایید

پوسته را دانلود و حذف کردم .

تونستم وارد مدیریت وردپرس بشم ولی سایت بالا نمیاد حالا باید چکار کنم؟پوسته پیش فرض هم که فرمودید بالا نیومد!(فایل پلاگین را نیز تغییر نام دادم)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد پیشخوان > نمایش بشید و یکی از پوسته های 2012 یا 2011 را برای سایت انتخاب کنید ببینید بالا می آد یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد پیشخوان > نمایش بشید و یکی از پوسته های 2012 یا 2011 را برای سایت انتخاب کنید ببینید بالا می آد یا نه

بله بالا اومد مرسی...ولی من تم خودم همراه با تغییراتی که روش داده بودم را میخام چکار باید بکنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین تغییری که روی تم دادید را ببینید چی بوده برگردونید به حالت قبلش

یا کدهای آخرین تغییراتتون رو برای اصلاح بگذارید اینجا

یا از بک آپ استفاده کنید

نکته همیشه قبل از هر تغییری از کل کدهای صفحه ای کد را داخلش می گذارید کپی تهیه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین تغییری که روی تم دادید را ببینید چی بوده برگردونید به حالت قبلش

یا کدهای آخرین تغییراتتون رو برای اصلاح بگذارید اینجا

یا از بک آپ استفاده کنید

نکته همیشه قبل از هر تغییری از کل کدهای صفحه ای کد را داخلش می گذارید کپی تهیه کنید

ممنون از راهنماییهاتون :)

اخرین تغیراتی که دادم مربوط به ایجاد ابزاری برای سرچ در سایت بود که توسط یکی از دوستان معرفی شد ملاحظه بفرمایید

http://4blogers.com/5870-search-form.html

البته من همه تغییرات را به حالت قبل برگردوندم و همه ی کد های اضافه شده برای سرچ را پاک کردم ولی می بینید دیگه، فایده ای نداشت!!

از پیشنهادتون هم ممنونم ، قبلا این کار رو می کردم ولی این بار یادم رفت... :rolleyes:

غیر از استفاده از بک آپ ، راه دیگه ای نداره؟ اخه دوباره کاری زیادی داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبی را که دانلود کردید برای همین گفتم دانلود کنید باید قالبتون سر فرصت توسط یک طراح چک بشه

شما این کد را همینجوری داخل functions.php گذاشتید


<?php
function search_form_shortcode( ) {
get_search_form( );
}
add_shortcode('search_form', 'search_form_shortcode');
?>

اگر بله ایراد از همینجاست از کد


<?php

و


?>

باید حذف بشوند چون در فانکشن قبلا php تعریف شده و دوتا php نباید داخل هم باشند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبی را که دانلود کردید برای همین گفتم دانلود کنید باید قالبتون سر فرصت توسط یک طراح چک بشه

شما این کد را همینجوری داخل functions.php گذاشتید


<?php
function search_form_shortcode( ) {
get_search_form( );
}
add_shortcode('search_form', 'search_form_shortcode');
?>

اگر بله ایراد از همینجاست از کد


<?php

و


?>

باید حذف بشوند چون در فانکشن قبلا php تعریف شده و دوتا php نباید داخل هم باشند

بله متوجه بودم ،بدون این تگ گذاشتم... سوال اینجاست که بعدا که کلا کد های اضافه شده رو پاک کردم چرا سایت به حالت اولش برنمی گرده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید در موقع گذاشتن کد یک تکه از کدی دیگه رو پاک کرده باشید

error.log را باز کنید و چند خط آخرش را بخوانید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید