• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Kosar

دلیل به هم ریختگی خود به خود سایت!!

22 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

سایت من هر وقت دلش می خاد برمی گرده به یه زمانی خیلی قبل تر ، مثلا الان برگشته دقیقا به دو هفته قبل، که دیگه اثری ازخیلی افزونه ها و کدهایی که اضافه و تغییر دادم ، نیست.!!! چرا اینطوری میشه؟

من بکاپ دارم ازش ولی بک آپم مربوط به دوروز بعد از اعمال یکسری تغییراته که بازم بعد از اون تغییرات زیادی در سایتم دادم .

این دفعه سومه که اینطور میشه :(

از دوستان کسی میتونه دلیلش رو توضیح بده و بگه چه کار کنم که دیگه این اتفاق نیوفته؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالا یه چیزی لود نمیشود

باید بررسی کنید

دلیل خاصی که ندارد!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

سایت من هر وقت دلش می خاد برمی گرده به یه زمانی خیلی قبل تر ، مثلا الان برگشته دقیقا به دو هفته قبل، که دیگه اثری ازخیلی افزونه ها و کدهایی که اضافه و تغییر دادم ، نیست.!!! چرا اینطوری میشه؟

من بکاپ دارم ازش ولی بک آپم مربوط به دوروز بعد از اعمال یکسری تغییراته که بازم بعد از اون تغییرات زیادی در سایتم دادم .

این دفعه سومه که اینطور میشه :(

از دوستان کسی میتونه دلیلش رو توضیح بده و بگه چه کار کنم که دیگه این اتفاق نیوفته؟

اینکار رو به نظرم دو چیز میتونه انجام بده

1- کش (به هر نوعی اعم از افزونه )

2- بازگردانی بکاپ (توسط خود هاستینگ و یا هر کسی که دسترسی کافی داره)

هر چند گزینه دوم کمرنگ تر بنظر میاد شما هر نوع کش رو غیر فعال کنید (اگر دارید) و نتیجه رو اعلام کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینکار رو به نظرم دو چیز میتونه انجام بده

1- کش (به هر نوعی اعم از افزونه )

2- بازگردانی بکاپ (توسط خود هاستینگ و یا هر کسی که دسترسی کافی داره)

هر چند گزینه دوم کمرنگ تر بنظر میاد شما هر نوع کش رو غیر فعال کنید (اگر دارید) و نتیجه رو اعلام کنید

سلام اقا ارمان

مرسی ولی کش را از کجا می تونم غیر فعال کنم؟ من قبلا چند بار همه ی افزونه ها را غیر فعال کردم.میشه بیشتر توضیح بدید

یعنی الان شما سایت من را مرتب می بینید و فقط خودم به هم ریخته می بینم یا برای همه نامرتبه؟؟؟

ویرایش شده در توسط Kosar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه کش + تکه کد مربوط به کش در htaccess + سی دی ان همه باید غیر فعال باشن

البته الان کلا سایت بالا نمیاد واسه من

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

گاهی اوقات این سایت نیست که به عقب می ره سیستم شمناست که کوکی های گذشته را لود می کنه علتش هم می تونه این باشه که یک نرم افزار پاک کننده کش دارید که از بعد از اجراش داره کارش رو خوب انجام می ده ولی کوکی های تاریخ قبل از راه اندازیش رو دست نمی زنه سایت هم بنا به عادت اول سراغ کوکی را می گیره و کوکی دو هفته پیش اولین کوکی است که می یابه و ....

با نرم افزار CCleaner

سیستم خود را تمیز کنید و چک بگیرید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

گاهی اوقات این سایت نیست که به عقب می ره سیستم شمناست که کوکی های گذشته را لود می کنه علتش هم می تونه این باشه که یک نرم افزار پاک کننده کش دارید که از بعد از اجراش داره کارش رو خوب انجام می ده ولی کوکی های تاریخ قبل از راه اندازیش رو دست نمی زنه سایت هم بنا به عادت اول سراغ کوکی را می گیره و کوکی دو هفته پیش اولین کوکی است که می یابه و ....

با نرم افزار CCleaner

سیستم خود را تمیز کنید و چک بگیرید

نرم افزار را نصب و موزیلا را تمیز کردم ولی بازم درست نشد!! :(

افزونه کش + تکه کد مربوط به کش در htaccess + سی دی ان همه باید غیر فعال باشن

البته الان کلا سایت بالا نمیاد واسه من

من افزونه ای به نام کش ندارم !!! وفتی هم به دنبال htaccess در cpanel گشتم چند فایل خالی بود. کدی داخلش نداشت ...سی دی چی باید غیر فعال بشه!! :huh:

میشه بیشتر توضیح بدید...ممنون

ویرایش شده در توسط Kosar

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان که ظاهرا کدهای سایت را دستکاری کردید چون اصلا بالا نمی آد کذدهاش را به حالت قبل برگردذونید و بعد نرم افزار را اجرا کنید و چک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان که ظاهرا کدهای سایت را دستکاری کردید چون اصلا بالا نمی آد کذدهاش را به حالت قبل برگردذونید و بعد نرم افزار را اجرا کنید و چک کنید

کدی رو تغییر ندادم !!! سایت برای من باز میشه ولی به همان صورتی که قبلا عرض کردم .... طراحیش مربوط به دو هفته قبله...

البته من هم نمی تونم وارد قسمت مدیریت وردپرس بشم ... دیگه دارم هنگ می کنم... چرا اخه اینطوری میشه؟؟؟ :wacko:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درسته برای بنده هم سایت بالا نمیاد

پوسته پیش فرض رو فعلا فعل کنید و ببینید سایت بالا میاد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درسته برای بنده هم سایت بالا نمیاد

پوسته پیش فرض رو فعلا فعل کنید و ببینید سایت بالا میاد؟

توی قسمت مدیریت وردپرس نمی تونم برم خب!! از توی cpanel می تونم پوسته پیش فرض رو فعال کنم؟چطوری؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پوسته فعلی را دانلود و حذف کنید و پوشه افزونه ها را هم تغییر نام بدید تا با پوسته پیش فرض بالا بیاد

اگر به کدی دست نزدید از سرور در مورد قطعی سایت سئوال کنید

در هر حال شما دارید یک کپی از گذشته سایت را می بینید و این چیزی نیست که دیگران می بینند

پینگ سایت مشکلی نداره

یعنی از سرور قطع نیست به خاطر کدهای اشتباه بالا نمی آد تغییراتی که گفته شد را اعمال فرمایید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پوسته فعلی را دانلود و حذف کنید و پوشه افزونه ها را هم تغییر نام بدید تا با پوسته پیش فرض بالا بیاد

اگر به کدی دست نزدید از سرور در مورد قطعی سایت سئوال کنید

در هر حال شما دارید یک کپی از گذشته سایت را می بینید و این چیزی نیست که دیگران می بینند

پینگ سایت مشکلی نداره

یعنی از سرور قطع نیست به خاطر کدهای اشتباه بالا نمی آد تغییراتی که گفته شد را اعمال فرمایید

حذف پوسته فعلی راحته ولی چطور می تونم دانلودش کنم ؟ متوجه منظورتون نمی شم گزینه ای برای دانلود نداره !!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حذف پوسته فعلی راحته ولی چطور می تونم دانلودش کنم ؟ متوجه منظورتون نمی شم گزینه ای برای دانلود نداره !!!

برای دانلود پوسته در کنترل پنل هاستتون ( اگر سی پنل هست ) پوسترو انتخاب کنید و مطابق عکس روی کمپرس کلیک کنید

post-403-0-08400400-1371830584_thumb.jpg

یک فایل زیپ درست میشه که میتونید دانلود کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پوسته فعلی را دانلود و حذف کنید و پوشه افزونه ها را هم تغییر نام بدید تا با پوسته پیش فرض بالا بیاد

اگر به کدی دست نزدید از سرور در مورد قطعی سایت سئوال کنید

در هر حال شما دارید یک کپی از گذشته سایت را می بینید و این چیزی نیست که دیگران می بینند

پینگ سایت مشکلی نداره

یعنی از سرور قطع نیست به خاطر کدهای اشتباه بالا نمی آد تغییراتی که گفته شد را اعمال فرمایید

پوسته را دانلود و حذف کردم .

تونستم وارد مدیریت وردپرس بشم ولی سایت بالا نمیاد حالا باید چکار کنم؟پوسته پیش فرض هم که فرمودید بالا نیومد!(فایل پلاگین را نیز تغییر نام دادم)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وارد پیشخوان > نمایش بشید و یکی از پوسته های 2012 یا 2011 را برای سایت انتخاب کنید ببینید بالا می آد یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وارد پیشخوان > نمایش بشید و یکی از پوسته های 2012 یا 2011 را برای سایت انتخاب کنید ببینید بالا می آد یا نه

بله بالا اومد مرسی...ولی من تم خودم همراه با تغییراتی که روش داده بودم را میخام چکار باید بکنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آخرین تغییری که روی تم دادید را ببینید چی بوده برگردونید به حالت قبلش

یا کدهای آخرین تغییراتتون رو برای اصلاح بگذارید اینجا

یا از بک آپ استفاده کنید

نکته همیشه قبل از هر تغییری از کل کدهای صفحه ای کد را داخلش می گذارید کپی تهیه کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آخرین تغییری که روی تم دادید را ببینید چی بوده برگردونید به حالت قبلش

یا کدهای آخرین تغییراتتون رو برای اصلاح بگذارید اینجا

یا از بک آپ استفاده کنید

نکته همیشه قبل از هر تغییری از کل کدهای صفحه ای کد را داخلش می گذارید کپی تهیه کنید

ممنون از راهنماییهاتون :)

اخرین تغیراتی که دادم مربوط به ایجاد ابزاری برای سرچ در سایت بود که توسط یکی از دوستان معرفی شد ملاحظه بفرمایید

http://4blogers.com/5870-search-form.html

البته من همه تغییرات را به حالت قبل برگردوندم و همه ی کد های اضافه شده برای سرچ را پاک کردم ولی می بینید دیگه، فایده ای نداشت!!

از پیشنهادتون هم ممنونم ، قبلا این کار رو می کردم ولی این بار یادم رفت... :rolleyes:

غیر از استفاده از بک آپ ، راه دیگه ای نداره؟ اخه دوباره کاری زیادی داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قالبی را که دانلود کردید برای همین گفتم دانلود کنید باید قالبتون سر فرصت توسط یک طراح چک بشه

شما این کد را همینجوری داخل functions.php گذاشتید


<?php
function search_form_shortcode( ) {
get_search_form( );
}
add_shortcode('search_form', 'search_form_shortcode');
?>

اگر بله ایراد از همینجاست از کد


<?php

و


?>

باید حذف بشوند چون در فانکشن قبلا php تعریف شده و دوتا php نباید داخل هم باشند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قالبی را که دانلود کردید برای همین گفتم دانلود کنید باید قالبتون سر فرصت توسط یک طراح چک بشه

شما این کد را همینجوری داخل functions.php گذاشتید


<?php
function search_form_shortcode( ) {
get_search_form( );
}
add_shortcode('search_form', 'search_form_shortcode');
?>

اگر بله ایراد از همینجاست از کد


<?php

و


?>

باید حذف بشوند چون در فانکشن قبلا php تعریف شده و دوتا php نباید داخل هم باشند

بله متوجه بودم ،بدون این تگ گذاشتم... سوال اینجاست که بعدا که کلا کد های اضافه شده رو پاک کردم چرا سایت به حالت اولش برنمی گرده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شاید در موقع گذاشتن کد یک تکه از کدی دیگه رو پاک کرده باشید

error.log را باز کنید و چند خط آخرش را بخوانید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم