• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
Kosar

دلیل به هم ریختگی خود به خود سایت!!

22 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

سایت من هر وقت دلش می خاد برمی گرده به یه زمانی خیلی قبل تر ، مثلا الان برگشته دقیقا به دو هفته قبل، که دیگه اثری ازخیلی افزونه ها و کدهایی که اضافه و تغییر دادم ، نیست.!!! چرا اینطوری میشه؟

من بکاپ دارم ازش ولی بک آپم مربوط به دوروز بعد از اعمال یکسری تغییراته که بازم بعد از اون تغییرات زیادی در سایتم دادم .

این دفعه سومه که اینطور میشه :(

از دوستان کسی میتونه دلیلش رو توضیح بده و بگه چه کار کنم که دیگه این اتفاق نیوفته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا یه چیزی لود نمیشود

باید بررسی کنید

دلیل خاصی که ندارد!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

سایت من هر وقت دلش می خاد برمی گرده به یه زمانی خیلی قبل تر ، مثلا الان برگشته دقیقا به دو هفته قبل، که دیگه اثری ازخیلی افزونه ها و کدهایی که اضافه و تغییر دادم ، نیست.!!! چرا اینطوری میشه؟

من بکاپ دارم ازش ولی بک آپم مربوط به دوروز بعد از اعمال یکسری تغییراته که بازم بعد از اون تغییرات زیادی در سایتم دادم .

این دفعه سومه که اینطور میشه :(

از دوستان کسی میتونه دلیلش رو توضیح بده و بگه چه کار کنم که دیگه این اتفاق نیوفته؟

اینکار رو به نظرم دو چیز میتونه انجام بده

1- کش (به هر نوعی اعم از افزونه )

2- بازگردانی بکاپ (توسط خود هاستینگ و یا هر کسی که دسترسی کافی داره)

هر چند گزینه دوم کمرنگ تر بنظر میاد شما هر نوع کش رو غیر فعال کنید (اگر دارید) و نتیجه رو اعلام کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینکار رو به نظرم دو چیز میتونه انجام بده

1- کش (به هر نوعی اعم از افزونه )

2- بازگردانی بکاپ (توسط خود هاستینگ و یا هر کسی که دسترسی کافی داره)

هر چند گزینه دوم کمرنگ تر بنظر میاد شما هر نوع کش رو غیر فعال کنید (اگر دارید) و نتیجه رو اعلام کنید

سلام اقا ارمان

مرسی ولی کش را از کجا می تونم غیر فعال کنم؟ من قبلا چند بار همه ی افزونه ها را غیر فعال کردم.میشه بیشتر توضیح بدید

یعنی الان شما سایت من را مرتب می بینید و فقط خودم به هم ریخته می بینم یا برای همه نامرتبه؟؟؟

ویرایش شده در توسط Kosar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه کش + تکه کد مربوط به کش در htaccess + سی دی ان همه باید غیر فعال باشن

البته الان کلا سایت بالا نمیاد واسه من

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گاهی اوقات این سایت نیست که به عقب می ره سیستم شمناست که کوکی های گذشته را لود می کنه علتش هم می تونه این باشه که یک نرم افزار پاک کننده کش دارید که از بعد از اجراش داره کارش رو خوب انجام می ده ولی کوکی های تاریخ قبل از راه اندازیش رو دست نمی زنه سایت هم بنا به عادت اول سراغ کوکی را می گیره و کوکی دو هفته پیش اولین کوکی است که می یابه و ....

با نرم افزار CCleaner

سیستم خود را تمیز کنید و چک بگیرید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

گاهی اوقات این سایت نیست که به عقب می ره سیستم شمناست که کوکی های گذشته را لود می کنه علتش هم می تونه این باشه که یک نرم افزار پاک کننده کش دارید که از بعد از اجراش داره کارش رو خوب انجام می ده ولی کوکی های تاریخ قبل از راه اندازیش رو دست نمی زنه سایت هم بنا به عادت اول سراغ کوکی را می گیره و کوکی دو هفته پیش اولین کوکی است که می یابه و ....

با نرم افزار CCleaner

سیستم خود را تمیز کنید و چک بگیرید

نرم افزار را نصب و موزیلا را تمیز کردم ولی بازم درست نشد!! :(

افزونه کش + تکه کد مربوط به کش در htaccess + سی دی ان همه باید غیر فعال باشن

البته الان کلا سایت بالا نمیاد واسه من

من افزونه ای به نام کش ندارم !!! وفتی هم به دنبال htaccess در cpanel گشتم چند فایل خالی بود. کدی داخلش نداشت ...سی دی چی باید غیر فعال بشه!! :huh:

میشه بیشتر توضیح بدید...ممنون

ویرایش شده در توسط Kosar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که ظاهرا کدهای سایت را دستکاری کردید چون اصلا بالا نمی آد کذدهاش را به حالت قبل برگردذونید و بعد نرم افزار را اجرا کنید و چک کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که ظاهرا کدهای سایت را دستکاری کردید چون اصلا بالا نمی آد کذدهاش را به حالت قبل برگردذونید و بعد نرم افزار را اجرا کنید و چک کنید

کدی رو تغییر ندادم !!! سایت برای من باز میشه ولی به همان صورتی که قبلا عرض کردم .... طراحیش مربوط به دو هفته قبله...

البته من هم نمی تونم وارد قسمت مدیریت وردپرس بشم ... دیگه دارم هنگ می کنم... چرا اخه اینطوری میشه؟؟؟ :wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته برای بنده هم سایت بالا نمیاد

پوسته پیش فرض رو فعلا فعل کنید و ببینید سایت بالا میاد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته برای بنده هم سایت بالا نمیاد

پوسته پیش فرض رو فعلا فعل کنید و ببینید سایت بالا میاد؟

توی قسمت مدیریت وردپرس نمی تونم برم خب!! از توی cpanel می تونم پوسته پیش فرض رو فعال کنم؟چطوری؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته فعلی را دانلود و حذف کنید و پوشه افزونه ها را هم تغییر نام بدید تا با پوسته پیش فرض بالا بیاد

اگر به کدی دست نزدید از سرور در مورد قطعی سایت سئوال کنید

در هر حال شما دارید یک کپی از گذشته سایت را می بینید و این چیزی نیست که دیگران می بینند

پینگ سایت مشکلی نداره

یعنی از سرور قطع نیست به خاطر کدهای اشتباه بالا نمی آد تغییراتی که گفته شد را اعمال فرمایید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته فعلی را دانلود و حذف کنید و پوشه افزونه ها را هم تغییر نام بدید تا با پوسته پیش فرض بالا بیاد

اگر به کدی دست نزدید از سرور در مورد قطعی سایت سئوال کنید

در هر حال شما دارید یک کپی از گذشته سایت را می بینید و این چیزی نیست که دیگران می بینند

پینگ سایت مشکلی نداره

یعنی از سرور قطع نیست به خاطر کدهای اشتباه بالا نمی آد تغییراتی که گفته شد را اعمال فرمایید

حذف پوسته فعلی راحته ولی چطور می تونم دانلودش کنم ؟ متوجه منظورتون نمی شم گزینه ای برای دانلود نداره !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حذف پوسته فعلی راحته ولی چطور می تونم دانلودش کنم ؟ متوجه منظورتون نمی شم گزینه ای برای دانلود نداره !!!

برای دانلود پوسته در کنترل پنل هاستتون ( اگر سی پنل هست ) پوسترو انتخاب کنید و مطابق عکس روی کمپرس کلیک کنید

post-403-0-08400400-1371830584_thumb.jpg

یک فایل زیپ درست میشه که میتونید دانلود کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته فعلی را دانلود و حذف کنید و پوشه افزونه ها را هم تغییر نام بدید تا با پوسته پیش فرض بالا بیاد

اگر به کدی دست نزدید از سرور در مورد قطعی سایت سئوال کنید

در هر حال شما دارید یک کپی از گذشته سایت را می بینید و این چیزی نیست که دیگران می بینند

پینگ سایت مشکلی نداره

یعنی از سرور قطع نیست به خاطر کدهای اشتباه بالا نمی آد تغییراتی که گفته شد را اعمال فرمایید

پوسته را دانلود و حذف کردم .

تونستم وارد مدیریت وردپرس بشم ولی سایت بالا نمیاد حالا باید چکار کنم؟پوسته پیش فرض هم که فرمودید بالا نیومد!(فایل پلاگین را نیز تغییر نام دادم)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد پیشخوان > نمایش بشید و یکی از پوسته های 2012 یا 2011 را برای سایت انتخاب کنید ببینید بالا می آد یا نه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد پیشخوان > نمایش بشید و یکی از پوسته های 2012 یا 2011 را برای سایت انتخاب کنید ببینید بالا می آد یا نه

بله بالا اومد مرسی...ولی من تم خودم همراه با تغییراتی که روش داده بودم را میخام چکار باید بکنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین تغییری که روی تم دادید را ببینید چی بوده برگردونید به حالت قبلش

یا کدهای آخرین تغییراتتون رو برای اصلاح بگذارید اینجا

یا از بک آپ استفاده کنید

نکته همیشه قبل از هر تغییری از کل کدهای صفحه ای کد را داخلش می گذارید کپی تهیه کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخرین تغییری که روی تم دادید را ببینید چی بوده برگردونید به حالت قبلش

یا کدهای آخرین تغییراتتون رو برای اصلاح بگذارید اینجا

یا از بک آپ استفاده کنید

نکته همیشه قبل از هر تغییری از کل کدهای صفحه ای کد را داخلش می گذارید کپی تهیه کنید

ممنون از راهنماییهاتون :)

اخرین تغیراتی که دادم مربوط به ایجاد ابزاری برای سرچ در سایت بود که توسط یکی از دوستان معرفی شد ملاحظه بفرمایید

http://4blogers.com/5870-search-form.html

البته من همه تغییرات را به حالت قبل برگردوندم و همه ی کد های اضافه شده برای سرچ را پاک کردم ولی می بینید دیگه، فایده ای نداشت!!

از پیشنهادتون هم ممنونم ، قبلا این کار رو می کردم ولی این بار یادم رفت... :rolleyes:

غیر از استفاده از بک آپ ، راه دیگه ای نداره؟ اخه دوباره کاری زیادی داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبی را که دانلود کردید برای همین گفتم دانلود کنید باید قالبتون سر فرصت توسط یک طراح چک بشه

شما این کد را همینجوری داخل functions.php گذاشتید


<?php
function search_form_shortcode( ) {
get_search_form( );
}
add_shortcode('search_form', 'search_form_shortcode');
?>

اگر بله ایراد از همینجاست از کد


<?php

و


?>

باید حذف بشوند چون در فانکشن قبلا php تعریف شده و دوتا php نباید داخل هم باشند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبی را که دانلود کردید برای همین گفتم دانلود کنید باید قالبتون سر فرصت توسط یک طراح چک بشه

شما این کد را همینجوری داخل functions.php گذاشتید


<?php
function search_form_shortcode( ) {
get_search_form( );
}
add_shortcode('search_form', 'search_form_shortcode');
?>

اگر بله ایراد از همینجاست از کد


<?php

و


?>

باید حذف بشوند چون در فانکشن قبلا php تعریف شده و دوتا php نباید داخل هم باشند

بله متوجه بودم ،بدون این تگ گذاشتم... سوال اینجاست که بعدا که کلا کد های اضافه شده رو پاک کردم چرا سایت به حالت اولش برنمی گرده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید در موقع گذاشتن کد یک تکه از کدی دیگه رو پاک کرده باشید

error.log را باز کنید و چند خط آخرش را بخوانید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید
    • توسط ahmadwp
      سلام خدمت اعضای گرامی.
      در وردپرس فارسی نسخه ۴.۸.۲ مشکلی رو پیدا کردم که راهکاری برای حلش به ذهنم نرسید، ممنون می شم راهنمایی کنید تا حلش کنم.
      وقتی یک قسمت از متن رو انتخاب می کنم و می خوام به اون لینک بدم، وقتی که می خوام بر روی آیکون تیک تا تایید کلیک کنم یا وقتی که می خوام بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنم، پاپ آپ درج لینک هی ظاهر می شه و دوباره محو می شه! و نمی شه بر روی اون آیکون ها کلیک کرد و گزینه ها رو انتخاب کرد.
      ابتدا تصور کردم شاید مشکل از تداخل افزونه ها باشه یا قالب مشکلی داشته باشه یا هنگام به روز رسانی خطایی به وجود اومده باشه، اما وقتی بسته نصبی وردپرس رو مجددا از wp-persian دریافت کردم و بر روی یک فضای دیگه نصب کردم، دیدم که از ابتدا همین مشکل وجود داره، افزونه wp-jalali رو هم غیرفعال کردم اما مشکل حل نشد!
      یعنی چه از ابتدا دریافت و نصب کنین، چه وردپرس قدیمی تر سایت تون رو آپدیت کنین به این نسخه فارسی، همین مشکل براش به وجود میاد.
      یک ویدیو پیوست همین مطلب کردم که به خوبی این مورد رو نشون می ده. سپاسگزارم.
      Video_2017-10-21_110732.wmv