9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام و عرض خسته نباشید به دوستان و مدیران عزیز نمی دونستم دقیقا باید عنوان رو چی بزارم مدیران عزیز اگر عنوان بهتری رو داشتن قرار بدن

دوستان بنده می خوام وقتی تاریخ روز با تاریخ ارسال پستم یکی بود یک متن رو نشون بده بنده این طور نوشتم دستو پاش شکسته ولی اججرا نمی شه می خواستم ببینم مشکل چی هست

دوستان خواهشن ترفند دیگه معرفی نکنید بگید با این کد هم میشه بنده می خوام توسط این کد این کار رو انجام بدم ممنون میشم کمکم کنید ....

با تشکر ویژه ...


[left]
[/left]


query_posts('showposts=1');
while (have_posts()) : the_post();

if (date('l, j F , Y') == the_time('l ,j F , Y')){
echo "متن مورد نظر ";
}

endwhile;wp_reset_query();

ویرایش شده در توسط alishademan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر تاریختون شمسیه باید jdate را برابر the_date


if(jdate('Ymd')==the_date('Ymd'))

کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز اصلا مشکل این نیست کد کار نمی کنه ....

ویرایش شده در توسط alishademan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جلالی زبان اعداد را تغییر می ده باید بدون جلالی این روش رو استفاده کنید هر دو میلادی باشند جواب می ده

البته راهش چیز دیگه ایه که شما ظاهرا تمایل به این راه دارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

if (date('l, j F , Y') == the_time('l ,j F , Y')){

دوست عزیز گفتم که می دونم خودم که تغییر می ده و این نیست مشکل مشکل بنده ایت هست که شرطی که قرار دادم کار نمی کنه شما تست کنید متوجه می شید ... بعداشم راه حل دیگر رو هم میشه بگید ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آقا منم یک قالب دارم که تاریخش شمسی نیست ، البته افزونه جلالی وردپرس هم روش تاثیر نداشت

لطفا بگید چه تغییری توی کدش بدم تا درست بشه ؟

البته تغییرات بالا را بعضیاشو زدم ولی اثر نداشت !


<time datetime="<?php echo get_the_time('Y-m-d'); ?>" pubdate>
<span class="day"><?php echo the_time('d'); ?></span>
<span class="month"><?php echo the_time('F'); ?></span>
<span class="year"><?php echo the_time('Y'); ?></span>
</time>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


if (date('Y-m-d') == get_the_time('Y-m-d')){
echo "متن مورد نظر ";
}

@parseh کد شما درست هست و باید نصب جلالی مشکل حل شود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مرسی ممنونم اقا پارسا دستتون درد نکنه مشکل حل شد مرسی ....

و ممنون از دوست عزیز ایمان جان

موفق باشید ...

ویرایش شده در توسط alishademan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>