• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
U3F

مشکل با کدنویسی یک اسلایدر

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت اساتید عزیز که همیشه ما رو برای رفع مشکلات بدون چشم داشتی کمک میکنن.

من با کد نویسی یک اسلایدر مشکل دارم چون کمی پیچیدس و چند تا کد رو به سبک مختلف تست کردم اما جواب نداد.

من تو این اسلایدر میخوام 5 مطلب آخر از مطالب یه دسته خاص نمایش داده بشه. تو این اسلایدر باید از 2 تا تصویر شاخص استفاده بشه یکی کوچیک و یکی بزرگ که با کیلیک روی تصویر کوچیکِ تصویر بزرگ بالا نمایش داده بشه حالا اگر بشه برای هر کدوم هم عنوان و دسته بندی تعریف کرد عالی میشه

پیش نمایش از اچ تی ام ال

58020292481045002890_thumb.png

کد اچ تی ام ال:


<section class='gallery shadow'><div class='box-top bg-white'><i class="icon-heart"></i><h2>فیلم های برتر ایرانی</h2></div>
<div class='image-preview'>
<img id='preview1' src='<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/large/4.jpg' />
</div>
<div class='info-slide'>
<div class='line-slide'><i class="icon-film"></i> <h3>همه چی آرومه</h3></div>
<div class='line-slide'><i class="icon-facetime-video"></i>ژانر: اجتماعی ، کمدی</div>
<div class='line-slide'><i class="icon-print"></i>حجم فایل: 400 مگابایت</div>
<div class='line-slide'><i class="icon-eye-open"></i>تعداد مشاهده: 456 بار</div>
<a href='#' target='_blank' class='bg-red'><i class="icon-cloud-download"></i> دانلود با لینک مستقیم</a>
</div>
<ul class="elastislide-list">
<li data-preview1="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/large/4.jpg"><a href="#"><img src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/small/4.jpg" alt="image04" /></a></li>
<li data-preview1="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/large/5.jpg"><a href="#"><img src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/small/5.jpg" alt="image05" /></a></li>
<li data-preview1="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/large/6.jpg"><a href="#"><img src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/small/6.jpg" alt="image06" /></a></li>
<li data-preview1="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/large/7.jpg"><a href="#"><img src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/small/7.jpg" alt="image07" /></a></li>
<li data-preview1="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/large/8.jpg"><a href="#"><img src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/small/8.jpg" alt="image08" /></a></li>
</ul>
</section>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید برش کوئری نوشتی شاید بیش از یکی بستگی داره به کدهای جاوا اسکریپت اسلایدر

این کدهای شما در واقع یک اسلایدر ایستاتیکه که بجای آدرس مستقیم عکس از تابع معرفی پوشه قالب استفاده کردید

کل کدهاتون رو بگذارید بررسی بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد جاوا


<script type='text/javascript'>
(function($) {
var current = 0,
$preview = $( '#preview1' ),
$carouselEl = $( '.elastislide-list' ),
$carouselItems = $carouselEl.children(),
carousel = $carouselEl.elastislide( {
current : current,
minItems : 5,
onclick : function( el, pos, evt ) {
changeImage( el, pos );
evt.preventDefault();
},
onReady : function() {
changeImage( $carouselItems.eq( current ), current );
}
} );
function changeImage( el, pos ) {
$preview.attr( 'src', el.data( 'preview1' ) );
$carouselItems.removeClass( 'current-img' );
el.addClass( 'current-img' );
carousel.setCurrent( pos );
}
})(jQuery);
</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم کد html یی که در بالا دادید کامل نیست.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مرتضی جان با همین کدا اسلایدر بارگزاری میشه. به نظرم نشه رو وردپرس اجرا کرد به خاطر همین از یه اسلایدر دیگه استفاده کردم

ممنون از شما و اقا ایمان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری