aghaeifar

استفاده از استایل افزونه لینکدونی mylinksdump

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و نه خسته

افزونه mylinksdump رو نصب کردم و همه چی خوب و خوشه.

الان یه دونه ابزارک اضافه شده که این ابزارک رو در جای خاصی (هدر قالبم) قرارش دادم. می خوام یکی از استایل های خود افزونه رو براش بذارم که قشنگ تره اما استایلش ظاهر نمیشه و همون استایل دیفالتی که قالبم برای همه ابزارک ها می ذاره ظاهر میشه.

چطور می تونم کاری کنم که استایل خود افزونه ظاهر بشه؟

البته وقتی مستقیم از


<?php echo mylinksdump_show() ?>

استفاده می کنم مشکلی نیست. اما راحت ترم با ابزارکش کار کنم و دقیقا می خوام اینجایی که الان توی قالبم هست ظاهر بشه (جا براش توی ابزارک ها هست)

ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا استایل برای ابزارک نیست و برای تابعش هست(به نسبت خروجی)

استایل رو باید برای ابزارک تغییر بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم آقای مرتضی. ممکن هست این چیزی که فرمودید رو یادم بدید. اگر چند تا سر نخ بدید کجاها رو باید چک و تغییر بدم، من سرچ می کنم و دنبالش می رم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیز خاصی نیست

باید کمی css نویس بدونید تا برای اون بخش استایل بنویسید

اگر آدرس سایتتون و اون بخش رو بدید یک نمونه براتون می نویسم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنونم آقای مدیر

این وبسایتم است: http://blog.bioemm.com/

بالا سمت چپ نوشته شده به روایت لینک

من می خوام که اون استایل هایی که خود این افزونه داره اونجا نمایش داده بشه، اما استایل قالب رو نمایش می ده. با ابزارک همین افزونه دارم لینکدونی رو نمایش می دم.

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر رو به فایل استایل اضافه و تست کنید:

.myLinksDump_widget {

background-color:#F5F5F5;

border:2px solid #CDCDCD;

-moz-border-radius: 13px;

-khtml-border-radius: 13px;

-webkit-border-radius: 13px;

padding:10px 0px 7px 0px!important;

}

.myLinksDump_widget ul {

margin-right:0px!important;

}

.myLinksDump_widget ul li a,

.myLinksDump_widget ul li a:hover

{

background-color: #ab0000;

background-image: none;

background-repeat: repeat;

background-attachment: scroll;

background-position: 0% 0%;

background-clip: border-box;

background-origin: padding-box;

background-size: auto auto;

border-top-left-radius: 3px;

border-top-right-radius: 5px;

border-bottom-right-radius: 3px;

border-bottom-left-radius: 5px;

color: #ffffff;

margin-bottom: 4px;

margin-right: 5px;

padding-top: 1px;

padding-right: 13px;

padding-bottom: 3px;

padding-left: 13px;

transition-duration: 0.3s;

transition-property: padding, -moz-text-shadow;

text-shadow: #ffffff;

}

.myLinksDump_widget ul li a, .myLinksDump_widget ul li a:visited

{

background-image: url("images/red.png");

background-position: right center;

background-repeat: no-repeat;

clear: both;

color: #0066cc;

list-style-type: none;

list-style-image: none;

list-style-position: outside;

margin-right: 0px;

padding-right: 10px;

width: 90%;

}

.myLinksDump_widget ul li {

display:block!important;

padding:5px!important;

background-color:#F5F5F5;

border-bottom:1px solid #DFDFDF;

}

.myLinksDump_widget ul li:before{

content:' '!important;

}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم آقای مرتضی، خدا خیرتون بده.

دقیقا همونی بود که می خواستم. حله!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟