رحیمی

افزونه اسلایدر وردپرس98؟؟؟؟

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

سایت wordpress98.com رو حتماتا حالا دیدید. میخواستم ببینم اگه مشابه این سایت بخواهیم سه تا اسلایدر بغل هم بذاریم توی بالای صفحه اول، از چه افزونه ای استفاده کنیم؟

هر کدوم از اسلایدرها قاعدتا باید این توانایی رو داشته باشه که براساس دسته یا برچسب آخرین مطالب رو نشون بده.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

افزونه نیست، همیار هم از اسکریپت اسکرولر آمازون استفاده کرده. نمونش رو میتونید تو لینک های زیر ببنید فقط باید بهش استایل دلخواهتون رو بدید.


http://www.stellafootwear.com/amazon_style/demo.html
http://www.htmldrive.net/items/show/244/Amazon-style-image-and-title-scroller-with-jQuery

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همیشه از افزونه ی jCarousel برای این کار استفاده میکنم ، آموزشش توی بخش آموزشهای انجمن هستش :


http://wpu.ir/mr3h7

سایت اصلی jCarousel :


http://sorgalla.com/jcarousel/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسکریپت آمازون امکان تنظمیش برای دسته خاص هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره با استفاده از کوئری میتونی بهش دسته، تعداد و.. رو به راحتی بدی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان گرامی من یه اسلایدر با جی کوئری نوشتم ولی نمی تونم برای وردپرس داینامکش کنم. از پست تایپ استفاده کردم ولی اونطور که باید جواب نمیده. لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.
      سپاس
       
      کد html
      <section id="section-5"> <h3 class="text-center">محصولات</h3> <div id="gallery"> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img1.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img2.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img3.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img4.jpg" alt=""> </div> </div> </div> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img5.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img6.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img7.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img8.jpg" alt=""> </div> </div> </div> </div> <a class="text-center buy-butt" href="#">مشاهده تمام محصولات</a> <div id="bigimage"> <div id="close"></div> <a href="#"><img src="" alt=""></a> <div id="next"></div> <div id="prev"></div> </div> </section>  
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان من یه اسلایدر ساختم که متاسفانه بخش جی کوئری و کدهای جاوا اسکریپت کار نمیکنه!؟
      ممنون
      کد جاوا اسکریپت:
      $(document).ready(function(){ $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("#circle1").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'5%'},500); $("#data").fadeIn(700); $("#data2,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'60%'}); $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(2),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle2").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-30%'},500); $("#data2").fadeIn(700); $("#data,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(2)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle3").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-190%'},500); $("#data3").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'55%'}); $("a:nth-child(3)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle4").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-240%'},500); $("#data4").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data3").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(4)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(3)").css("background-color","black"); }); });  
      site_4.zip