امیر مسکنی

اشکال در به روز رسانی وردپرس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان گرامی

من زمانی که نسخه ی 3.5.1 وردپرس اومد تو همون لحظات اول وبلاگم رو به روز کردم و بعد که دقت کردم دیدم توی ورژن نوشته :

شما وردپرس نگارش (3.6-alpha) گسترش یافته را به کار گرفته‌اید

توی خود انجمن وردپرس فارسی که جستجو کردم گفتن این فقط اشتباه توی ترجمه بوده.ولی امروز که نسخه ی 3.5.2 اومده توی وبلاگ من پیغامی برای به روز رسانی دیده نمیشه.

چطوری می تونم وردپرسم رو به نسخه ی اصلی آپدیت کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از روش به روز رسانی دستی چرا استفاده نمی کنید؟!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه معلوم نیست چیا توی نسخه ای که من دارم تغییر کرده./به روز رسانی واسه نسخه ی پایین به بالاست/من نسخه آلفای 3.6 رو دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه این ورژن واقعا 3.6 بوده تو ظاهر داشبورد باید تغییراتی رو داشته باشید، اما اینطور نیست. درسته؟

خوب حالا اگه هم ورژنش واقعا 3.6 باشه چون اشاره به ورژن آلفا داره ممکنه باگهایی اساسی در اون وجود داشته باشه. بنابراین فک میکنم بهتره از ورژن اصلی ریلیز شده در سایت وردپرس استفاده کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آخه معلوم نیست چیا توی نسخه ای که من دارم تغییر کرده./به روز رسانی واسه نسخه ی پایین به بالاست/من نسخه آلفای 3.6 رو دارم

برای به روز رسانی دستی نیازی به دونستن فایل های تغییر کرده ندارید . در انجمن وردپرس فارسی به طور کامل توضیح داده .

یم سوال : ب نسخه انگلیسی می تونید به روزرسانی کنید ؟

ویرایش شده در توسط mahdiar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه نسخه فارسی و چه نسخه انگلیسی موردی نداره

شما بهتر هست به فارسی بروز رسانی کنید

و اگر نسخه الفا هستید حتما بصورت دستی بروز رسانی کنی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش ساده برای خاصی از دست وردپرس 3.6 آلفا، که ابداع خودم هست :D

فایل version.php رو ادیت کنید و به جای 3.6-alpha بنویسید : 3.4.1 و وارد پیشخوان بشید و قسمت به روزرسانی رو باز کنید و وردپرس رو به نسخه ی 3.5.2 به روزرسانی کنید.

روی چندین سایت تست شده و هیچ مشکلی نداشته.

موفق باشید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش ساده برای خاصی از دست وردپرس 3.6 آلفا، که ابداع خودم هست :D

فایل version.php رو ادیت کنید و به جای 3.6-alpha بنویسید : 3.4.1 و وارد پیشخوان بشید و قسمت به روزرسانی رو باز کنید و وردپرس رو به نسخه ی 3.5.2 به روزرسانی کنید.

روی چندین سایت تست شده و هیچ مشکلی نداشته.

موفق باشید.

ای خدا امواتت رو برات نیگه داره :D

یه هدیه تولد دادی به من که حرف نداشت (این یعنی اینکه من تولدمه امروز :D )

خیلی عالی بود

---

یه چیزی نصب کنین اینجا ملت بدونن امروز تولد منه دیگه :D

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه نسخه فارسی و چه نسخه انگلیسی موردی نداره

شما بهتر هست به فارسی بروز رسانی کنید

و اگر نسخه الفا هستید حتما بصورت دستی بروز رسانی کنی

راستش من نمی تونستم به فارسی به روزرسانی بکنم اما به راحتی به انگلیسی شد .

ضمنا امیرجان تولدتون هم مبارک :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      لطفا کسی اگه آموزشی میشناسه در رابطه با وردپرس و آموزش کاملش به صورتی که کدها و توابع و فایل ها و غیره رو توش آموزش بده لطفا راهنمایی کنه.
      کتاب یا مولتی میدا بودن یا فارسی و انگلیسی بودنش مهم نیست فقط کامل و گویا باشه
      ممنون
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط mehran60
      سلام
      کدهای جاوا اسکریپت را در فانکشن اضافه کردم ولی کار نمی کنه
      کسی می تونه کمک کنه
      ممنون
      function.php
      // javascript if( !function_exists( "wp_bootstrap_theme_js" ) ) { function wp_bootstrap_theme_js(){ if ( !is_admin() ){ if ( is_singular() AND comments_open() AND ( get_option( 'thread_comments' ) == 1) ) wp_enqueue_script( 'comment-reply' ); } // This is the full Bootstrap js distribution file. If you only use a few components that require the js files consider loading them individually instead wp_enqueue_script( 'script1', get_template_directory_uri() . '/contrib/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script2', get_template_directory_uri() . '/contrib/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script3', get_template_directory_uri() . '/contrib/quill.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script4', get_template_directory_uri() . '/contrib/to-markdown.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script5', get_template_directory_uri() . '/contrib/perfect-scrollbar.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script6', get_template_directory_uri() . '/contrib/common.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script7', get_template_directory_uri() . '/contrib/vjsplayer-mp4.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script8', get_template_directory_uri() . '/contrib/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script9', get_template_directory_uri() . '/js/angular.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script10', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script11', get_template_directory_uri() . '/js/bootstrap.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script12', get_template_directory_uri() . '/js/common.min', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script13', get_template_directory_uri() . '/js/common_pre.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script14', get_template_directory_uri() . '/js/doc.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script15', get_template_directory_uri() . '/js/jquery.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script16', get_template_directory_uri() . '/v/jquery-1.11.3.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script17', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-3.3.1.slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script18', get_template_directory_uri() . '/js/jquery-slim.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script19', get_template_directory_uri() . '/js/popper.min.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script20', get_template_directory_uri() . '/js/quickpager.jquery.js', array ( '' ), 1.1, true); wp_enqueue_script( 'script21', get_template_directory_uri() . '/js/video.min.js', array ( '' ), 1.1, true); } } add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'wp_bootstrap_theme_js' ); البته به شلوغی اش توجه نکنید در حال تسته!
      ممنون
    • توسط mehran60
      سلام
      یه مشکلی پیدا کردم وقتی روی لینک پست ها کلیک می کنم همون صفحه اول رو نشون میده
      مثلا وقتی روی این لینک میزنم 
      http://localhost/tamashaw/carmen-jorda/
      همین لینک در ادرس تایپ میشه ولی در همون صفحه اول میمونه!
    • توسط AhmadNet
      سلام دوستان
      آیا افزونه ایی برای حذف سایدبار از صفحات خاص وجود دارد؟ نمی خواهم سایدبار بطور کامل حذف گردد.