NWWG

صفحه سفید !

8 پست در این موضوع قرار دارد

مشکلی که جدیدا اتفاق افتاده اینکه هنگامی که یک پست جدید نوشته و ارسال میکنم میخواهد رفرش کند تا علامت ارسال شد را نمایش دهد فقط یک صفحه سفید نمایش میدهد و من مجبورم از دکمه بک استفاده کنم ( اما پست به خوبی ارسال میشود)

همین مشکل را هنگامی که میخواهیم نظر در سایت قرار دهیم وجود دارد .

راه حل چیست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب! از علیرضا ممنونیم یک پله رفتیم جلو. خالا مشکلات مشخص شدند . چطور حلشون کنیم؟


Notice:Undefined index: enable_css in
/home2/reba/domains/reba.ir/public_html/portal/wp-content/plugins/widgets-on-pages/widgets_on_pages.php on line 289 Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in
/home2/reba/domains/reba.ir/public_html/portal/wp-content/plugins/wp-statistics/includes/class/statistics.class.php on line 125  Notice: Undefined index: solo-comment-subscribe in
/home2/reba/domains/reba.ir/public_html/portal/wp-content/plugins/subscribe-to-comments/subscribe-to-comments.php(852) : runtime-created function on line 1 Notice: Undefined index: disable_css in
/home2/reba/domains/reba.ir/public_html/portal/wp-content/plugins/wp-dtree-30/wp-dtree.php on line 94 Notice: Undefined index: animate in
/home2/reba/domains/reba.ir/public_html/portal/wp-content/plugins/wp-dtree-30/wp-dtree.php on line 102 Notice: Undefined index: animate in
/home2/reba/domains/reba.ir/public_html/portal/wp-content/plugins/wp-dtree-30/wp-dtree.php on line 107 Notice: Undefined index: duration in
/home2/reba/domains/reba.ir/public_html/portal/wp-content/plugins/wp-dtree-30/wp-dtree.php on line 107 Notice: Undefined index: animate in
/home2/reba/domains/reba.ir/public_html/portal/wp-content/plugins/wp-dtree-30/wp-dtree.php on line 102 Notice: Undefined index: animate in
/home2/reba/domains/reba.ir/public_html/portal/wp-content/plugins/wp-dtree-30/wp-dtree.php on line 107 Notice: Undefined index: duration in
/home2/reba/domains/reba.ir/public_html/portal/wp-content/plugins/wp-dtree-30/wp-dtree.php on line 107

اینم کل پوسته فعلی:leaf.zip

از اینکه انقدر سریع جواب میدید واقعا ممنونیم!

ویرایش شده در توسط NWWG

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل ممکنه از افزونه ها یا پوسته باشه

غیرفعال و تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده حالت دیباگ را فعال کردم و این خطا ها را نشان داد. چرا باید پوسته با افزونه همخوانی نداشته باشد؟

در حالت لوکال مشکلی ندارد(البته افزونه ای ندارم)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطاهای مهمی نیستند

توصیه هستند

ممکنه پوسته یا افزونه ها با وردپرس مشکل داشته باشند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

متاسفانه از دیروز به طور کلی نمیتوانم وارد بخش مدیریت بشوم. قبلا فقط هنگام ارسال پست و کامنت صفحه سفید میشد

مشکل اینجاست که من این چند روزه هیچ افزونه ای نصب نکردم و هیچ تغییری در قالب هم نداده ام

نکته مهم هم اینکه وقتی اسم پوشه قالب را عوض میکنم بجای اینکه به قالب پیشفرض برگردد صفحه به کل سفید میشود!

دیتا بیس را ریپیر کردم اما باز مشکل حل نشد.

اگر ممکن است دوستان راهنمایی کنند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الحمد لله امروز مشکل حل شد!

با تغییر نام پوشه قالب یا کل پوشه قالبها مشکل پا برجا بود اما اینبار با تغییر پوشه wp-content دیتابیس بروزرسانی شد و مشکل مرتفع شد

خوب هر چقدر آدم مشکلات رو تحمل کنه در عوض تجربش بالا میره!

داستان مشکل صفحه سفید ما نیز ختم به خیر شد! :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط arttheft
      با سلام و احترام
      دوست  عزیز من یک سایتی در یک هاست اشتراکی داشتم بدون مشکل لود می شد .
      حال که به سرور مجازی انتقال دادم ، صفحه سفید لود می شود .
      memory_limit و حذف پلاگین ها و تغییر مسیر تم را انجام دادم . مشکل همچنان باقیست
      ممنون میشم یک بزرگوار کمک کنه تا مشکل حل بشه
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟