122 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

بنده میخوام سایت خودمو عضویتی (ثبت نامی) کنم ، یعنی برای دانلود بعضی از فایلها (لینک فیلمها)، کاربران حتما تو سایت بایستی ثبت نام کنند تا بتونند لینک دانلود رو بگیرند و دانلود کنند ، در ضمن من خیلی تو انجمن در مورد این موضوع جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم ...

* اگه افزونه یا کدی باشه که شرایطی رو که من میخوام داشته باشه خیلی عالی میشه :

1-صفحه ثبت نام رو فقط موارد زیر پر کنند :

الف) نام کاربری ب) ايميل ج) رمز عبور د) تايپ مجدد کلمه عبور

2-در قالب سایت هم ، جایی که میخواهم فیلدهای نام کاربری و رمز عبور رو قرار بدهم ، بتوانم انجام بدم یعنی صفحه جداگانه برای ورود به سایت نداشته باشه و فقط داخل سایت کاربر بتونه با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد سایت شه .

امیدوارم متوجه شده باشید شرایط بنده رو :) ...

اگر هم بایستی از چند افزونه همزمان استفاده کنیم ، حتما معرفی کنید

خیلی خیلی ممنون دوستان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

این افزونه تمام امکاناتی که میخوای داره

ابزارک هم داره تو سایدبار قرار بده

sidebar login

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز

این افزونه تمام امکاناتی که میخوای داره

ابزارک هم داره تو سایدبار قرار بده

sidebar login

سلام ، ممنون عزیز شباهت به افزونه Theme My Login میداد ...

دوستان من الان از افزونه Theme My Login دارم استفاده میکنم و چند تا سوال داشتم :

1-الان هر کسی عضو سایت بشه من میتونم اطلاعاتشو ببینم (منظورم تعداد کل کاربران رو مشاهد کنم تو خود وردپرس) ؟

2-الان هر کسی که عضو سایت شه چه متنی براش ایمیل میشه (اگر جایی باید تو افزونه ایمیل رو نوشت لطفا نام ببرید) ؟

3-وقتی این افزونه رو من فعال میکنم ، برا خودم دیگه اون صفحه لاگین اصلی وردپرس برای ورودم به پیشخوان نمیاد و باید مثل بقیه از لاگین افزونه استفاده کنم ، اینو یه توضیح میدید ؟

4-اگه بخوام متنهای فارسی که تو افزونه است رو ویرایش کنم باید چه کار کنم (مثلا : شناسه / ایمیل / Confirm Password) ؟

5-این افزونه وقتی که کاربر وارد سایت شه سه تا لینک بهش میده که اینها هستش : (Dashboard / Profile / بیرون رفتن) ، که از میان اینها فقط Dashboard هستش که به کاربر اجازه میده تا وارد پیشخوان شه ، چه جور میتونم این Dashboard رو حذفش کنم ؟

6-شناسنامه مخصوص هر کاربر رو میخوام تو پوسته سایت توی یک برگه باشه ، چون الان خودش اینجوری هستش منتهی اخر هر شناسنامه یه لینک ادامه مطلب داره که نمیخوام این باشه !؟

ببخشید که سرتون رو هم درد اوردم ، ولی اگه بشه به این موارد یکی یکی جواب بدید خیلی ممنون میشم

بی نهایت ممنون از همه شما

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های s2member و wp-members رو تست کن . هر دوتاشون خوبن . قبلا فارسیشونم کرده بودم اگه خواستی در اختیارت میذارم .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما تغییرات زیادی لازم دارید که باید مستقیم درخود افزونه تغییر کنه

با اینکه افزونه خوبی هست اما انعطاف لازم برای تغییر رو نداره. حداقل نمیشه به سادگی تغییرات رو اعمال کرد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های s2member و wp-members رو تست کن . هر دوتاشون خوبن . قبلا فارسیشونم کرده بودم اگه خواستی در اختیارت میذارم .

از این افزونه ای که گفتم بهتره ؟

یعنی این کارها رو روش میشه کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینها افزونه های کاربری هست

میتونید برید و توی توضیحاتشون بخونید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این افزونه ای که گفتم بهتره ؟

یعنی این کارها رو روش میشه کرد ؟

افزونه ای که شما گفتید فقط یک ایزارکه ولی این افزونه بسیار کارآمد هستند حتی s2member نسخه پولی هم داره .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز الان این کارهای رو که من گفتم رو میشه رو افزونه s2member پیاده کرد ؟ منظورم به راحتی هستش و نیازی به کدنویسی زیادی نداشته باشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام ، ممنون عزیز شباهت به افزونه Theme My Login میداد ... دوستان من الان از افزونه Theme My Login دارم استفاده میکنم و چند تا سوال داشتم : 1-الان هر کسی عضو سایت بشه من میتونم اطلاعاتشو ببینم (منظورم تعداد کل کاربران رو مشاهد کنم تو خود وردپرس) ؟ 2-الان هر کسی که عضو سایت شه چه متنی براش ایمیل میشه (اگر جایی باید تو افزونه ایمیل رو نوشت لطفا نام ببرید) ؟ 3-وقتی این افزونه رو من فعال میکنم ، برا خودم دیگه اون صفحه لاگین اصلی وردپرس برای ورودم به پیشخوان نمیاد و باید مثل بقیه از لاگین افزونه استفاده کنم ، اینو یه توضیح میدید ؟ 4-اگه بخوام متنهای فارسی که تو افزونه است رو ویرایش کنم باید چه کار کنم (مثلا : شناسه / ایمیل / Confirm Password) ؟ 5-این افزونه وقتی که کاربر وارد سایت شه سه تا لینک بهش میده که اینها هستش : (Dashboard / Profile / بیرون رفتن) ، که از میان اینها فقط Dashboard هستش که به کاربر اجازه میده تا وارد پیشخوان شه ، چه جور میتونم این Dashboard رو حذفش کنم ؟ 6-شناسنامه مخصوص هر کاربر رو میخوام تو پوسته سایت توی یک برگه باشه ، چون الان خودش اینجوری هستش منتهی اخر هر شناسنامه یه لینک ادامه مطلب داره که نمیخوام این باشه !؟ ببخشید که سرتون رو هم درد اوردم ، ولی اگه بشه به این موارد یکی یکی جواب بدید خیلی ممنون میشم بی نهایت ممنون از همه شما

1-بله توی لیست کاربرا میشه دید.

2-شما توی تنظیمات افزونه(General)گزینه Enable Custom E-mail رو انتخاب کنید بعد یه گزینه زیر General اضافه میشه به اسم Email که اونجا میتونید متن ایمیل ارسالی رو خودتون قرار بدین.حتی میشه html هم فرستاد.

3-صفحه لاگین دیگه کلا" غیر فعال میشه.و همه کاربرای باید از برگه login افزونه استفاده کنن.

4-شما با استفاده از برنامه poedit میتونید نوشته ها رو ترجمه کنید البته خودم میخوام اینکار رو بکنم اما هنوز وقت نشده.

5-شما میتونید توی Dashboard>General گزینه ی Enable Themed Profiles و Enable Security رو فعال کنید.

در Security اگه تیک گزینه Disable wp-login.php رو بزارید دیگه صفحه لوگین اصلی نمایش داده نمیشه.

در قسمت Themed Profiles میتونید تعریف کنید که کی میتونه به پیشخوان دسترسی داشته باشه و کی میتونه دسترسی نداشته باشه.

قسمت Restrict Admin Access همه تیک ها رو بزارید(اجازه دسترسی به پیشخوان برداشته میشه)

قسمت Themed Profiles همه تیک ها رو بجز Admin بگذارید(در این قسمت هر کاربری که وارد سایت بشه ریدایرکت میشه به پروفایل کاربر.)

البته توی GEneral اگه تیک Enable Custom Redirection رو بزارید میتونید تعریف کنید که پس از ورود یا خروج کاربر به چه لینکی بره.(Default حالت پیشفرش هستش.Referer از هر صفحه ای که ورود رو زدین پس از ورود به همون صفحه برمیگرده.آخری هم که کادر داره به آدرسی که شما درون اون کادر میزارین میره.)

6-اینو نمیدونم.البته خود پروفایل که خوبه که نمیخواد کاری هم روش انجام بشه.

ویرایش شده در توسط ashkanreal
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی لطف کردی عزیز ، ممنون ازت ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درباره این مورد هم بیشتر توضیح بدید ..

← 4-شما با استفاده از برنامه poedit میتونید نوشته ها رو ترجمه کنید البته خودم میخوام اینکار رو بکنم اما هنوز وقت نشده.

چه جوری باید ترجمه کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز الان این کارهای رو که من گفتم رو میشه رو افزونه s2member پیاده کرد ؟ منظورم به راحتی هستش و نیازی به کدنویسی زیادی نداشته باشه ؟

بله به سادگی می تونید انجام بدید . امکنات پیشرفته و کامل تری هم داره . می تونید نصبشون کنید و خودتون ببینید . اگر مشکلی یا سوال هم داشتید بنده در خدمتم .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز جریانش چیه ؟

این الان مگه لینک دانلود افزونه نیست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل ترجمه هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من لینک دانلود افزونه رو نتونستم پیدا کنم ، میشه لینکشو قرار بدید ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من لینک دانلود افزونه رو نتونستم پیدا کنم ، میشه لینکشو قرار بدید ...

http://wordpress.org/plugins/s2member/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ...

برا نصب افزونه s2member ارور رو بهم میده ؟!

پرونده فرستاده شده بزرگ‌تر از upload_max_filesize در php.ini است.

چه کاری روش بکنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ...

برا نصب افزونه s2member ارور رو بهم میده ؟!

پرونده فرستاده شده بزرگ‌تر از upload_max_filesize در php.ini است.

چه کاری روش بکنم ؟

با پشتیبان تماس بگیرید

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/167-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%88/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده منظورم روی لوکال {ومپ سرور} بود ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل زبان رو فکر کنم باید تو پوشه زیر بریزی

wp-content/plugins/s2member/includes/translations

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل زبان رو فکر کنم باید تو پوشه زیر بریزی

wp-content/plugins/s2member/includes/translations

خب عزیز ریختم ، این فایل ترجمه کجا رو فارسی میکنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب عزیز ریختم ، این فایل ترجمه کجا رو فارسی میکنه ؟

تا اونجایی که یادمه قسمت کاربر رو فارسی می کرد و قسمت مدیر انگلیسی هستش .( قسمت مدیر خیلی جمله داره !! به این سادگی نمیشه فارسیش کرد )

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .