• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
neginalmasi

اسلایدر liquid

11 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام خدمت اساتید

من الان یک اسلایدر به صورت زیر برای سایتم درست کردم

post-1695-0-18690600-1371906764_thumb.pn

سوالم اینه که وقتی مرورگر رو مینیمایز می کنم اسلاید به هم می خوره من می خوام که وقتی مرورگر رو مینیمایز کردم در وب سایتم به صورت افقی اسکرول دار بشه و اسلایدرم به هم نخوره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به Parent DIV اون بخش width ثابت دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از div parent کادر liquid slidr یا کادرکلی دور عکس هاست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلم حل شد خیلی ممنونم واقعا من از اساتید محترم تشکر می کنم که به ما مبتدی ها هم کمک می کنند .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض سلام مجدد من می خواستم یک سوال دیگه هم در مورد عکس های این اسلایدر بپرسم و اون اینکه من کد زیر رو قرار دادم برای اینکه روی عکس ها وقتی کلیک کنم اونا رو بزرگ نشون بده ولی الان می خوام وقتی عکس رو بزرگ نشون دادیک دکمه close یا back باشه که برگرده همون صفحه . من برای این مسئله هم از popup jquery استفاده کردم ولی چون با اسلایدر های دیگه سایتم هم خونی نداشت نتونستم استفاده کنم

<div id="post">
<div id="img">
<a href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/t1pic006.png" target="_self">
<img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/t1pic0006.png" width="306" height="195"></img>
</a>
</div>
<div id="title">تیتر موضوع</div>
</div><!-- post !-->

میشه راهنماییم کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد که چیز خاصی نداره

بهتره افزونهای lightbox را بررسی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از افزونه استفاده کردم ولی کار نمی کنه نمی دونم شاید جی کوئریش هماهنگ نمیشه با جی کوئری های خودم روش دیگه ای نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با فایرباگ فایرفاکس بررسی کنید بخش کنسول خطا نداشته باشد

http://lokeshdhakar.com/projects/lightbox/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم از راهنماییتون و آدرسی که معرفی کردین من کد رو که تو آدرس بود استفاده کردم ولی دکمه close رو نشون نمیده نمی دونم دقیقا چه جایشو باید تغییر بدم؟

و سوال دیگه ام هم اینه که z-index عکس popup رو از کجا تغییر بدم تا بالای همه قرار بگیره آخه با دکمه های navigation اسلایدر بالایی هم ردیف میشه و دکمه های navigation

می افتند رو عکسم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل z-index رو حل کردم ولی اون مشکل عدم نمایش دکمه close هنوز مونده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر اون مشکلم هم حل شد جهت اطلاع می خواستم بگم که عکس close و loading رو داخل پوشه wordpress باید بزاریم چون آدرس این عکس ها در داخل lightbox.js از این مسیر می خونه :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری