5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چطوری باید این تاریخو شمسی کنم ؟

post-2289-0-09829900-1371981961_thumb.jp

افزونه ی جلالی فعاله و ضمنا همه جای سایتم تاریخ به شمسی نمایش داده میشه جز همین یه قسمت .

پوسته ای که استفاده می کنم safiha ست.

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست



<?php echo jdate ('l, j F , Y') ; ?>

کد تاریخ من این شکلیه :


<?php if(tie_get_option( 'top_date' )):
if( tie_get_option('todaydate_format') ) $date_format = tie_get_option('todaydate_format');
else $date_format = 'l , j F Y';
?>
<span class="today-date"><?php echo date_i18n( $date_format , current_time( 'timestamp' ) ); ?></span><?php endif; ?>

اینو چه جوری تغییر بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حذفش کنید و بجاش اون تابع بالایی رو قرار بدید راحت !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اینگونه:


<?php if(tie_get_option( 'top_date' )):
if( tie_get_option('todaydate_format') ) $date_format = tie_get_option('todaydate_format');
else $date_format = 'l , j F Y';
?>
<span class="today-date"><?php echo jdate( $date_format , current_time( 'timestamp' ) ); ?></span><?php endif; ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nanoks
      سلام به تمام دوستان
      پوسته ای دارم که در حالت میلادی در w3 به صورت ولید هست و هیچ اروری رو نشون نمیده
      اما در حالت شمسی ارور میگیره
      کد نمایش داده شده :
      <time itemprop="datePublished" datetime="۱۳۹۶/۲/۳۱ ۱۰:۴۳:۵۵">۳۱ اردیبهشت, ۱۳۹۶</time>
      کد داخل قالب برای نمایش تاریخ :
      <time <?php presso_itemprop('datePublished'); ?> datetime="<?php echo esc_attr( get_the_time('c') ); ?>"><?php echo get_the_date(); ?></time>  
    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟