HMIman

بالا نیامدن سایت

4 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان عزیز من یه مشکل دارم حاد- اول سایتم رو روی local host سیستم خودم بدون هیچ مشکلی ساختم و جواب گرفتم

بعد یه خروجی گرفتم بعد قسمت لوکال هاست رو به اسم سایت تغییر دادم که قاعدتا دیگه نمیشه به اطلا عات دسرسی داشت از طریق سیستم خودم .حالا تمام مراحل آپلود فایل زیپ و unzip رو انجام دادم و منتقل کردم روی سرور اصلی.

.تمام مراحل config رو درست انجام دادم دیتابیس و user و password رو که در موقع ساخت دیتا بیس ساختم وارد کردم توی کانفیگ ولی سایت بالا نمیاد .قسمت هاست اسم آدرس سایت رو هم توی فایل کانفیگ قسمت دیتا بیس آدرس دامین خودم رو زدم مثلا:www.exampl.com

توی مرور گر آدرس سایت رو که میزنی این خطا رو میده:

The website encountered an error while retrieving http://www.exampl.com/. It may be down for maintenance or configured incorrectly.

و در ادمین وورد پرس که میخوام وارد بشم خطا میگیره که:

خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا اگه قسمت هاست توی فایل کانفیگ رو localhost تغییر بدم با edite سایت با آدرس مورد نظرم بالا میاد ولی فقط صفحه اول و به هیچ قسمتی هم نمیتونه وارد بشه. وقتی هم سورس میگیرم این رو نشون میده :

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="http://localhost/Wor...tyten/style.css" />

درضمن به ادمین با این آدرس هم دیگه اصلا وارد نمیشه که بخواد خطا بگیره

http://exampl.com/wp-admin

یه نفر با مرام پیدا بشه بگه من چکار کنم سرم گیج رفت دیگه ؟

ویرایش شده در توسط HMIman
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انجمن خوش آمدید

بهتر بود وردپرس را از ابتدا در هاست نصب میکردید

برای این وضعیت:

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوست عزیز متاسفانه باز هم نتونستم درستش کنم و به این نتیجه رسیدم که پوشه هامو از توی public_HTML پاک کنم و دوباره روی همین هاست واقعی خریداری شده وورد پرس رو نصب کنم و سایت رو بسازم ولی دیدم ، ایدل غافل بازم همون حالت قبلی پیش میاد فکر کنم که یه سری پوشه که اطلاعات اصلی از فایل های قبلی که ناقص بوده پاک نشده و مشکل هنوز پابرجاست و اصلا وورد پرس که نصب میشه سایت همون شکل قبلی خراب بالا میاد (قبل از اینکه چیزی بسازم از قبلیه هست)حتی با اینکه پوشه public_HTML رو کاملا خالی کردم . من با هاست رایگان یه سایت ساختم که یه گزینه داشت به اسم

cleanup/relod account

که هر وقت اشتباه میکردم اون رو میزدم سایت به حالت اولیه پیش فرض در میومد و باز دوباره آپلود میکردم و بعد چند بار راه افتاد سایت . ولی این هاستی که خریدم این گزینه رو نداره که بزنم بحالت اولیه در بیاد و اون فایل های اضافی پاک بشن. چکار کنم؟چه فایلی رو چاک کنم که اطلاعات آپلودی ناقص قبلیم کاملا پاک بشه و سایتم رو دوباره روی هاست اصلی بسازم ؟

متشکرم خیلی زیاد از همه دوستان

ویرایش شده در توسط HMIman
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اطلاعات شما در پوشه ها ذخیره نمی شوند در دیتابیستان ذخیره می شود از طریق phpmyadmin یک دیتابیس جدید بسازید و مشخصاتش را در فایل کانفیگ وارد کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟