• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
HMIman

بالا نیامدن سایت

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان عزیز من یه مشکل دارم حاد- اول سایتم رو روی local host سیستم خودم بدون هیچ مشکلی ساختم و جواب گرفتم

بعد یه خروجی گرفتم بعد قسمت لوکال هاست رو به اسم سایت تغییر دادم که قاعدتا دیگه نمیشه به اطلا عات دسرسی داشت از طریق سیستم خودم .حالا تمام مراحل آپلود فایل زیپ و unzip رو انجام دادم و منتقل کردم روی سرور اصلی.

.تمام مراحل config رو درست انجام دادم دیتابیس و user و password رو که در موقع ساخت دیتا بیس ساختم وارد کردم توی کانفیگ ولی سایت بالا نمیاد .قسمت هاست اسم آدرس سایت رو هم توی فایل کانفیگ قسمت دیتا بیس آدرس دامین خودم رو زدم مثلا:www.exampl.com

توی مرور گر آدرس سایت رو که میزنی این خطا رو میده:

The website encountered an error while retrieving http://www.exampl.com/. It may be down for maintenance or configured incorrectly.

و در ادمین وورد پرس که میخوام وارد بشم خطا میگیره که:

خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا اگه قسمت هاست توی فایل کانفیگ رو localhost تغییر بدم با edite سایت با آدرس مورد نظرم بالا میاد ولی فقط صفحه اول و به هیچ قسمتی هم نمیتونه وارد بشه. وقتی هم سورس میگیرم این رو نشون میده :

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="http://localhost/Wor...tyten/style.css" />

درضمن به ادمین با این آدرس هم دیگه اصلا وارد نمیشه که بخواد خطا بگیره

http://exampl.com/wp-admin

یه نفر با مرام پیدا بشه بگه من چکار کنم سرم گیج رفت دیگه ؟

ویرایش شده در توسط HMIman

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به انجمن خوش آمدید

بهتر بود وردپرس را از ابتدا در هاست نصب میکردید

برای این وضعیت:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز متاسفانه باز هم نتونستم درستش کنم و به این نتیجه رسیدم که پوشه هامو از توی public_HTML پاک کنم و دوباره روی همین هاست واقعی خریداری شده وورد پرس رو نصب کنم و سایت رو بسازم ولی دیدم ، ایدل غافل بازم همون حالت قبلی پیش میاد فکر کنم که یه سری پوشه که اطلاعات اصلی از فایل های قبلی که ناقص بوده پاک نشده و مشکل هنوز پابرجاست و اصلا وورد پرس که نصب میشه سایت همون شکل قبلی خراب بالا میاد (قبل از اینکه چیزی بسازم از قبلیه هست)حتی با اینکه پوشه public_HTML رو کاملا خالی کردم . من با هاست رایگان یه سایت ساختم که یه گزینه داشت به اسم

cleanup/relod account

که هر وقت اشتباه میکردم اون رو میزدم سایت به حالت اولیه پیش فرض در میومد و باز دوباره آپلود میکردم و بعد چند بار راه افتاد سایت . ولی این هاستی که خریدم این گزینه رو نداره که بزنم بحالت اولیه در بیاد و اون فایل های اضافی پاک بشن. چکار کنم؟چه فایلی رو چاک کنم که اطلاعات آپلودی ناقص قبلیم کاملا پاک بشه و سایتم رو دوباره روی هاست اصلی بسازم ؟

متشکرم خیلی زیاد از همه دوستان

ویرایش شده در توسط HMIman

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اطلاعات شما در پوشه ها ذخیره نمی شوند در دیتابیستان ذخیره می شود از طریق phpmyadmin یک دیتابیس جدید بسازید و مشخصاتش را در فایل کانفیگ وارد کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .