HMIman

بالا نیامدن سایت

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان عزیز من یه مشکل دارم حاد- اول سایتم رو روی local host سیستم خودم بدون هیچ مشکلی ساختم و جواب گرفتم

بعد یه خروجی گرفتم بعد قسمت لوکال هاست رو به اسم سایت تغییر دادم که قاعدتا دیگه نمیشه به اطلا عات دسرسی داشت از طریق سیستم خودم .حالا تمام مراحل آپلود فایل زیپ و unzip رو انجام دادم و منتقل کردم روی سرور اصلی.

.تمام مراحل config رو درست انجام دادم دیتابیس و user و password رو که در موقع ساخت دیتا بیس ساختم وارد کردم توی کانفیگ ولی سایت بالا نمیاد .قسمت هاست اسم آدرس سایت رو هم توی فایل کانفیگ قسمت دیتا بیس آدرس دامین خودم رو زدم مثلا:www.exampl.com

توی مرور گر آدرس سایت رو که میزنی این خطا رو میده:

The website encountered an error while retrieving http://www.exampl.com/. It may be down for maintenance or configured incorrectly.

و در ادمین وورد پرس که میخوام وارد بشم خطا میگیره که:

خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا اگه قسمت هاست توی فایل کانفیگ رو localhost تغییر بدم با edite سایت با آدرس مورد نظرم بالا میاد ولی فقط صفحه اول و به هیچ قسمتی هم نمیتونه وارد بشه. وقتی هم سورس میگیرم این رو نشون میده :

<link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="http://localhost/Wor...tyten/style.css" />

درضمن به ادمین با این آدرس هم دیگه اصلا وارد نمیشه که بخواد خطا بگیره

http://exampl.com/wp-admin

یه نفر با مرام پیدا بشه بگه من چکار کنم سرم گیج رفت دیگه ؟

ویرایش شده در توسط HMIman

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انجمن خوش آمدید

بهتر بود وردپرس را از ابتدا در هاست نصب میکردید

برای این وضعیت:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز متاسفانه باز هم نتونستم درستش کنم و به این نتیجه رسیدم که پوشه هامو از توی public_HTML پاک کنم و دوباره روی همین هاست واقعی خریداری شده وورد پرس رو نصب کنم و سایت رو بسازم ولی دیدم ، ایدل غافل بازم همون حالت قبلی پیش میاد فکر کنم که یه سری پوشه که اطلاعات اصلی از فایل های قبلی که ناقص بوده پاک نشده و مشکل هنوز پابرجاست و اصلا وورد پرس که نصب میشه سایت همون شکل قبلی خراب بالا میاد (قبل از اینکه چیزی بسازم از قبلیه هست)حتی با اینکه پوشه public_HTML رو کاملا خالی کردم . من با هاست رایگان یه سایت ساختم که یه گزینه داشت به اسم

cleanup/relod account

که هر وقت اشتباه میکردم اون رو میزدم سایت به حالت اولیه پیش فرض در میومد و باز دوباره آپلود میکردم و بعد چند بار راه افتاد سایت . ولی این هاستی که خریدم این گزینه رو نداره که بزنم بحالت اولیه در بیاد و اون فایل های اضافی پاک بشن. چکار کنم؟چه فایلی رو چاک کنم که اطلاعات آپلودی ناقص قبلیم کاملا پاک بشه و سایتم رو دوباره روی هاست اصلی بسازم ؟

متشکرم خیلی زیاد از همه دوستان

ویرایش شده در توسط HMIman

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اطلاعات شما در پوشه ها ذخیره نمی شوند در دیتابیستان ذخیره می شود از طریق phpmyadmin یک دیتابیس جدید بسازید و مشخصاتش را در فایل کانفیگ وارد کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟