abolfazl

مشکل با کش W3 Total Cache

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من افزونه ي w3 رو نصب كردم و تنظيماتش رو هم انجام دادم

رو سرعت سايتم خيلي تاثير گذاشت يعني بالا برد سرعت سايت و...

اما يه مشكلي داره و مشكلش هم اينه كه سايت تو مرورگر ذخيره ميشه

براي مثال من وقتي سايت و بروز ميكنم همون مطلب قديمي هست

براي ديدن مطلب جديد بايد كش مرورگر و پاك كني يا كنترل اف پنج و زد راه ديگه اي نيست كه مشكل و حل كنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خوب کارکرد این افزونه به این صورته که پس از بازدید اول کل سایت تشریف میبره داخل کش مرورگر!!و به این ترتیتب با لود کردن سایت از محل کش،سرعت لود میره بالا

فقط عکس ها به روز نمیشه یا نوشته ها هم این طوریه؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ممنون

من راه حل خواستم :)

خدا رو شكر تو وردپرس محدوديت نيست اين و تجربه كردم

دوستان راه حلش چيه؟ بعضي موقع ها يه چيزي بالاي پيشخوان مياد مبني بر خاي كردن كش همون كارم حل ميكنه؟

يعن يوقتي دستور خالي كردن كش مرورگر رو تاييد كنم حله؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کَش مرورگر که عادی هست! به سایت مربوط نیست

شما هم اگر خبواین هی کَش افزونه رو خالی کنید دیگه چرا نصبش کردید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گفتم ديگه

ميديدم پست هاي جديدم رو نشون نميده

تو تنظيماتش چيزي براي پست جديد نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات کش مربوط به مرورگر را تغییر دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا پارسا خيلي ممنون

منظورتون اينه كه مشكل از مرور گر ماست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا پارسا خيلي ممنون

منظورتون اينه كه مشكل از مرور گر ماست

خیر

البته میتونه باشه با مرورگر دیگری هم تست کنید

منظورم این بود که ببینید افزونه برای این کار بخشی را دارد یا نه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نميدونم

انگيليسيم افتضاحه :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟