python

ارور سایت مپ در وبمستر تولز گوگل

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من امروز متوجه شدم نقشه سایتم توی گوگل وبمستر ثبت نمیشه

افزونه رو پاک کردم و از اول نصب کردم اما هنوز مشکل پا برجاست

این ارور رو میده»

# Type Issue Description Issues count Example Line Detected

1

alert.png

Errors

Sitemap is HTML

Your Sitemap appears to be an HTML page. Please use a supported sitemap format instead.

1

Tag: html

2

Jun 24, 2013

هیچ مطلبی رو هم ثبت نمیکنه

مشکل چی میتونه باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سایت مپ xml ایجاد کنید

میشه آدرس سایت مپ رو بدید؟

اگر سایتتون همین hitsfa.com هست که نه سایت مپ داره و نه روبوت

ویرایش شده در توسط isk
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سایت مپ xml ایجاد کنید

میشه آدرس سایت مپ رو بدید؟

اگر سایتتون همین hitsfa.com هست که نه سایت مپ داره و نه روبوت

نه عزیز من که گفتم افزونه نصب کردم اون سایت که اصلا وردپرسی نیست!!

سایت مپم درست کار میکنه فقط توی گوگل وبمستر این ارور رو میداد که اونم خود به خود درست شد

مرسی.

ویرایش شده در توسط python
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم عرض نکردم اون سایت وردپرسی هست یا نیست - فقط گفتم نداره

به هر حال خطای گوگل از human - readable بودن مپ هست

توی سایت مورد نظرتون ببینید نشانی زیر دیده میشه یا نه:

hasan.com/sitemap.xml

و ببینید که آیا مپ فوق در نشانی زیر معرفی شده یا نه:

hasan.com/robots.com

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم عرض نکردم اون سایت وردپرسی هست یا نیست - فقط گفتم نداره

به هر حال خطای گوگل از human - readable بودن مپ هست

توی سایت مورد نظرتون ببینید نشانی زیر دیده میشه یا نه:

hasan.com/sitemap.xml

و ببینید که آیا مپ فوق در نشانی زیر معرفی شده یا نه:

hasan.com/robots.com

من از اون افزونه استفاده نمیکنم آدرس سایت مپم به این شکله

hasan.com/

sitemapindex

.xml

توی روبوت تکست هم همین آدرس رو گذاشتم

گفتم که الان خود به خود درست شد

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟