نسـتـــرن

نشان دادن عکس شاخص در کوئری

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من ی اسلاید شوی اچ تی ام ال رو با کوئری زیر تبدیل کردم به اسلایدری که تصاویر مطالب شاخص رو نشون بده.اما همون طوری که در دمو میبینین خیلی اشکال داره و من نمیدونم چطوری درستش کنم.

میشه کمکم کنین؟

کد:


<div class="shop-top">
<div id="slideshow">
<a href="#" class="nextBtn"></a>
<a href="#" class="prevBtn"></a>
<div class="slides">
<?php
$the_query = new WP_Query('cat=3,11&showposts=5&orderby=post_date&order=desc');
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?>
<li>
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('large');
}
else {
echo '<img src="' . get_stylesheet_directory_uri() . '/images/no-image.png" />';
}
?>
<p class="caption"><?php the_title(); ?></p>
</li>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>


</div>
</div>
</div>

دمو:

www.glassy-garden.com

اون اسلایدره که در بالای صفحه است

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا مشکتون رو واضح بنویسید من دو تا منطلب دیگه رو جواب دادم آدرسی که دادید هنوز لود نشده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید اگه واضح نبود

تو همون آدرس ی اسلایدر اون بالا هست منظورم اونه.اون قراره تصاویر شاخص جدیدترین مطالب رو نشون بده.منتها همون طوری که میبینین نشون نمیده

الان واقعا لود نمیشه سایت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توجه نکردید

برای حل مشکل شما که نمی شه رفت یک آدرس دیگه رو لود کرد و کلی منتظر لودش موند

من نتونستم سایتتون رو لود کنم

کد بخشی که قرار می دید را بگذارید

و بگید می خواهید چه چیزی رو نمایش بده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله حق با شماست

من میخوام داخل اسلاید شوئم با کلاس shop-top تصاویر شاخص نشون داده بشه.یعنی تصاویر شاخص هر مطلب

این کد رو گذاشتم:


<div class="shop-top">
<div id="slideshow">
<a href="#" class="nextBtn"></a>
<a href="#" class="prevBtn"></a>
<div class="slides">
<?php
$the_query = new WP_Query('cat=3,11&showposts=5&orderby=post_date&order=desc');
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?>
<li>
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('large');
}
else {
echo '<img src="' . get_stylesheet_directory_uri() . '/images/no-image.png" />';
}
?>
<p class="caption"><?php the_title(); ?></p>
</li>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

</div>
</div>
</div>

منتها عکس ها ناقص نشون داده میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ناقص بودن تصاویر بدلیل کوچک بودن تصاویر آپلودی هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا باید در فانکشنز برای ابعاد large اندازه مورد نظرتون رو قرار بدید یا با زمینه دلخواه کد را بسازید

در فایل functions.php بگردید دنبال


add_image_size( 'large', 300, 200, true );

و به ترتیب جای عدد 300 مقدار عرض و بجای عدد 200 مقدار ارتفاع مورد نظرتون رو بگذارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشکرم،اندازه رو عوض کردم و درست شد.

مقسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟