نسـتـــرن

نشان دادن عکس شاخص در کوئری

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من ی اسلاید شوی اچ تی ام ال رو با کوئری زیر تبدیل کردم به اسلایدری که تصاویر مطالب شاخص رو نشون بده.اما همون طوری که در دمو میبینین خیلی اشکال داره و من نمیدونم چطوری درستش کنم.

میشه کمکم کنین؟

کد:


<div class="shop-top">
<div id="slideshow">
<a href="#" class="nextBtn"></a>
<a href="#" class="prevBtn"></a>
<div class="slides">
<?php
$the_query = new WP_Query('cat=3,11&showposts=5&orderby=post_date&order=desc');
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?>
<li>
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('large');
}
else {
echo '<img src="' . get_stylesheet_directory_uri() . '/images/no-image.png" />';
}
?>
<p class="caption"><?php the_title(); ?></p>
</li>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>


</div>
</div>
</div>

دمو:

www.glassy-garden.com

اون اسلایدره که در بالای صفحه است

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا مشکتون رو واضح بنویسید من دو تا منطلب دیگه رو جواب دادم آدرسی که دادید هنوز لود نشده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید اگه واضح نبود

تو همون آدرس ی اسلایدر اون بالا هست منظورم اونه.اون قراره تصاویر شاخص جدیدترین مطالب رو نشون بده.منتها همون طوری که میبینین نشون نمیده

الان واقعا لود نمیشه سایت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توجه نکردید

برای حل مشکل شما که نمی شه رفت یک آدرس دیگه رو لود کرد و کلی منتظر لودش موند

من نتونستم سایتتون رو لود کنم

کد بخشی که قرار می دید را بگذارید

و بگید می خواهید چه چیزی رو نمایش بده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله حق با شماست

من میخوام داخل اسلاید شوئم با کلاس shop-top تصاویر شاخص نشون داده بشه.یعنی تصاویر شاخص هر مطلب

این کد رو گذاشتم:


<div class="shop-top">
<div id="slideshow">
<a href="#" class="nextBtn"></a>
<a href="#" class="prevBtn"></a>
<div class="slides">
<?php
$the_query = new WP_Query('cat=3,11&showposts=5&orderby=post_date&order=desc');
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?>
<li>
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('large');
}
else {
echo '<img src="' . get_stylesheet_directory_uri() . '/images/no-image.png" />';
}
?>
<p class="caption"><?php the_title(); ?></p>
</li>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

</div>
</div>
</div>

منتها عکس ها ناقص نشون داده میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ناقص بودن تصاویر بدلیل کوچک بودن تصاویر آپلودی هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا باید در فانکشنز برای ابعاد large اندازه مورد نظرتون رو قرار بدید یا با زمینه دلخواه کد را بسازید

در فایل functions.php بگردید دنبال


add_image_size( 'large', 300, 200, true );

و به ترتیب جای عدد 300 مقدار عرض و بجای عدد 200 مقدار ارتفاع مورد نظرتون رو بگذارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشکرم،اندازه رو عوض کردم و درست شد.

مقسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر