نسـتـــرن

نشان دادن عکس شاخص در کوئری

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من ی اسلاید شوی اچ تی ام ال رو با کوئری زیر تبدیل کردم به اسلایدری که تصاویر مطالب شاخص رو نشون بده.اما همون طوری که در دمو میبینین خیلی اشکال داره و من نمیدونم چطوری درستش کنم.

میشه کمکم کنین؟

کد:


<div class="shop-top">
<div id="slideshow">
<a href="#" class="nextBtn"></a>
<a href="#" class="prevBtn"></a>
<div class="slides">
<?php
$the_query = new WP_Query('cat=3,11&showposts=5&orderby=post_date&order=desc');
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?>
<li>
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('large');
}
else {
echo '<img src="' . get_stylesheet_directory_uri() . '/images/no-image.png" />';
}
?>
<p class="caption"><?php the_title(); ?></p>
</li>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>


</div>
</div>
</div>

دمو:

www.glassy-garden.com

اون اسلایدره که در بالای صفحه است

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا مشکتون رو واضح بنویسید من دو تا منطلب دیگه رو جواب دادم آدرسی که دادید هنوز لود نشده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید اگه واضح نبود

تو همون آدرس ی اسلایدر اون بالا هست منظورم اونه.اون قراره تصاویر شاخص جدیدترین مطالب رو نشون بده.منتها همون طوری که میبینین نشون نمیده

الان واقعا لود نمیشه سایت؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توجه نکردید

برای حل مشکل شما که نمی شه رفت یک آدرس دیگه رو لود کرد و کلی منتظر لودش موند

من نتونستم سایتتون رو لود کنم

کد بخشی که قرار می دید را بگذارید

و بگید می خواهید چه چیزی رو نمایش بده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله حق با شماست

من میخوام داخل اسلاید شوئم با کلاس shop-top تصاویر شاخص نشون داده بشه.یعنی تصاویر شاخص هر مطلب

این کد رو گذاشتم:


<div class="shop-top">
<div id="slideshow">
<a href="#" class="nextBtn"></a>
<a href="#" class="prevBtn"></a>
<div class="slides">
<?php
$the_query = new WP_Query('cat=3,11&showposts=5&orderby=post_date&order=desc');
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?>
<li>
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail('large');
}
else {
echo '<img src="' . get_stylesheet_directory_uri() . '/images/no-image.png" />';
}
?>
<p class="caption"><?php the_title(); ?></p>
</li>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

</div>
</div>
</div>

منتها عکس ها ناقص نشون داده میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ناقص بودن تصاویر بدلیل کوچک بودن تصاویر آپلودی هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا باید در فانکشنز برای ابعاد large اندازه مورد نظرتون رو قرار بدید یا با زمینه دلخواه کد را بسازید

در فایل functions.php بگردید دنبال


add_image_size( 'large', 300, 200, true );

و به ترتیب جای عدد 300 مقدار عرض و بجای عدد 200 مقدار ارتفاع مورد نظرتون رو بگذارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشکرم،اندازه رو عوض کردم و درست شد.

مقسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟