• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Bahram

آموزش افزایش بیشترین اندازه پرونده برای بارگذاری در وردپرس

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

چطور میتونم بیشترین میزان حجم پرونده برای آپلود یا بارگزاری فایل در وردپرس رو ایجاد کنم مثلا 10 گیگ

کمک کنید ؟؟؟؟ حیلی مهمه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه اول ، فايل functions.php ، قبل از <? اضافه بشه ..


@ini_set( 'upload_max_size' , '64M' );
@ini_set( 'post_max_size', '64M');
@ini_set( 'max_execution_time', '400' );

در اين كد بيشترين مقدار 64 مگابايت تنظيم شده و مدت اعتبار براي انجام كار 400 كه با خطلا مواجه نشيد ، اگه مقدار رو بيشتر ميكنيد مقدار زمان رو هم بيشتر كنيد ..

راه دوم : htaccess

به انتهاي htaccess اضافه بشه ..


php_value upload_max_filesize 64M
php_value post_max_size 64M
php_value max_execution_time 400
php_value max_input_time 400

راه سوم : php.ini


upload_max_filesize = 64M
post_max_size = 64M
max_execution_time = 400

اگه هاستتون اشتراكي نباشه اين كد‌ها جواب ميده ، در غير اين صورت بايد با پشتيباني سرورتون تماس بگيريد ..

موفق باشيد ../.

12

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ممنون بابت راهنمای اما ممنون می شم یکم بییشتر تو ضیح بدید مثل این سه راه را که گفتید یکی شون اجرا کنیم کافیه ؟

و دمین سوال داشتم برای اینکه به پوشه راه سوم : php.ini بریم باید ابتدا از کجا وارد شویم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بله هرکدوم رو انجام بدید کافیه.

در مورد php.ini هم این فایل رو بسازید و کدهای بالا رو توش قرار بدید و در پوشه wp-admin قرار بدید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من همین کارا را کردم ولی نشد

با پشتیبانی هاستم تماس گرفتم که گفتند

""این مورد مشکل از سمت cms شماست سرور تا 64 مگا را برای شما ازاد قرار داده است

""

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از مدیر هاستتون درخواست کنین که مقدارش رو براتون افزایش بدن، راه مطمئن‌تریه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه سوم بهترینه البته اگر سرور اجازه استفاده از php.ini شخصی به شما بده. در هر صورت مدیر هاست شما باید براتون درستش کنه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يك سوال

آيا ميشه اين مقدار را فقط براي كاربران سايتمون تعريف كنيم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر ای پی ثابت دارید(که فکر نمیکنم) میشه توی فایل مورد نظر (نه php.ini) اعمال کرد.

اما همه اینها برای کل کاربرها اعمال میشن.

اما در ادرس زیر یک تابع برای محدودیت اپلود برای کاربران نوشته شده(تست نشده)

http://wordpress.stackexchange.com/questions/47580/give-users-a-maximum-upload-capacity-limit-the-number-of-files-a-user-can-uploa

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده هم هر 3 راه رو جداگانه تست کردم نشد

_ از کجا باید فهمید هاست اشتراکیه یا نه؟

_و اینکه من از Cpanel حجمهای زیادی میتونم آپلود کنم اما حجم وردپرسم 1مگ هست.

لطفا راهنمایی کنید

ضمنا از وردپرس شبکه استفاده میکنم

ویرایش شده در توسط .Ibrahim
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده هم هر 3 راه رو جداگانه تست کردم نشد

_ از کجا باید فهمید هاست اشتراکیه یا نه؟

_و اینکه من از Cpanel حجمهای زیادی میتونم آپلود کنم اما حجم وردپرسم 1مگ هست.

لطفا راهنمایی کنید

ضمنا از وردپرس شبکه استفاده میکنم

این کد ها نباید مشکلی داشته باشن.

به مدیریت هاستتون بگید براتون درستش کنن.

هاست شما اشتراکیس.

منظور دوستمون اون بالا این بود که حجم یک گیگ توی هاست اشتراکی جواب نمیده چون از طرف هاستینگ محدود میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاری ندارم که مشکل دوست عزیز Bahram حل شده باشه یا نه.

می خوام در مورد پشتیبانی هاست و سرور بگم.

اگه مشکلی در رابطه با سیستم مدیریت محتواتون داشته باشید اگه به پشتیبانی هاست بگید مطمئنم که همشون می گن مشکل از سیستم مدیریت محتوای سایت هست. چون من خودم این تجربه رو داشتم.

پس باید مشکلتون رو در انجمن های پشتیبانی این سیستم ها مطرح کنید مطمئن باشید که بهتر می تونن کمکتون کنن.

اگه درست می گم تشکر رو بزنید اگه هم درست نمی گم تشکر رو نزنید.

خدانگهدار :D:lol::P

ویرایش شده در توسط Ghaem Omidi
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه اول ، فايل functions.php ، قبل از <? اضافه بشه ..


@ini_set( 'upload_max_size' , '64M' );
@ini_set( 'post_max_size', '64M');
@ini_set( 'max_execution_time', '400' );

در اين كد بيشترين مقدار 64 مگابايت تنظيم شده و مدت اعتبار براي انجام كار 400 كه با خطلا مواجه نشيد ، اگه مقدار رو بيشتر ميكنيد مقدار زمان رو هم بيشتر كنيد ..

راه دوم : htaccess

به انتهاي htaccess اضافه بشه ..


php_value upload_max_filesize 64M
php_value post_max_size 64M
php_value max_execution_time 400
php_value max_input_time 400

راه سوم : php.ini


upload_max_filesize = 64M
post_max_size = 64M
max_execution_time = 400

اگه هاستتون اشتراكي نباشه اين كد‌ها جواب ميده ، در غير اين صورت بايد با پشتيباني سرورتون تماس بگيريد ..

موفق باشيد ../.

سلام دوست عزیز

خسته نباشین

من اول روش فانکشن رو تست کردم و اولش بعد از

<?php

این کد رو نوشتم

@ini_set( 'upload_max_size' , '100M' );

@ini_set( 'post_max_size', '100M');

@ini_set( 'max_execution_time', '1000' );

ولی هیچ فرقی نکرد

بعدشم رفتم تو روت سایت و فایل htacces رو آوردم و آخرش اون کد شما رو اضافه کردم

ولی سایت کلا از دسترس خارج شد تا برش گردوندم

خواستم ببینم من اشتباه کردم یا این دستورات رو سی ام اس ما جواب نمیدن ؟

ممنون از لطفتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگرجواب ندادن باید از سمت سرور اقدام بشه

به مدیر سرور بگید تا افزایش بده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم