MR.Ali

مشکل با افزونه Dynamic Image Resizer

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من هرچی توی نت گشتم متوجه نشدم این افزونه Dynamic Image Resizer چه طوری کار می کنه ؟

این افزونه قراره تصاویر اضافی رو نزاره آپلود بشن ولی اصلا برای من نمیزاره تصویری آپلود کنم !

مشکل از کجاست ؟ توی اینترنت خوندم برای این کار هکی هم وجود داره ولی باز من چیزی پیدا نکردم

لطفا افزونه یا هکی رو بهم معرفی کنید چون سایتم 11 تا تصویر میسازه :blink:

ممنون از کمکتون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه خیلی قدیمیه احتمال داره به خاطر اون باشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مشکل به خاطر وجود کدهای تصویر شاخص اندازه های مختلف در فانکشن پوسته شماست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه خیلی قدیمیه احتمال داره به خاطر اون باشه .

بله این افزونه قدیمیه درست ولی آیا هکی برای اینکه تصاویر الکی آپلود نشن وجود نداره ؟

من اینطوری باشه هاست 4 گیگم 2-3 ماه دوم نمیاره :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این مشکل به خاطر وجود کدهای تصویر شاخص اندازه های مختلف در فانکشن پوسته شماست.

اوه اوه ممنون محمد خان

رفتم دیدم انگار همین طوره که شما میفرمایید .پاکشون کنم امیدوارم نتیجه بده

بازم ممنون :wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا منم اين مشكل رو دارم وقتي يه عكسي رو اپلود ميكنم تو چهار پنج سايز اپلود ميكنه!!!!!! من متوجه نشدم راهنمايي كه كردي

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل فانکشنز قالبتون رو باز کنید و تعداد تصاویر شاخصی که باید ساخته بشه مشخص شده هر کدوم رو نخواستید حذف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از این اسکریپت که برای وردپرس تهیه شده استفاده کنید. خودم دارم استفاده میکنم و عالیه

https://github.com/sy4mil/Aqua-Resizer/

فایل aq_resizer.php رو تو فولدر پوسته میریزید و بعد باید تو فایل functions با این کد فراخوانی بشه


include ( 'aq_resizer.php' );

بعد هر جا که خواستید تصویر نمایش داده بشه


<?php $thumb = get_post_thumbnail_id(); $img_url = wp_get_attachment_url( $thumb,'full' ); $image = aq_resize( $img_url, 300, 400, true ); ?>
<?php if($image) : ?>
<img src="<?php echo $image ?>" alt="<?php the_title(); ?>" />
<?php endif; ?>

300 عرض و 400 طول تصویر

اگه تو قسمت رسانه اندازه ها رو رو 0 بزاری فقط عکس ها با اندازه هایی که با ابن کد فراخوانی کردید آپلود میشن + تصویر اصلی

عیبی که داره اینه که اگر اندازه تصویر کوچیک تر از اندازه ای که شما مشخص کردید باشه نمایش داده نمیشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا منم اين مشكل رو دارم وقتي يه عكسي رو اپلود ميكنم تو چهار پنج سايز اپلود ميكنه!!!!!! من متوجه نشدم راهنمايي كه كردي

اینم کدی که من پیدا کردم توی قسمت function.php :دی

امیدوارم اگه کسی سرچ کرد کمکی باشش براش چون من هرچی میگشتم جواب درستی نمیدیدم

کد من :



if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
// Setup thumbnail support
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
add_theme_support( 'automatic-feed-links' );
}

if ( function_exists( 'add_image_size' ) ) {
add_image_size( 'gallery_2', 340, 340, true );
add_image_size( 'gallery_3', 220, 220, true );
add_image_size( 'gallery_4', 163, 163, true );
add_image_size( 'gallery_4_2', 336, 336, true );
add_image_size( 'gallery_a', 710, 9999, false );
add_image_size( 'gallery_wall', 360, 280, true );
add_image_size( 'project_s', 520, 520, true );
add_image_size( 'blog', 460, 280, true );
}

ویرایش شده در توسط MR.Ali

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میبخشید اساتید عزیز

من روی لوکال که تست کردم دیدم اون قسمت کد هایی که پاک کردم دیگه عکس ازش نمیزاره (از 11 تا به 6 تا رسید ) و مشکل حل شده ولی چند تا مشکل داره

1-عکس هایی اضافه تری که توی کد نیست تولید میشه مثل 150*150 که من نیازشون ندارم :|

2-علاوه بر اینکه من برای تصویر شاخص عکس زیادی تولید میکنه وقتی میخوام از طریق رسانه عکس قرار بدم بازم برای 6 تا عکس میسازه که شاید من نخوام این تصاویر رو توی قالب استفاده کنم و فقط توی ادامه مطلب بیان :(

3-اینکه آیا نیازی هست خود عکس اصلیم ذخیره بشه بعد از آپلود یا نباشه هم مشکلی پیش نمیاد ؟ (اگه مشکلی نیست روش حذفش چه طوریه ؟ )

4 اینکه آیا اگه من مثلا برای عکس 150*150 کدی مثل پاینی رو بنویس دیگه ساخته نمیشه یا تو توهم هستم و برم کد نویسیش رو یاد بگیرم :D

add_image_size('inja az koja befahmanm bayad che bashe ?', 150, 150, false);

ویرایش شده در توسط MR.Ali

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای حذف اندازه های پیشفرض:


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/248-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%DB%8C/

+ جستجو در بخش آموزش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون محمد خان با رفتن به تنظیمات >رسانه و هر سه عدد رو صفر کردم درست شد

ولی یه مشکل دیگه !

اونم اینکه اگه من نخوام از طریق رسانه عکس آپلود میکنم نخوام چندین عکس بسازه ازش و اون سه تاییم که من بهش اجازه دادم رو فقط برای عکسی که توی شاخص میزارم اضافه کنه و نه برای بخش رسانه آیا راه حلی وجود داره ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی قالبتون از کد تصویر شاخص پشتیبانی می کنه که کدهای بالا در functions.php شما باشند با این کدها شما می تونید اندازه های مختلف یک تصویر را برای تصویر شاخص صفحه اول و در صفحه مرتبط با مطلب و یا صفحات آرشیو و نتایج جستجو مدیریت کنید

که با حذف هرکدومش یک تصویر کمتر ایجاد می شه ولی باید کدهای فراخوانیش هم اصلاح بشه

به جز این تعداد تصویر که قالب می سازه افزونه های ساخت گالری و افزونه های مرتب کننده تصویر هم برای خودشون با کدی مشابه تصویر را در اندازه مختلف ذخیره می کنند

هیچکدام این تصاویر اضافی نیست و همشون محلی را برای فراخوانی دارند

و پاک کردن کد اول باعث ارور در کد بازخوانی خواهد شد مگر اینکه کدها اصلاح بشند

یعنی به ازای خط اولی که الان از فانکشن برداشتید باید هر جا در قالب


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail('gallery2');} ?>

تبدیل بشه به


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail();} ?>

همینجور الی آخر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری