• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
MR.Ali

مشکل با افزونه Dynamic Image Resizer

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من هرچی توی نت گشتم متوجه نشدم این افزونه Dynamic Image Resizer چه طوری کار می کنه ؟

این افزونه قراره تصاویر اضافی رو نزاره آپلود بشن ولی اصلا برای من نمیزاره تصویری آپلود کنم !

مشکل از کجاست ؟ توی اینترنت خوندم برای این کار هکی هم وجود داره ولی باز من چیزی پیدا نکردم

لطفا افزونه یا هکی رو بهم معرفی کنید چون سایتم 11 تا تصویر میسازه :blink:

ممنون از کمکتون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه خیلی قدیمیه احتمال داره به خاطر اون باشه .

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مشکل به خاطر وجود کدهای تصویر شاخص اندازه های مختلف در فانکشن پوسته شماست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه خیلی قدیمیه احتمال داره به خاطر اون باشه .

بله این افزونه قدیمیه درست ولی آیا هکی برای اینکه تصاویر الکی آپلود نشن وجود نداره ؟

من اینطوری باشه هاست 4 گیگم 2-3 ماه دوم نمیاره :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
این مشکل به خاطر وجود کدهای تصویر شاخص اندازه های مختلف در فانکشن پوسته شماست.

اوه اوه ممنون محمد خان

رفتم دیدم انگار همین طوره که شما میفرمایید .پاکشون کنم امیدوارم نتیجه بده

بازم ممنون :wub:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا منم اين مشكل رو دارم وقتي يه عكسي رو اپلود ميكنم تو چهار پنج سايز اپلود ميكنه!!!!!! من متوجه نشدم راهنمايي كه كردي

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل فانکشنز قالبتون رو باز کنید و تعداد تصاویر شاخصی که باید ساخته بشه مشخص شده هر کدوم رو نخواستید حذف کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از این اسکریپت که برای وردپرس تهیه شده استفاده کنید. خودم دارم استفاده میکنم و عالیه

https://github.com/sy4mil/Aqua-Resizer/

فایل aq_resizer.php رو تو فولدر پوسته میریزید و بعد باید تو فایل functions با این کد فراخوانی بشه


include ( 'aq_resizer.php' );

بعد هر جا که خواستید تصویر نمایش داده بشه


<?php $thumb = get_post_thumbnail_id(); $img_url = wp_get_attachment_url( $thumb,'full' ); $image = aq_resize( $img_url, 300, 400, true ); ?>
<?php if($image) : ?>
<img src="<?php echo $image ?>" alt="<?php the_title(); ?>" />
<?php endif; ?>

300 عرض و 400 طول تصویر

اگه تو قسمت رسانه اندازه ها رو رو 0 بزاری فقط عکس ها با اندازه هایی که با ابن کد فراخوانی کردید آپلود میشن + تصویر اصلی

عیبی که داره اینه که اگر اندازه تصویر کوچیک تر از اندازه ای که شما مشخص کردید باشه نمایش داده نمیشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اقا منم اين مشكل رو دارم وقتي يه عكسي رو اپلود ميكنم تو چهار پنج سايز اپلود ميكنه!!!!!! من متوجه نشدم راهنمايي كه كردي

اینم کدی که من پیدا کردم توی قسمت function.php :دی

امیدوارم اگه کسی سرچ کرد کمکی باشش براش چون من هرچی میگشتم جواب درستی نمیدیدم

کد من :



if ( function_exists( 'add_theme_support' ) ) {
// Setup thumbnail support
add_theme_support( 'post-thumbnails' );
add_theme_support( 'automatic-feed-links' );
}

if ( function_exists( 'add_image_size' ) ) {
add_image_size( 'gallery_2', 340, 340, true );
add_image_size( 'gallery_3', 220, 220, true );
add_image_size( 'gallery_4', 163, 163, true );
add_image_size( 'gallery_4_2', 336, 336, true );
add_image_size( 'gallery_a', 710, 9999, false );
add_image_size( 'gallery_wall', 360, 280, true );
add_image_size( 'project_s', 520, 520, true );
add_image_size( 'blog', 460, 280, true );
}

ویرایش شده در توسط MR.Ali
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

میبخشید اساتید عزیز

من روی لوکال که تست کردم دیدم اون قسمت کد هایی که پاک کردم دیگه عکس ازش نمیزاره (از 11 تا به 6 تا رسید ) و مشکل حل شده ولی چند تا مشکل داره

1-عکس هایی اضافه تری که توی کد نیست تولید میشه مثل 150*150 که من نیازشون ندارم :|

2-علاوه بر اینکه من برای تصویر شاخص عکس زیادی تولید میکنه وقتی میخوام از طریق رسانه عکس قرار بدم بازم برای 6 تا عکس میسازه که شاید من نخوام این تصاویر رو توی قالب استفاده کنم و فقط توی ادامه مطلب بیان :(

3-اینکه آیا نیازی هست خود عکس اصلیم ذخیره بشه بعد از آپلود یا نباشه هم مشکلی پیش نمیاد ؟ (اگه مشکلی نیست روش حذفش چه طوریه ؟ )

4 اینکه آیا اگه من مثلا برای عکس 150*150 کدی مثل پاینی رو بنویس دیگه ساخته نمیشه یا تو توهم هستم و برم کد نویسیش رو یاد بگیرم :D

add_image_size('inja az koja befahmanm bayad che bashe ?', 150, 150, false);

ویرایش شده در توسط MR.Ali
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای حذف اندازه های پیشفرض:


http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/248-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%DB%8C/

+ جستجو در بخش آموزش

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون محمد خان با رفتن به تنظیمات >رسانه و هر سه عدد رو صفر کردم درست شد

ولی یه مشکل دیگه !

اونم اینکه اگه من نخوام از طریق رسانه عکس آپلود میکنم نخوام چندین عکس بسازه ازش و اون سه تاییم که من بهش اجازه دادم رو فقط برای عکسی که توی شاخص میزارم اضافه کنه و نه برای بخش رسانه آیا راه حلی وجود داره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی قالبتون از کد تصویر شاخص پشتیبانی می کنه که کدهای بالا در functions.php شما باشند با این کدها شما می تونید اندازه های مختلف یک تصویر را برای تصویر شاخص صفحه اول و در صفحه مرتبط با مطلب و یا صفحات آرشیو و نتایج جستجو مدیریت کنید

که با حذف هرکدومش یک تصویر کمتر ایجاد می شه ولی باید کدهای فراخوانیش هم اصلاح بشه

به جز این تعداد تصویر که قالب می سازه افزونه های ساخت گالری و افزونه های مرتب کننده تصویر هم برای خودشون با کدی مشابه تصویر را در اندازه مختلف ذخیره می کنند

هیچکدام این تصاویر اضافی نیست و همشون محلی را برای فراخوانی دارند

و پاک کردن کد اول باعث ارور در کد بازخوانی خواهد شد مگر اینکه کدها اصلاح بشند

یعنی به ازای خط اولی که الان از فانکشن برداشتید باید هر جا در قالب


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail('gallery2');} ?>

تبدیل بشه به


<?php if ( has_post_thumbnail() ) { the_post_thumbnail();} ?>

همینجور الی آخر

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری