• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
Anisi

کد جستجو در بازه زمانی مشخص

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

خوب برای این کار من اومدم یه فرم گذاشتم بالای صفحه جستجو با action زیر:


<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>

تا اینجا درسته دیگه؟!

بعد وقتی می خوام توی صفحه اطلاعات رو با GET دریافت کنم و از دیتابیس با کوئری بگیرم، حتما باید escape کنم؟ اگر آره با چه تابعی؟

ممنون

ویرایش شده در توسط Anisi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای چی escape کنید و برای جستجو در بازه زمانی نیازی به اکشن هم نیست البته اگر میخواین برگشت اطلاعات رو در همون صفحه نمایش بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای چی escape کنید و برای جستجو در بازه زمانی نیازی به اکشن هم نیست البته اگر میخواین برگشت اطلاعات رو در همون صفحه نمایش بدید

یعنی خود وردپرس کار اسکیپ رو انجام میده؟

- چه باید کرد؟! :huh: ایجکس بزنم؟

این الان نمونشه:

http://www.bezeshk.c...com/دسته/اخبار/

ویرایش شده در توسط Anisi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از توابع وردپرس استفاده کنید مشکلی نیست wpdb زیر مجموعه هاش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از توابع وردپرس استفاده کنید مشکلی نیست wpdb زیر مجموعه هاش

ممنون

از این آموزش استفاده کردم:

http://codex.wordpre...Time_Parameters

آخه خونده بودم که تا میشه از توابع کوئری غیرمستقیم خود وردپرس استفاده کنید، برای همین از wpdb استفاده نکردم.

ولی بازم منظورتونو از «نیازی به اکشن هم نیست» متوجه نشدم. چون فرمی که اطلاعات رو می خواد بفرسته اکشن می خواد دیگه.

ویرایش شده در توسط Anisi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببنید تابع wpdb مشکلی نداره و اتفاقا کوئری مستقیم به دیتابیس هست

در مورد دوم هم اگر به صفحه دیگه ایی آدرس نمیدید نیازی به اکشن نیست. به همین صفحه خودبخود اکشن میشه

البته اکشن بزارید هم فرقی نداره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببنید تابع wpdb مشکلی نداره و اتفاقا کوئری مستقیم به دیتابیس هست

در مورد دوم هم اگر به صفحه دیگه ایی آدرس نمیدید نیازی به اکشن نیست. به همین صفحه خودبخود اکشن میشه

البته اکشن بزارید هم فرقی نداره.

ممنون از اینکه این نکات ریز رو هم مطرح می کنید، چون من اینو نمی دونستم که اگر اکشن رو نذاریم، خود صفحه میشه اکشن. لطفا همیشه این نکات ریز رو یادآوری کنید.

ولی اینجا اگر نذاریم، مثلا اگر صفحه 2 بریم، اکشن میشه url با عبارت روبرو آخرش page/2/ که مشکل ایجاد می کنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله اگر صفحه بندی میشه باید اکشن بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری