Anisi

کد جستجو در بازه زمانی مشخص

8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

خوب برای این کار من اومدم یه فرم گذاشتم بالای صفحه جستجو با action زیر:


<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>

تا اینجا درسته دیگه؟!

بعد وقتی می خوام توی صفحه اطلاعات رو با GET دریافت کنم و از دیتابیس با کوئری بگیرم، حتما باید escape کنم؟ اگر آره با چه تابعی؟

ممنون

ویرایش شده در توسط Anisi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای چی escape کنید و برای جستجو در بازه زمانی نیازی به اکشن هم نیست البته اگر میخواین برگشت اطلاعات رو در همون صفحه نمایش بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای چی escape کنید و برای جستجو در بازه زمانی نیازی به اکشن هم نیست البته اگر میخواین برگشت اطلاعات رو در همون صفحه نمایش بدید

یعنی خود وردپرس کار اسکیپ رو انجام میده؟

- چه باید کرد؟! :huh: ایجکس بزنم؟

این الان نمونشه:

http://www.bezeshk.c...com/دسته/اخبار/

ویرایش شده در توسط Anisi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از توابع وردپرس استفاده کنید مشکلی نیست wpdb زیر مجموعه هاش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از توابع وردپرس استفاده کنید مشکلی نیست wpdb زیر مجموعه هاش

ممنون

از این آموزش استفاده کردم:

http://codex.wordpre...Time_Parameters

آخه خونده بودم که تا میشه از توابع کوئری غیرمستقیم خود وردپرس استفاده کنید، برای همین از wpdb استفاده نکردم.

ولی بازم منظورتونو از «نیازی به اکشن هم نیست» متوجه نشدم. چون فرمی که اطلاعات رو می خواد بفرسته اکشن می خواد دیگه.

ویرایش شده در توسط Anisi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببنید تابع wpdb مشکلی نداره و اتفاقا کوئری مستقیم به دیتابیس هست

در مورد دوم هم اگر به صفحه دیگه ایی آدرس نمیدید نیازی به اکشن نیست. به همین صفحه خودبخود اکشن میشه

البته اکشن بزارید هم فرقی نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببنید تابع wpdb مشکلی نداره و اتفاقا کوئری مستقیم به دیتابیس هست

در مورد دوم هم اگر به صفحه دیگه ایی آدرس نمیدید نیازی به اکشن نیست. به همین صفحه خودبخود اکشن میشه

البته اکشن بزارید هم فرقی نداره.

ممنون از اینکه این نکات ریز رو هم مطرح می کنید، چون من اینو نمی دونستم که اگر اکشن رو نذاریم، خود صفحه میشه اکشن. لطفا همیشه این نکات ریز رو یادآوری کنید.

ولی اینجا اگر نذاریم، مثلا اگر صفحه 2 بریم، اکشن میشه url با عبارت روبرو آخرش page/2/ که مشکل ایجاد می کنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله اگر صفحه بندی میشه باید اکشن بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری