fantome0

کد ساخت منوی ساده شبیه این سایت

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

من میخواستم منوی اصلی سایتم رو مثل این سایت (bartarinha.ir)در بیارم . کدهای منوشو از طریق فایر فاکس برداشتم ولی منوها به هم ریخت.

میخواستم کد css و کد php شو بزارم تو سایتم که درست مثل همین منوها رو داشته باشم.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این آدرسی که دادید منوی خاصی نداره یک منوی خوابیده ساده داره که با دادن خاصیت float:right به li زیر مجموعه کلاس منو درست می شه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ایمان عزیز من هم دنبال یه خاصیت ساده واسه منوهای سایت هستم . البته من زیاد دانش درباره توابع و خاصیت ul و li ندارم .

به همین خاطر خواستم که لطف کنید و کد php و کد css این منو رو استخراج کنم .

شما میدونید این خاصیت به چه صورت هست؟

تو اینترت بسیار سرچ زدم ولی بیشترین مقاله ها تنها درمورد css و html هستش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز خودتون رنگ بندی و ... رو انجام بدین .

کد زیر برای فراخوانی دسته ها هست.


<ul class="menu">
<?php wp_list_categories('title_li=&orderby=id'); ?>
</ul>

و کد های زیر را جایگزین کنید در فایل style.css قالبتون .


/* reset */
.menu, .menu ul, .menu li, .menu a {
margin: 0;
padding: 0;
border: none;
outline: none;
}
/* menu */
.menu {
height: 40px;
direction: rtl;
background: #666666;
}
.menu li {
position: relative;
list-style: none;
float: right;
display: block;
height: 40px;
}
/* links */
.menu li a {
display: block;
padding: 0 14px;
margin: 6px 0;
line-height: 28px;
text-decoration: none;
border-left: 1px solid #393942;
font-family: Tahoma, Arial, sans-serif;
font-weight: normal;
font-size: 12px;
color: #f3f3f3;
}

موفق باشید

و اگر هم می خواین منو های دلخواه خودتون رو دستی بذارین از این کد استفاده کنید .


<ul class="menu">
<li><a href="<?php echo get_option('home'); ?>" title="<?php bloginfo('show'); ?>">صفحه نخست </a> </li>
<li> <a class="tcontact" href="<?php bloginfo('url'); ?>" >عنوان منو</a> </li>
<li> <a class="tcontact" href="<?php bloginfo('url'); ?>" >عنوان منو</a> </li>
<li> <a class="tcontact" href="<?php bloginfo('url'); ?>" >عنوان منو</a> </li>
<li> <a class="tcontact" href="<?php bloginfo('url'); ?>" >عنوان منو</a> </li>
<li> <a class="tcontact" href="<?php bloginfo('url'); ?>" >عنوان منو</a> </li>
</ul>

ویرایش شده در توسط Patoghsara
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
دوست عزیز خودتون رنگ بندی و ... رو انجام بدین . کد زیر برای فراخوانی دسته ها هست.
[list]

[/list]

و کد های زیر را جایگزین کنید در فایل style.css قالبتون .

 /* reset */ .menu, .menu ul, .menu li, .menu a { margin: 0; padding: 0; border: none; outline: none; } /* menu */ .menu { height: 40px; direction: rtl; background: #666666; } .menu li { position: relative; list-style: none; float: right; display: block; height: 40px; } /* links */ .menu li a { display: block; padding: 0 14px; margin: 6px 0; line-height: 28px; text-decoration: none; border-left: 1px solid #393942; font-family: Tahoma, Arial, sans-serif; font-weight: normal; font-size: 12px; color: #f3f3f3; } 

موفق باشید و اگر هم می خواین منو های دلخواه خودتون رو دستی بذارین از این کد استفاده کنید .

[list]
[*][url="<?php%20echo%20get_option('home');%20?>"]صفحه نخست [/url]
[*][url="<?php%20bloginfo('url');%20?>"]عنوان منو[/url]
[*][url="<?php%20bloginfo('url');%20?>"]عنوان منو[/url]
[*][url="<?php%20bloginfo('url');%20?>"]عنوان منو[/url]
[*][url="<?php%20bloginfo('url');%20?>"]عنوان منو[/url]
[*][url="<?php%20bloginfo('url');%20?>"]عنوان منو[/url]
[/list]

ممنون درست شد فقط یه موضوعی

الا من به صورت دلخواه منوهام رو درست کردم . فقط چطوی به منوهام لینک بدم؟ الان هیچ کدوم لینک ندارن

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<ul class="menu">
<li><a href="<?php echo get_option('home'); ?>" title="<?php bloginfo('show'); ?>">صفحه نخست </a> </li>
<li> <a class="tcontact" href="<?php bloginfo('url'); ?>" >عنوان منو</a> </li>
<li> <a class="tcontact" href="<?php bloginfo('url'); ?>" >عنوان منو</a> </li>
<li> <a class="tcontact" href="<?php bloginfo('url'); ?>" >عنوان منو</a> </li>
<li> <a class="tcontact" href="<?php bloginfo('url'); ?>" >عنوان منو</a> </li>
<li> <a class="tcontact" href="<?php bloginfo('url'); ?>" >عنوان منو</a> </li>
</ul>

بجای


<?php bloginfo('url'); ?>

آدرس بگذارید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد


<?php bloginfo('url'); ?>

مستقیم به لینک سایت اشاره میکنه که می تونید به صوررت


<?php bloginfo('url'); ?>/contact

هم بکار برد ولی می تونید لینک رو دستی هم وارد کنید مثلاً


<li> <a class="tcontact" href="http://www.google.com" >عنوان منو</a> </li>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد