7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

يه كدي ميخستم كه فقط اون عكسي كه ميخايم اون افكت رو بگيره

اگه اين كد ما باشه مثلا:


[url="http://www.k-zaminy.ir"][img]http://ye aksy.ir[/img][/url]

چه كدي رو بايد بهش اضافه كنم كه عكس مورد نظر اون افكت خاص خودش رو بگيره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. این کد bbcode است برای افکت دادن باید کدهاتون html باشند

2. افکت مورد نظر یعنی چی؟

هر افکتی روش جدایی داره ولی صورت کلیش

افکت گذاری یا با css انجام می شه یا js که پیشرفته اش می شه jquery

در css که معمولا افکت گذاری ها توی css می شه اگر تصویر را با کلاس image بخوانید برای حالت اشاره با موس می شود


.image:hover
{
کدهای افکت
}

و برای زمان کلیک


.image:active
{
کدهای افکت
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا در بخش مناسب و با عنوان درست تاپیک ایجاد کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقاي فخار منظورتون و فهميدم

اما من ميخام به يه عكس فقط افكت بدم اوني كه شما عرض كرديد براي همه عكس ها اعمال ميشه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این عکس چجوری اینسرت میشه؟ اگر طی یک فرآیند مجزا از سایر تصاویر در پست ها درج میشه پس باید در استایل این عمل براش اتفاق بیافته

اگر که نه باید براش در کد فراخوانی، درون یک دایو یا اسپن یا هرچیزی شبیه این قرار بگیره که در اینصورت نیاز به تغییر در کد فراخوانی هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اول می آی به عکست یک کلاس می دی

مثلا


<img class="abolfazlimg" src="آدرس عکمس" />

و کدذ را در محل می گذاری اونوقت


.abolfazlimg {
کد
}
.abolfazlimg:hover {
کد
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنون از راهنمايي هاتون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر