Amir.

حذف یه قسمت از قالب

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

از این قالب برای سایت رفیقم استفاده کردم ،‌بلاک آخرین نوشته رو میخوام حذف کنم ، هرکاری میکنم حذف نمیشه و فقط صفحه سایت سفید میشه ، یکی برام حذفش کنه یا بگه کجاشو دستکاری کنم !

دستتون درد نکنه منتظرم ، تو فایل index.php باید حذفش کرد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتوای زیر رو بجای محتوای فایل ایندکس قالب بذارید ؟!

<?php get_header(); ?>

<div id="content">

<div id="slide">

<div class="flexslider">

<ul class="slides">

<?php

$slide = get_option('cany_slide_cat');

$count = get_option('cany_slide_count');

$slide_query = new WP_Query( 'category_name='.$slide.'&posts_per_page='.$count.'' );

while ( $slide_query->have_posts() ) : $slide_query->the_post();

$do_not_duplicate[] = $post->ID

?>

<li>

<a href="<?php the_permalink() ?>"><img class="slideimg" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php echo get_image_url()?>&h=300&w=650&zc=1" title="" alt="" /></a>

<div class="flex-caption">

<?php wpe_excerpt('wpe_excerptlength_slide', ''); ?>

</div>

</li>

<?php endwhile; ?>

</ul>

</div>

</div>

<div id="home-widget" class="clearfix">

<div class="hwidleft">

<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar('Homepage left') ) : else : ?>

<?php endif; ?>

</div>

<div class="hwidright">

<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar('Homepage right') ) : else : ?>

<?php endif; ?>

</div>

</div>

<!--<div class="clear"></div>

<h3 class="homhead">آخرین نوشته ها</h3>

<?php if (have_posts()) : ?>

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<?php if (in_array($post->ID, $do_not_duplicate)) continue;?>

<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">

<div class="title">

<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>

</div>

<div class="postmeta">

<span class="pmet">نوشته شده توسط <?php the_author_posts_link(); ?> در <?php the_time('M - j - Y'); ?> - <?php comments_popup_link('0 دیدگاه', '1 دیدگاه', '% دیدگاه'); ?></span>

</div>

<div class="entry">

<a href="<?php the_permalink() ?>"><img class="postimg" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php get_image_url(); ?>&h=150&w=250&zc=1" alt=""/></a>

<?php wpe_excerpt('wpe_excerptlength_index', ''); ?>

<div class="clear"></div>

</div>

</div>

<?php endwhile; ?>

<div class="clear"></div>

<?php getpagenavi(); ?>

<?php else : ?>

<h1 class="title">پیدا نشد</h1>

<p>متاسفیم، شما دنبال چیزی میگردید که اینجا نیست.</p>

<?php endif; ?>-->

</div>

<?php get_sidebar(); ?>

<?php get_footer(); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

NESTED میدونستی تو قلب من جا داری ؟ :wub:

ویرایش شده در توسط amirabar
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirrezaweb
      با سلام 
      میخواستم بدونم چجوری میتونم یک صفحه مثل صفحه ای که اینجا لینکشو گذاشتم درست کنم افزونه ای میخواد آیا؟ منظورم خلاصه بودن مطلباشه
      https://www.yasdl.com/category/نرم-افزار-اینترنت/نرم-افزار-مرورگر
       
    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!