pouria21teh

دریافت لینک مستقیم از مدیافایر توسط javascript

3 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و خسته نباشید

من در سایتم برای لینک کمکی از سرور مدیافایر استفاده می کنم

این سایت امکانات فوق العاده زیادی در اختیار قرار میده

مثلا عدم تایمر برای دانلود و دانلود با قابلیت ادامه و لینک مستقیم ...

تنها موردی که هست اینه که لینک های این سایت اول شما رو به سایت مدیافایر ارجاع میدن و از اونجا لینک مستقیم دانلود رو نمایش میده

ولی سایت هایی هستن که این امکان رو فراهم میکنن که لینک کوتاه مدیافایر رو بهشون بدی و لینک دانلود مستقیم رو بگیری

البته از بین تمام این سایتا فقط و فقط یک سایت به درستی کار میکنه و هوشمنده

آدرس : Get driect link mediafire.com

این سایت با دریافت لینک مدیافایر، لینک مستقیم رو نمایش میده

خب اما!

این سایت یه خرده اختصاصی کد نویسی شده! یعنی چند دفه که ازش استفاده می کنی، یهو تو دانلود منیجر یه پنجره میاد که یوزر و پسورد لازمه واسه دانلود بیشتر

که من نمیدونم یوزر و پسوردش چیه، شاید یوزر و پسور ثبت نامی تو اون سایته باشه

و اینکه کسی هست نت کد های موجود در این سایت رو چک کنه و اونو به صورتی آماده کنه تا من بتونم ازش به صورت یه برگه جداگانه در سایتم استفاده کنم؟

یوزر و پسورد لازم نباشه، یا اگه لازمه باشه، یوزر و پسورد کاربری سایت باشه- بتونم در سایت خودم و بصورت برگه جداگانه ازش استفاده کنم

بیشتر فایل های این سایت جاوا بودن و من پیوستشون کردم

با تشکر

لینک مدیا فایر برای تست سایت:

http://www.mediafire.com/download/k6lrq42g682vx48/Angry_Birds_Space_1.4.0.zip

httpvinaget.usgetmf.zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا محدودیت دانلود داره برای همین پنجره یوزر و پسورد میاد

این کدهایی هم که گرفتید فقط بخش نمایش هست و شما بخش کدها رو ندارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

من سورس صفحه مربوط به لینک مستقیم از وبسایت ذکر شده رو در قالب یه برگه جداگانه در سایتم قرار دادم که مشکلی نداشت و همه چی مربوط به درخواست یوزر و پسورد بود

لازم به ذکر است که سایت مدیافایر هیچ محدودیتی برای دانلود ندارد و در صورت استفاده مستقیم، هیچ یوزر و پسوردی لازم نیست

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم