• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
python

مشکل جدی با فشار روی سرور

35 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من چند وقتیه با مشکل فشار وری سرور مواجه میشم و چون از هاست اشتراکی استفاده میکنم واسه سرور مشکل به وجود میاره

بازدیدم زیاد نیست حدود 4 - 5 هزار در روز هستش و از هاست پربازدید استفاده میکنم

اما گاهی واسم اختیار میاد که از طرف دیتابیس بدجوری فشار وارد میشه

پشتیبان سرور میگه که به علت بک آپ گیریتون هستش در صورتی که من اصلا بک آپ نمیگیرم

به نظرتون مشکل از کجاست؟

کجاهارو چک کنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز . به احتمال زیاد شما از پلاگین های بک آپ گیری استفاده می کنید یا مثل بقیه دوستان سیلی از پلاگین های مختلف رو داخل سایتتون راه انداختین و واسه هر امکانی چند تا پلاگین نصب کردین که بخاطر این بلا رو رو سرور میاره ...

بجای افزونه های مختلف از هک ها استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد ...

یه بار هم دیتابیستون رو بهینه کنید .

مشکلتون میتونه از فایروال ها و یا بعضی پلاگین های انتی ویروس و ... هم می توهه باشه ... یک بار پلاگین های غیر ضروری رو غیر فعال کنید ... شاید حل شد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز . به احتمال زیاد شما از پلاگین های بک آپ گیری استفاده می کنید یا مثل بقیه دوستان سیلی از پلاگین های مختلف رو داخل سایتتون راه انداختین و واسه هر امکانی چند تا پلاگین نصب کردین که بخاطر این بلا رو رو سرور میاره ...

بجای افزونه های مختلف از هک ها استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد ...

یه بار هم دیتابیستون رو بهینه کنید .

مشکلتون میتونه از فایروال ها و یا بعضی پلاگین های انتی ویروس و ... هم می توهه باشه ... یک بار پلاگین های غیر ضروری رو غیر فعال کنید ... شاید حل شد

درسته پلاگین زیاد دارم اما افزونه فایروال و آنتی ویروس و بک آپ گیری ندارم

این لیست پلاگین هام هستش:

404 Redirection

اکیسمت

Google XML Sitemaps

فرم تماس نسخه 7

Google Analytics for WordPress

SEO Friendly Images

SEO SearchTerms Tagging 2

TinyMCE Advanced

Wordpress Popular Posts

WordPress SEO

WP-PageNavi

WPPersian

WP Super Cache

Yet Another Related Posts Plugin

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنلتون چیه؟

سی پنل

یا

دایرکت ادمین

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنلتون چیه؟

سی پنل

یا

دایرکت ادمین

سی پنل

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه چند مورد گزارش ایجاد مشکل در همین انجمن داشته

Wordpress Popular Posts

سی پنل اتو بک آپ داره در پنلتون چک کنید اگر فعاله غیر فعالش کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه چند مورد گزارش ایجاد مشکل در همین انجمن داشته

Wordpress Popular Posts

سی پنل اتو بک آپ داره در پنلتون چک کنید اگر فعاله غیر فعالش کنید

افزونه رو غیرفعالش کردم

اون قسمتی که گفتین توی سی پنل هستش دقیقا کجاست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنل ها متفاوته معمولا backup خودش مشخصه

روی هاستتون هم می تونید چک کنید فایل هایی با پسوند bkp و tmp ایجاد می کنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنل ها متفاوته معمولا backup خودش مشخصه

روی هاستتون هم می تونید چک کنید فایل هایی با پسوند bkp و tmp ایجاد می کنه

چک کردم اصلا همچین امکانی وجود نداره

اون فایل هایی رو هم که گفتین نیستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس بک آپ گیری ندارید سرور احتمالا یه چیزی پرونده

فایل error.log را باز کنید چند خط آخرش را کپی کنید اینجا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس بک آپ گیری ندارید سرور احتمالا یه چیزی پرونده

فایل error.log را باز کنید چند خط آخرش را کپی کنید اینجا

ظاهرا که اینطوره

اینم ارورها:

[24-Jun-2013 14:06:00 UTC] PHP Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/funroozc/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1449

[24-Jun-2013 14:07:59 UTC] PHP Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-sitemaps.php on line 230

[25-Jun-2013 11:34:24 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[25-Jun-2013 11:36:40 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[25-Jun-2013 12:36:42 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 02:35:57 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 02:47:30 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 03:47:31 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر می آد ایراد مال seo باشه

یکی دو خط بالاترش را هم بگذارید تا علت تایم اوت خط اول را بشه فهمید

و error.log را تخلیه کنید به کارتان ادامه بدهید اگر باز مشکل تکرار شد همزمان با مشکل هم فایل ارور لوگتان را چک کنید و هم از آدرس مشکل دار لینک بگذارید اینجا

فعلا چند خط بالاتر از این ارور را هم بگذارید و افزونه پاپلار را هم فعال نکنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر می آد ایراد مال seo باشه

یکی دو خط بالاترش را هم بگذارید تا علت تایم اوت خط اول را بشه فهمید

و error.log را تخلیه کنید به کارتان ادامه بدهید اگر باز مشکل تکرار شد همزمان با مشکل هم فایل ارور لوگتان را چک کنید و هم از آدرس مشکل دار لینک بگذارید اینجا

فعلا چند خط بالاتر از این ارور را هم بگذارید و افزونه پاپلار را هم فعال نکنید

همش همونایی بود که گذاشتم

بعد از اون تخلیه کردم الان فقط همین 3 خط هستش:

[26-Jun-2013 13:49:45 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 13:50:51 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 14:11:30 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه wp-persian هست که یک تابع درست تعریف نشده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه wp-persian هست که یک تابع درست تعریف نشده

من این افزونه رو هم غیر فعالو حذفش کردم

الان دیگه توی فایل لاگ هیچ اروری نمیده اما پشتیبان سرور میگه

وب سایت شما در سطر پر مصرف ترین SQL Server و Web Server است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار برای امتحان

تمام افزونه ها را غیر فعال کنید

فایل wp-config.php را هم برای چند لحظه ری نیم کنید و از سرور بخواهید میزان مصرف سایت را چک کند اگر در آن تایم مصرفی وجود داشت ترافیک شما توسط فایل های هکر که معمولا از طریق اسکریپت های نال شده وارد می شوند به سرقت می رود و چاره ای جز تغییر سرور یا پیدا کردن اسکریپت مورد دار ندارید که معمولا کار بسیار وقت گیر و سختی است

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار برای امتحان

تمام افزونه ها را غیر فعال کنید

فایل wp-config.php را هم برای چند لحظه ری نیم کنید و از سرور بخواهید میزان مصرف سایت را چک کند اگر در آن تایم مصرفی وجود داشت ترافیک شما توسط فایل های هکر که معمولا از طریق اسکریپت های نال شده وارد می شوند به سرقت می رود و چاره ای جز تغییر سرور یا پیدا کردن اسکریپت مورد دار ندارید که معمولا کار بسیار وقت گیر و سختی است

راستش من یه چند بار این کارو کردم درست میشه اما بازم شروع میشه

تا حالا توی 4 ماه فک کنم بیش از 6-7 بار سرور رو عوض کردم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید اصلا سرورتون مناسب نباشه!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید اصلا سرورتون مناسب نباشه!

نمیدونم ولی هر سروری که رفتم همین مشکل رو دارم

امروز خطایاب وردپرس رو فعال کردم اینارو داده:

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: Constant WP_POST_REVISIONS already defined in /home/funroozc/public_html/wp-content/themes/fun92/functions.php on line 44

Notice: Constant AUTOSAVE_INTERVAL already defined in /home/funroozc/public_html/wp-content/themes/fun92/functions.php on line 45

Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in/home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2925

Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in/home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2925

Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in/home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2925

میتونه مشکل ساز باشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم یکبار وردپرس رو حذف و نصب دستی کنید خوب باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام که وسط حرف اساتید بزرگ می پرم!

ظاهرا قالب سایت هم خیلی قدیمیه چون از توابع منسوخ استفاده می کنه و سرباری هم داره...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام که وسط حرف اساتید بزرگ می پرم!

ظاهرا قالب سایت هم خیلی قدیمیه چون از توابع منسوخ استفاده می کنه و سرباری هم داره...

بله درسته اونارو حل کردم

البته به گفته آقا مرتضی وردپرس رو حذف کردم و دستی نصبش کردم

فعلا که مشکلی نیست...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان الان سایتمو به دلیل فشار زیاد ساسپند کردن

مدیر فنی سرور میگه:

مشکل اصلی توسط log از مسیر اصلی است

funroozc 16.5 /usr/local/lsws/fcgi-bin/lsphp5:/home/funroozc/public_html/wp-login.php

الان چیکار کنم؟

ویرایش شده در توسط python
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان الان سایتمو به دلیل فشار زیاد ساسپند کردن

مدیر فنی سرور میگه:

مشکل اصلی توسط log از مسیر اصلی است

funroozc 16.5 /usr/local/lsws/fcgi-bin/lsphp5:/home/funroozc/public_html/wp-login.php

الان چیکار کنم؟

افزونه ها را غیرفعال و با پوسته پیشفرض برای چند روز تست کنید

ببینید مشکل هست یا نه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ها را غیرفعال و با پوسته پیشفرض برای چند روز تست کنید

ببینید مشکل هست یا نه

به نظرتون از امنیت سایتم میتونه باشه؟حمله ای چیزی صورت بگیره؟

چون توی ساعات خاصی این مشکل پیش میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php