python

مشکل جدی با فشار روی سرور

35 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من چند وقتیه با مشکل فشار وری سرور مواجه میشم و چون از هاست اشتراکی استفاده میکنم واسه سرور مشکل به وجود میاره

بازدیدم زیاد نیست حدود 4 - 5 هزار در روز هستش و از هاست پربازدید استفاده میکنم

اما گاهی واسم اختیار میاد که از طرف دیتابیس بدجوری فشار وارد میشه

پشتیبان سرور میگه که به علت بک آپ گیریتون هستش در صورتی که من اصلا بک آپ نمیگیرم

به نظرتون مشکل از کجاست؟

کجاهارو چک کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز . به احتمال زیاد شما از پلاگین های بک آپ گیری استفاده می کنید یا مثل بقیه دوستان سیلی از پلاگین های مختلف رو داخل سایتتون راه انداختین و واسه هر امکانی چند تا پلاگین نصب کردین که بخاطر این بلا رو رو سرور میاره ...

بجای افزونه های مختلف از هک ها استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد ...

یه بار هم دیتابیستون رو بهینه کنید .

مشکلتون میتونه از فایروال ها و یا بعضی پلاگین های انتی ویروس و ... هم می توهه باشه ... یک بار پلاگین های غیر ضروری رو غیر فعال کنید ... شاید حل شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز . به احتمال زیاد شما از پلاگین های بک آپ گیری استفاده می کنید یا مثل بقیه دوستان سیلی از پلاگین های مختلف رو داخل سایتتون راه انداختین و واسه هر امکانی چند تا پلاگین نصب کردین که بخاطر این بلا رو رو سرور میاره ...

بجای افزونه های مختلف از هک ها استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد ...

یه بار هم دیتابیستون رو بهینه کنید .

مشکلتون میتونه از فایروال ها و یا بعضی پلاگین های انتی ویروس و ... هم می توهه باشه ... یک بار پلاگین های غیر ضروری رو غیر فعال کنید ... شاید حل شد

درسته پلاگین زیاد دارم اما افزونه فایروال و آنتی ویروس و بک آپ گیری ندارم

این لیست پلاگین هام هستش:

404 Redirection

اکیسمت

Google XML Sitemaps

فرم تماس نسخه 7

Google Analytics for WordPress

SEO Friendly Images

SEO SearchTerms Tagging 2

TinyMCE Advanced

Wordpress Popular Posts

WordPress SEO

WP-PageNavi

WPPersian

WP Super Cache

Yet Another Related Posts Plugin

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه چند مورد گزارش ایجاد مشکل در همین انجمن داشته

Wordpress Popular Posts

سی پنل اتو بک آپ داره در پنلتون چک کنید اگر فعاله غیر فعالش کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه چند مورد گزارش ایجاد مشکل در همین انجمن داشته

Wordpress Popular Posts

سی پنل اتو بک آپ داره در پنلتون چک کنید اگر فعاله غیر فعالش کنید

افزونه رو غیرفعالش کردم

اون قسمتی که گفتین توی سی پنل هستش دقیقا کجاست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنل ها متفاوته معمولا backup خودش مشخصه

روی هاستتون هم می تونید چک کنید فایل هایی با پسوند bkp و tmp ایجاد می کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنل ها متفاوته معمولا backup خودش مشخصه

روی هاستتون هم می تونید چک کنید فایل هایی با پسوند bkp و tmp ایجاد می کنه

چک کردم اصلا همچین امکانی وجود نداره

اون فایل هایی رو هم که گفتین نیستش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس بک آپ گیری ندارید سرور احتمالا یه چیزی پرونده

فایل error.log را باز کنید چند خط آخرش را کپی کنید اینجا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس بک آپ گیری ندارید سرور احتمالا یه چیزی پرونده

فایل error.log را باز کنید چند خط آخرش را کپی کنید اینجا

ظاهرا که اینطوره

اینم ارورها:

[24-Jun-2013 14:06:00 UTC] PHP Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/funroozc/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1449

[24-Jun-2013 14:07:59 UTC] PHP Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-sitemaps.php on line 230

[25-Jun-2013 11:34:24 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[25-Jun-2013 11:36:40 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[25-Jun-2013 12:36:42 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 02:35:57 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 02:47:30 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 03:47:31 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر می آد ایراد مال seo باشه

یکی دو خط بالاترش را هم بگذارید تا علت تایم اوت خط اول را بشه فهمید

و error.log را تخلیه کنید به کارتان ادامه بدهید اگر باز مشکل تکرار شد همزمان با مشکل هم فایل ارور لوگتان را چک کنید و هم از آدرس مشکل دار لینک بگذارید اینجا

فعلا چند خط بالاتر از این ارور را هم بگذارید و افزونه پاپلار را هم فعال نکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر می آد ایراد مال seo باشه

یکی دو خط بالاترش را هم بگذارید تا علت تایم اوت خط اول را بشه فهمید

و error.log را تخلیه کنید به کارتان ادامه بدهید اگر باز مشکل تکرار شد همزمان با مشکل هم فایل ارور لوگتان را چک کنید و هم از آدرس مشکل دار لینک بگذارید اینجا

فعلا چند خط بالاتر از این ارور را هم بگذارید و افزونه پاپلار را هم فعال نکنید

همش همونایی بود که گذاشتم

بعد از اون تخلیه کردم الان فقط همین 3 خط هستش:

[26-Jun-2013 13:49:45 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 13:50:51 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 14:11:30 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه wp-persian هست که یک تابع درست تعریف نشده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه wp-persian هست که یک تابع درست تعریف نشده

من این افزونه رو هم غیر فعالو حذفش کردم

الان دیگه توی فایل لاگ هیچ اروری نمیده اما پشتیبان سرور میگه

وب سایت شما در سطر پر مصرف ترین SQL Server و Web Server است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار برای امتحان

تمام افزونه ها را غیر فعال کنید

فایل wp-config.php را هم برای چند لحظه ری نیم کنید و از سرور بخواهید میزان مصرف سایت را چک کند اگر در آن تایم مصرفی وجود داشت ترافیک شما توسط فایل های هکر که معمولا از طریق اسکریپت های نال شده وارد می شوند به سرقت می رود و چاره ای جز تغییر سرور یا پیدا کردن اسکریپت مورد دار ندارید که معمولا کار بسیار وقت گیر و سختی است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار برای امتحان

تمام افزونه ها را غیر فعال کنید

فایل wp-config.php را هم برای چند لحظه ری نیم کنید و از سرور بخواهید میزان مصرف سایت را چک کند اگر در آن تایم مصرفی وجود داشت ترافیک شما توسط فایل های هکر که معمولا از طریق اسکریپت های نال شده وارد می شوند به سرقت می رود و چاره ای جز تغییر سرور یا پیدا کردن اسکریپت مورد دار ندارید که معمولا کار بسیار وقت گیر و سختی است

راستش من یه چند بار این کارو کردم درست میشه اما بازم شروع میشه

تا حالا توی 4 ماه فک کنم بیش از 6-7 بار سرور رو عوض کردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید اصلا سرورتون مناسب نباشه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید اصلا سرورتون مناسب نباشه!

نمیدونم ولی هر سروری که رفتم همین مشکل رو دارم

امروز خطایاب وردپرس رو فعال کردم اینارو داده:

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: Constant WP_POST_REVISIONS already defined in /home/funroozc/public_html/wp-content/themes/fun92/functions.php on line 44

Notice: Constant AUTOSAVE_INTERVAL already defined in /home/funroozc/public_html/wp-content/themes/fun92/functions.php on line 45

Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in/home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2925

Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in/home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2925

Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in/home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2925

میتونه مشکل ساز باشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم یکبار وردپرس رو حذف و نصب دستی کنید خوب باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام که وسط حرف اساتید بزرگ می پرم!

ظاهرا قالب سایت هم خیلی قدیمیه چون از توابع منسوخ استفاده می کنه و سرباری هم داره...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام که وسط حرف اساتید بزرگ می پرم!

ظاهرا قالب سایت هم خیلی قدیمیه چون از توابع منسوخ استفاده می کنه و سرباری هم داره...

بله درسته اونارو حل کردم

البته به گفته آقا مرتضی وردپرس رو حذف کردم و دستی نصبش کردم

فعلا که مشکلی نیست...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان الان سایتمو به دلیل فشار زیاد ساسپند کردن

مدیر فنی سرور میگه:

مشکل اصلی توسط log از مسیر اصلی است

funroozc 16.5 /usr/local/lsws/fcgi-bin/lsphp5:/home/funroozc/public_html/wp-login.php

الان چیکار کنم؟

ویرایش شده در توسط python

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان الان سایتمو به دلیل فشار زیاد ساسپند کردن

مدیر فنی سرور میگه:

مشکل اصلی توسط log از مسیر اصلی است

funroozc 16.5 /usr/local/lsws/fcgi-bin/lsphp5:/home/funroozc/public_html/wp-login.php

الان چیکار کنم؟

افزونه ها را غیرفعال و با پوسته پیشفرض برای چند روز تست کنید

ببینید مشکل هست یا نه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ها را غیرفعال و با پوسته پیشفرض برای چند روز تست کنید

ببینید مشکل هست یا نه

به نظرتون از امنیت سایتم میتونه باشه؟حمله ای چیزی صورت بگیره؟

چون توی ساعات خاصی این مشکل پیش میاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500