python

مشکل جدی با فشار روی سرور

35 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من چند وقتیه با مشکل فشار وری سرور مواجه میشم و چون از هاست اشتراکی استفاده میکنم واسه سرور مشکل به وجود میاره

بازدیدم زیاد نیست حدود 4 - 5 هزار در روز هستش و از هاست پربازدید استفاده میکنم

اما گاهی واسم اختیار میاد که از طرف دیتابیس بدجوری فشار وارد میشه

پشتیبان سرور میگه که به علت بک آپ گیریتون هستش در صورتی که من اصلا بک آپ نمیگیرم

به نظرتون مشکل از کجاست؟

کجاهارو چک کنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز . به احتمال زیاد شما از پلاگین های بک آپ گیری استفاده می کنید یا مثل بقیه دوستان سیلی از پلاگین های مختلف رو داخل سایتتون راه انداختین و واسه هر امکانی چند تا پلاگین نصب کردین که بخاطر این بلا رو رو سرور میاره ...

بجای افزونه های مختلف از هک ها استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد ...

یه بار هم دیتابیستون رو بهینه کنید .

مشکلتون میتونه از فایروال ها و یا بعضی پلاگین های انتی ویروس و ... هم می توهه باشه ... یک بار پلاگین های غیر ضروری رو غیر فعال کنید ... شاید حل شد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز . به احتمال زیاد شما از پلاگین های بک آپ گیری استفاده می کنید یا مثل بقیه دوستان سیلی از پلاگین های مختلف رو داخل سایتتون راه انداختین و واسه هر امکانی چند تا پلاگین نصب کردین که بخاطر این بلا رو رو سرور میاره ...

بجای افزونه های مختلف از هک ها استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد ...

یه بار هم دیتابیستون رو بهینه کنید .

مشکلتون میتونه از فایروال ها و یا بعضی پلاگین های انتی ویروس و ... هم می توهه باشه ... یک بار پلاگین های غیر ضروری رو غیر فعال کنید ... شاید حل شد

درسته پلاگین زیاد دارم اما افزونه فایروال و آنتی ویروس و بک آپ گیری ندارم

این لیست پلاگین هام هستش:

404 Redirection

اکیسمت

Google XML Sitemaps

فرم تماس نسخه 7

Google Analytics for WordPress

SEO Friendly Images

SEO SearchTerms Tagging 2

TinyMCE Advanced

Wordpress Popular Posts

WordPress SEO

WP-PageNavi

WPPersian

WP Super Cache

Yet Another Related Posts Plugin

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنلتون چیه؟

سی پنل

یا

دایرکت ادمین

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنلتون چیه؟

سی پنل

یا

دایرکت ادمین

سی پنل

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه چند مورد گزارش ایجاد مشکل در همین انجمن داشته

Wordpress Popular Posts

سی پنل اتو بک آپ داره در پنلتون چک کنید اگر فعاله غیر فعالش کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه چند مورد گزارش ایجاد مشکل در همین انجمن داشته

Wordpress Popular Posts

سی پنل اتو بک آپ داره در پنلتون چک کنید اگر فعاله غیر فعالش کنید

افزونه رو غیرفعالش کردم

اون قسمتی که گفتین توی سی پنل هستش دقیقا کجاست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنل ها متفاوته معمولا backup خودش مشخصه

روی هاستتون هم می تونید چک کنید فایل هایی با پسوند bkp و tmp ایجاد می کنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنل ها متفاوته معمولا backup خودش مشخصه

روی هاستتون هم می تونید چک کنید فایل هایی با پسوند bkp و tmp ایجاد می کنه

چک کردم اصلا همچین امکانی وجود نداره

اون فایل هایی رو هم که گفتین نیستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس بک آپ گیری ندارید سرور احتمالا یه چیزی پرونده

فایل error.log را باز کنید چند خط آخرش را کپی کنید اینجا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس بک آپ گیری ندارید سرور احتمالا یه چیزی پرونده

فایل error.log را باز کنید چند خط آخرش را کپی کنید اینجا

ظاهرا که اینطوره

اینم ارورها:

[24-Jun-2013 14:06:00 UTC] PHP Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/funroozc/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1449

[24-Jun-2013 14:07:59 UTC] PHP Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-sitemaps.php on line 230

[25-Jun-2013 11:34:24 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[25-Jun-2013 11:36:40 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[25-Jun-2013 12:36:42 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 02:35:57 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 02:47:30 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 03:47:31 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر می آد ایراد مال seo باشه

یکی دو خط بالاترش را هم بگذارید تا علت تایم اوت خط اول را بشه فهمید

و error.log را تخلیه کنید به کارتان ادامه بدهید اگر باز مشکل تکرار شد همزمان با مشکل هم فایل ارور لوگتان را چک کنید و هم از آدرس مشکل دار لینک بگذارید اینجا

فعلا چند خط بالاتر از این ارور را هم بگذارید و افزونه پاپلار را هم فعال نکنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر می آد ایراد مال seo باشه

یکی دو خط بالاترش را هم بگذارید تا علت تایم اوت خط اول را بشه فهمید

و error.log را تخلیه کنید به کارتان ادامه بدهید اگر باز مشکل تکرار شد همزمان با مشکل هم فایل ارور لوگتان را چک کنید و هم از آدرس مشکل دار لینک بگذارید اینجا

فعلا چند خط بالاتر از این ارور را هم بگذارید و افزونه پاپلار را هم فعال نکنید

همش همونایی بود که گذاشتم

بعد از اون تخلیه کردم الان فقط همین 3 خط هستش:

[26-Jun-2013 13:49:45 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 13:50:51 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 14:11:30 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه wp-persian هست که یک تابع درست تعریف نشده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه wp-persian هست که یک تابع درست تعریف نشده

من این افزونه رو هم غیر فعالو حذفش کردم

الان دیگه توی فایل لاگ هیچ اروری نمیده اما پشتیبان سرور میگه

وب سایت شما در سطر پر مصرف ترین SQL Server و Web Server است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار برای امتحان

تمام افزونه ها را غیر فعال کنید

فایل wp-config.php را هم برای چند لحظه ری نیم کنید و از سرور بخواهید میزان مصرف سایت را چک کند اگر در آن تایم مصرفی وجود داشت ترافیک شما توسط فایل های هکر که معمولا از طریق اسکریپت های نال شده وارد می شوند به سرقت می رود و چاره ای جز تغییر سرور یا پیدا کردن اسکریپت مورد دار ندارید که معمولا کار بسیار وقت گیر و سختی است

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار برای امتحان

تمام افزونه ها را غیر فعال کنید

فایل wp-config.php را هم برای چند لحظه ری نیم کنید و از سرور بخواهید میزان مصرف سایت را چک کند اگر در آن تایم مصرفی وجود داشت ترافیک شما توسط فایل های هکر که معمولا از طریق اسکریپت های نال شده وارد می شوند به سرقت می رود و چاره ای جز تغییر سرور یا پیدا کردن اسکریپت مورد دار ندارید که معمولا کار بسیار وقت گیر و سختی است

راستش من یه چند بار این کارو کردم درست میشه اما بازم شروع میشه

تا حالا توی 4 ماه فک کنم بیش از 6-7 بار سرور رو عوض کردم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید اصلا سرورتون مناسب نباشه!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید اصلا سرورتون مناسب نباشه!

نمیدونم ولی هر سروری که رفتم همین مشکل رو دارم

امروز خطایاب وردپرس رو فعال کردم اینارو داده:

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: Constant WP_POST_REVISIONS already defined in /home/funroozc/public_html/wp-content/themes/fun92/functions.php on line 44

Notice: Constant AUTOSAVE_INTERVAL already defined in /home/funroozc/public_html/wp-content/themes/fun92/functions.php on line 45

Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in/home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2925

Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in/home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2925

Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in/home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2925

میتونه مشکل ساز باشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم یکبار وردپرس رو حذف و نصب دستی کنید خوب باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام که وسط حرف اساتید بزرگ می پرم!

ظاهرا قالب سایت هم خیلی قدیمیه چون از توابع منسوخ استفاده می کنه و سرباری هم داره...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام که وسط حرف اساتید بزرگ می پرم!

ظاهرا قالب سایت هم خیلی قدیمیه چون از توابع منسوخ استفاده می کنه و سرباری هم داره...

بله درسته اونارو حل کردم

البته به گفته آقا مرتضی وردپرس رو حذف کردم و دستی نصبش کردم

فعلا که مشکلی نیست...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان الان سایتمو به دلیل فشار زیاد ساسپند کردن

مدیر فنی سرور میگه:

مشکل اصلی توسط log از مسیر اصلی است

funroozc 16.5 /usr/local/lsws/fcgi-bin/lsphp5:/home/funroozc/public_html/wp-login.php

الان چیکار کنم؟

ویرایش شده در توسط python
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان الان سایتمو به دلیل فشار زیاد ساسپند کردن

مدیر فنی سرور میگه:

مشکل اصلی توسط log از مسیر اصلی است

funroozc 16.5 /usr/local/lsws/fcgi-bin/lsphp5:/home/funroozc/public_html/wp-login.php

الان چیکار کنم؟

افزونه ها را غیرفعال و با پوسته پیشفرض برای چند روز تست کنید

ببینید مشکل هست یا نه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ها را غیرفعال و با پوسته پیشفرض برای چند روز تست کنید

ببینید مشکل هست یا نه

به نظرتون از امنیت سایتم میتونه باشه؟حمله ای چیزی صورت بگیره؟

چون توی ساعات خاصی این مشکل پیش میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//