• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
python

مشکل جدی با فشار روی سرور

35 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من چند وقتیه با مشکل فشار وری سرور مواجه میشم و چون از هاست اشتراکی استفاده میکنم واسه سرور مشکل به وجود میاره

بازدیدم زیاد نیست حدود 4 - 5 هزار در روز هستش و از هاست پربازدید استفاده میکنم

اما گاهی واسم اختیار میاد که از طرف دیتابیس بدجوری فشار وارد میشه

پشتیبان سرور میگه که به علت بک آپ گیریتون هستش در صورتی که من اصلا بک آپ نمیگیرم

به نظرتون مشکل از کجاست؟

کجاهارو چک کنم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز . به احتمال زیاد شما از پلاگین های بک آپ گیری استفاده می کنید یا مثل بقیه دوستان سیلی از پلاگین های مختلف رو داخل سایتتون راه انداختین و واسه هر امکانی چند تا پلاگین نصب کردین که بخاطر این بلا رو رو سرور میاره ...

بجای افزونه های مختلف از هک ها استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد ...

یه بار هم دیتابیستون رو بهینه کنید .

مشکلتون میتونه از فایروال ها و یا بعضی پلاگین های انتی ویروس و ... هم می توهه باشه ... یک بار پلاگین های غیر ضروری رو غیر فعال کنید ... شاید حل شد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز . به احتمال زیاد شما از پلاگین های بک آپ گیری استفاده می کنید یا مثل بقیه دوستان سیلی از پلاگین های مختلف رو داخل سایتتون راه انداختین و واسه هر امکانی چند تا پلاگین نصب کردین که بخاطر این بلا رو رو سرور میاره ...

بجای افزونه های مختلف از هک ها استفاده کنید تا مشکلی پیش نیاد ...

یه بار هم دیتابیستون رو بهینه کنید .

مشکلتون میتونه از فایروال ها و یا بعضی پلاگین های انتی ویروس و ... هم می توهه باشه ... یک بار پلاگین های غیر ضروری رو غیر فعال کنید ... شاید حل شد

درسته پلاگین زیاد دارم اما افزونه فایروال و آنتی ویروس و بک آپ گیری ندارم

این لیست پلاگین هام هستش:

404 Redirection

اکیسمت

Google XML Sitemaps

فرم تماس نسخه 7

Google Analytics for WordPress

SEO Friendly Images

SEO SearchTerms Tagging 2

TinyMCE Advanced

Wordpress Popular Posts

WordPress SEO

WP-PageNavi

WPPersian

WP Super Cache

Yet Another Related Posts Plugin

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنلتون چیه؟

سی پنل

یا

دایرکت ادمین

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنلتون چیه؟

سی پنل

یا

دایرکت ادمین

سی پنل

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه چند مورد گزارش ایجاد مشکل در همین انجمن داشته

Wordpress Popular Posts

سی پنل اتو بک آپ داره در پنلتون چک کنید اگر فعاله غیر فعالش کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه چند مورد گزارش ایجاد مشکل در همین انجمن داشته

Wordpress Popular Posts

سی پنل اتو بک آپ داره در پنلتون چک کنید اگر فعاله غیر فعالش کنید

افزونه رو غیرفعالش کردم

اون قسمتی که گفتین توی سی پنل هستش دقیقا کجاست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنل ها متفاوته معمولا backup خودش مشخصه

روی هاستتون هم می تونید چک کنید فایل هایی با پسوند bkp و tmp ایجاد می کنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پنل ها متفاوته معمولا backup خودش مشخصه

روی هاستتون هم می تونید چک کنید فایل هایی با پسوند bkp و tmp ایجاد می کنه

چک کردم اصلا همچین امکانی وجود نداره

اون فایل هایی رو هم که گفتین نیستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس بک آپ گیری ندارید سرور احتمالا یه چیزی پرونده

فایل error.log را باز کنید چند خط آخرش را کپی کنید اینجا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس بک آپ گیری ندارید سرور احتمالا یه چیزی پرونده

فایل error.log را باز کنید چند خط آخرش را کپی کنید اینجا

ظاهرا که اینطوره

اینم ارورها:

[24-Jun-2013 14:06:00 UTC] PHP Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/funroozc/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1449

[24-Jun-2013 14:07:59 UTC] PHP Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/inc/class-sitemaps.php on line 230

[25-Jun-2013 11:34:24 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[25-Jun-2013 11:36:40 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[25-Jun-2013 12:36:42 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 02:35:57 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 02:47:30 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 03:47:31 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر می آد ایراد مال seo باشه

یکی دو خط بالاترش را هم بگذارید تا علت تایم اوت خط اول را بشه فهمید

و error.log را تخلیه کنید به کارتان ادامه بدهید اگر باز مشکل تکرار شد همزمان با مشکل هم فایل ارور لوگتان را چک کنید و هم از آدرس مشکل دار لینک بگذارید اینجا

فعلا چند خط بالاتر از این ارور را هم بگذارید و افزونه پاپلار را هم فعال نکنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر می آد ایراد مال seo باشه

یکی دو خط بالاترش را هم بگذارید تا علت تایم اوت خط اول را بشه فهمید

و error.log را تخلیه کنید به کارتان ادامه بدهید اگر باز مشکل تکرار شد همزمان با مشکل هم فایل ارور لوگتان را چک کنید و هم از آدرس مشکل دار لینک بگذارید اینجا

فعلا چند خط بالاتر از این ارور را هم بگذارید و افزونه پاپلار را هم فعال نکنید

همش همونایی بود که گذاشتم

بعد از اون تخلیه کردم الان فقط همین 3 خط هستش:

[26-Jun-2013 13:49:45 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 13:50:51 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

[26-Jun-2013 14:11:30 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function get_subpost_link() in /home/funroozc/public_html/wp-content/plugins/wp-persian/index.php on line 366

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه wp-persian هست که یک تابع درست تعریف نشده

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از افزونه wp-persian هست که یک تابع درست تعریف نشده

من این افزونه رو هم غیر فعالو حذفش کردم

الان دیگه توی فایل لاگ هیچ اروری نمیده اما پشتیبان سرور میگه

وب سایت شما در سطر پر مصرف ترین SQL Server و Web Server است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار برای امتحان

تمام افزونه ها را غیر فعال کنید

فایل wp-config.php را هم برای چند لحظه ری نیم کنید و از سرور بخواهید میزان مصرف سایت را چک کند اگر در آن تایم مصرفی وجود داشت ترافیک شما توسط فایل های هکر که معمولا از طریق اسکریپت های نال شده وارد می شوند به سرقت می رود و چاره ای جز تغییر سرور یا پیدا کردن اسکریپت مورد دار ندارید که معمولا کار بسیار وقت گیر و سختی است

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار برای امتحان

تمام افزونه ها را غیر فعال کنید

فایل wp-config.php را هم برای چند لحظه ری نیم کنید و از سرور بخواهید میزان مصرف سایت را چک کند اگر در آن تایم مصرفی وجود داشت ترافیک شما توسط فایل های هکر که معمولا از طریق اسکریپت های نال شده وارد می شوند به سرقت می رود و چاره ای جز تغییر سرور یا پیدا کردن اسکریپت مورد دار ندارید که معمولا کار بسیار وقت گیر و سختی است

راستش من یه چند بار این کارو کردم درست میشه اما بازم شروع میشه

تا حالا توی 4 ماه فک کنم بیش از 6-7 بار سرور رو عوض کردم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید اصلا سرورتون مناسب نباشه!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید اصلا سرورتون مناسب نباشه!

نمیدونم ولی هر سروری که رفتم همین مشکل رو دارم

امروز خطایاب وردپرس رو فعال کردم اینارو داده:

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2841

Notice: Constant WP_POST_REVISIONS already defined in /home/funroozc/public_html/wp-content/themes/fun92/functions.php on line 44

Notice: Constant AUTOSAVE_INTERVAL already defined in /home/funroozc/public_html/wp-content/themes/fun92/functions.php on line 45

Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in/home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2925

Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in/home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2925

Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونه‌ها و پوسته‌ها از رده خارج شده است. از نقش‌های کاربری و توانایی‌ها به‌جای آن‌ها استفاده کنید. in/home/funroozc/public_html/wp-includes/functions.php on line 2925

میتونه مشکل ساز باشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم یکبار وردپرس رو حذف و نصب دستی کنید خوب باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام که وسط حرف اساتید بزرگ می پرم!

ظاهرا قالب سایت هم خیلی قدیمیه چون از توابع منسوخ استفاده می کنه و سرباری هم داره...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر می خوام که وسط حرف اساتید بزرگ می پرم!

ظاهرا قالب سایت هم خیلی قدیمیه چون از توابع منسوخ استفاده می کنه و سرباری هم داره...

بله درسته اونارو حل کردم

البته به گفته آقا مرتضی وردپرس رو حذف کردم و دستی نصبش کردم

فعلا که مشکلی نیست...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان الان سایتمو به دلیل فشار زیاد ساسپند کردن

مدیر فنی سرور میگه:

مشکل اصلی توسط log از مسیر اصلی است

funroozc 16.5 /usr/local/lsws/fcgi-bin/lsphp5:/home/funroozc/public_html/wp-login.php

الان چیکار کنم؟

ویرایش شده در توسط python
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان الان سایتمو به دلیل فشار زیاد ساسپند کردن

مدیر فنی سرور میگه:

مشکل اصلی توسط log از مسیر اصلی است

funroozc 16.5 /usr/local/lsws/fcgi-bin/lsphp5:/home/funroozc/public_html/wp-login.php

الان چیکار کنم؟

افزونه ها را غیرفعال و با پوسته پیشفرض برای چند روز تست کنید

ببینید مشکل هست یا نه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ها را غیرفعال و با پوسته پیشفرض برای چند روز تست کنید

ببینید مشکل هست یا نه

به نظرتون از امنیت سایتم میتونه باشه؟حمله ای چیزی صورت بگیره؟

چون توی ساعات خاصی این مشکل پیش میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.