• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میشه یکی کمکم کنه به خدا دیگه دیوونه شدم از دست این سی اس اس.

این عکس:

http://upload7.ir/images/46673526113425454569.jpg

هایلایت شده ها رو میخوام تبدیل کنم به این شکل:

http://upload7.ir/images/65830069046413659344.jpg

اما هرکاری میکنم نمیشه که نمیشه.ی حالت لیست به خودش میگیره.با inspect element نمیتونم درسش کنم.

میشه کسی راهنماییم کنه؟مرسی

صفحه مورد نظر:

http://glassy-garden.com/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای من که درست نشون میده

آدرس هم اشتباه داده بودید. این بخش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد جایگزین خط 76 کن


.tab1_container ul li a{font:12px 'glass';}

این کد هم جایگزین خط 415


.post-info2 span{color:#313131; margin-right:5px;}

تست کن

ویرایش شده در توسط ali56

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم

درست نشد

فکر کنم البته مشکل بنده رو متوجه نشدید

تو اون کادر زرده اسامی مانند نام نویسنده و دسته بندی باید افقی کنار هم باشیند.مانند این عکسه:

http://upload7.ir/images/65830069046413659344.jpg

اما الان این شکلیه تو همون صفحه اصلی

http://upload7.ir/images/46673526113425454569.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


.Example ul{
display:block;
line-height:24px;
list-style:none;
margin:0;
padding:0;
}
.Example ul li {
float: right;
display:inline-block;
padding:0;
margin:0px;
}
.Example ul li:first-child {
margin-right:100px;
}
.Example ul li a {
display:block;
padding:5px 15px;
text-align:center;
}

بجای Example نام کلاس مربوطه را بنویسید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنونم.ولی نشد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به نظر من کلا از اول html markup این بخش (بخش پست ها ) را بنویسید چون اینطور که من دیدم درست کد نویسی و البته استایل دهی نشده بود. بخش هایی که روی اون بخش نامرتب اثر زیادی گذاشته بودند موار زیر هستند


<p class="caption">
<div class="post-info2">
<span>

اگر دوباره کد های html را بنویسید و استایل جدید بهش بدید بهتره

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قبول دارم.یکم شلخته است:دی

خوب من از این کوئری ها و حلقه ها استفاده کردم:


<ul>
<?php
$the_query = new WP_Query('cat=3,7,4&showposts=4&orderby=post_date&order=desc');
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?>
<li>
<?php

if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail( 'thumbnail',array('class' => 'stylish'));
}

?>
<p class="caption"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></p>
<div class="post-info2">
<span>نویسنده : <?php the_author_posts_link(); ?></span>
<span>دسته بندی : <?php the_category(', ');?></span>
<span><?php the_time(__('j F Y', 'kubrick')) ?></span>

</div>
</li>

<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

</ul>

البته این ul خودش داخل


<div class="tab1_container">
<div id="photoshop" class="tab1_content">

هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه یکی کمکم کنه؟؟؟به خدا فقط تنها مشکلم همینه تو قالب،اصلا نتونستم درستش کنم :wacko:

اصن اگه میشه هزینه اش رو میدم ی نفر زحمتشو بکشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با این ژنراتور یک کئوری جدید بسازید و استایل اضافی هم بهش ندید فقط استایل های لازم را براش قرار بدید

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر


<ul id="nastaran-top-menu">
<?php
$the_query = new WP_Query('cat=3,7,4&showposts=4&orderby=post_date&order=desc');
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?>
<li>
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail( 'thumbnail',array('class' => 'stylish'));
}
?>
<p class="caption"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></p>
<div class="post-info2">
<span>نویسنده : <?php the_author_posts_link(); ?></span>
<span>دسته بندی : <?php the_category(', ');?></span>
<span><?php the_time(__('j F Y', 'kubrick')) ?></span>
</div>
</li>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</ul>


#nastaran-top-menu {
display:block;
line-height:24px;
list-style:none;
margin:0;
padding:0;
}
#nastaran-top-menu li {
float: right;
display:inline-block;
padding:0;
margin:0px;
}
#nastaran-top-menu li:first-child {
margin-right:100px;
}
#nastaran-top-menu li a {
display:block;
padding:5px 15px;
text-align:center;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کوئری آخه تصویر شاخص نمیده.بعدش من کلی تصویر شاخصش رو ویرایش کردم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واقعا ممنونم ازتون.اولش درست شد،منتها خیلی به هم ریخته بود.دوباره رفرش کردم دیدم باز درست نشد

شاید کلاس post-info2 مشکل داره.یعنی استایل های اون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به عنوان تایپیک دقت کنید

مکه شما دنبال کد استایل بندی برای منوی ابتدای سایت نیستید؟

آی دی nastaran-top-menu را به ul مربوطه اضافه کنید و استابل را در style.css قرار بدید(البته فکر نکنم با این کد بتونید منو رو فراخوانی کنید)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داخل عنوان که چیزی از منو نیست.همین کار ها رو کردم.یعنی استایل ها رو به style.css اضافه کردم و این ul رو هم جایگزین کوئری کردم.البته کدی که دادید قطعا برای ساخت منو نبود،البته منظورتون از منو همون منوهای بالای سایته؟؟

من منظورم رو خیلی بد میرسونم،از این بابت عذر میخوام.البته داخل عنوان هم چیزی از منو نگفتم.فکر کنم تصویر خیلی بیشتر از حرفای من،منظورم رو برسونه

http://uploadax.com/images/83075430544402784160.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بفرمایید


<div class="post-info2">
<ul class="nastaran-list">
<li>نویسنده : <?php the_author_posts_link(); ?></li>
<li>دسته بندی : <?php the_category(', ');?></li>
<li><?php the_time(__('j F Y', 'kubrick')) ?></li>
</ul>
</div>

و


.nastaran-list {
display:block;
line-height:24px;
list-style:none;
margin:0;
padding:0;
}
.nastaran-list li {
float: right;
display:inline-block;
padding:0;
margin:0px;
}
.nastaran-list li:first-child {
margin-right:100px;
}
.nastaran-list li a {
display:block;
padding:5px 15px;
text-align:center;
}

تست کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط graphicno
      با سلام خدمت کاربران و اساتید محترم انجمن
      به مشکلی بر خوردم
      من از کد زیر برای نمایش لیست 5 کاربر برتر سایت بر اساس امتیاز آنها استفاده میکنم


      <?php foreach ( get_users('&orderby=user_point &number=5') as $user ) : ?>
      <li><a><?php echo $user->display_name; ?>   امتیاز : (<?php $get_user_point = get_user_point($user->ID);?><?php echo $get_user_point; ?>)</a></li>

      <?php endforeach; ?>

      اما کد به درستی عمل نمیکند و کاربران را مرتب نشان نمیدهد به این صورت که کاربری که امتیاز بیشتر را دارد در اول لیست قرار نمیگیرد و در هر صورت مدیر سایت در اول لیست قرار میگیرد با اینکه امتیاز کمتری دارد به شکل زیر :

      ممنون میشم راهمنایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم.
      با تشکر
    • توسط ژیهات
      سلام دوستان
      یه مشکل دارم ممنون میشم کمک کنید حلش کنم
      بر فرض اینکه یک حلقه داشته باشیم که 2 تا ul داخلش باشه :


      loop start

      <ul>
      <li>item</li>
      </ul>

      <ul>
      <li>item</li>
      </ul>

      loop end

      چطوری میشه تعریف کرد که به ازای ایجاد کردن هر پست جدید ، به هر ul یک li اضافه بشه !؟
    • توسط سافت سرا
      سلام. اینجا رو ببینید.
      در ادامه متن "برخی از ویژگیهای این مرورگر عبارتند از :"
      لیستی از ویژگی ها رو درج کردم. متاسفانه این لیست چسبیده به لبه. من تو فایل Style قالب کد زیر رو اضافه کردم:


      li {margin-right: 30px



      {

      درست شد اما آیتمهای موجود در سایدبارها هم جابجا شدن. برای اینکه این جابجایی فقط تو متن پستها انجام شه باید چیکار کنم؟
    • توسط mahdi.a
      سلام دوستان
      میخواستم به افزونه Theme My Login استایل بدم ...
      اول میخواستم به قسمت لوگینش استایل بدم ، ولی هر کار میکنم که اون چیزی میخوام بشه در نمیاد ، نمیدونم مشکل از کجاست
      مثلا من میخوام " شناسه کاربری و رمز عبور و اون کلمه خوش امد گویی " کنار هم باشند نه زیر هم ، هر کار که میکنم کنار هم در نمیاد ، میشه راهنمایی کنید که چه جوری میشه اینها رو اینجوری که گفتم در بیارم ... ممنون از همه شما
    • توسط سعید شعبانی
      من می خواهم آخرین نوشته های سنجاق شده را لیست کنم البته به همراه تصویر شاخص و یکم جزئیات. من از کد زیر استفاده می کنم ولی تنها یک نوشته سنجاق شده نشون داده می شود لطفا راهنمایی کنید.


      <?php
      $sticky = get_option('sticky_posts');
      rsort( $sticky );
      $sticky = array_slice( $sticky, 0, 5);
      query_posts( array( 'post__in' => $sticky, 'caller_get_posts' => 1 ) );
      ?>
      <li>
      <?php
      if ( has_post_thumbnail() ) {?>
      <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></a>
      <?php }
      else {?>
      <a href="<?php the_permalink(); ?>"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/no-thumbnail.png" /></a>
      <?php
      }
      ?><div class="recent_post_det">
      <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="relatedlink"><?php the_title(); ?></a>
      </div>
      </li>
      </div>