• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

16 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

میشه یکی کمکم کنه به خدا دیگه دیوونه شدم از دست این سی اس اس.

این عکس:

http://upload7.ir/images/46673526113425454569.jpg

هایلایت شده ها رو میخوام تبدیل کنم به این شکل:

http://upload7.ir/images/65830069046413659344.jpg

اما هرکاری میکنم نمیشه که نمیشه.ی حالت لیست به خودش میگیره.با inspect element نمیتونم درسش کنم.

میشه کسی راهنماییم کنه؟مرسی

صفحه مورد نظر:

http://glassy-garden.com/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای من که درست نشون میده

آدرس هم اشتباه داده بودید. این بخش

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد جایگزین خط 76 کن


.tab1_container ul li a{font:12px 'glass';}

این کد هم جایگزین خط 415


.post-info2 span{color:#313131; margin-right:5px;}

تست کن

ویرایش شده در توسط ali56
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم

درست نشد

فکر کنم البته مشکل بنده رو متوجه نشدید

تو اون کادر زرده اسامی مانند نام نویسنده و دسته بندی باید افقی کنار هم باشیند.مانند این عکسه:

http://upload7.ir/images/65830069046413659344.jpg

اما الان این شکلیه تو همون صفحه اصلی

http://upload7.ir/images/46673526113425454569.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


.Example ul{
display:block;
line-height:24px;
list-style:none;
margin:0;
padding:0;
}
.Example ul li {
float: right;
display:inline-block;
padding:0;
margin:0px;
}
.Example ul li:first-child {
margin-right:100px;
}
.Example ul li a {
display:block;
padding:5px 15px;
text-align:center;
}

بجای Example نام کلاس مربوطه را بنویسید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم.ولی نشد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به نظر من کلا از اول html markup این بخش (بخش پست ها ) را بنویسید چون اینطور که من دیدم درست کد نویسی و البته استایل دهی نشده بود. بخش هایی که روی اون بخش نامرتب اثر زیادی گذاشته بودند موار زیر هستند


<p class="caption">
<div class="post-info2">
<span>

اگر دوباره کد های html را بنویسید و استایل جدید بهش بدید بهتره

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبول دارم.یکم شلخته است:دی

خوب من از این کوئری ها و حلقه ها استفاده کردم:


<ul>
<?php
$the_query = new WP_Query('cat=3,7,4&showposts=4&orderby=post_date&order=desc');
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?>
<li>
<?php

if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail( 'thumbnail',array('class' => 'stylish'));
}

?>
<p class="caption"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></p>
<div class="post-info2">
<span>نویسنده : <?php the_author_posts_link(); ?></span>
<span>دسته بندی : <?php the_category(', ');?></span>
<span><?php the_time(__('j F Y', 'kubrick')) ?></span>

</div>
</li>

<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

</ul>

البته این ul خودش داخل


<div class="tab1_container">
<div id="photoshop" class="tab1_content">

هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یکی کمکم کنه؟؟؟به خدا فقط تنها مشکلم همینه تو قالب،اصلا نتونستم درستش کنم :wacko:

اصن اگه میشه هزینه اش رو میدم ی نفر زحمتشو بکشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با این ژنراتور یک کئوری جدید بسازید و استایل اضافی هم بهش ندید فقط استایل های لازم را براش قرار بدید

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<ul id="nastaran-top-menu">
<?php
$the_query = new WP_Query('cat=3,7,4&showposts=4&orderby=post_date&order=desc');
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?>
<li>
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail( 'thumbnail',array('class' => 'stylish'));
}
?>
<p class="caption"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></p>
<div class="post-info2">
<span>نویسنده : <?php the_author_posts_link(); ?></span>
<span>دسته بندی : <?php the_category(', ');?></span>
<span><?php the_time(__('j F Y', 'kubrick')) ?></span>
</div>
</li>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</ul>


#nastaran-top-menu {
display:block;
line-height:24px;
list-style:none;
margin:0;
padding:0;
}
#nastaran-top-menu li {
float: right;
display:inline-block;
padding:0;
margin:0px;
}
#nastaran-top-menu li:first-child {
margin-right:100px;
}
#nastaran-top-menu li a {
display:block;
padding:5px 15px;
text-align:center;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کوئری آخه تصویر شاخص نمیده.بعدش من کلی تصویر شاخصش رو ویرایش کردم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا ممنونم ازتون.اولش درست شد،منتها خیلی به هم ریخته بود.دوباره رفرش کردم دیدم باز درست نشد

شاید کلاس post-info2 مشکل داره.یعنی استایل های اون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به عنوان تایپیک دقت کنید

مکه شما دنبال کد استایل بندی برای منوی ابتدای سایت نیستید؟

آی دی nastaran-top-menu را به ul مربوطه اضافه کنید و استابل را در style.css قرار بدید(البته فکر نکنم با این کد بتونید منو رو فراخوانی کنید)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داخل عنوان که چیزی از منو نیست.همین کار ها رو کردم.یعنی استایل ها رو به style.css اضافه کردم و این ul رو هم جایگزین کوئری کردم.البته کدی که دادید قطعا برای ساخت منو نبود،البته منظورتون از منو همون منوهای بالای سایته؟؟

من منظورم رو خیلی بد میرسونم،از این بابت عذر میخوام.البته داخل عنوان هم چیزی از منو نگفتم.فکر کنم تصویر خیلی بیشتر از حرفای من،منظورم رو برسونه

http://uploadax.com/images/83075430544402784160.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید


<div class="post-info2">
<ul class="nastaran-list">
<li>نویسنده : <?php the_author_posts_link(); ?></li>
<li>دسته بندی : <?php the_category(', ');?></li>
<li><?php the_time(__('j F Y', 'kubrick')) ?></li>
</ul>
</div>

و


.nastaran-list {
display:block;
line-height:24px;
list-style:none;
margin:0;
padding:0;
}
.nastaran-list li {
float: right;
display:inline-block;
padding:0;
margin:0px;
}
.nastaran-list li:first-child {
margin-right:100px;
}
.nastaran-list li a {
display:block;
padding:5px 15px;
text-align:center;
}

تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط graphicno
      با سلام خدمت کاربران و اساتید محترم انجمن
      به مشکلی بر خوردم
      من از کد زیر برای نمایش لیست 5 کاربر برتر سایت بر اساس امتیاز آنها استفاده میکنم


      <?php foreach ( get_users('&orderby=user_point &number=5') as $user ) : ?>
      <li><a><?php echo $user->display_name; ?>   امتیاز : (<?php $get_user_point = get_user_point($user->ID);?><?php echo $get_user_point; ?>)</a></li>

      <?php endforeach; ?>

      اما کد به درستی عمل نمیکند و کاربران را مرتب نشان نمیدهد به این صورت که کاربری که امتیاز بیشتر را دارد در اول لیست قرار نمیگیرد و در هر صورت مدیر سایت در اول لیست قرار میگیرد با اینکه امتیاز کمتری دارد به شکل زیر :

      ممنون میشم راهمنایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم.
      با تشکر
    • توسط ژیهات
      سلام دوستان
      یه مشکل دارم ممنون میشم کمک کنید حلش کنم
      بر فرض اینکه یک حلقه داشته باشیم که 2 تا ul داخلش باشه :


      loop start

      <ul>
      <li>item</li>
      </ul>

      <ul>
      <li>item</li>
      </ul>

      loop end

      چطوری میشه تعریف کرد که به ازای ایجاد کردن هر پست جدید ، به هر ul یک li اضافه بشه !؟
    • توسط سافت سرا
      سلام. اینجا رو ببینید.
      در ادامه متن "برخی از ویژگیهای این مرورگر عبارتند از :"
      لیستی از ویژگی ها رو درج کردم. متاسفانه این لیست چسبیده به لبه. من تو فایل Style قالب کد زیر رو اضافه کردم:


      li {margin-right: 30px



      {

      درست شد اما آیتمهای موجود در سایدبارها هم جابجا شدن. برای اینکه این جابجایی فقط تو متن پستها انجام شه باید چیکار کنم؟
    • توسط mahdi.a
      سلام دوستان
      میخواستم به افزونه Theme My Login استایل بدم ...
      اول میخواستم به قسمت لوگینش استایل بدم ، ولی هر کار میکنم که اون چیزی میخوام بشه در نمیاد ، نمیدونم مشکل از کجاست
      مثلا من میخوام " شناسه کاربری و رمز عبور و اون کلمه خوش امد گویی " کنار هم باشند نه زیر هم ، هر کار که میکنم کنار هم در نمیاد ، میشه راهنمایی کنید که چه جوری میشه اینها رو اینجوری که گفتم در بیارم ... ممنون از همه شما
    • توسط سعید شعبانی
      من می خواهم آخرین نوشته های سنجاق شده را لیست کنم البته به همراه تصویر شاخص و یکم جزئیات. من از کد زیر استفاده می کنم ولی تنها یک نوشته سنجاق شده نشون داده می شود لطفا راهنمایی کنید.


      <?php
      $sticky = get_option('sticky_posts');
      rsort( $sticky );
      $sticky = array_slice( $sticky, 0, 5);
      query_posts( array( 'post__in' => $sticky, 'caller_get_posts' => 1 ) );
      ?>
      <li>
      <?php
      if ( has_post_thumbnail() ) {?>
      <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></a>
      <?php }
      else {?>
      <a href="<?php the_permalink(); ?>"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/no-thumbnail.png" /></a>
      <?php
      }
      ?><div class="recent_post_det">
      <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="relatedlink"><?php the_title(); ?></a>
      </div>
      </li>
      </div>