• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
fantome0

مشکل در نمایش محتویات دسته ها

29 پست در این موضوع قرار دارد

من توی سایتم دسته هام رو توی منوی اصلی در بالای صفحه قرار دادم ولی روی هر منویی کلیک میکنم تا کلیه نوشته های اون دسته رو نشون بده یه چیز دیگ نشون میده و نوشته ها رو نمایش نمیده مشکل از کجاست؟

این آدرس سایتمه: http://www.zoobino.com

این چیزی هست که نشون میده:

f4xwkqa91h95sxwfcpzv.gif

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتره فایل category.php را ایجاد و با قالب تنظیم کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چطور میتونم دسته ها رو وقتی روش کلیک میکنم به این شکل ببینم (تصاویر به صورت بند انگشتی و با این استایل)

http://www.bartarinha.ir/fa/art

البته من صفحه اصلیم مشکلی نداره ولی وقتی رو دسته ها رو منوهام کلیک میکنم به این شکل نمایش داده نمیشن.

الان اگه صفحه الی سایتو ببینین ( http://www.zoobino.com ) میبیین همون جوریه که میخوام . ولی وقتی روی یکی از دسته ها از منوهای بالا کلیک میکنم همه چیز خرابه

در وواقع میخوام وقتی روی هر کدوم از دسته ها کلیک کنم دسته هام رو مثل صفه اصلی به این شکل نمایش بده:

6qhue9nboq3bhwjjgwb.gif

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل خاصی نیست

باید از تابع بندانگشتی the_post_thumbnail استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطور میتونم درست کنم

من زیاد به توابع آشنایی ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع را در انجمن جستجو کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این رو امتحان کنید

یک فایل category.php رو بسازید و محتویات single.php رو توی اون کپی کنید احتمالا درست بشه. من خودم یه قالبی که ساختم همین مشکل رو داشتم

البته یه کم کم و زیاد باید کردم اما فعلا این رو امتحان کنیدببینم چطوری می شه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

موفق نشدم.

من محتویات قایل ایندکس رو کپی کردم تو فایل کتگوری . الن همون جوریه که میخوام فقط هرپستی که تو صفحه اصلی نشون میده اونجا نشون میده! چطور میتونم بهش بفهمونم که مثلا اگر روی این دسته کلیک شده محتویات اون دسته رو نشون بده؟

میشه از یه تابعی استفاده کرد که بشه محتویات هر دسته ای که روش کلیک بشه نمایش بده ؟

من در واقع میخوام لی اوت صفحه دسته هام دقیقا مثل صفحه اصلی باشه فقط به جای نمایش آخرین پست ها، پست های مربوط به یه دسته رو نمایش بده

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وقتی فایل آرشیو یا دسته بندی رو میسازید خود وردپرس محتویات هر دسته که داخلش برید رو لود میکنه

نیاز به کار خاصی نیست

شما در ایندکس از کوئری استفاده کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرتضی جان این محتویات فایل ایندکس هستش که همین ها رو کامل کپی کردم تو فایل کتگوری:


<?php get_header(); ?>
<div class="main">
<div class="featured">
<div class="feat-top"></div>
<div class="post-content">
<?php the_content('');?>
</div>
<div class="feat-mid">
<?php $my_query = new WP_Query('category_name=feat&posts_per_page=1'); ?>
<?php while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post(); ?>
<?php $thumb = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID) , ''); $img = $thumb[0]; ?>
<div class="feat-img"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php echo $img ?>&w=192&&zc=1" alt="<?php the_title(); ?>" /></a></div>
<div class="text">
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_date() ?>: <?php the_time() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<div class="lead1">
<?php
$excerpt = get_the_excerpt();
echo string_limit_words($excerpt,80);
?>
</div>
</div>
<div class="clr"></div>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</div>
<div class="feat-bot"></div>
</div>
<div class="special">
<div class="spc-top">
<div class="spc-left">
<a id="mycarousel-prev" class="next browse right"></a>
<a id="mycarousel-next" class="prev browse left"></a>
</div></div>

<!--<div class="clr"></div>-->
<div id="bottom-left">
<div class="news">
<?php $news = new WP_Query('category_name=news&posts_per_page=13'); ?>
<?php while ($news->have_posts()) : $news->the_post(); ?>
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_date() ?> - <?php the_time() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<?php $newsimg = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID) , ''); $img = $newsimg[0]; ?>
<div class="news-img">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php echo $img ?>&w=80&h=90&zc=1" alt="<?php the_title(); ?>" /></a>
</div>
<div class="lead1"><?php
$excerpt = get_the_excerpt();
echo string_limit_words($excerpt,80);
?></div>
<div class="clr"></div>
<?php endwhile; ?>
</div>
</div>
<div class="clr"></div>
</div>
</div>
<div class="sidebar">
<?php if ( is_active_sidebar( 'main-widget-area' ) ) : ?>
<?php dynamic_sidebar( 'main-widget-area' ); ?>
<?php endif; ?>


<div class="single-tabber">
<?php include('tabber-home.php'); ?>
</div>
</div>

<div class="adv">
<div class="adv-top"></div>
<div class="adv-mid">
<?php if ( ! dynamic_sidebar( 'primary-widget-area' ) ) : ?>
<li>
<a href="http://www.mahak-charity.org/main/"><img src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>/images/mahak.jpg"></a>
</li>
<?php endif; ?>
</div>
<div class="adv-bot"></div>
</div>
<div class="clr"></div>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فایل siingle.php رو اینجا آپلود کنید . فایل اینکس نه ها! index.php

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل single.php هستش:


<?php get_header(); ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
<div class="page_body">
<div class="single-r">
<div class="single-r-adv">
<?php if ( ! dynamic_sidebar( 'right-single-widget-area' ) ) : ?>
<li>
<a href="http://zoobino.com"><img src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>/images/adv-right.jpg"></a>
</li>
<?php endif; ?>
</div>
<div class="single-tabber">
<?php include('tabber.php'); ?>
</div>
</div>
<div class="single-m">
<div class="single-c1"></div>
<div class="single-c2">
<?php wp_reset_query(); ?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="single-meta">
<span class="newscode">كدخبر: <?php the_ID(); ?></span>
<span class="newsdate">تاريخ : <?php the_time('j F Y - H:i') ?></span>
<span class="newsprint"><a href="javascript:window.print()" rel="nofollow">نسخه چاپي</a></span>
<span class="newssend"><a href="mailto:?subject=<?php the_title();?>&body=<?php the_permalink() ?>" title="حتما بخوانید">ارسال به دوستان</a></span>
</div>
<h2 class="single"><?php the_title(); ?></h2>
<?php the_content(); ?>
<?php endwhile; else: ?>
<p>متاسفیم. هیچ نوشته ای در این آدرس یافت نشد.</p>
<?php endif; ?>
<div class="comments">
<div id="com-top"></div>
<div id="com-main">
<?php comments_template(); ?>
</div>
<div id="com-bot"></div>
</div>
</div>
<div class="single-c3"></div>
</div>
<div class="adv">
<div class="adv-top"></div>
<div class="adv-mid">
<?php if ( ! dynamic_sidebar( 'secondary-widget-area' ) ) : ?>
<li>
<a href="http://zoobino.com"><img src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>/images/sing-adv-left.jpg"></a>
</li>
<?php endif; ?>
</div>
<div class="adv-bot"></div>
</div>

<div class="clr"></div>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کوئری که تو فایل سینگل یا ایندکس هست رو چطور باید تغییر بدم تا محتویات دسته ها را نمایش بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حقیقتش خیلی تو اینترنت گشتم ولی کوئری یا کدی که بتونم مطالب دسته هام رو نمایش بده پیدا نکردم.

من تو اینترنت سرچ زدم یه نوشته دیدم که در مورد نمایش آخرین مطالب دسته خاص بود.

لینک موضوع: اینجا

سئوالم اینکه که واسه حل شدن مشکلم میتونم از این کد استفاده کنم با کمی تغییر ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/191-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B5/

برای برگه دسته:

از فایل category بکاپ بگیرید

و کپی از فایل index با نام category ذخیره کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://forum.wp-pars...لب-دسته-ای-خاص/

برای برگه دسته:

از فایل category بکاپ بگیرید

و کپی از فایل index با نام category ذخیره کنید

پارسا جان این کار رو کردم.

فقط به جای محتویات دسته مورد نظر، هر چی پست در صفحه اصلی هست همون میاد.

چکار باید بکنم تا متویات همون پست رو فقط نمایش بده؟ یعنی چه تغییری تو سرس کد فایل ایندکس که تو فایل کتگوری کپی کردم باید بدم؟

فایل ایندکس:


<?php get_header(); ?>
<div class="main">
<div class="featured">
<div class="feat-top"></div>
<div class="post-content">
<?php the_content('');?>
</div>
<div class="feat-mid">
<?php $my_query = new WP_Query('category_name=feat&posts_per_page=1'); ?>
<?php while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post(); ?>
<?php $thumb = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID) , ''); $img = $thumb[0]; ?>
<div class="feat-img"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php echo $img ?>&w=192&&zc=1" alt="<?php the_title(); ?>" /></a></div>
<div class="text">
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_date() ?>: <?php the_time() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<div class="lead1">
<?php
$excerpt = get_the_excerpt();
echo string_limit_words($excerpt,80);
?>
</div>
</div>
<div class="clr"></div>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</div>
<div class="feat-bot"></div>
</div>
<div class="special">
<div class="spc-top">
<div class="spc-left">
<a id="mycarousel-prev" class="next browse right"></a>
<a id="mycarousel-next" class="prev browse left"></a>
</div></div>

<!--<div class="clr"></div>-->
<div id="bottom-left">
<div class="news">
<?php $news = new WP_Query('category_name=news&posts_per_page=13'); ?>
<?php while ($news->have_posts()) : $news->the_post(); ?>
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_date() ?> - <?php the_time() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<?php $newsimg = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID) , ''); $img = $newsimg[0]; ?>
<div class="news-img">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php echo $img ?>&w=80&h=90&zc=1" alt="<?php the_title(); ?>" /></a>
</div>
<div class="lead1"><?php
$excerpt = get_the_excerpt();
echo string_limit_words($excerpt,80);
?></div>
<div class="clr"></div>
<?php endwhile; ?>
</div>
</div>
<div class="clr"></div>
</div>
</div>
<div class="sidebar">
<?php if ( is_active_sidebar( 'main-widget-area' ) ) : ?>
<?php dynamic_sidebar( 'main-widget-area' ); ?>
<?php endif; ?>


<div class="single-tabber">
<?php include('tabber-home.php'); ?>
</div>
</div>

<div class="adv">
<div class="adv-top"></div>
<div class="adv-mid">
<?php if ( ! dynamic_sidebar( 'primary-widget-area' ) ) : ?>
<li>
<a href="http://www.mahak-charity.org/main/"><img src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>/images/mahak.jpg"></a>
</li>
<?php endif; ?>
</div>
<div class="adv-bot"></div>
</div>
<div class="clr"></div>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز فایل این محتویات رو در category.php بریزید


<?php get_header(); ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
<div class="page_body">
<div class="single-r">
<div class="single-r-adv">
<?php if ( ! dynamic_sidebar( 'right-single-widget-area' ) ) : ?>
<li>
<a href="http://zoobino.com"><img src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>/images/adv-right.jpg"></a>
</li>
<?php endif; ?>
</div>
<div class="single-tabber">
<?php include('tabber.php'); ?>
</div>
</div>
<div class="single-m">
<div class="single-c1"></div>
<div class="single-c2">
<?php wp_reset_query(); ?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="single-meta">
<span class="newscode">كدخبر: <?php the_ID(); ?></span>
<span class="newsdate">تاريخ : <?php the_time('j F Y - H:i') ?></span>
<span class="newsprint"><a href="javascript:window.print()" rel="nofollow">نسخه چاپي</a></span>
<span class="newssend"><a href="mailto:?subject=<?php the_title();?>&body=<?php the_permalink() ?>" title="حتما بخوانید">ارسال به دوستان</a></span>
</div>
<h2 class="single"><?php the_title(); ?></h2>
<?php the_content(); ?>
<?php endwhile; else: ?>
<p>متاسفیم. هیچ نوشته ای در این آدرس یافت نشد.</p>
<?php endif; ?>
</div>
<div class="single-c3"></div>
</div>
<div class="adv">
<div class="adv-top"></div>
<div class="adv-mid">
<?php if ( ! dynamic_sidebar( 'secondary-widget-area' ) ) : ?>
<li>
<a href="http://zoobino.com"><img src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>/images/sing-adv-left.jpg"></a>
</li>
<?php endif; ?>
</div>
<div class="adv-bot"></div>
</div>
<div class="clr"></div>
<?php get_footer(); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
دوست عزیز فایل این محتویات رو در category.php بریزید
 
[list]
[*][url="http://zoobino.com"][img=<?php%20bloginfo(%20][/url]
[/list]



كدخبر: تاريخ : [url="javascript:window.print()"]نسخه چاپي[/url] [email="?subject=<?php%20the_title();?>&body=<?php%20the_permalink()%20?>"]ارسال به دوستان[/email]
[b] [/b]

متاسفیم. هیچ نوشته ای در این آدرس یافت نشد.



[list]
[*][url="http://zoobino.com"][img=<?php%20bloginfo(%20][/url]
[/list]


تازه جان این کد رو کپی کردم. مطالب به درستی میاد ولی فرمش مثل صفحه اصلی نیست. من میخوام مثل صفحه اصلی تصاویرم بنداگشتی باشه و با همون استایل صفحه اصلی باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا از همان کد صفحه اصلی استفاده نمیکنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا از همان کد صفحه اصلی استفاده نمیکنید؟

پارسا جان

چجوری باید این کارو بکنم؟ من هم دنبال استایل صفحه اصلیمم.

چجوری این کارو باید انجام بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید دقیقا عین صفحه اول نمایش داده بشه از قالبتون صفحات archive.php و category.php را حذف کنید و از ایندکستون یک کپی تهیه کنید بعد از


<?php if (have_posts()) : ?>

اضافه کنید


<?php /* If this is a category archive */ if (is_category()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf( "بایگانی دسته بندی ‘%s’", single_cat_title('', false)); ?></h2>
<?php /* If this is a tag archive */ } elseif( is_tag() ) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf('بایگانی کلمات کلیدی ‘%s’', single_tag_title('', false) ); ?></h2>
<?php /* If this is a daily archive */ } elseif (is_day()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf('بایگانی روز %s ' , get_the_time(__('F jS, Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_month()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf('بایگانی %s ', get_the_time(__('F, Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_year()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(بایگانی %s', get_the_time(__('Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is an author archive */ } elseif (is_author()) { ?>
<h2 class="pagetitle">بایگانی نویسندگان </h2>
<?php /* If this is a paged archive */ } elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) { ?>
<h2 class="pagetitle">بایگانی </h2>
<?php } ?>

و با نام archive.php ذخیره کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
اگر می خواهید دقیقا عین صفحه اول نمایش داده بشه از قالبتون صفحات archive.php و category.php را حذف کنید و از ایندکستون یک کپی تهیه کنید بعد از
 

اضافه کنید


[b] [/b]

[b] [/b]

[b] [/b]

[b] [/b]

[b] [/b]

[b] بایگانی نویسندگان[/b]

[b] بایگانی[/b]

و با نام archive.php ذخیره کنید

ایمان جان من این کد رو که دادی گذاشتم ولی ارور میده

البته تو ایندکس من این کد رو نداشتم


<?php if (have_posts()) : ?>

کدهایی که هست و مشابه این کده :


<?php while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post(); ?>
<?php while ($news->have_posts()) : $news->the_post(); ?>

اینم کد ایندکس سایته:


<?php get_header(); ?>
<div class="main">
<div class="featured">
<div class="feat-top"></div>
<div class="post-content">
<?php the_content('');?>
</div>
<div class="feat-mid">
<?php $my_query = new WP_Query('category_name=feat&posts_per_page=1'); ?>
<?php while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post(); ?>
<?php $thumb = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID) , ''); $img = $thumb[0]; ?>
<div class="feat-img"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php echo $img ?>&w=192&&zc=1" alt="<?php the_title(); ?>" /></a></div>
<div class="text">
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_date() ?>: <?php the_time() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<div class="lead1">
<?php
$excerpt = get_the_excerpt();
echo string_limit_words($excerpt,80);
?>
</div>
</div>
<div class="clr"></div>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</div>
<div class="feat-bot"></div>
</div>
<div class="special">
<div class="spc-top">
<div class="spc-left">
<a id="mycarousel-prev" class="next browse right"></a>
<a id="mycarousel-next" class="prev browse left"></a>
</div></div>

<!--<div class="clr"></div>-->
<div id="bottom-left">
<div class="news">
<?php $news = new WP_Query('category_name=news&posts_per_page=13'); ?>
<?php while ($news->have_posts()) : $news->the_post(); ?>
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_date() ?> - <?php the_time() ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<?php $newsimg = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID) , ''); $img = $newsimg[0]; ?>
<div class="news-img">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php echo $img ?>&w=80&h=90&zc=1" alt="<?php the_title(); ?>" /></a>
</div>
<div class="lead1"><?php
$excerpt = get_the_excerpt();
echo string_limit_words($excerpt,80);
?></div>
<div class="clr"></div>
<?php endwhile; ?>
</div>
</div>
<div class="clr"></div>
</div>
</div>
<div class="sidebar">
<?php if ( is_active_sidebar( 'main-widget-area' ) ) : ?>
<?php dynamic_sidebar( 'main-widget-area' ); ?>
<?php endif; ?>


<div class="single-tabber">
<?php include('tabber-home.php'); ?>
</div>
</div>

<div class="adv">
<div class="adv-top"></div>
<div class="adv-mid">
<?php if ( ! dynamic_sidebar( 'primary-widget-area' ) ) : ?>
<li>
<a href="http://www.mahak-charity.org/main/"><img src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>/images/mahak.jpg"></a>
</li>
<?php endif; ?>
</div>
<div class="adv-bot"></div>
</div>
<div class="clr"></div>
<?php get_footer(); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هنوز مشکل شمارو متوجه نشدن!

اینم که قبلا گفتم:

برای برگه دسته:

از فایل category بکاپ بگیرید

و کپی از فایل index با نام category ذخیره کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من هنوز مشکل شمارو متوجه نشدن!

اینم که قبلا گفتم:

پارسا جان من همین کاری که گفتی کردم.

چیزی که اتفاق میفته با این کار پستهایی که مربوط به دسته ها هستش نمیاد و همون پست های صفحه اصلی که آخرین پست هاست میاره. ولی من میخوام فرمت این صفحه مثل صفحه نخست باشه با این تفاوت که مثلا وقتی روی دسته اخبار کلیک میکنم پستهای دسته اخبار نمایش داده بشه و بقیه دسته ها هم همینطور.

مشکل من الان اینه که با این کاری که شما گفتی و انجام دادم دقیقا صفحه اصلی لود میشه با پست های صفحه اصلی و پست های دسته ها نمایش داده نمیشن. انگار روی هر دسته که کلیک میکنم هیچ تغییری صورت نمیگیره

ویرایش شده در توسط fantome0
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما صفحه اولتون با کوئری مطالب رو احضار می کنه آرشیوتون باید از اول کد نویسی شه تا یک پست از دسته جاری را در اولین کادر قرار بده و 13 پست رو در ادامه به شل نیوز و الی آخر

فقط یک چیز دیگه در کدهایی که از index.php گذاشتید در ابتدای کد


<?php the_content('');?>

به همین شکله یعنی قبلش جایی حلقه باز نشده؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس