webmaster

تعریف استایل برای جاوا اسکریپت

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

کد زیر یک پیغام خطا برای صفحه ورود هست ولی میخوام برای اون 3 تا ارور که میده استایل تعریف کنم.


<script language="javascript" type="text/javascript">
function getParameterByName(name) {
name = name.replace(/[\[]/, "\\\[").replace(/[\]]/, "\\\]");
var regexS = "[\\?&]" + name + "=([^]*)";
var regex = new RegExp(regexS);
var results = regex.exec(window.location.search);
if (results == null)
return "";
else
return decodeURIComponent(results[1].replace(/\+/g, " "));
}
if (getParameterByName('loginresult') != "") {
var loginresult = getParameterByName('loginresult');
var loginmessage = '';
switch (loginresult) {
case '1':
loginmessage = 'نام کاربری یا رمز عبور صحیح نیست';
break;
case '2':
loginmessage = 'تاریخ اعتبار حساب کاربری پایان یافته است';
break;
case '3':
loginmessage = 'حساب کاربری غیر فعال است';
break;
default:
loginmessage = '';
}
document.getElementById('login_error').innerHTML = loginmessage;
}
</script>

یک css میخوام تعریف کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که اسکریپته - الان همین اسکریپت کجا اعمال میشه؟ همونجا استایل بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کلا یک صفحه html هست (صفحه ورود) به این صورت :


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>لاگین</title>
<style type="text/css">
body
{
direction: rtl;
text-align: center;
font-family: tahoma,arial;
font-size: 9pt;
}
fieldset
{
border: 1px solid #888;
border-right: 1px solid #666;
border-bottom: 1px solid #666;
width: 300px;
margin-right: 35%;
}
legend
{
border: 1px solid #888;
border-right: 1px solid #666;
border-bottom: 1px solid #666;
padding: 0.5em;
background-color: #666;
color: #fff;
}
input
{
display: block;
width: 175px;
float: left;
margin-bottom: 10px;
}
label
{
width: 75px;
}

br
{
clear: left;
}
.buttonsubmit
{
width: 75px;
font-family: tahoma,arial;
font-size: 9pt;
}
</style>
</head>
<body>
<form method="post" action="adreess safhe login"> <!--Replace your domain with YOURDOMAIN-->
<fieldset>
<legend>ورود </legend>
<label for="uname">
نام کاربری</label>
<input type="text" name="username" id="uname" value="" /> <!--This fild name must be "username"-->
<br />
<label for="pword">
رمز عبور</label>
<input name="password" id="pword" type="password" /> <!--This fild name must be "password"-->
<br />
<input type="submit" name="submit" value="ورود" class="buttonsubmit" />
<div id="login_error">
</div>
</fieldset>
</form>
<script language="javascript" type="text/javascript">
function getParameterByName(name) {
name = name.replace(/[\[]/, "\\\[").replace(/[\]]/, "\\\]");
var regexS = "[\\?&]" + name + "=([^]*)";
var regex = new RegExp(regexS);
var results = regex.exec(window.location.search);
if (results == null)
return "";
else
return decodeURIComponent(results[1].replace(/\+/g, " "));
}
if (getParameterByName('loginresult') != "") {
var loginresult = getParameterByName('loginresult');
var loginmessage = '';
switch (loginresult) {
case '1':
loginmessage = 'نام کاربری یا رمز عبور صحیح نیست';
break;
case '2':
loginmessage = 'تاریخ اعتبار حساب کاربری پایان یافته است';
break;
case '3':
loginmessage = 'حساب کاربری غیر فعال است';
break;
default:
loginmessage = '';
}
document.getElementById('login_error').innerHTML = loginmessage;
}
</script>
</body>
</html>

زمانی که یوزر پس اشتباه باشه اون ارور ها میاد ولی بدون استایل. به غیز از کدهای بالا هم کد دیگری نیست.

منطورتون رو متوجه نشدم.

ویرایش شده در توسط webmaster
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید به هر کدوم یک استایل جدا بذدهید کدهاتون رو به این صورت اصلاح کنید


loginmessage = '<div class="error" id="error1">نام کاربری یا رمز عبور صحیح نیست</div>';

و الا کدهای صفحه اصلی را


document.getElementById('login_error').innerHTML ='<div class="error">'+loginmessage+'</div>';

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون ولی هیچکدوم عمل نکرد

عکس زیر رو مشاهده کنید بعد از ارور به این شکل در میاد که بین دو تگ <pre> </pre> هست.

http://up.vbiran.ir/...6-28_143749.png

ارور در صفحه جدید نشون داده میشه

ویرایش شده در توسط webmaster
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این اروری که نشون دادید که ارور php است و به برگه اکشن مربوط می شه جاوا اسکریپت وظیفه اش ولید نمودن فرمه

خالی نبودن خانه های تعیین شده و استفاده از @ و دات برای ایمیل

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری