• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
webmaster

تعریف استایل برای جاوا اسکریپت

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

کد زیر یک پیغام خطا برای صفحه ورود هست ولی میخوام برای اون 3 تا ارور که میده استایل تعریف کنم.


<script language="javascript" type="text/javascript">
function getParameterByName(name) {
name = name.replace(/[\[]/, "\\\[").replace(/[\]]/, "\\\]");
var regexS = "[\\?&]" + name + "=([^]*)";
var regex = new RegExp(regexS);
var results = regex.exec(window.location.search);
if (results == null)
return "";
else
return decodeURIComponent(results[1].replace(/\+/g, " "));
}
if (getParameterByName('loginresult') != "") {
var loginresult = getParameterByName('loginresult');
var loginmessage = '';
switch (loginresult) {
case '1':
loginmessage = 'نام کاربری یا رمز عبور صحیح نیست';
break;
case '2':
loginmessage = 'تاریخ اعتبار حساب کاربری پایان یافته است';
break;
case '3':
loginmessage = 'حساب کاربری غیر فعال است';
break;
default:
loginmessage = '';
}
document.getElementById('login_error').innerHTML = loginmessage;
}
</script>

یک css میخوام تعریف کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این که اسکریپته - الان همین اسکریپت کجا اعمال میشه؟ همونجا استایل بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کلا یک صفحه html هست (صفحه ورود) به این صورت :


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>لاگین</title>
<style type="text/css">
body
{
direction: rtl;
text-align: center;
font-family: tahoma,arial;
font-size: 9pt;
}
fieldset
{
border: 1px solid #888;
border-right: 1px solid #666;
border-bottom: 1px solid #666;
width: 300px;
margin-right: 35%;
}
legend
{
border: 1px solid #888;
border-right: 1px solid #666;
border-bottom: 1px solid #666;
padding: 0.5em;
background-color: #666;
color: #fff;
}
input
{
display: block;
width: 175px;
float: left;
margin-bottom: 10px;
}
label
{
width: 75px;
}

br
{
clear: left;
}
.buttonsubmit
{
width: 75px;
font-family: tahoma,arial;
font-size: 9pt;
}
</style>
</head>
<body>
<form method="post" action="adreess safhe login"> <!--Replace your domain with YOURDOMAIN-->
<fieldset>
<legend>ورود </legend>
<label for="uname">
نام کاربری</label>
<input type="text" name="username" id="uname" value="" /> <!--This fild name must be "username"-->
<br />
<label for="pword">
رمز عبور</label>
<input name="password" id="pword" type="password" /> <!--This fild name must be "password"-->
<br />
<input type="submit" name="submit" value="ورود" class="buttonsubmit" />
<div id="login_error">
</div>
</fieldset>
</form>
<script language="javascript" type="text/javascript">
function getParameterByName(name) {
name = name.replace(/[\[]/, "\\\[").replace(/[\]]/, "\\\]");
var regexS = "[\\?&]" + name + "=([^]*)";
var regex = new RegExp(regexS);
var results = regex.exec(window.location.search);
if (results == null)
return "";
else
return decodeURIComponent(results[1].replace(/\+/g, " "));
}
if (getParameterByName('loginresult') != "") {
var loginresult = getParameterByName('loginresult');
var loginmessage = '';
switch (loginresult) {
case '1':
loginmessage = 'نام کاربری یا رمز عبور صحیح نیست';
break;
case '2':
loginmessage = 'تاریخ اعتبار حساب کاربری پایان یافته است';
break;
case '3':
loginmessage = 'حساب کاربری غیر فعال است';
break;
default:
loginmessage = '';
}
document.getElementById('login_error').innerHTML = loginmessage;
}
</script>
</body>
</html>

زمانی که یوزر پس اشتباه باشه اون ارور ها میاد ولی بدون استایل. به غیز از کدهای بالا هم کد دیگری نیست.

منطورتون رو متوجه نشدم.

ویرایش شده در توسط webmaster
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید به هر کدوم یک استایل جدا بذدهید کدهاتون رو به این صورت اصلاح کنید


loginmessage = '<div class="error" id="error1">نام کاربری یا رمز عبور صحیح نیست</div>';

و الا کدهای صفحه اصلی را


document.getElementById('login_error').innerHTML ='<div class="error">'+loginmessage+'</div>';

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون ولی هیچکدوم عمل نکرد

عکس زیر رو مشاهده کنید بعد از ارور به این شکل در میاد که بین دو تگ <pre> </pre> هست.

http://up.vbiran.ir/...6-28_143749.png

ارور در صفحه جدید نشون داده میشه

ویرایش شده در توسط webmaster
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این اروری که نشون دادید که ارور php است و به برگه اکشن مربوط می شه جاوا اسکریپت وظیفه اش ولید نمودن فرمه

خالی نبودن خانه های تعیین شده و استفاده از @ و دات برای ایمیل

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری