• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
سعید شعبانی

افزودن فرم ورود - خروج به نوار بالایی سایت به همراه چند ویژگی دیگر

20 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان سلام خسته نباشید

من می خواهم در نواربالایی سایتم یک فرم ورود و خروج بگذارم تقریبا مثل همینی که داخل آموزش گذاشتم ولی این اولا به صورت ajax هست بعد هم از قالب جدا میشه. ولی من می خواهم تقریبا مثل فرم ورود سایت wpmu.org باشه. ممنون می شم اگر منو راهنمایی کنید البته برای این فرم هیچ افزونه ای را هم نمی خواهم استفاده کنم. راستی می خواهم دو ویژگی زیر را هم داشته باشه :

1- پس از ورود موفقیت آمیز به یک برگه دلخواه ریدایرکت شود

2- پس از خروج هم به صفحه اول بازگردد

post-412-0-97780100-1372362934_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من خودم تا حدی پیش رفتم.

الان با این کد با استفاده از استایل منو قالب فرم ورود را در هدر قرار دادم.


<?php if (is_user_logged_in()) { ?>
<div id="topMenu">
<ul class="menu">
<li>
<a href="<?php echo wp_logout_url( get_permalink() ); ?>" title="Logout">خروج</a>
</li>
</ul>
</div>
<?php } else { ?>
<div id="topMenu">
<ul class="menu">
<li>
<a href="http://dnoj.ir">ورود</a>
<ul class="sub-menu">
<?php $args = array(
'echo' => true,
'redirect' => site_url( '/%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF/' ),
'form_id' => 'loginform',
'label_username' => __( 'Username' ),
'label_password' => __( 'Password' ),
'label_remember' => __( 'Remember Me' ),
'label_log_in' => __( 'Log In' ),
'id_username' => 'user_login',
'id_password' => 'user_pass',
'id_remember' => 'rememberme',
'id_submit' => 'wp-submit',
'remember' => true,
'value_username' => NULL,
'value_remember' => false ); ?>
<?php wp_login_form( $args ); ?>
</ul>
</li>
</ul>
</div>
<?php } ?>

بخش ورود درست هست و ریدایرکت هم به درستی انجام میشه ولی بخش خروج ریدایرکتش در همه جا درست انجام نمیشه. من می خواهم وقتی که کاربر از سایت خارج شد به همون صفحه ای که در اون بوده برگرده. داخل codex وردپرس کد زیر را برای این کار گذاشته بود ولی وقتی داخل صفحه صفحه اصلی هستیم و خارج می شویم به اولین پست همون صفحه منتقل میشه ولی من می خواهم به همون صفحه ای که درونش هست برگرده. همین مشکل با دکمه فراموشی رمز هم وجود داره


<a href="<?php echo wp_logout_url( get_permalink() ); ?>" title="Logout">Logout</a>

بعد کد زیر که باید لینک عضویت را نشان دهد این کار را نمی کند چرا؟


<?php wp_register(); ?>

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس صفحه جاری

http://stackoverflow.com/questions/189113/how-do-i-get-current-page-full-url-in-php-on-a-windows-iis-server


<?php echo site_url('wp-login.php?action=register', 'login') ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس صفحه جاری

http://stackoverflow...dows-iis-server


<?php echo site_url('wp-login.php?action=register', 'login') ?>

ممنون لینک عضویت درست شد ولی آدرس صفحه جاری را نتونستم بفهمم. لطفا کدش را اینجا بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع


function currentPageURL() {
$curpageURL = 'http';
if ($_SERVER["HTTPS"] == "on") {$curpageURL.= "s";}
$curpageURL.= "://";
if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
} else {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
}
return $curpageURL;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع


function currentPageURL() {
$curpageURL = 'http';
if ($_SERVER["HTTPS"] == "on") {$curpageURL.= "s";}
$curpageURL.= "://";
if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
} else {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
}
return $curpageURL;
}

میشه بپرسم چرا این تابع اینجوریه؟ روی سرور فشار نمیاره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطوریه؟

نه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چطوریه؟

نه

خوب حالا چجوری باید داخل تابع


<?php echo wp_logout_url( get_permalink() ); ?>

یا


<?php echo wp_lostpassword_url( get_permalink() ); ?>

بگذارمش؟

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای تابع get_permalink استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای تابع get_permalink استفاده کنید

من به شکل زیر گذاشتم ولی صفحه باز نمیشه


<a href="<?php echo wp_logout_url function currentPageURL() {
$curpageURL = 'http';
if ($_SERVER["HTTPS"] == "on") {$curpageURL.= "s";}
$curpageURL.= "://";
if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
} else {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
}
return $curpageURL;
} ; ?>" title="Logout">خروج</a>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بلاک توابع رو شما باید در فایل functions قرار دهید

و آنرا در فایلهای دیگر استفاده کنید

http://www.w3schools.com/php/php_functions.asp

http://www.tizag.com/phpT/phpfunctions.php

http://php.about.com/od/learnphp/ss/php_functions.htm

<?php echo wp_logout_url( currentPageURL() ); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد فقط آخر تمام لینک هایی که ریدایرکت می خواهد بکنه کد زیر اضافه می شه ولی در آخر به همون صفحه بر می گرده. این کد برای چی هست میشه پاکش کرد؟


/&_wpnonce=d83da92903

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد هش شده برای درخواستها در وردپرس هست

اگر حذف شود احتمالا دیگر کارایی ندارد دستورات

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد هش شده برای درخواستها در وردپرس هست

اگر حذف شود احتمالا دیگر کارایی ندارد دستورات

خوب موتور های جستجو که این لینک ها را دنبال نمی کنند درسته؟ یا باید لینک ها رو nofollow کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب موتور های جستجو که این لینک ها را دنبال نمی کنند درسته؟ یا باید لینک ها رو nofollow کنم؟

فکر نکنم چون صفحه لاگین noindex,nofollow هست

ولی بازم مشکلی نداره اگر انجام دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
function currentPageURL() {
$curpageURL = 'http';
if ($_SERVER["HTTPS"] == "on") {$curpageURL.= "s";}
$curpageURL.= "://";
if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
} else {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
}
return $curpageURL;
}

echo wp_logout_url( currentPageURL() ); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
function currentPageURL() {
$curpageURL = 'http';
if ($_SERVER["HTTPS"] == "on") {$curpageURL.= "s";}
$curpageURL.= "://";
if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
} else {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
}
return $curpageURL;
}

echo wp_logout_url( currentPageURL() ); ?>

ممنون درست شده فقط چجوری میشه کاری کرد تا زمان خروج به صفحه اصلی ریدایرکت بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای تابعی که پارسا داده از تابع get_bloginfo استفاده کنید و بهش مقدار home رو بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای تابعی که پارسا داده از تابع get_bloginfo استفاده کنید و بهش مقدار home رو بدید

درست شد از کد زیر استفاده کردم


<?php echo wp_logout_url( home_url() ); ?>

در حال حاظر وقتی کابر ها از طریق این فرم به سایت وارد می شند به صفحه ای که نشخص کردم ریدایرکت می شوند ولی وقتی از طریق wp-login.php وارد سایت می شوند دیگه ریدایرکت اینجا کار نمی کنه و کاربرا به داشبورد وردپرس منتقل می شوند چجوری میشه همه کاربرا بجز admin را وقتی از طریق wp-login.php وارد می شوند را هم به صفحه مورد نظر منتقل کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط حامد قاسمی
      سلام 
      من مبخوام در یکی از بخش های صفحات سایت فرمی ایجاد کنم که کاربر بتونه متنی رو بنویسه و به ایمیل تعیین شده ارسال کنه 
      برای این کار افزونه Contact Form 7 رو انتخاب کردم 
      میخوام در ایمیلی که ارسال میشه همراه متن کاربر (و ترجیا بدون اینکه کاربر ببینه) آدرس صفجه ای که فرم درش کلیک شده  هم ارسال بشه 
       
      امکانش هست ؟ 
      و اگر نیست راهکار جایگزینی دارید دوستان؟
    • توسط madidi
      سلام 
      آیا افزونه ای میشناسید که بشه باهاش یه فرم ساخت و وقتی کاربر فرم پر و ارسال کرد 
      بصورت اتوماتیک به عنوان مقاله ارسال بشه یا در پیش نویس در دسته خاصی ذخیرش کنه؟
    • توسط 3ngineer
      وقت بخیر 
      دوستان چطور میشه برای فرم های داخل سایت محدوده زمانی تعیین کرد؟ حالا یا با افزونه یا با کد
      مثلا یه مدتی شرکت میخاد نیرو بگیره و فرم باید فعال باشه ولی بعد از آن مدت دیگه فرم نمایش داده نشه.
      با تشکر
    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من در سایتم باید چند تا فرم قرار بدم. چند تا افزونه رو هم امتحان کردم از بین اونها نینجا فرم خوب بود ولی مشکلش اینه که فیلد ها رو زیر هم قرار میده(عکس زیر بخشی از یک نمونه فرم است که ایجاد کردم) برای اینکه چند ستونی بشه add-on داده که اونم رایگان نیست. 
      من الان میخام چند تا فیلد رو کنار هم قرار بدم، با تغییر کد css  این امکان وجود داره؟ و اینکه دقیقا باید چه مواردی رو چگونه تغییر بدم؟
      اگر هم افزونه ای میشناسید برای ایجاد فرم چند ستونی ممنون میشم معرفی کنید.

    • توسط Zahramz
      سلام خدمت اساتید محترم
      میخوام یه فرم ثبت نام با امکان اتچ کردن فایل به سایتم اضافه کنم. (کاربر یک سری فیلد رو پر کنه و تعدادی فایل رو اتچ کنه، و در نهایت درخواستش رو ارسال کنه برای مدیر سایت که بررسی بشه.)
      اگه افزونه ای یا راهی بهم معرفی کنید ممنون میشم.