سعید شعبانی

افزودن فرم ورود - خروج به نوار بالایی سایت به همراه چند ویژگی دیگر

20 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان سلام خسته نباشید

من می خواهم در نواربالایی سایتم یک فرم ورود و خروج بگذارم تقریبا مثل همینی که داخل آموزش گذاشتم ولی این اولا به صورت ajax هست بعد هم از قالب جدا میشه. ولی من می خواهم تقریبا مثل فرم ورود سایت wpmu.org باشه. ممنون می شم اگر منو راهنمایی کنید البته برای این فرم هیچ افزونه ای را هم نمی خواهم استفاده کنم. راستی می خواهم دو ویژگی زیر را هم داشته باشه :

1- پس از ورود موفقیت آمیز به یک برگه دلخواه ریدایرکت شود

2- پس از خروج هم به صفحه اول بازگردد

post-412-0-97780100-1372362934_thumb.jpg

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من خودم تا حدی پیش رفتم.

الان با این کد با استفاده از استایل منو قالب فرم ورود را در هدر قرار دادم.


<?php if (is_user_logged_in()) { ?>
<div id="topMenu">
<ul class="menu">
<li>
<a href="<?php echo wp_logout_url( get_permalink() ); ?>" title="Logout">خروج</a>
</li>
</ul>
</div>
<?php } else { ?>
<div id="topMenu">
<ul class="menu">
<li>
<a href="http://dnoj.ir">ورود</a>
<ul class="sub-menu">
<?php $args = array(
'echo' => true,
'redirect' => site_url( '/%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF/' ),
'form_id' => 'loginform',
'label_username' => __( 'Username' ),
'label_password' => __( 'Password' ),
'label_remember' => __( 'Remember Me' ),
'label_log_in' => __( 'Log In' ),
'id_username' => 'user_login',
'id_password' => 'user_pass',
'id_remember' => 'rememberme',
'id_submit' => 'wp-submit',
'remember' => true,
'value_username' => NULL,
'value_remember' => false ); ?>
<?php wp_login_form( $args ); ?>
</ul>
</li>
</ul>
</div>
<?php } ?>

بخش ورود درست هست و ریدایرکت هم به درستی انجام میشه ولی بخش خروج ریدایرکتش در همه جا درست انجام نمیشه. من می خواهم وقتی که کاربر از سایت خارج شد به همون صفحه ای که در اون بوده برگرده. داخل codex وردپرس کد زیر را برای این کار گذاشته بود ولی وقتی داخل صفحه صفحه اصلی هستیم و خارج می شویم به اولین پست همون صفحه منتقل میشه ولی من می خواهم به همون صفحه ای که درونش هست برگرده. همین مشکل با دکمه فراموشی رمز هم وجود داره


<a href="<?php echo wp_logout_url( get_permalink() ); ?>" title="Logout">Logout</a>

بعد کد زیر که باید لینک عضویت را نشان دهد این کار را نمی کند چرا؟


<?php wp_register(); ?>

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس صفحه جاری

http://stackoverflow.com/questions/189113/how-do-i-get-current-page-full-url-in-php-on-a-windows-iis-server


<?php echo site_url('wp-login.php?action=register', 'login') ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس صفحه جاری

http://stackoverflow...dows-iis-server


<?php echo site_url('wp-login.php?action=register', 'login') ?>

ممنون لینک عضویت درست شد ولی آدرس صفحه جاری را نتونستم بفهمم. لطفا کدش را اینجا بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع


function currentPageURL() {
$curpageURL = 'http';
if ($_SERVER["HTTPS"] == "on") {$curpageURL.= "s";}
$curpageURL.= "://";
if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
} else {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
}
return $curpageURL;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع


function currentPageURL() {
$curpageURL = 'http';
if ($_SERVER["HTTPS"] == "on") {$curpageURL.= "s";}
$curpageURL.= "://";
if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
} else {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
}
return $curpageURL;
}

میشه بپرسم چرا این تابع اینجوریه؟ روی سرور فشار نمیاره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطوریه؟

نه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

چطوریه؟

نه

خوب حالا چجوری باید داخل تابع


<?php echo wp_logout_url( get_permalink() ); ?>

یا


<?php echo wp_lostpassword_url( get_permalink() ); ?>

بگذارمش؟

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای تابع get_permalink استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به جای تابع get_permalink استفاده کنید

من به شکل زیر گذاشتم ولی صفحه باز نمیشه


<a href="<?php echo wp_logout_url function currentPageURL() {
$curpageURL = 'http';
if ($_SERVER["HTTPS"] == "on") {$curpageURL.= "s";}
$curpageURL.= "://";
if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
} else {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
}
return $curpageURL;
} ; ?>" title="Logout">خروج</a>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بلاک توابع رو شما باید در فایل functions قرار دهید

و آنرا در فایلهای دیگر استفاده کنید

http://www.w3schools.com/php/php_functions.asp

http://www.tizag.com/phpT/phpfunctions.php

http://php.about.com/od/learnphp/ss/php_functions.htm

<?php echo wp_logout_url( currentPageURL() ); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد فقط آخر تمام لینک هایی که ریدایرکت می خواهد بکنه کد زیر اضافه می شه ولی در آخر به همون صفحه بر می گرده. این کد برای چی هست میشه پاکش کرد؟


/&_wpnonce=d83da92903

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد هش شده برای درخواستها در وردپرس هست

اگر حذف شود احتمالا دیگر کارایی ندارد دستورات

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد هش شده برای درخواستها در وردپرس هست

اگر حذف شود احتمالا دیگر کارایی ندارد دستورات

خوب موتور های جستجو که این لینک ها را دنبال نمی کنند درسته؟ یا باید لینک ها رو nofollow کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب موتور های جستجو که این لینک ها را دنبال نمی کنند درسته؟ یا باید لینک ها رو nofollow کنم؟

فکر نکنم چون صفحه لاگین noindex,nofollow هست

ولی بازم مشکلی نداره اگر انجام دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
function currentPageURL() {
$curpageURL = 'http';
if ($_SERVER["HTTPS"] == "on") {$curpageURL.= "s";}
$curpageURL.= "://";
if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
} else {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
}
return $curpageURL;
}

echo wp_logout_url( currentPageURL() ); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
function currentPageURL() {
$curpageURL = 'http';
if ($_SERVER["HTTPS"] == "on") {$curpageURL.= "s";}
$curpageURL.= "://";
if ($_SERVER["SERVER_PORT"] != "80") {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].":".$_SERVER["SERVER_PORT"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
} else {
$curpageURL.= $_SERVER["SERVER_NAME"].$_SERVER["REQUEST_URI"];
}
return $curpageURL;
}

echo wp_logout_url( currentPageURL() ); ?>

ممنون درست شده فقط چجوری میشه کاری کرد تا زمان خروج به صفحه اصلی ریدایرکت بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای تابعی که پارسا داده از تابع get_bloginfo استفاده کنید و بهش مقدار home رو بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای تابعی که پارسا داده از تابع get_bloginfo استفاده کنید و بهش مقدار home رو بدید

درست شد از کد زیر استفاده کردم


<?php echo wp_logout_url( home_url() ); ?>

در حال حاظر وقتی کابر ها از طریق این فرم به سایت وارد می شند به صفحه ای که نشخص کردم ریدایرکت می شوند ولی وقتی از طریق wp-login.php وارد سایت می شوند دیگه ریدایرکت اینجا کار نمی کنه و کاربرا به داشبورد وردپرس منتقل می شوند چجوری میشه همه کاربرا بجز admin را وقتی از طریق wp-login.php وارد می شوند را هم به صفحه مورد نظر منتقل کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 3ngineer
      وقت بخیر 
      دوستان چطور میشه برای فرم های داخل سایت محدوده زمانی تعیین کرد؟ حالا یا با افزونه یا با کد
      مثلا یه مدتی شرکت میخاد نیرو بگیره و فرم باید فعال باشه ولی بعد از آن مدت دیگه فرم نمایش داده نشه.
      با تشکر
    • توسط 3ngineer
      سلام دوستان
      من در سایتم باید چند تا فرم قرار بدم. چند تا افزونه رو هم امتحان کردم از بین اونها نینجا فرم خوب بود ولی مشکلش اینه که فیلد ها رو زیر هم قرار میده(عکس زیر بخشی از یک نمونه فرم است که ایجاد کردم) برای اینکه چند ستونی بشه add-on داده که اونم رایگان نیست. 
      من الان میخام چند تا فیلد رو کنار هم قرار بدم، با تغییر کد css  این امکان وجود داره؟ و اینکه دقیقا باید چه مواردی رو چگونه تغییر بدم؟
      اگر هم افزونه ای میشناسید برای ایجاد فرم چند ستونی ممنون میشم معرفی کنید.

    • توسط Zahramz
      سلام خدمت اساتید محترم
      میخوام یه فرم ثبت نام با امکان اتچ کردن فایل به سایتم اضافه کنم. (کاربر یک سری فیلد رو پر کنه و تعدادی فایل رو اتچ کنه، و در نهایت درخواستش رو ارسال کنه برای مدیر سایت که بررسی بشه.)
      اگه افزونه ای یا راهی بهم معرفی کنید ممنون میشم.
    • توسط mahdi021
      سلام
      خسته نباشید
      من یوزر و پسورد رو میزنم ولی وقتی میزنم لوگین صفحه رفرش میشه باز همین صفحه میاد بدون هیچ اخطاری
      البته من دیروز ی افزونه امنیتی نصب کردم و ادرس صفحه لوگین رو هم عوض کردم
      ولی دیروز مشکلی نداشت از امروز اینجوری شده
      لطفا کمکم کنید
    • توسط mohammadrmm
      سلام
      دوستان افزونه ای میخوام که کاربران همچنان که در سایت ثبت نام می کنند بتونن با همون نام کاربری از فروشگاه سایت خرید کنند و سابقه خرید،‌ لینک دانلود، شناسه سفارش و ... رو در اکانتشون داشته باشن.
      آیا همچین افزونه ای داریم؟
      تشکر