abolfazl

درخواست كد كنار هم قرار دادن لوگو ها

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من ميخاستم يه سري لوگو رو به صورت افقي كنار هم قرار بدم

ولي وقتي از اين كد استفاده كردم:


<p>
<a href="http:k-zaminy.ir"><img border="0" height="40" src="www.yeaksy.ir" width="100" /></a>
</p>

اونا پشت سر هم به صورت عمودي قرار گرفتن...

شما كدي داريد كه بشه لوگو ها رو به صورت افقي كنار هم قرار داد?

ممنون ميشيم اگه در اختيار مون قرار بديد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<p>
<a href="http:k-zaminy.ir"><img border="0" height="40" src="www.yeaksy.ir" width="100" /></a>
<a href="http:k-zaminy.ir"><img border="0" height="40" src="www.yeaksy.ir" width="100" /></a>
<a href="http:k-zaminy.ir"><img border="0" height="40" src="www.yeaksy.ir" width="100" /></a>
<a href="http:k-zaminy.ir"><img border="0" height="40" src="www.yeaksy.ir" width="100" /></a>
</p>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خيلي ممنون آقاي فحار

يه سوال ديگه ؟

border مربوط به چيه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بردر

post-336-0-98009900-1372369232_thumb.jpg

مستطیل آبی بردر داره و سبز نداره

یعنی خود کلمه اینرو نمی رسونه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید