goldenfont

هماهنگ کردن head و index

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من یه قالب برای تمرین طراحی کردم

حالا بخش هدر رو از ایندکس جدا میکنم سایت رو رفرش میکنم بخش هد رو که در header.php گذاشتم رو نمیاره و فقط کدهای index رو میاره

دلیل چیه ؟

چیکار باید بکنم تا وردپرس بفهمه که ایندکس بقیه ی اون head هستش ؟

ممنون

ویرایش شده در توسط goldenfont

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

"ریپ کردم"

اوه اوه کاسه کوزه رو جمع کن الان صاحبش میاد!! :D

قوانین کلی انجمن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ریپ کار بدیه :D

با کد های زیر header & footer رو فراخوانی کنید در index.php .


<?php get_header(); ?>
<?php get_footer(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب تمپلیت مانستر رو ریپ کردم

بعد از طراحی هم کلا پاکش میکنم

گفتم ک برای تمرینه

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب یه چیز دیگه

الان من آدرس استایل رو چجوری وارد کنم تو همه ی صفحات درسته ؟

مثلا فقط بزنم style.css خودش از تو پوشه تم میخونه دیگه

چون تو همون پوشه اصلی قالب مورد نظره

درسته ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما لطف کنید اون کلمه ریپ که گنده هم اومده ویرایش کنید ... بعد

ویرایش شد ( :D )


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />

یا


<link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

استفاده کنید .

ویرایش شده در توسط Patoghsara

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ی توضیحی در مورد اینا میدین ؟

الان من چنتا استایل دارم

این توابعش چجوریه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد دومی رو در قسمت head جایگزین کنید و اسم استایل هاتونو جایگزین کنید بر فرض مثال /


<link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

. در خط بالایی کد


href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css"

مربوط به لینک فایل سی اس اس تون هست . که اگه چند تا سی اس اس دارین به این صورت ویرایش و جایگزین کنید


href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css"


href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style2.css"


href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style3.css"

و .....

ویرایش شده در توسط Patoghsara

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به این کارای سخت (ریپ) نیست!

یک فایل ساده هم میتونه برای یادگیری خوب باشه


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>
<body>
</body>
</html>

:)

بخش آموزش برای تکرار نکردن ساخته شده است

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/295-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D9%88%D9%84/

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/297-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AF%D9%88%D9%85/

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/301-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%D9%88%D9%85/

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/285-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این دیگه خیلی سادست

تیم "وردپرس پارسی " توابع رو مثل وردپرس 98 نساخته ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ما پیشنهادمون منبع اصلی وردپرس هست

http://codex.wordpress.org

هر چند مثالها همه در انجمن هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه مثلا داخل ایندکس یه <?php get_test(' '); ?> گذاشت و داخل پوشه تم یه فایل به نام test ایجاد کرد ؟

نمایش میده ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخواهید یک فایل را نمایش دهید؟

از دستور require_once استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا یچی مثل header.php میخوام درست کنم

چجوری با یه خط کد تو ایندکس فراخوانی کنمش ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما وقتی فایل header.php رو ساختین.

تمامی کد هاتون رو تا


</head>

توش بزارین.مثال:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

و بعد توی فایل index.php در خط اول این کد


<?php get_header(); ?>

رو بزارین.

برای اتصال فایل استایل هم از کد زیر


<link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

در header قبل از تگ


</head>

قرار بدین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

ولی عرض کردم

header.php یه مثال بود

میگم هر فایل دیگه ای ایجاد کنم ، مثلا فایل test.php بعد

<?php get_test(); ?>

بزارم نمایش میده ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما هر فایلی که درست کردین مثلا test.php بعد برای فراخوانی توی هر کدوم از فایل دیگه باید از کد زیر استفاده کنین:


<?php include (TEMPLATEPATH . "/test.php"); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری