• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
goldenfont

هماهنگ کردن head و index

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من یه قالب برای تمرین طراحی کردم

حالا بخش هدر رو از ایندکس جدا میکنم سایت رو رفرش میکنم بخش هد رو که در header.php گذاشتم رو نمیاره و فقط کدهای index رو میاره

دلیل چیه ؟

چیکار باید بکنم تا وردپرس بفهمه که ایندکس بقیه ی اون head هستش ؟

ممنون

ویرایش شده در توسط goldenfont

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود ;

"ریپ کردم"

اوه اوه کاسه کوزه رو جمع کن الان صاحبش میاد!! :D

قوانین کلی انجمن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ریپ کار بدیه :D

با کد های زیر header & footer رو فراخوانی کنید در index.php .


<?php get_header(); ?>
<?php get_footer(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قالب تمپلیت مانستر رو ریپ کردم

بعد از طراحی هم کلا پاکش میکنم

گفتم ک برای تمرینه

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب یه چیز دیگه

الان من آدرس استایل رو چجوری وارد کنم تو همه ی صفحات درسته ؟

مثلا فقط بزنم style.css خودش از تو پوشه تم میخونه دیگه

چون تو همون پوشه اصلی قالب مورد نظره

درسته ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما لطف کنید اون کلمه ریپ که گنده هم اومده ویرایش کنید ... بعد

ویرایش شد ( :D )


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />

یا


<link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

استفاده کنید .

ویرایش شده در توسط Patoghsara

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ی توضیحی در مورد اینا میدین ؟

الان من چنتا استایل دارم

این توابعش چجوریه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد دومی رو در قسمت head جایگزین کنید و اسم استایل هاتونو جایگزین کنید بر فرض مثال /


<link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

. در خط بالایی کد


href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css"

مربوط به لینک فایل سی اس اس تون هست . که اگه چند تا سی اس اس دارین به این صورت ویرایش و جایگزین کنید


href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css"


href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style2.css"


href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style3.css"

و .....

ویرایش شده در توسط Patoghsara

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نیاز به این کارای سخت (ریپ) نیست!

یک فایل ساده هم میتونه برای یادگیری خوب باشه


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>
<body>
</body>
</html>

:)

بخش آموزش برای تکرار نکردن ساخته شده است

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/295-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D9%88%D9%84/

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/297-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AF%D9%88%D9%85/

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/301-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%D9%88%D9%85/

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/285-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب این دیگه خیلی سادست

تیم "وردپرس پارسی " توابع رو مثل وردپرس 98 نساخته ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ما پیشنهادمون منبع اصلی وردپرس هست

http://codex.wordpress.org

هر چند مثالها همه در انجمن هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه مثلا داخل ایندکس یه <?php get_test(' '); ?> گذاشت و داخل پوشه تم یه فایل به نام test ایجاد کرد ؟

نمایش میده ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میخواهید یک فایل را نمایش دهید؟

از دستور require_once استفاده کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دقیقا یچی مثل header.php میخوام درست کنم

چجوری با یه خط کد تو ایندکس فراخوانی کنمش ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما وقتی فایل header.php رو ساختین.

تمامی کد هاتون رو تا


</head>

توش بزارین.مثال:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

و بعد توی فایل index.php در خط اول این کد


<?php get_header(); ?>

رو بزارین.

برای اتصال فایل استایل هم از کد زیر


<link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

در header قبل از تگ


</head>

قرار بدین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی

ولی عرض کردم

header.php یه مثال بود

میگم هر فایل دیگه ای ایجاد کنم ، مثلا فایل test.php بعد

<?php get_test(); ?>

بزارم نمایش میده ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب شما هر فایلی که درست کردین مثلا test.php بعد برای فراخوانی توی هر کدوم از فایل دیگه باید از کد زیر استفاده کنین:


<?php include (TEMPLATEPATH . "/test.php"); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری