• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
goldenfont

هماهنگ کردن head و index

17 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوستان من یه قالب برای تمرین طراحی کردم

حالا بخش هدر رو از ایندکس جدا میکنم سایت رو رفرش میکنم بخش هد رو که در header.php گذاشتم رو نمیاره و فقط کدهای index رو میاره

دلیل چیه ؟

چیکار باید بکنم تا وردپرس بفهمه که ایندکس بقیه ی اون head هستش ؟

ممنون

ویرایش شده در توسط goldenfont
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

"ریپ کردم"

اوه اوه کاسه کوزه رو جمع کن الان صاحبش میاد!! :D

قوانین کلی انجمن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ریپ کار بدیه :D

با کد های زیر header & footer رو فراخوانی کنید در index.php .


<?php get_header(); ?>
<?php get_footer(); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب تمپلیت مانستر رو ریپ کردم

بعد از طراحی هم کلا پاکش میکنم

گفتم ک برای تمرینه

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب یه چیز دیگه

الان من آدرس استایل رو چجوری وارد کنم تو همه ی صفحات درسته ؟

مثلا فقط بزنم style.css خودش از تو پوشه تم میخونه دیگه

چون تو همون پوشه اصلی قالب مورد نظره

درسته ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما لطف کنید اون کلمه ریپ که گنده هم اومده ویرایش کنید ... بعد

ویرایش شد ( :D )


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" />

یا


<link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

استفاده کنید .

ویرایش شده در توسط Patoghsara
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ی توضیحی در مورد اینا میدین ؟

الان من چنتا استایل دارم

این توابعش چجوریه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد دومی رو در قسمت head جایگزین کنید و اسم استایل هاتونو جایگزین کنید بر فرض مثال /


<link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

. در خط بالایی کد


href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css"

مربوط به لینک فایل سی اس اس تون هست . که اگه چند تا سی اس اس دارین به این صورت ویرایش و جایگزین کنید


href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css"


href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style2.css"


href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style3.css"

و .....

ویرایش شده در توسط Patoghsara
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به این کارای سخت (ریپ) نیست!

یک فایل ساده هم میتونه برای یادگیری خوب باشه


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>
<body>
</body>
</html>

:)

بخش آموزش برای تکرار نکردن ساخته شده است

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/295-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D9%88%D9%84/

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/297-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%AF%D9%88%D9%85/

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/301-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%D9%88%D9%85/

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/285-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب این دیگه خیلی سادست

تیم "وردپرس پارسی " توابع رو مثل وردپرس 98 نساخته ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ما پیشنهادمون منبع اصلی وردپرس هست

http://codex.wordpress.org

هر چند مثالها همه در انجمن هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه مثلا داخل ایندکس یه <?php get_test(' '); ?> گذاشت و داخل پوشه تم یه فایل به نام test ایجاد کرد ؟

نمایش میده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخواهید یک فایل را نمایش دهید؟

از دستور require_once استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا یچی مثل header.php میخوام درست کنم

چجوری با یه خط کد تو ایندکس فراخوانی کنمش ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما وقتی فایل header.php رو ساختین.

تمامی کد هاتون رو تا


</head>

توش بزارین.مثال:


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

و بعد توی فایل index.php در خط اول این کد


<?php get_header(); ?>

رو بزارین.

برای اتصال فایل استایل هم از کد زیر


<link href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">

در header قبل از تگ


</head>

قرار بدین

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

ولی عرض کردم

header.php یه مثال بود

میگم هر فایل دیگه ای ایجاد کنم ، مثلا فایل test.php بعد

<?php get_test(); ?>

بزارم نمایش میده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما هر فایلی که درست کردین مثلا test.php بعد برای فراخوانی توی هر کدوم از فایل دیگه باید از کد زیر استفاده کنین:


<?php include (TEMPLATEPATH . "/test.php"); ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری