someone

ولید نبودن افزونه wp iran weather

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اقا مرتضی بخاطر افزونه wp iran wether.

متاسفانه این افزونه علی رغم خوبی هایی که داره اصلا ولید نیست.

لطفا اگر مقدوره در اپدیت بعدی افزونه رو ولید کنید و اگر امکانش وجود داره قبل از اپدیت فایل های ولید شده رو در اختیار بگذارید.

با تشکر

ویرایش شده در توسط someone
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چه خطاهایی میگیره؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

چه خطاهایی میگیره؟

همه خطا ها رو بنویسم؟

این تعدادی از خطاهاست:


document type does not allow element "td" here
<td>٩<small>(mph)</small><td>


end tag for "td" omitted, but OMITTAG NO was specified
</tr>


document type does not allow element "td" here
<td>٢٩.٨٨<small>(in)</small><td>


end tag for "td" omitted, but OMITTAG NO was specified
</tr>


document type does not allow element "td" here
<td>0-Low<td>

غیر از این خطاها 13 خطای دیگه هم وجود داره.

ویرایش شده در توسط someone
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ای بابا عجب سوتی جالبی بود ;)

مشکلی نیست. یک اپدیت کوچیک انجام میدم و درست میشه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ای بابا عجب سوتی جالبی بود ;)

مشکلی نیست. یک اپدیت کوچیک انجام میدم و درست میشه

با تشکر فراوان از زحماتی که می کشید. :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببخشید دوباره تاپیک رو بالا میارم ولی اگر امکانش هست زودتر اپدیت کنید.

با تشکرات فراوان. :wub:

ویرایش شده در توسط someone
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بله بزودی اپدیت میشه

نگران نباشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟