شیما

single page به ورد پرس

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من یک وب سایت تک صفحه ای دارم که می خوام آن را به مدیریت محتوا ی ورد پرس ببرم

کسی منبعی برای معرفی یا راهنمایی داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در اون تک صفحه کار خاصی انجام میدهید؟

چه کاری میخواهید انجام دهید؟ تبدیل به پوسته وردپرس

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله می خوام بیارمش تو ورد پرس . cms های دیگه را امتحان کردم جواب کارمو ندادن مثل zimplite ، cushy cms و.....

منظورمو از تک صفحه ایمتوجه شدید دیگه؟ سایت های single page که لینک به صفحات دیگه ندارن. مطمئنم که با ورد پرس میشه ولی سورسی که راهنماییم کنه پیدانکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در این صفحه چه پراسسی انجام میشه؟ ورودی از کجا داره - خروجی به کجا داره؟ - محتواش چیه؟

در هر حال اگه خیلی ایزولس و میخواین صفحه ی نخستتون باشه می تونید یه برگه براش ایجاد کنید و این برگه رو به عنوان برگه ی نخست سایت انتخاب کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سایت را ببینید البته سنگینه و فقط نمایشی بالا آوردم یه نگاه بندازیدتا منظورمو متوجه شید.

www.gilar.xzn.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سایتتونو گویا با سرب ساختین که برای من باز نششد - اما از روی سورس فهمیدم چی هست

در کل یه اینترو هستش و میشه به روشی که در پست 4 گفتم پیادش کنین

البته پوسته هایی هم برای این جور ویو ها موجوده

ویرایش شده در توسط isk
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اولی و دومی که اصلاً cms نیستند چون اصولاً بر مبنای روال قابل تکرار عمل نمی کنند

آسیاتک هم که اختصاصی نوشته شده و ربطی به دو مثال قبلی نداشت!!

شما اگه دقیقاً بفرمایید دنبال چی هستید زودتر به هدف می رسید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک ها رو ول کنید همه ی ماها از صبح تا شب 200-300 تا سایت می بینیم

به جاش اون چیزی رو که میخواین دقیق بفرمایید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون گیلار که خیلی سنگینه را گه بتونید ببینید یک محیط cms براش می خواستم تا خود کاربر بتونه عکس هاشو عوض کنه یا مطلب بذاره و....

cms برای وب سایت های تک صفحه ای

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گیلار که فقط یک اسکریپت آکاردئونیه

این سایت هم

http://www.carlrosekilly.co.uk/

کمپلت jquery

هیچکدومشون نکته مبهم و پیچیده ای ندارند می تونید وردپرس را نصب کنید و انجامشون بدید الان مشکل چیه؟

شما وردپرس را به شکل شبکه نصب کن تا بتونی وبلاگ به دیگران بدی بعدش با jquery قالبی باید بسازی که تبدیلش کنه به تک صفحه ای که می خواهی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر