• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
TATAR

اضافه کردن چند text_domain

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

میشه به یک قالب، چند text_domain اضافه کرد؟

مثلا اگر قالبی باشه که از چند تا text_domain استفاده کرده باشه، برای فراخوانی آنها، باید دوبار load_theme_textdomain استفاده کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا چندبار استفاده کنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلا در قسمتی از پوسته برای مشخص کردن ترجمه از text_domain مثلا 'my_theme' استفاده کنی و در یک قسمت دیگه از 'my_framework' استفاده کنی.

حالا ترجمه های فوق، چطوری به توی قالب فرا خوانده میشه؟

یه جور دیگه بگم شاید بهتر متوجه بشی:

<?php _e('404 not found','my_theme'); ?>

و

<?php _e('Theme Options','my_framework'); ?>

فرض کن این دو ترجمه یکی توی فایل 404.php هست و دیگری هم توی یه فایل دیگه.

ما میایم به پوسته معرفی می کینم که:

load_text_domain('my_theme', .......)

خوب این وسط تکلیف ترجمه های my_framework چی میشه؟فراخوانی که نمیشه؟

البته من اومدم اینکار رو کردم:

load_text_domain('my_theme', .......)

load_text_domain('my_framework', .......)

درست کار میده.ولی برای برخی پوسته ها، تداخل ایجاد میشه.البته نمیدونم چرا همش توی هاست های دایرکت ادمین این تداخل ها ایجاد میشه. :o .چه ربطی به هاست داره رو دیگه نمیدونم

در کل می خوام بدونم آیا همچین کاری درسته یا نه.یا اینکه باید تمام text_domain ها رو یکی انتخاب کنی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا نیازی نیست شما دوتا تعریف کنید و کار استانداردی هم نیست

میتونید همه رو برای یکی تعریف کنید و رشته ها رو به نسبت همون ترجمه کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری