Alireza Xn

درخواست استایل برای قسمت ارسال نظر

16 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت دوستان وردپرسی

بنده یک پوسته وردپرس دارم که 100 درصد کاراش تکمیله ولی گیر یک بخش ارسال نظر برای هر مطلب هستیم

بنده از کد های پیش فرض استفاده میکنم ولی شکل خیلی قاطی پاتی دارن و قالبو کلا بهم میریزه کلی کد رو هم تست کردم سایت رو هم جستجو کردم به نتیجه خاصی نرسیدم

از دوستانی که به وردپرس تسلط دارن خواهش میکنم منو برای حل کردن این مشکل کمک کنند ازتون ممنون میشم ...

پیشاپیش ممنون

ویرایش شده در توسط Rapid
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خوش اومدی

کد نظرات که همون جور که خودتون گفتید زیاد هستش . شما قالب نظرات یک پوسته رو انتخاب کنید . فایل comments.php رو برای خودتون کپی کنید . بعد داخل فایل استایلل قالب تمام استایل های مربوط به نظرات رو برای خودتون کپی کنید . معمولا با یه کامنت در فایل style.css این قسمت رو جدا می کنن . بعدش می تونید هر جور که خواستید ویرایشش کنید .

اگر استایلاشو پیدا نکردید می تونید با استفاده از inspect فایرفاکس اسماشون رو پیدا کنید و خودتون بهشون استایل بدید .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خوش اومدی

کد نظرات که همون جور که خودتون گفتید زیاد هستش . شما قالب نظرات یک پوسته رو انتخاب کنید . فایل comments.php رو برای خودتون کپی کنید . بعد داخل فایل استایلل قالب تمام استایل های مربوط به نظرات رو برای خودتون کپی کنید . معمولا با یه کامنت در فایل style.css این قسمت رو جدا می کنن . بعدش می تونید هر جور که خواستید ویرایشش کنید .

اگر استایلاشو پیدا نکردید می تونید با استفاده از inspect فایرفاکس اسماشون رو پیدا کنید و خودتون بهشون استایل بدید .

ممنونم از راهنمایت دوست عزیز

اما من این کارا رو زیاد انجام دادم ولی باز با قالب من نمیسازه کد های زیادی رو تست کردم شما میتونید یه نمونه بهم معرفی کنید؟؟

اگر هزینه هم واسه ساخت این کار وجود داره حاضرم پرداخت کنم اخه الان 2 ماهه که سایتم بسته هستش و از نظر سئو نگرانم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه لطفا لینک بدین ببینم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه لطفا لینک بدین ببینم .

www.iranian-cs.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما استایل ها بخش پیش فرض رو هم استفاده کردید؟ یا فقط کدهای بخش پوسته رو کپی کردید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما استایل ها بخش پیش فرض رو هم استفاده کردید؟ یا فقط کدهای بخش پوسته رو کپی کردید؟

از پیش فرض هم استفاده کردم ولی باز مشکل داره و یکی از مشکلاتش اینکه نظر رو ارسال میکنه ولی به نمایش در نمیاره ...

من بیشتر میگردم دنبال بقیه پوسته ها و استایل قالب بخش نظرات اونها رو کپی میکنم رو قالب خودم اما تا الان هیچ کدومشون به قالب من نساخته و ویرایش هم زیاد کردم اما فایده نداشته!

متاسفانه هیچ مقاله آموزشی هم در این باره توی وب موجود نیست !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو امتحان کنید


/*-----------------------------------------------------------------------------------*
/*comments
/*-----------------------------------------------------------------------------------*/
textarea[name="comment"]
{
padding:5px;
font-family: paaznazli;
font-size:12px;
font-color:#000;
width:550px;
display:block;
margin-bottom:10px;
background-color:#f4f4f4;
border-radius:12px;
}
#comments{
width:90%;
padding:20px;
background-color:#fff;
border-radius:15px;
-moz-border-radius:15px; /* Old Firefox */
font-family: paaznazli;
font-color: #555;
}
#comments img{
box-shadow: 0px 0px 5px 0px #ccc;
border-radius:15px;
-moz-border-radius:15px; /* Old Firefox */
}
.comment-fieldset{
width:480px;
border: 0px solid #ccc;
border-radius:15px;
-moz-border-radius:15px; /* Old Firefox */
box-shadow: 0px 0px 10px 0px #ccc;
padding:20px;
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر کدی دادند کارتون رو راه ننداخت

1. لینک یک صفحه که نظر داشته باشه ولی قالبش به هم ریخته است رو بگذارید

2. دقیقا بگید می خواهید چه تغییراتی داشته باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متاسفانه استایلی رو که دوست عزیز دادن هم کار ساز نبود ..

من یک استایلی رو پیدا کردم قالبو بهم نمیریزه ولی خود قسمت ارسال نظر بهم ریخته هستش و نظر رو هم به نمایش در نمیاره !!!

من لینک دانلود فایل پوسته رو براتون میزارم اگر دوستان ویرایشش کنن و درستش کنن ممنون میشم .. دانلود کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعیده کسی چنین کاری رو بکنه

لینک یک صفحه ایراد دارتون را می گذاشتید شاید مشکلتون حل می شد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعیده کسی چنین کاری رو بکنه

لینک یک صفحه ایراد دارتون را می گذاشتید شاید مشکلتون حل می شد

http://iranian-cs.com/?p=78

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این صفحه از نظر من سالمه

فکر کنم دوستمون سئوالشون رو خیلی واضح نمی پرسند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این صفحه از نظر من سالمه

فکر کنم دوستمون سئوالشون رو خیلی واضح نمی پرسند

البته اولش این طور نبود . الان هم خوبه ولی یه خورده کار داره . شاید منظورشون تو مرورگرهای مختلف هستش .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان عزیز من یکم روی استایل ها کار کردم و تونستم درستش کنم ولی بازم یک مشکل خیلی کوچیک وجود داره !

اونم اینکه اگر به پس زمینه پست ها دقت میبینید که یک حالت باکس مانند به خودش گرفته و این بخاطره کد های css هستش

ولی من کلاس دهی اونها رو تغییر میدم ولی باز هم نمیدونم چرا کدها رو اونها بازم تاثیر میگذاره!!!

عجیبه مگه تا وقتی که کد های css از طریق کلاس بندی تگ class فراخوانی نشدن باز هم میتونن روی صفحات تاثیر بذارن ؟؟؟!!!!!! عجیب نیست یکم؟؟؟

برای اینکه بتونم نظرمو بهتر رسونده باشم دوتا عکس میذارم

قبل از قرار دادن استایل

post-2584-0-63820000-1372726992_thumb.jp

بعد از قرار دادن استایل

post-2584-0-64717200-1372727254_thumb.jp

ویرایش شده در توسط Rapid
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید برای همه عکسهاتون همچین استایلی تعریف شده

باید این رو بررسی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد