• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
buzz

تغیر عنوان بعد از نصب all in seo

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من افزونه ی all in seo نسخه جدید رو نصب کردم و در قسمت عنوان و توضیحات و کلمات کلید براش تعیین کردم. اما وقتی وارد سایت می شم بجای اینکه عنوان اصلی رو بنویسه عنوان + دسته رو می نویسه مثلا بازی|دانلودستان و وقتی هم روی مطلب یا دسته می رم عنوان اصلی سایت رو می نویسه .

لطفا کمک کنید

:(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

توی فایل header.php همه ی کدهای بین <title></title> رو حذف و بجاش کد زیر رو قرار بدین ..


<?php if (is_home () ) { bloginfo('name'); } else { wp_title('',true); } ?>

و بعد یه اسکرین شات از تنظیمات این افزونه بذارید اینجا تا دقیق بگیم چیکار کنید

ویرایش شده در توسط omid0098i
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار رو کردم فایده نداشت

post-429-0-66046400-1372490781_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات را ریست و تست کنید

بخش عناوین به درستی تنظیم نشده است

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باز هم همین طوره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل عادی با این افزونه هست!

غیرفعال بشه درست میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلاافزونه های سئو مشکلات مشابه زیادی ایجاد میکنن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Rangarang
      سلام
      من می خواستم تصویر شاخص فقط تو یک دسته خاص نمایش داده نشه، وقتی کد زیر رو می نویسم همه تصاویر شاخص همه دسته ها نمایش داده نمی شه:
      .single-content-images {display: none!important;}  
      حالا می خوام بهش بگم فقط تصاویر شاخص دسته با نامک Test رو حذف کن:
      .category-test .single-content-images {display: none!important;} یا فقط تصاویر شاخص دسته با id برابر 200 رو حذف کن:
      .category-200 .single-content-images {display: none!important;} اما هیچ کدوم از دو قطعه کد بالا کار نمی کنند، شاید من دارم اشتباه می نویسم.
       
      ممنونم
    • توسط miraziz
      دوستان من می خواستم برای دسته های سایتم تصویر اضافه کنم. مانند عکس زیر. (در تصویر زیر نام شاعر که در کادر نارنجی رنگ نوشته شده است در واقع آخرین دسته ی فرزند است و تصویر نمایشی هم مربوط به آن است)
      در اینترنت چندین افزونه هستند که من امتحانشون کردم و اصلا به نتیجه ای نرسیدم یا اینکه من درست عمل نکردم. اگر کسی از دوستا لطف کنند و راهنمایی ام کنند ممنون می شم. اگر هزینه ای هم داشته باشه در حد توانم پرداخت می کنم.
       

    • توسط arya252
      سلام، از دسته بندی مطالب در منوی سایت استفاده کردم، بدین شکل که از فهرست ها > دسته ها > افزودن دسته به فهرست جلو رفتم ، متاسفانه بعد از گذشت مدتی متوجه شدم که مکررا خطای 404 دریافت میشه ، یعنی اگه کسی بخواد از فهرست ها دسته ایی را کلیک کند با خطای 404 مواجه میشه.
      لطفا راهنمایی کنید.
    • توسط miraziz
      سلام. دوستان من با کد زیر می خواستم نام دسته ی پست مورد نظر را بالای عنوان مطلب فراخوانی کنم. ولی متاسفانه این کد هم دسته مادر و هم دسته ی فرزند را فراخوانی میکند. چندان به php آشنا نیستم. چه تغییری باید بدم که تنها نام دسته ی فرزند را نشون بده؟ 
      <?php the_category($separator, $parents, $post_id); ?>
       
    • توسط mehrshadm
      سلام. من خیلی مبتدی هستم و سایتمو هم تازه ایجاد کردم.
      من قصد دارم هر دسته رو متصل کنم به برگه ای خاص. یعنی طوریکه با انتخاب برگه ی مورد نظر، نوشته های اون دسته ای که براش تعیین کردم نشون داده بشه.
      جستجویی هم که در این مورد انجام دادم با چیزی مثل کدنویسی امکانپذیره که من ازش چیزی سر در نیاوردم و طبق متنهای اموزشی انجام دادم موفقیت امیز نبود.
      میخواستم بدونم افزونه ای برای این کار نیست که بشه راحت تر اینکارو انجام داد؟ یا اینکه طریقه انجام با اون کوئری رو ساده تر میشه توضیح داد؟
      سپاس