• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
!Mojtaba

سرعت لود صفحات سایت : افتضاح

24 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه دوستان

راستش جدیدا سرعت لود صفحات بسیار بالا رفته ... !

با سایت gtmetrix که اندازه گرفته بهم درجه E داده ... !

: http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/hVBsuOHn

مشکل چیه و بایدی چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اصلی شما تو فشرده نبودن تصاویر و فایل های جاوا اسکریپتتون هست

برای فایل های جاوا نسخه فشرده رو میتونید دانلود کنید Optimized version

برای تصاویر هم از افزونه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز برای رفع مشکلات کار های زیر را انجام دهید.

Serve scaled images : در این بخش از شما خواسته میشود تا عکس های مختلف که سایز اصلی شان چیز دیگری است با سایز ادیت شده در سایت قرار ندهید برای برطرف کردن این بخش عکس اصلی خودتان را در سایت زیر باز کنید .


http://pixlr.com/editor/

و سپس از بخش image>>>resize سایز مورد نظر عکستان را انتخاب کرده و سپس عکس را در کامپیوتر ذخیره کرده و آپلود کنید و جایگزین لینک قبلی کنید تا عکس در کد ریساز نشده و این بخش برطرف شود .

Specify image dimensions : در این بخش از شما خواسته میشود تا برای همه عکس های تان در سایت طول و عرض تعریف کنید.

Defer parsing of Javascript : باید فایل های کوچک Java Script رو در یک فایل Combine کنید ( دقیقا نمی دانم ولی چیزی که یادم میاد.)

Optimize images : در این بخش نیز gtmetrix از شما میخواهد تا عکس های بهینه شده توسط این سایت را جایگزین لینک عکس های خود بکنید برای این کار نیز در جلوی لینک هر عکس بر روی گزینه optimized version کلیک کرده و سپس عکس داده شده توسط gtmetrix را بر روی سیستم خود ذخیره کنید و سپس با همان نام و همان پسوند عکس اصلی در همان آدرسی که عکس اصلی شما قرار داشت آپلود کرده و بر روی آن overwrite کنید . تا این بخش نیز برطرف شود .

ویرایش شده در توسط alireza1375
7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز برای رفع مشکلات کار های زیر را انجام دهید.

Serve scaled images : در این بخش از شما خواسته میشود تا عکس های مختلف که سایز اصلی شان چیز دیگری است با سایز ادیت شده در سایت قرار ندهید برای برطرف کردن این بخش عکس اصلی خودتان را در سایت زیر باز کنید .


http://pixlr.com/editor/

و سپس از بخش image>>>resize سایز مورد نظر عکستان را انتخاب کرده و سپس عکس را در کامپیوتر ذخیره کرده و آپلود کنید و جایگزین لینک قبلی کنید تا عکس در کد ریساز نشده و این بخش برطرف شود .

Specify image dimensions : در این بخش از شما خواسته میشود تا برای همه عکس های تان در سایت طول و عرض تعریف کنید.

Defer parsing of Javascript : باید فایل های کوچک Java Script رو در یک فایل Combine کنید ( دقیقا نمی دانم ولی چیزی که یادم میاد.)

Optimize images : در این بخش نیز gtmetrix از شما میخواهد تا عکس های بهینه شده توسط این سایت را جایگزین لینک عکس های خود بکنید برای این کار نیز در جلوی لینک هر عکس بر روی گزینه optimized version کلیک کرده و سپس عکس داده شده توسط gtmetrix را بر روی سیستم خود ذخیره کنید و سپس با همان نام و همان پسوند عکس اصلی در همان آدرسی که عکس اصلی شما قرار داشت آپلود کرده و بر روی آن overwrite کنید . تا این بخش نیز برطرف شود .

Specify image dimensions : در این بخش از شما خواسته میشود تا برای همه عکس های تان در سایت طول و عرض تعریف کنید.

این یعنی چی اخه ؟ تصاویر من همشون طول و عرض دارن ... وقتی رو عکس کلیک میکنم ( داخل ادیتور مطلب ) قشنگ یه سایز براش میزارم ... ! جای دیگه ای باید اندازه بزارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان من از اخرین بار تغیری اجاد نکردم ولی سرعته لود شد F !!!!!!!!!

http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/DHOYSCtl

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من از اخرین بار تغیری اجاد نکردم ولی سرعته لود شد F !!!!!!!!!

http://gtmetrix.com/...bin.ir/DHOYSCtl

خطاهایی که گرفته شده را رفع کنید . مشکل حل میشه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور از طول و عرض برای تصاویر اینه که در کد فراخوانی اون تصویر alt, width, height وجود داشته باشه - البته alt‌ ربطی به طول و عرض نداره اما مهمه - گرچه برای سایت شما دو تا تصویر لودینگ بیشتر نیست و زیاد مهم نیست

بیشترین مسئله صفحه اول سایت شما در تصاویرتون هست - از همون لینکی که دادید تک تک تصاویرتون رو تغییر سایز بدید و بعد اپتیمایزشون کنین که البته خود اون سایت نمونه های اپتیمایز شده رو میده

در اچ تی اکسس و یا پلاگین کش برای فایل های کش شونده زمان انقضای بالاتری رو تعیین - مثلاً 10 روز -حتی برای بعضی ها (js - jpg - png) یکسال هم ایرادی نداره

اسکریپت های جاوا رو مینیمایز کنید - در همونجا نسخه ی مینیمایز رو ارائه میده

برای فعال سازی keep-alive یه تیکت به مدیر هاستینگ بزنید و تقاضای فعال سازیشو بدید (مهمه که بهشون بگین لطفاً)

برای حذف علامت ؟ در نشانی های ارل که باعث جلوگیری از کش شدن میشه عبارت زیر رو در فانکشن قرار بدید:


// حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل
function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
// پایان حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل

فعلاً همین ها رو انجام بدید (باخونسردی کامل) تا به بعدی ها برسیم

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظور از طول و عرض برای تصاویر اینه که در کد فراخوانی اون تصویر alt, width, height وجود داشته باشه - البته alt‌ ربطی به طول و عرض نداره اما مهمه - گرچه برای سایت شما دو تا تصویر لودینگ بیشتر نیست و زیاد مهم نیست

بیشترین مسئله صفحه اول سایت شما در تصاویرتون هست - از همون لینکی که دادید تک تک تصاویرتون رو تغییر سایز بدید و بعد اپتیمایزشون کنین که البته خود اون سایت نمونه های اپتیمایز شده رو میده

در اچ تی اکسس و یا پلاگین کش برای فایل های کش شونده زمان انقضای بالاتری رو تعیین - مثلاً 10 روز -حتی برای بعضی ها (js - jpg - png) یکسال هم ایرادی نداره

اسکریپت های جاوا رو مینیمایز کنید - در همونجا نسخه ی مینیمایز رو ارائه میده

برای فعال سازی keep-alive یه تیکت به مدیر هاستینگ بزنید و تقاضای فعال سازیشو بدید (مهمه که بهشون بگین لطفاً)

برای حذف علامت ؟ در نشانی های ارل که باعث جلوگیری از کش شدن میشه عبارت زیر رو در فانکشن قرار بدید:


// حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل
function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
// پایان حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل

فعلاً همین ها رو انجام بدید (باخونسردی کامل) تا به بعدی ها برسیم

سلام

اون دوتا تصویر رو تو css بهشون طول و عرض دادم

اون تصاویری که نشون داده تصاویر شاخص هر مطلبم هستش که هرروز در حال عوض شدن هست ، خوب اینطوری باید همش تصاویری که gtmetric میده رو جایگزین کنم ؟

یه سوال (اپتیمایز ) همون save for web و بهینه سازی تصاویر هستش ؟ یا چیزه دیگه ای هست ؟

افزونه کش ندارم !! یعنی نصب نکردم !! :|

منظروتون همون گزینه Minify Javascript هست ؟ خوب یعنی اون کد هایی که خودش فشرده کرده رو جاگزین همون کد های خودم کنم ؟

راستش این هاستینگ ما ( هاست پرداز ) فعلا هاستینگ هاشون رو جمع کردن و پشتیبانی ندان !! خدا بگم چیکارشون نکنه ... !! چشم پیگیر اینم میشم ... !

این کد هم قرار دادم ...!

راستی یه سوال دیگه ... ! الان من تو قالبم یه سری تغیر ایجاد کرم ... ولی چند روزه هنوز تغیر نکردن ... ولی با خالی کردن کش مرورگر این درست میشه !! خب اینطوری هر بازدیدکننده ای نمیدونه که باید کش رو خالی کنه ... ! باید چیکار کنم ؟

همه این هارو انجام دادم یه درصد هم اودم پایین :http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/D8MEOsKk

باید صبر کنم ؟

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین مورد این هست که حجم عکسها در فتوشاپ(مناسب ترین ابزار هست) کم کنید

اسکریپت ها رو minify کنید و محتواش رو با فایلها اصلی عوض کنید. بکآپ فراموش نشه

مورد آخر هم صبر کنید تا کَش isp از بین بره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین مورد این هست که حجم عکسها در فتوشاپ(مناسب ترین ابزار هست) کم کنید

اسکریپت ها رو minify کنید و محتواش رو با فایلها اصلی عوض کنید. بکآپ فراموش نشه

مورد آخر هم صبر کنید تا کَش isp از بین بره

سلام

راستش من تمام عکس هام رو ب فتوشاب درست میکنم ( از همون تنظیمات و... ) ولی نمیدونم اینجا چرا باز گیر داده که آبتایمز نیستن !!

تقریبا همه کار هاش رو انجام دادم

این کش کی از بین میره ؟

راستی آقا مرتضی این افزونه w3 رو نصب کنم ؟

بهترین مورد این هست که حجم عکسها در فتوشاپ(مناسب ترین ابزار هست) کم کنید

اسکریپت ها رو minify کنید و محتواش رو با فایلها اصلی عوض کنید. بکآپ فراموش نشه

مورد آخر هم صبر کنید تا کَش isp از بین بره

سلام

راستش من تمام عکس هام رو ب فتوشاب درست میکنم ( از همون تنظیمات و... ) ولی نمیدونم اینجا چرا باز گیر داده که آبتایمز نیستن !!

تقریبا همه کار هاش رو انجام دادم

این کش کی از بین میره ؟

راستی آقا مرتضی این افزونه w3 رو نصب کنم ؟

http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/spNAh3EF

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشین

راستش یه چند وقتیه که سرعت لود سایتم خیلی خیلی اومده پایین. نمیدونم برای چی!!! ولی افتضاحه...!!!

میشه راهنمایی کنید که چی کار بکنم؟ آخه تا چند وقت پیش خیلی بود.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در صفحه ی قبل این همه راهنمایی داده شده !! ... در ضمن آموزش های زیادی راجب افزایش سرعت سایت هست لطفا سرچ کنید در انجمن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید موارد رو گفتن .

اما بد نیست یه سری به هاسستون بزنید اگر سیپنله ببنید وضعیت لود سرور تون چطوریه . serverload رو چک کنید ببنید میزان رم وسی پیو سرورتون آورلود نباشه . چون برخی وقتا هاستیگا اورسل میفروشن و منابع کم و درخواستا بالا میره .

اگر دیدید میزان لود سی پی یود بالاتر نصف بود و قرمز یااگر بالانر از تعداد سی پی یو ها اون وقت مشکل از شما نیست بلکه از هاسته . البته گزارشاتون رو نتونستم ببنیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اما بد نیست یه سری به هاسستون بزنید اگر سیپنله ببنید وضعیت لود سرور تون چطوریه . serverload رو چک کنید ببنید میزان رم وسی پیو سرورتون آورلود نباشه . چون برخی وقتا هاستیگا اورسل میفروشن و منابع کم و درخواستا بالا میره .

رفتم به سی پنلم ولی نتونستم

serverload رو پیدا کنم. میشه بگید کجاس؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی منوی سمت چپ همانجایی که پهنای باند و فضا و آی پی ... رو نوشته آخرین گزینه نوشته : Service Status Click to View روش کلیک کنید و بعد توی صفحه ی بعد مشخصات رو میبنید

البته برخی شرکتا اونو مخفی میکنن تا کاربراشون متوجه نشن .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیدا کردمش ولی سر در نیاوردم که چی گفتید. لطفا نگاه کنید شما ببینید چطوره ...

post-4962-0-63303300-1394380645_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه چیز دیگه: اگه میشه یه نگاهی به این http://gtmetrix.com/reports/publicdl.com/EZKFnZq3 بندازید و لطفا بگید چه چیزهایی مشکل دارن.

و افزونه ای هم وجود داره که اتوماتیک حجم عکس هایی رو که برای مطالب میذاریم رو کاهش بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پیدا کردمش ولی سر در نیاوردم که چی گفتید. لطفا نگاه کنید شما ببینید چطوره ...

مشکلی نداره

یه چیز دیگه: اگه میشه یه نگاهی به این http://gtmetrix.com/...dl.com/EZKFnZq3 بندازید و لطفا بگید چه چیزهایی مشکل دارن.

و افزونه ای هم وجود داره که اتوماتیک حجم عکس هایی رو که برای مطالب میذاریم رو کاهش بده؟

من سایتتون رو دیدم مشکل اصلی از قالب شماست .

شما برای هر پست 2 تا عکس گذاشتید اگر دقت کنید عکس کوچیکه 65x65 هست اما یه عکس با ابعاد حداکثر رو لود میکنه و برای تصویر شاخص یه عکس با اعاد دیگه لود میشه . باید این توی قلبتون تغییر کنه به عکس کوچیک تبدیل بشه .

شما 2.72 مگ رو دارید لود میکنید حداقلش اینه که با تغییر ابعاد عکس بالا این سایز نصف میشه .

ویرایش شده در توسط sos
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

راهی هست که بشه تصویر شاخص با همون ابعاد 65*65 لود بشه؟

من یه افزونه نصب کردم که اتوماتیک تصویر مطالب رو برای تصویر شاخص تنظیم میکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

راهی هست که بشه تصویر شاخص با همون ابعاد 65*65 لود بشه؟

من یه افزونه نصب کردم که اتوماتیک تصویر مطالب رو برای تصویر شاخص تنظیم میکنه.

میشه با css این ابعاد رو به تصویر داد ولی دردی از حجم زیاد عکسها کم نمی کنه و بازم عکسها با همون حجم بارگذاری میشن من پیشنهاد می کنم قبل از قرار دادن اندازه تصویر در css اندازه اصلی اونها رو به اندازه مورد نظر تغییر بدید که حجم تصاویرتون هم پایین بیاد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از قالبتونه و کدهای قالبوتون باید اصلاح بشن که در تصویر 65x65 به جای استفاده از فول سایز از سایز thumbnail استفاده کنه .

چون هم پستا و هم صفحه ی اصلی این دو عکس رو لود میکنن باید به احتمال زیاد باید فایل های index , single رو ویرایش کنید البته اگر قالبتون پیچیده باشه ممکنه ساده تعریف نشده باشه و توی فایل فانشن یا جای دیگه تعریف شده باشهمن راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بشه درستش کرد . برای تست پیشنهاد میدم یه بار از یه قالب دیگه یا قالب اصلی وردپرس استفاده کنید وبعد سرعت رو تست کنید .

تعداد افزونه ی زیاد هم روی سرعت سایتتون اثر میزاره .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالب همکارتون آقای افشین رو گذاشتم. نمیدونم همونطور که میگید سادس یا نه. از وقتی که این افزونه تصویر شاخص (Auto Post Thumbnail) رو نصب کردم سرعت سایتم پایین اومده.

حالا برای ویرایش قالب چی کار باید بکنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تمام تصاویر شاخص رو برداشتم و حجم صفحه به 1.4 تغییر کرد ولی بازم سرعت لود نسبت به قبلا خیلی پایینه!!! ببینید لطفا http://gtmetrix.com/reports/publicdl.com/gpJGTqyW

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم