• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
!Mojtaba

سرعت لود صفحات سایت : افتضاح

24 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه دوستان

راستش جدیدا سرعت لود صفحات بسیار بالا رفته ... !

با سایت gtmetrix که اندازه گرفته بهم درجه E داده ... !

: http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/hVBsuOHn

مشکل چیه و بایدی چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اصلی شما تو فشرده نبودن تصاویر و فایل های جاوا اسکریپتتون هست

برای فایل های جاوا نسخه فشرده رو میتونید دانلود کنید Optimized version

برای تصاویر هم از افزونه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز برای رفع مشکلات کار های زیر را انجام دهید.

Serve scaled images : در این بخش از شما خواسته میشود تا عکس های مختلف که سایز اصلی شان چیز دیگری است با سایز ادیت شده در سایت قرار ندهید برای برطرف کردن این بخش عکس اصلی خودتان را در سایت زیر باز کنید .


http://pixlr.com/editor/

و سپس از بخش image>>>resize سایز مورد نظر عکستان را انتخاب کرده و سپس عکس را در کامپیوتر ذخیره کرده و آپلود کنید و جایگزین لینک قبلی کنید تا عکس در کد ریساز نشده و این بخش برطرف شود .

Specify image dimensions : در این بخش از شما خواسته میشود تا برای همه عکس های تان در سایت طول و عرض تعریف کنید.

Defer parsing of Javascript : باید فایل های کوچک Java Script رو در یک فایل Combine کنید ( دقیقا نمی دانم ولی چیزی که یادم میاد.)

Optimize images : در این بخش نیز gtmetrix از شما میخواهد تا عکس های بهینه شده توسط این سایت را جایگزین لینک عکس های خود بکنید برای این کار نیز در جلوی لینک هر عکس بر روی گزینه optimized version کلیک کرده و سپس عکس داده شده توسط gtmetrix را بر روی سیستم خود ذخیره کنید و سپس با همان نام و همان پسوند عکس اصلی در همان آدرسی که عکس اصلی شما قرار داشت آپلود کرده و بر روی آن overwrite کنید . تا این بخش نیز برطرف شود .

ویرایش شده در توسط alireza1375
7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز برای رفع مشکلات کار های زیر را انجام دهید.

Serve scaled images : در این بخش از شما خواسته میشود تا عکس های مختلف که سایز اصلی شان چیز دیگری است با سایز ادیت شده در سایت قرار ندهید برای برطرف کردن این بخش عکس اصلی خودتان را در سایت زیر باز کنید .


http://pixlr.com/editor/

و سپس از بخش image>>>resize سایز مورد نظر عکستان را انتخاب کرده و سپس عکس را در کامپیوتر ذخیره کرده و آپلود کنید و جایگزین لینک قبلی کنید تا عکس در کد ریساز نشده و این بخش برطرف شود .

Specify image dimensions : در این بخش از شما خواسته میشود تا برای همه عکس های تان در سایت طول و عرض تعریف کنید.

Defer parsing of Javascript : باید فایل های کوچک Java Script رو در یک فایل Combine کنید ( دقیقا نمی دانم ولی چیزی که یادم میاد.)

Optimize images : در این بخش نیز gtmetrix از شما میخواهد تا عکس های بهینه شده توسط این سایت را جایگزین لینک عکس های خود بکنید برای این کار نیز در جلوی لینک هر عکس بر روی گزینه optimized version کلیک کرده و سپس عکس داده شده توسط gtmetrix را بر روی سیستم خود ذخیره کنید و سپس با همان نام و همان پسوند عکس اصلی در همان آدرسی که عکس اصلی شما قرار داشت آپلود کرده و بر روی آن overwrite کنید . تا این بخش نیز برطرف شود .

Specify image dimensions : در این بخش از شما خواسته میشود تا برای همه عکس های تان در سایت طول و عرض تعریف کنید.

این یعنی چی اخه ؟ تصاویر من همشون طول و عرض دارن ... وقتی رو عکس کلیک میکنم ( داخل ادیتور مطلب ) قشنگ یه سایز براش میزارم ... ! جای دیگه ای باید اندازه بزارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان من از اخرین بار تغیری اجاد نکردم ولی سرعته لود شد F !!!!!!!!!

http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/DHOYSCtl

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من از اخرین بار تغیری اجاد نکردم ولی سرعته لود شد F !!!!!!!!!

http://gtmetrix.com/...bin.ir/DHOYSCtl

خطاهایی که گرفته شده را رفع کنید . مشکل حل میشه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور از طول و عرض برای تصاویر اینه که در کد فراخوانی اون تصویر alt, width, height وجود داشته باشه - البته alt‌ ربطی به طول و عرض نداره اما مهمه - گرچه برای سایت شما دو تا تصویر لودینگ بیشتر نیست و زیاد مهم نیست

بیشترین مسئله صفحه اول سایت شما در تصاویرتون هست - از همون لینکی که دادید تک تک تصاویرتون رو تغییر سایز بدید و بعد اپتیمایزشون کنین که البته خود اون سایت نمونه های اپتیمایز شده رو میده

در اچ تی اکسس و یا پلاگین کش برای فایل های کش شونده زمان انقضای بالاتری رو تعیین - مثلاً 10 روز -حتی برای بعضی ها (js - jpg - png) یکسال هم ایرادی نداره

اسکریپت های جاوا رو مینیمایز کنید - در همونجا نسخه ی مینیمایز رو ارائه میده

برای فعال سازی keep-alive یه تیکت به مدیر هاستینگ بزنید و تقاضای فعال سازیشو بدید (مهمه که بهشون بگین لطفاً)

برای حذف علامت ؟ در نشانی های ارل که باعث جلوگیری از کش شدن میشه عبارت زیر رو در فانکشن قرار بدید:


// حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل
function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
// پایان حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل

فعلاً همین ها رو انجام بدید (باخونسردی کامل) تا به بعدی ها برسیم

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظور از طول و عرض برای تصاویر اینه که در کد فراخوانی اون تصویر alt, width, height وجود داشته باشه - البته alt‌ ربطی به طول و عرض نداره اما مهمه - گرچه برای سایت شما دو تا تصویر لودینگ بیشتر نیست و زیاد مهم نیست

بیشترین مسئله صفحه اول سایت شما در تصاویرتون هست - از همون لینکی که دادید تک تک تصاویرتون رو تغییر سایز بدید و بعد اپتیمایزشون کنین که البته خود اون سایت نمونه های اپتیمایز شده رو میده

در اچ تی اکسس و یا پلاگین کش برای فایل های کش شونده زمان انقضای بالاتری رو تعیین - مثلاً 10 روز -حتی برای بعضی ها (js - jpg - png) یکسال هم ایرادی نداره

اسکریپت های جاوا رو مینیمایز کنید - در همونجا نسخه ی مینیمایز رو ارائه میده

برای فعال سازی keep-alive یه تیکت به مدیر هاستینگ بزنید و تقاضای فعال سازیشو بدید (مهمه که بهشون بگین لطفاً)

برای حذف علامت ؟ در نشانی های ارل که باعث جلوگیری از کش شدن میشه عبارت زیر رو در فانکشن قرار بدید:


// حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل
function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
// پایان حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل

فعلاً همین ها رو انجام بدید (باخونسردی کامل) تا به بعدی ها برسیم

سلام

اون دوتا تصویر رو تو css بهشون طول و عرض دادم

اون تصاویری که نشون داده تصاویر شاخص هر مطلبم هستش که هرروز در حال عوض شدن هست ، خوب اینطوری باید همش تصاویری که gtmetric میده رو جایگزین کنم ؟

یه سوال (اپتیمایز ) همون save for web و بهینه سازی تصاویر هستش ؟ یا چیزه دیگه ای هست ؟

افزونه کش ندارم !! یعنی نصب نکردم !! :|

منظروتون همون گزینه Minify Javascript هست ؟ خوب یعنی اون کد هایی که خودش فشرده کرده رو جاگزین همون کد های خودم کنم ؟

راستش این هاستینگ ما ( هاست پرداز ) فعلا هاستینگ هاشون رو جمع کردن و پشتیبانی ندان !! خدا بگم چیکارشون نکنه ... !! چشم پیگیر اینم میشم ... !

این کد هم قرار دادم ...!

راستی یه سوال دیگه ... ! الان من تو قالبم یه سری تغیر ایجاد کرم ... ولی چند روزه هنوز تغیر نکردن ... ولی با خالی کردن کش مرورگر این درست میشه !! خب اینطوری هر بازدیدکننده ای نمیدونه که باید کش رو خالی کنه ... ! باید چیکار کنم ؟

همه این هارو انجام دادم یه درصد هم اودم پایین :http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/D8MEOsKk

باید صبر کنم ؟

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین مورد این هست که حجم عکسها در فتوشاپ(مناسب ترین ابزار هست) کم کنید

اسکریپت ها رو minify کنید و محتواش رو با فایلها اصلی عوض کنید. بکآپ فراموش نشه

مورد آخر هم صبر کنید تا کَش isp از بین بره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین مورد این هست که حجم عکسها در فتوشاپ(مناسب ترین ابزار هست) کم کنید

اسکریپت ها رو minify کنید و محتواش رو با فایلها اصلی عوض کنید. بکآپ فراموش نشه

مورد آخر هم صبر کنید تا کَش isp از بین بره

سلام

راستش من تمام عکس هام رو ب فتوشاب درست میکنم ( از همون تنظیمات و... ) ولی نمیدونم اینجا چرا باز گیر داده که آبتایمز نیستن !!

تقریبا همه کار هاش رو انجام دادم

این کش کی از بین میره ؟

راستی آقا مرتضی این افزونه w3 رو نصب کنم ؟

بهترین مورد این هست که حجم عکسها در فتوشاپ(مناسب ترین ابزار هست) کم کنید

اسکریپت ها رو minify کنید و محتواش رو با فایلها اصلی عوض کنید. بکآپ فراموش نشه

مورد آخر هم صبر کنید تا کَش isp از بین بره

سلام

راستش من تمام عکس هام رو ب فتوشاب درست میکنم ( از همون تنظیمات و... ) ولی نمیدونم اینجا چرا باز گیر داده که آبتایمز نیستن !!

تقریبا همه کار هاش رو انجام دادم

این کش کی از بین میره ؟

راستی آقا مرتضی این افزونه w3 رو نصب کنم ؟

http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/spNAh3EF

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشین

راستش یه چند وقتیه که سرعت لود سایتم خیلی خیلی اومده پایین. نمیدونم برای چی!!! ولی افتضاحه...!!!

میشه راهنمایی کنید که چی کار بکنم؟ آخه تا چند وقت پیش خیلی بود.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در صفحه ی قبل این همه راهنمایی داده شده !! ... در ضمن آموزش های زیادی راجب افزایش سرعت سایت هست لطفا سرچ کنید در انجمن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید موارد رو گفتن .

اما بد نیست یه سری به هاسستون بزنید اگر سیپنله ببنید وضعیت لود سرور تون چطوریه . serverload رو چک کنید ببنید میزان رم وسی پیو سرورتون آورلود نباشه . چون برخی وقتا هاستیگا اورسل میفروشن و منابع کم و درخواستا بالا میره .

اگر دیدید میزان لود سی پی یود بالاتر نصف بود و قرمز یااگر بالانر از تعداد سی پی یو ها اون وقت مشکل از شما نیست بلکه از هاسته . البته گزارشاتون رو نتونستم ببنیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اما بد نیست یه سری به هاسستون بزنید اگر سیپنله ببنید وضعیت لود سرور تون چطوریه . serverload رو چک کنید ببنید میزان رم وسی پیو سرورتون آورلود نباشه . چون برخی وقتا هاستیگا اورسل میفروشن و منابع کم و درخواستا بالا میره .

رفتم به سی پنلم ولی نتونستم

serverload رو پیدا کنم. میشه بگید کجاس؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی منوی سمت چپ همانجایی که پهنای باند و فضا و آی پی ... رو نوشته آخرین گزینه نوشته : Service Status Click to View روش کلیک کنید و بعد توی صفحه ی بعد مشخصات رو میبنید

البته برخی شرکتا اونو مخفی میکنن تا کاربراشون متوجه نشن .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیدا کردمش ولی سر در نیاوردم که چی گفتید. لطفا نگاه کنید شما ببینید چطوره ...

post-4962-0-63303300-1394380645_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه چیز دیگه: اگه میشه یه نگاهی به این http://gtmetrix.com/reports/publicdl.com/EZKFnZq3 بندازید و لطفا بگید چه چیزهایی مشکل دارن.

و افزونه ای هم وجود داره که اتوماتیک حجم عکس هایی رو که برای مطالب میذاریم رو کاهش بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پیدا کردمش ولی سر در نیاوردم که چی گفتید. لطفا نگاه کنید شما ببینید چطوره ...

مشکلی نداره

یه چیز دیگه: اگه میشه یه نگاهی به این http://gtmetrix.com/...dl.com/EZKFnZq3 بندازید و لطفا بگید چه چیزهایی مشکل دارن.

و افزونه ای هم وجود داره که اتوماتیک حجم عکس هایی رو که برای مطالب میذاریم رو کاهش بده؟

من سایتتون رو دیدم مشکل اصلی از قالب شماست .

شما برای هر پست 2 تا عکس گذاشتید اگر دقت کنید عکس کوچیکه 65x65 هست اما یه عکس با ابعاد حداکثر رو لود میکنه و برای تصویر شاخص یه عکس با اعاد دیگه لود میشه . باید این توی قلبتون تغییر کنه به عکس کوچیک تبدیل بشه .

شما 2.72 مگ رو دارید لود میکنید حداقلش اینه که با تغییر ابعاد عکس بالا این سایز نصف میشه .

ویرایش شده در توسط sos
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

راهی هست که بشه تصویر شاخص با همون ابعاد 65*65 لود بشه؟

من یه افزونه نصب کردم که اتوماتیک تصویر مطالب رو برای تصویر شاخص تنظیم میکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

راهی هست که بشه تصویر شاخص با همون ابعاد 65*65 لود بشه؟

من یه افزونه نصب کردم که اتوماتیک تصویر مطالب رو برای تصویر شاخص تنظیم میکنه.

میشه با css این ابعاد رو به تصویر داد ولی دردی از حجم زیاد عکسها کم نمی کنه و بازم عکسها با همون حجم بارگذاری میشن من پیشنهاد می کنم قبل از قرار دادن اندازه تصویر در css اندازه اصلی اونها رو به اندازه مورد نظر تغییر بدید که حجم تصاویرتون هم پایین بیاد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از قالبتونه و کدهای قالبوتون باید اصلاح بشن که در تصویر 65x65 به جای استفاده از فول سایز از سایز thumbnail استفاده کنه .

چون هم پستا و هم صفحه ی اصلی این دو عکس رو لود میکنن باید به احتمال زیاد باید فایل های index , single رو ویرایش کنید البته اگر قالبتون پیچیده باشه ممکنه ساده تعریف نشده باشه و توی فایل فانشن یا جای دیگه تعریف شده باشهمن راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بشه درستش کرد . برای تست پیشنهاد میدم یه بار از یه قالب دیگه یا قالب اصلی وردپرس استفاده کنید وبعد سرعت رو تست کنید .

تعداد افزونه ی زیاد هم روی سرعت سایتتون اثر میزاره .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالب همکارتون آقای افشین رو گذاشتم. نمیدونم همونطور که میگید سادس یا نه. از وقتی که این افزونه تصویر شاخص (Auto Post Thumbnail) رو نصب کردم سرعت سایتم پایین اومده.

حالا برای ویرایش قالب چی کار باید بکنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تمام تصاویر شاخص رو برداشتم و حجم صفحه به 1.4 تغییر کرد ولی بازم سرعت لود نسبت به قبلا خیلی پایینه!!! ببینید لطفا http://gtmetrix.com/reports/publicdl.com/gpJGTqyW

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir