• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
!Mojtaba

سرعت لود صفحات سایت : افتضاح

24 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه دوستان

راستش جدیدا سرعت لود صفحات بسیار بالا رفته ... !

با سایت gtmetrix که اندازه گرفته بهم درجه E داده ... !

: http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/hVBsuOHn

مشکل چیه و بایدی چیکار کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل اصلی شما تو فشرده نبودن تصاویر و فایل های جاوا اسکریپتتون هست

برای فایل های جاوا نسخه فشرده رو میتونید دانلود کنید Optimized version

برای تصاویر هم از افزونه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز برای رفع مشکلات کار های زیر را انجام دهید.

Serve scaled images : در این بخش از شما خواسته میشود تا عکس های مختلف که سایز اصلی شان چیز دیگری است با سایز ادیت شده در سایت قرار ندهید برای برطرف کردن این بخش عکس اصلی خودتان را در سایت زیر باز کنید .


http://pixlr.com/editor/

و سپس از بخش image>>>resize سایز مورد نظر عکستان را انتخاب کرده و سپس عکس را در کامپیوتر ذخیره کرده و آپلود کنید و جایگزین لینک قبلی کنید تا عکس در کد ریساز نشده و این بخش برطرف شود .

Specify image dimensions : در این بخش از شما خواسته میشود تا برای همه عکس های تان در سایت طول و عرض تعریف کنید.

Defer parsing of Javascript : باید فایل های کوچک Java Script رو در یک فایل Combine کنید ( دقیقا نمی دانم ولی چیزی که یادم میاد.)

Optimize images : در این بخش نیز gtmetrix از شما میخواهد تا عکس های بهینه شده توسط این سایت را جایگزین لینک عکس های خود بکنید برای این کار نیز در جلوی لینک هر عکس بر روی گزینه optimized version کلیک کرده و سپس عکس داده شده توسط gtmetrix را بر روی سیستم خود ذخیره کنید و سپس با همان نام و همان پسوند عکس اصلی در همان آدرسی که عکس اصلی شما قرار داشت آپلود کرده و بر روی آن overwrite کنید . تا این بخش نیز برطرف شود .

ویرایش شده در توسط alireza1375

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز برای رفع مشکلات کار های زیر را انجام دهید.

Serve scaled images : در این بخش از شما خواسته میشود تا عکس های مختلف که سایز اصلی شان چیز دیگری است با سایز ادیت شده در سایت قرار ندهید برای برطرف کردن این بخش عکس اصلی خودتان را در سایت زیر باز کنید .


http://pixlr.com/editor/

و سپس از بخش image>>>resize سایز مورد نظر عکستان را انتخاب کرده و سپس عکس را در کامپیوتر ذخیره کرده و آپلود کنید و جایگزین لینک قبلی کنید تا عکس در کد ریساز نشده و این بخش برطرف شود .

Specify image dimensions : در این بخش از شما خواسته میشود تا برای همه عکس های تان در سایت طول و عرض تعریف کنید.

Defer parsing of Javascript : باید فایل های کوچک Java Script رو در یک فایل Combine کنید ( دقیقا نمی دانم ولی چیزی که یادم میاد.)

Optimize images : در این بخش نیز gtmetrix از شما میخواهد تا عکس های بهینه شده توسط این سایت را جایگزین لینک عکس های خود بکنید برای این کار نیز در جلوی لینک هر عکس بر روی گزینه optimized version کلیک کرده و سپس عکس داده شده توسط gtmetrix را بر روی سیستم خود ذخیره کنید و سپس با همان نام و همان پسوند عکس اصلی در همان آدرسی که عکس اصلی شما قرار داشت آپلود کرده و بر روی آن overwrite کنید . تا این بخش نیز برطرف شود .

Specify image dimensions : در این بخش از شما خواسته میشود تا برای همه عکس های تان در سایت طول و عرض تعریف کنید.

این یعنی چی اخه ؟ تصاویر من همشون طول و عرض دارن ... وقتی رو عکس کلیک میکنم ( داخل ادیتور مطلب ) قشنگ یه سایز براش میزارم ... ! جای دیگه ای باید اندازه بزارم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان من از اخرین بار تغیری اجاد نکردم ولی سرعته لود شد F !!!!!!!!!

http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/DHOYSCtl

ویرایش شده در توسط honda.moji

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان من از اخرین بار تغیری اجاد نکردم ولی سرعته لود شد F !!!!!!!!!

http://gtmetrix.com/...bin.ir/DHOYSCtl

خطاهایی که گرفته شده را رفع کنید . مشکل حل میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور از طول و عرض برای تصاویر اینه که در کد فراخوانی اون تصویر alt, width, height وجود داشته باشه - البته alt‌ ربطی به طول و عرض نداره اما مهمه - گرچه برای سایت شما دو تا تصویر لودینگ بیشتر نیست و زیاد مهم نیست

بیشترین مسئله صفحه اول سایت شما در تصاویرتون هست - از همون لینکی که دادید تک تک تصاویرتون رو تغییر سایز بدید و بعد اپتیمایزشون کنین که البته خود اون سایت نمونه های اپتیمایز شده رو میده

در اچ تی اکسس و یا پلاگین کش برای فایل های کش شونده زمان انقضای بالاتری رو تعیین - مثلاً 10 روز -حتی برای بعضی ها (js - jpg - png) یکسال هم ایرادی نداره

اسکریپت های جاوا رو مینیمایز کنید - در همونجا نسخه ی مینیمایز رو ارائه میده

برای فعال سازی keep-alive یه تیکت به مدیر هاستینگ بزنید و تقاضای فعال سازیشو بدید (مهمه که بهشون بگین لطفاً)

برای حذف علامت ؟ در نشانی های ارل که باعث جلوگیری از کش شدن میشه عبارت زیر رو در فانکشن قرار بدید:


// حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل
function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
// پایان حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل

فعلاً همین ها رو انجام بدید (باخونسردی کامل) تا به بعدی ها برسیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور از طول و عرض برای تصاویر اینه که در کد فراخوانی اون تصویر alt, width, height وجود داشته باشه - البته alt‌ ربطی به طول و عرض نداره اما مهمه - گرچه برای سایت شما دو تا تصویر لودینگ بیشتر نیست و زیاد مهم نیست

بیشترین مسئله صفحه اول سایت شما در تصاویرتون هست - از همون لینکی که دادید تک تک تصاویرتون رو تغییر سایز بدید و بعد اپتیمایزشون کنین که البته خود اون سایت نمونه های اپتیمایز شده رو میده

در اچ تی اکسس و یا پلاگین کش برای فایل های کش شونده زمان انقضای بالاتری رو تعیین - مثلاً 10 روز -حتی برای بعضی ها (js - jpg - png) یکسال هم ایرادی نداره

اسکریپت های جاوا رو مینیمایز کنید - در همونجا نسخه ی مینیمایز رو ارائه میده

برای فعال سازی keep-alive یه تیکت به مدیر هاستینگ بزنید و تقاضای فعال سازیشو بدید (مهمه که بهشون بگین لطفاً)

برای حذف علامت ؟ در نشانی های ارل که باعث جلوگیری از کش شدن میشه عبارت زیر رو در فانکشن قرار بدید:


// حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل
function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
// پایان حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل

فعلاً همین ها رو انجام بدید (باخونسردی کامل) تا به بعدی ها برسیم

سلام

اون دوتا تصویر رو تو css بهشون طول و عرض دادم

اون تصاویری که نشون داده تصاویر شاخص هر مطلبم هستش که هرروز در حال عوض شدن هست ، خوب اینطوری باید همش تصاویری که gtmetric میده رو جایگزین کنم ؟

یه سوال (اپتیمایز ) همون save for web و بهینه سازی تصاویر هستش ؟ یا چیزه دیگه ای هست ؟

افزونه کش ندارم !! یعنی نصب نکردم !! :|

منظروتون همون گزینه Minify Javascript هست ؟ خوب یعنی اون کد هایی که خودش فشرده کرده رو جاگزین همون کد های خودم کنم ؟

راستش این هاستینگ ما ( هاست پرداز ) فعلا هاستینگ هاشون رو جمع کردن و پشتیبانی ندان !! خدا بگم چیکارشون نکنه ... !! چشم پیگیر اینم میشم ... !

این کد هم قرار دادم ...!

راستی یه سوال دیگه ... ! الان من تو قالبم یه سری تغیر ایجاد کرم ... ولی چند روزه هنوز تغیر نکردن ... ولی با خالی کردن کش مرورگر این درست میشه !! خب اینطوری هر بازدیدکننده ای نمیدونه که باید کش رو خالی کنه ... ! باید چیکار کنم ؟

همه این هارو انجام دادم یه درصد هم اودم پایین :http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/D8MEOsKk

باید صبر کنم ؟

ویرایش شده در توسط honda.moji

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهترین مورد این هست که حجم عکسها در فتوشاپ(مناسب ترین ابزار هست) کم کنید

اسکریپت ها رو minify کنید و محتواش رو با فایلها اصلی عوض کنید. بکآپ فراموش نشه

مورد آخر هم صبر کنید تا کَش isp از بین بره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهترین مورد این هست که حجم عکسها در فتوشاپ(مناسب ترین ابزار هست) کم کنید

اسکریپت ها رو minify کنید و محتواش رو با فایلها اصلی عوض کنید. بکآپ فراموش نشه

مورد آخر هم صبر کنید تا کَش isp از بین بره

سلام

راستش من تمام عکس هام رو ب فتوشاب درست میکنم ( از همون تنظیمات و... ) ولی نمیدونم اینجا چرا باز گیر داده که آبتایمز نیستن !!

تقریبا همه کار هاش رو انجام دادم

این کش کی از بین میره ؟

راستی آقا مرتضی این افزونه w3 رو نصب کنم ؟

بهترین مورد این هست که حجم عکسها در فتوشاپ(مناسب ترین ابزار هست) کم کنید

اسکریپت ها رو minify کنید و محتواش رو با فایلها اصلی عوض کنید. بکآپ فراموش نشه

مورد آخر هم صبر کنید تا کَش isp از بین بره

سلام

راستش من تمام عکس هام رو ب فتوشاب درست میکنم ( از همون تنظیمات و... ) ولی نمیدونم اینجا چرا باز گیر داده که آبتایمز نیستن !!

تقریبا همه کار هاش رو انجام دادم

این کش کی از بین میره ؟

راستی آقا مرتضی این افزونه w3 رو نصب کنم ؟

http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/spNAh3EF

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خسته نباشین

راستش یه چند وقتیه که سرعت لود سایتم خیلی خیلی اومده پایین. نمیدونم برای چی!!! ولی افتضاحه...!!!

میشه راهنمایی کنید که چی کار بکنم؟ آخه تا چند وقت پیش خیلی بود.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

در صفحه ی قبل این همه راهنمایی داده شده !! ... در ضمن آموزش های زیادی راجب افزایش سرعت سایت هست لطفا سرچ کنید در انجمن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اساتید موارد رو گفتن .

اما بد نیست یه سری به هاسستون بزنید اگر سیپنله ببنید وضعیت لود سرور تون چطوریه . serverload رو چک کنید ببنید میزان رم وسی پیو سرورتون آورلود نباشه . چون برخی وقتا هاستیگا اورسل میفروشن و منابع کم و درخواستا بالا میره .

اگر دیدید میزان لود سی پی یود بالاتر نصف بود و قرمز یااگر بالانر از تعداد سی پی یو ها اون وقت مشکل از شما نیست بلکه از هاسته . البته گزارشاتون رو نتونستم ببنیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اما بد نیست یه سری به هاسستون بزنید اگر سیپنله ببنید وضعیت لود سرور تون چطوریه . serverload رو چک کنید ببنید میزان رم وسی پیو سرورتون آورلود نباشه . چون برخی وقتا هاستیگا اورسل میفروشن و منابع کم و درخواستا بالا میره .

رفتم به سی پنلم ولی نتونستم

serverload رو پیدا کنم. میشه بگید کجاس؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی منوی سمت چپ همانجایی که پهنای باند و فضا و آی پی ... رو نوشته آخرین گزینه نوشته : Service Status Click to View روش کلیک کنید و بعد توی صفحه ی بعد مشخصات رو میبنید

البته برخی شرکتا اونو مخفی میکنن تا کاربراشون متوجه نشن .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پیدا کردمش ولی سر در نیاوردم که چی گفتید. لطفا نگاه کنید شما ببینید چطوره ...

post-4962-0-63303300-1394380645_thumb.pn

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یه چیز دیگه: اگه میشه یه نگاهی به این http://gtmetrix.com/reports/publicdl.com/EZKFnZq3 بندازید و لطفا بگید چه چیزهایی مشکل دارن.

و افزونه ای هم وجود داره که اتوماتیک حجم عکس هایی رو که برای مطالب میذاریم رو کاهش بده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پیدا کردمش ولی سر در نیاوردم که چی گفتید. لطفا نگاه کنید شما ببینید چطوره ...

مشکلی نداره

یه چیز دیگه: اگه میشه یه نگاهی به این http://gtmetrix.com/...dl.com/EZKFnZq3 بندازید و لطفا بگید چه چیزهایی مشکل دارن.

و افزونه ای هم وجود داره که اتوماتیک حجم عکس هایی رو که برای مطالب میذاریم رو کاهش بده؟

من سایتتون رو دیدم مشکل اصلی از قالب شماست .

شما برای هر پست 2 تا عکس گذاشتید اگر دقت کنید عکس کوچیکه 65x65 هست اما یه عکس با ابعاد حداکثر رو لود میکنه و برای تصویر شاخص یه عکس با اعاد دیگه لود میشه . باید این توی قلبتون تغییر کنه به عکس کوچیک تبدیل بشه .

شما 2.72 مگ رو دارید لود میکنید حداقلش اینه که با تغییر ابعاد عکس بالا این سایز نصف میشه .

ویرایش شده در توسط sos

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنون

راهی هست که بشه تصویر شاخص با همون ابعاد 65*65 لود بشه؟

من یه افزونه نصب کردم که اتوماتیک تصویر مطالب رو برای تصویر شاخص تنظیم میکنه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خیلی ممنون

راهی هست که بشه تصویر شاخص با همون ابعاد 65*65 لود بشه؟

من یه افزونه نصب کردم که اتوماتیک تصویر مطالب رو برای تصویر شاخص تنظیم میکنه.

میشه با css این ابعاد رو به تصویر داد ولی دردی از حجم زیاد عکسها کم نمی کنه و بازم عکسها با همون حجم بارگذاری میشن من پیشنهاد می کنم قبل از قرار دادن اندازه تصویر در css اندازه اصلی اونها رو به اندازه مورد نظر تغییر بدید که حجم تصاویرتون هم پایین بیاد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل از قالبتونه و کدهای قالبوتون باید اصلاح بشن که در تصویر 65x65 به جای استفاده از فول سایز از سایز thumbnail استفاده کنه .

چون هم پستا و هم صفحه ی اصلی این دو عکس رو لود میکنن باید به احتمال زیاد باید فایل های index , single رو ویرایش کنید البته اگر قالبتون پیچیده باشه ممکنه ساده تعریف نشده باشه و توی فایل فانشن یا جای دیگه تعریف شده باشهمن راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بشه درستش کرد . برای تست پیشنهاد میدم یه بار از یه قالب دیگه یا قالب اصلی وردپرس استفاده کنید وبعد سرعت رو تست کنید .

تعداد افزونه ی زیاد هم روی سرعت سایتتون اثر میزاره .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من قالب همکارتون آقای افشین رو گذاشتم. نمیدونم همونطور که میگید سادس یا نه. از وقتی که این افزونه تصویر شاخص (Auto Post Thumbnail) رو نصب کردم سرعت سایتم پایین اومده.

حالا برای ویرایش قالب چی کار باید بکنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من تمام تصاویر شاخص رو برداشتم و حجم صفحه به 1.4 تغییر کرد ولی بازم سرعت لود نسبت به قبلا خیلی پایینه!!! ببینید لطفا http://gtmetrix.com/reports/publicdl.com/gpJGTqyW

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید