!Mojtaba

سرعت لود صفحات سایت : افتضاح

24 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه دوستان

راستش جدیدا سرعت لود صفحات بسیار بالا رفته ... !

با سایت gtmetrix که اندازه گرفته بهم درجه E داده ... !

: http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/hVBsuOHn

مشکل چیه و بایدی چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اصلی شما تو فشرده نبودن تصاویر و فایل های جاوا اسکریپتتون هست

برای فایل های جاوا نسخه فشرده رو میتونید دانلود کنید Optimized version

برای تصاویر هم از افزونه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز برای رفع مشکلات کار های زیر را انجام دهید.

Serve scaled images : در این بخش از شما خواسته میشود تا عکس های مختلف که سایز اصلی شان چیز دیگری است با سایز ادیت شده در سایت قرار ندهید برای برطرف کردن این بخش عکس اصلی خودتان را در سایت زیر باز کنید .


http://pixlr.com/editor/

و سپس از بخش image>>>resize سایز مورد نظر عکستان را انتخاب کرده و سپس عکس را در کامپیوتر ذخیره کرده و آپلود کنید و جایگزین لینک قبلی کنید تا عکس در کد ریساز نشده و این بخش برطرف شود .

Specify image dimensions : در این بخش از شما خواسته میشود تا برای همه عکس های تان در سایت طول و عرض تعریف کنید.

Defer parsing of Javascript : باید فایل های کوچک Java Script رو در یک فایل Combine کنید ( دقیقا نمی دانم ولی چیزی که یادم میاد.)

Optimize images : در این بخش نیز gtmetrix از شما میخواهد تا عکس های بهینه شده توسط این سایت را جایگزین لینک عکس های خود بکنید برای این کار نیز در جلوی لینک هر عکس بر روی گزینه optimized version کلیک کرده و سپس عکس داده شده توسط gtmetrix را بر روی سیستم خود ذخیره کنید و سپس با همان نام و همان پسوند عکس اصلی در همان آدرسی که عکس اصلی شما قرار داشت آپلود کرده و بر روی آن overwrite کنید . تا این بخش نیز برطرف شود .

ویرایش شده در توسط alireza1375
7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز برای رفع مشکلات کار های زیر را انجام دهید.

Serve scaled images : در این بخش از شما خواسته میشود تا عکس های مختلف که سایز اصلی شان چیز دیگری است با سایز ادیت شده در سایت قرار ندهید برای برطرف کردن این بخش عکس اصلی خودتان را در سایت زیر باز کنید .


http://pixlr.com/editor/

و سپس از بخش image>>>resize سایز مورد نظر عکستان را انتخاب کرده و سپس عکس را در کامپیوتر ذخیره کرده و آپلود کنید و جایگزین لینک قبلی کنید تا عکس در کد ریساز نشده و این بخش برطرف شود .

Specify image dimensions : در این بخش از شما خواسته میشود تا برای همه عکس های تان در سایت طول و عرض تعریف کنید.

Defer parsing of Javascript : باید فایل های کوچک Java Script رو در یک فایل Combine کنید ( دقیقا نمی دانم ولی چیزی که یادم میاد.)

Optimize images : در این بخش نیز gtmetrix از شما میخواهد تا عکس های بهینه شده توسط این سایت را جایگزین لینک عکس های خود بکنید برای این کار نیز در جلوی لینک هر عکس بر روی گزینه optimized version کلیک کرده و سپس عکس داده شده توسط gtmetrix را بر روی سیستم خود ذخیره کنید و سپس با همان نام و همان پسوند عکس اصلی در همان آدرسی که عکس اصلی شما قرار داشت آپلود کرده و بر روی آن overwrite کنید . تا این بخش نیز برطرف شود .

Specify image dimensions : در این بخش از شما خواسته میشود تا برای همه عکس های تان در سایت طول و عرض تعریف کنید.

این یعنی چی اخه ؟ تصاویر من همشون طول و عرض دارن ... وقتی رو عکس کلیک میکنم ( داخل ادیتور مطلب ) قشنگ یه سایز براش میزارم ... ! جای دیگه ای باید اندازه بزارم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوستان من از اخرین بار تغیری اجاد نکردم ولی سرعته لود شد F !!!!!!!!!

http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/DHOYSCtl

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان من از اخرین بار تغیری اجاد نکردم ولی سرعته لود شد F !!!!!!!!!

http://gtmetrix.com/...bin.ir/DHOYSCtl

خطاهایی که گرفته شده را رفع کنید . مشکل حل میشه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور از طول و عرض برای تصاویر اینه که در کد فراخوانی اون تصویر alt, width, height وجود داشته باشه - البته alt‌ ربطی به طول و عرض نداره اما مهمه - گرچه برای سایت شما دو تا تصویر لودینگ بیشتر نیست و زیاد مهم نیست

بیشترین مسئله صفحه اول سایت شما در تصاویرتون هست - از همون لینکی که دادید تک تک تصاویرتون رو تغییر سایز بدید و بعد اپتیمایزشون کنین که البته خود اون سایت نمونه های اپتیمایز شده رو میده

در اچ تی اکسس و یا پلاگین کش برای فایل های کش شونده زمان انقضای بالاتری رو تعیین - مثلاً 10 روز -حتی برای بعضی ها (js - jpg - png) یکسال هم ایرادی نداره

اسکریپت های جاوا رو مینیمایز کنید - در همونجا نسخه ی مینیمایز رو ارائه میده

برای فعال سازی keep-alive یه تیکت به مدیر هاستینگ بزنید و تقاضای فعال سازیشو بدید (مهمه که بهشون بگین لطفاً)

برای حذف علامت ؟ در نشانی های ارل که باعث جلوگیری از کش شدن میشه عبارت زیر رو در فانکشن قرار بدید:


// حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل
function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
// پایان حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل

فعلاً همین ها رو انجام بدید (باخونسردی کامل) تا به بعدی ها برسیم

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظور از طول و عرض برای تصاویر اینه که در کد فراخوانی اون تصویر alt, width, height وجود داشته باشه - البته alt‌ ربطی به طول و عرض نداره اما مهمه - گرچه برای سایت شما دو تا تصویر لودینگ بیشتر نیست و زیاد مهم نیست

بیشترین مسئله صفحه اول سایت شما در تصاویرتون هست - از همون لینکی که دادید تک تک تصاویرتون رو تغییر سایز بدید و بعد اپتیمایزشون کنین که البته خود اون سایت نمونه های اپتیمایز شده رو میده

در اچ تی اکسس و یا پلاگین کش برای فایل های کش شونده زمان انقضای بالاتری رو تعیین - مثلاً 10 روز -حتی برای بعضی ها (js - jpg - png) یکسال هم ایرادی نداره

اسکریپت های جاوا رو مینیمایز کنید - در همونجا نسخه ی مینیمایز رو ارائه میده

برای فعال سازی keep-alive یه تیکت به مدیر هاستینگ بزنید و تقاضای فعال سازیشو بدید (مهمه که بهشون بگین لطفاً)

برای حذف علامت ؟ در نشانی های ارل که باعث جلوگیری از کش شدن میشه عبارت زیر رو در فانکشن قرار بدید:


// حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل
function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
// پایان حذف علامت ؟ از پایان نشانی های ارل

فعلاً همین ها رو انجام بدید (باخونسردی کامل) تا به بعدی ها برسیم

سلام

اون دوتا تصویر رو تو css بهشون طول و عرض دادم

اون تصاویری که نشون داده تصاویر شاخص هر مطلبم هستش که هرروز در حال عوض شدن هست ، خوب اینطوری باید همش تصاویری که gtmetric میده رو جایگزین کنم ؟

یه سوال (اپتیمایز ) همون save for web و بهینه سازی تصاویر هستش ؟ یا چیزه دیگه ای هست ؟

افزونه کش ندارم !! یعنی نصب نکردم !! :|

منظروتون همون گزینه Minify Javascript هست ؟ خوب یعنی اون کد هایی که خودش فشرده کرده رو جاگزین همون کد های خودم کنم ؟

راستش این هاستینگ ما ( هاست پرداز ) فعلا هاستینگ هاشون رو جمع کردن و پشتیبانی ندان !! خدا بگم چیکارشون نکنه ... !! چشم پیگیر اینم میشم ... !

این کد هم قرار دادم ...!

راستی یه سوال دیگه ... ! الان من تو قالبم یه سری تغیر ایجاد کرم ... ولی چند روزه هنوز تغیر نکردن ... ولی با خالی کردن کش مرورگر این درست میشه !! خب اینطوری هر بازدیدکننده ای نمیدونه که باید کش رو خالی کنه ... ! باید چیکار کنم ؟

همه این هارو انجام دادم یه درصد هم اودم پایین :http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/D8MEOsKk

باید صبر کنم ؟

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین مورد این هست که حجم عکسها در فتوشاپ(مناسب ترین ابزار هست) کم کنید

اسکریپت ها رو minify کنید و محتواش رو با فایلها اصلی عوض کنید. بکآپ فراموش نشه

مورد آخر هم صبر کنید تا کَش isp از بین بره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین مورد این هست که حجم عکسها در فتوشاپ(مناسب ترین ابزار هست) کم کنید

اسکریپت ها رو minify کنید و محتواش رو با فایلها اصلی عوض کنید. بکآپ فراموش نشه

مورد آخر هم صبر کنید تا کَش isp از بین بره

سلام

راستش من تمام عکس هام رو ب فتوشاب درست میکنم ( از همون تنظیمات و... ) ولی نمیدونم اینجا چرا باز گیر داده که آبتایمز نیستن !!

تقریبا همه کار هاش رو انجام دادم

این کش کی از بین میره ؟

راستی آقا مرتضی این افزونه w3 رو نصب کنم ؟

بهترین مورد این هست که حجم عکسها در فتوشاپ(مناسب ترین ابزار هست) کم کنید

اسکریپت ها رو minify کنید و محتواش رو با فایلها اصلی عوض کنید. بکآپ فراموش نشه

مورد آخر هم صبر کنید تا کَش isp از بین بره

سلام

راستش من تمام عکس هام رو ب فتوشاب درست میکنم ( از همون تنظیمات و... ) ولی نمیدونم اینجا چرا باز گیر داده که آبتایمز نیستن !!

تقریبا همه کار هاش رو انجام دادم

این کش کی از بین میره ؟

راستی آقا مرتضی این افزونه w3 رو نصب کنم ؟

http://gtmetrix.com/reports/www.zabbin.ir/spNAh3EF

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشین

راستش یه چند وقتیه که سرعت لود سایتم خیلی خیلی اومده پایین. نمیدونم برای چی!!! ولی افتضاحه...!!!

میشه راهنمایی کنید که چی کار بکنم؟ آخه تا چند وقت پیش خیلی بود.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در صفحه ی قبل این همه راهنمایی داده شده !! ... در ضمن آموزش های زیادی راجب افزایش سرعت سایت هست لطفا سرچ کنید در انجمن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اساتید موارد رو گفتن .

اما بد نیست یه سری به هاسستون بزنید اگر سیپنله ببنید وضعیت لود سرور تون چطوریه . serverload رو چک کنید ببنید میزان رم وسی پیو سرورتون آورلود نباشه . چون برخی وقتا هاستیگا اورسل میفروشن و منابع کم و درخواستا بالا میره .

اگر دیدید میزان لود سی پی یود بالاتر نصف بود و قرمز یااگر بالانر از تعداد سی پی یو ها اون وقت مشکل از شما نیست بلکه از هاسته . البته گزارشاتون رو نتونستم ببنیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اما بد نیست یه سری به هاسستون بزنید اگر سیپنله ببنید وضعیت لود سرور تون چطوریه . serverload رو چک کنید ببنید میزان رم وسی پیو سرورتون آورلود نباشه . چون برخی وقتا هاستیگا اورسل میفروشن و منابع کم و درخواستا بالا میره .

رفتم به سی پنلم ولی نتونستم

serverload رو پیدا کنم. میشه بگید کجاس؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی منوی سمت چپ همانجایی که پهنای باند و فضا و آی پی ... رو نوشته آخرین گزینه نوشته : Service Status Click to View روش کلیک کنید و بعد توی صفحه ی بعد مشخصات رو میبنید

البته برخی شرکتا اونو مخفی میکنن تا کاربراشون متوجه نشن .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیدا کردمش ولی سر در نیاوردم که چی گفتید. لطفا نگاه کنید شما ببینید چطوره ...

post-4962-0-63303300-1394380645_thumb.pn

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه چیز دیگه: اگه میشه یه نگاهی به این http://gtmetrix.com/reports/publicdl.com/EZKFnZq3 بندازید و لطفا بگید چه چیزهایی مشکل دارن.

و افزونه ای هم وجود داره که اتوماتیک حجم عکس هایی رو که برای مطالب میذاریم رو کاهش بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

پیدا کردمش ولی سر در نیاوردم که چی گفتید. لطفا نگاه کنید شما ببینید چطوره ...

مشکلی نداره

یه چیز دیگه: اگه میشه یه نگاهی به این http://gtmetrix.com/...dl.com/EZKFnZq3 بندازید و لطفا بگید چه چیزهایی مشکل دارن.

و افزونه ای هم وجود داره که اتوماتیک حجم عکس هایی رو که برای مطالب میذاریم رو کاهش بده؟

من سایتتون رو دیدم مشکل اصلی از قالب شماست .

شما برای هر پست 2 تا عکس گذاشتید اگر دقت کنید عکس کوچیکه 65x65 هست اما یه عکس با ابعاد حداکثر رو لود میکنه و برای تصویر شاخص یه عکس با اعاد دیگه لود میشه . باید این توی قلبتون تغییر کنه به عکس کوچیک تبدیل بشه .

شما 2.72 مگ رو دارید لود میکنید حداقلش اینه که با تغییر ابعاد عکس بالا این سایز نصف میشه .

ویرایش شده در توسط sos
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

راهی هست که بشه تصویر شاخص با همون ابعاد 65*65 لود بشه؟

من یه افزونه نصب کردم که اتوماتیک تصویر مطالب رو برای تصویر شاخص تنظیم میکنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

راهی هست که بشه تصویر شاخص با همون ابعاد 65*65 لود بشه؟

من یه افزونه نصب کردم که اتوماتیک تصویر مطالب رو برای تصویر شاخص تنظیم میکنه.

میشه با css این ابعاد رو به تصویر داد ولی دردی از حجم زیاد عکسها کم نمی کنه و بازم عکسها با همون حجم بارگذاری میشن من پیشنهاد می کنم قبل از قرار دادن اندازه تصویر در css اندازه اصلی اونها رو به اندازه مورد نظر تغییر بدید که حجم تصاویرتون هم پایین بیاد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از قالبتونه و کدهای قالبوتون باید اصلاح بشن که در تصویر 65x65 به جای استفاده از فول سایز از سایز thumbnail استفاده کنه .

چون هم پستا و هم صفحه ی اصلی این دو عکس رو لود میکنن باید به احتمال زیاد باید فایل های index , single رو ویرایش کنید البته اگر قالبتون پیچیده باشه ممکنه ساده تعریف نشده باشه و توی فایل فانشن یا جای دیگه تعریف شده باشهمن راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه که بشه درستش کرد . برای تست پیشنهاد میدم یه بار از یه قالب دیگه یا قالب اصلی وردپرس استفاده کنید وبعد سرعت رو تست کنید .

تعداد افزونه ی زیاد هم روی سرعت سایتتون اثر میزاره .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من قالب همکارتون آقای افشین رو گذاشتم. نمیدونم همونطور که میگید سادس یا نه. از وقتی که این افزونه تصویر شاخص (Auto Post Thumbnail) رو نصب کردم سرعت سایتم پایین اومده.

حالا برای ویرایش قالب چی کار باید بکنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تمام تصاویر شاخص رو برداشتم و حجم صفحه به 1.4 تغییر کرد ولی بازم سرعت لود نسبت به قبلا خیلی پایینه!!! ببینید لطفا http://gtmetrix.com/reports/publicdl.com/gpJGTqyW

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر