• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
نسـتـــرن

رنگی کردن لوپ های سایت

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان من میخواستم لوپ هایی که داخل صفحه اصلی هستند رو یکی در میون ی رنگ خاصی کنم.منظورم از رنگ خاص اینه که بگراندش یکی در میون مثلا توسی(طوسی) باشه.البته نمیخوام لوپ های مثلا دسته بندیم عوض شن.فقط لوپ هایی که داخل صفحه اصلی هست.

لوپ های مذکور این ها هستند:


<ul>
<?php
$the_query = new WP_Query('cat=3,7,4&showposts=5&orderby=post_date&order=desc');
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?>
<li>
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail( 'thumbnail',array('class' => 'stylish'));
}
?>
<ul id="index-content">
<?php the_title(); ?>
<?php $excerpt = get_the_excerpt();
echo string_limit_words($excerpt,20);
?>
</ul>
</li>

<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>

</ul>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید برای تگ ul کلاس تعریف کنید، مثال:


<ul class="toosi">
<?php
$the_query = new WP_Query('cat=3,7,4&showposts=5&orderby=post_date&order=desc');
while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?>
<li>
<?php
if ( has_post_thumbnail() ) {
the_post_thumbnail( 'thumbnail',array('class' => 'stylish'));
}
?>
<ul id="index-content">
<?php the_title(); ?>
<?php $excerpt = get_the_excerpt();
echo string_limit_words($excerpt,20);
?>
</ul>
</li>
<?php endwhile; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</ul>


.toosi {background-color: #d6d6d6;}

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

ولی این همه مطالب رو توسی رنگ میکنه.درست میگم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


li:nth-child(odd) {
color: green;
}
li:nth-child(even) {
color: red;
}

http://stackoverflow.com/questions/5080699/using-css-even-and-odd-pseudo-classes-with-list-items

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممننونم

ببخشید این رو اگه به استایل شیتم اضافه کنم که تمام li ها رنگی میشن.نمیشن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله کلاس اون بخش رو قبلش قرار دهید .toosi

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب ببخشید من الان اون کلاسی که میخوام رنگاش هی عوض شن اسمش هست .tab1_container ul li

من اومدم این طوری کردم:


.tab1_container ul li:nth-child(odd) {
color: green;
}
.tab1_container ul li:nth-child(even) {
color: red;
}

یعنی این ها رو به استایل شیت اضافه کردم ولی هیچی نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

tab1_container قبل از ul هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله،قبل از اونه

البته درست شد،اشکالش این بود که داخل

.tab1_container ul li ی دونه background : #sfdsdf وجود داشت که نمیزاشت اعمال شه.خیلی ازتون سپاس گزارم

اما آقای پارسا نمیشه این کد رو طوری نوشت تا فقط پس زمینه رو عوض کنه؟این الان کل کادر و نوشته ها رو عوض کرد رنگش رو.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطوری که از کدتون بر می آد دوتا ul تو هم هستند چون در انتهای کدی که گذاشتید دوبار ul بسته شده که اشتباهه

به آخرین ul قبل از حلقه کلاس بدید یا به li داخل حلقه و بهش با سلکتوری که فرمودند کلاس بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط احسان ویکی
      طراح لوگوی حرفه ای می خوام برای سایت موزیک کسی هست ؟ اگه کسی می تونه یه چیز حرفه ای برام طراحی کنه خبر بده ، امیدوارم این پست مثل پستای دیگه انجمن بی جواب نمونه
    • توسط erfan021
      سلام دوستان ویردپرسی من تازه کارم
      من ورد پرسو نصب کردم و به خوبی وارد پنل مدیریت ورد پرس شدم ولی متاسفانه در هنگام مشاهده سایت این عکسو نشون میده میشه کمکم کنین

      با اینکه من قالب سایت هم نصب کردم و تنظیماتش هم انجام دادم
    • توسط prodesign
      سلام و عرض ادب خدمت دوستداران وب و فناوری.
      امروز براتون پوسته حرفه ای مجله ای و خبری ویکلی نیوز ( اخبار هفتگی) را آماده سازی کرده و فارسی سازی کرده ایم که امیدواریم از این پوسته بهره لارم را ببرید و استفاده کنید.
      تخفیف ۱۰ هزار تومانی پوسته
    • توسط hosein88
      سلام دوستان
      من سایتم را به هاست جدیدی انتقال دادم که متاسفانه ارور زیر را مدهد
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
      Warning: require(/home/nickbin/domains/nickbin.ir/public_html/wp-includes/functions.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/nickbin/domains/nickbin.ir/public_html/wp-settings.php on line 72
      Fatal error: require(): Failed opening required '/home/nickbin/domains/nickbin.ir/public_html/wp-includes/functions.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/nickbin/domains/nickbin.ir/public_html/wp-settings.php on line 72
    • توسط عمارگراف
      سلام دوستان
      وقتتون بخیر
      یه مسئله ای ذهنمرو مشغول کرده.
      میخوام یه کدی داشته باشم برای اسکرول بی نهایت - infinite scroll مثل سایتهای اجتماعی(fb - tw) که وقتی کاربر اسکرول میکنه به پایین بقیه تصاویر و مطالب لود بشه.
      اما نکته خاصش اینجاشت که میخوام این کد رو برای محتوای داخل یه مطلب بنویسم.
      یعنی :
      یه مطلب دارم که داخلش یه گالری دارم با 1000عکس.اما در مرحله اول فقط مثلا 10 تا تصویر لود بشن.بعدش که اسکرول اومد پایین 10 تا 10 تا تصاویر بعدی لود بشن.
      نکته دوم اینکه همون صفحه میخوام قابلیت فیلتر هم داشته باشه.
      یعنی :
      بعنوان مثال من تصاویر شاخص چندین مطلب رو لود میکنم توی یه صفحه ، میخوام بعدش بتونم به صورت ای جکس نتیجه رو فیلتر کنم.دقیقاً مث این سایت : زاهدنژاد
      پس شد دو نکته :
      1-چجوری اسکرول بی نهایت رو روی صفحات و مطالب اجرا کنم؟
      2-چجوری نتایج کوئری های وردپرس رو با ای جکس فیلتر کنم؟ (باید لینک دسته رو اون بالا بذارم و نتیجه رو توی content نمایش بدم؟)
      ممنون
      یا علی