great2012

درخواست کد برای ثابت کردن ادامه مطلب

13 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

این کدی هست که در حال حاضر با استفاده از اون ادامه مطلب سایت میاد:


<?php if (is_search()) the_excerpt(); else the_content(__('ادامه مطلب را بخوانيد »', 'kubrick')); ?>

اما من میخام که ادامه مطلب همیشه وجود داشته باشه چه از دکمه استفاده کرده یاشم و چه نکرده باشم.

از دوستان ممنون میشم بگن که باید با چه کدی عوض بشه.

با تشکر

ویرایش شده در توسط great2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

می تونید از کد زیر داخل حلقه استفاده کنید :


<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب</a>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

می تونید از کد زیر داخل حلقه استفاده کنید :


<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب</a>

با کد خودش جایگزین کردم ارور داد میشه بگید دقیقا کجا باید بزارم؟
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می خواید فقط لینک ادامه مطلب تو همه ی مطالب وجود داشته باشه یا اینکه ادامه مطلب به طور خودکار تولید شه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید من دکمه ادامه مطلب درست کردم و این دکمه رو مکان معین براش قرار دادم حالا میخام در همه ی پست ها وجود داشته باشه.

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید من دکمه ادامه مطلب درست کردم و این دکمه رو مکان معین براش قرار دادم حالا میخام در همه ی پست ها وجود داشته باشه.

با تشکر

خب کدی که دادم یا خودتون درست کردید رو کافیه داخل حلقه وردپرس بزارید مثلا بعد از همون کد پست اول شما!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حال حاضر من دو دکمه ادامه مطلب دارم.

1-حالا کد اولی رو به چه شکلی قرار بدم؟

2-چجوری به کد دومی کلاس بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حال حاضر من دو دکمه ادامه مطلب دارم.

1-حالا کد اولی رو به چه شکلی قرار بدم؟

2-چجوری به کد دومی کلاس بدم؟

کد اول رو به این صورت :


<?php if (is_search()) the_excerpt(); else the_content(''); ?>

جایگزین کن!

برای کد دوم هم می تونی به تگ a کلاس بدی.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اول رو به این صورت :


<?php if (is_search()) the_excerpt(); else the_content(''); ?>

جایگزین کن!

برای کد دوم هم می تونی به تگ a کلاس بدی.

ممنون ولی امکان کلاس دادن به همون کد وجود نداره؟
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان کدتون دقیقا چی هست؟ بزارید تا کلاس دهی کنیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین کدی که دوستمون گفتن:


<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب</a>

لازمه فایل ایندکس رو قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطور:

<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" class="readmore">ادامه مطلب</a>

کلاس : readmore

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد