great2012

درخواست کد برای ثابت کردن ادامه مطلب

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

این کدی هست که در حال حاضر با استفاده از اون ادامه مطلب سایت میاد:


<?php if (is_search()) the_excerpt(); else the_content(__('ادامه مطلب را بخوانيد »', 'kubrick')); ?>

اما من میخام که ادامه مطلب همیشه وجود داشته باشه چه از دکمه استفاده کرده یاشم و چه نکرده باشم.

از دوستان ممنون میشم بگن که باید با چه کدی عوض بشه.

با تشکر

ویرایش شده در توسط great2012

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

می تونید از کد زیر داخل حلقه استفاده کنید :


<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب</a>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ;

می تونید از کد زیر داخل حلقه استفاده کنید :


<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب</a>

با کد خودش جایگزین کردم ارور داد میشه بگید دقیقا کجا باید بزارم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می خواید فقط لینک ادامه مطلب تو همه ی مطالب وجود داشته باشه یا اینکه ادامه مطلب به طور خودکار تولید شه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید من دکمه ادامه مطلب درست کردم و این دکمه رو مکان معین براش قرار دادم حالا میخام در همه ی پست ها وجود داشته باشه.

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید من دکمه ادامه مطلب درست کردم و این دکمه رو مکان معین براش قرار دادم حالا میخام در همه ی پست ها وجود داشته باشه.

با تشکر

خب کدی که دادم یا خودتون درست کردید رو کافیه داخل حلقه وردپرس بزارید مثلا بعد از همون کد پست اول شما!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حال حاضر من دو دکمه ادامه مطلب دارم.

1-حالا کد اولی رو به چه شکلی قرار بدم؟

2-چجوری به کد دومی کلاس بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حال حاضر من دو دکمه ادامه مطلب دارم.

1-حالا کد اولی رو به چه شکلی قرار بدم؟

2-چجوری به کد دومی کلاس بدم؟

کد اول رو به این صورت :


<?php if (is_search()) the_excerpt(); else the_content(''); ?>

جایگزین کن!

برای کد دوم هم می تونی به تگ a کلاس بدی.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اول رو به این صورت :


<?php if (is_search()) the_excerpt(); else the_content(''); ?>

جایگزین کن!

برای کد دوم هم می تونی به تگ a کلاس بدی.

ممنون ولی امکان کلاس دادن به همون کد وجود نداره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان کدتون دقیقا چی هست؟ بزارید تا کلاس دهی کنیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین کدی که دوستمون گفتن:


<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>">ادامه مطلب</a>

لازمه فایل ایندکس رو قرار بدم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطور:

<a href="<?php the_permalink() ?>" title="<?php the_title(); ?>" class="readmore">ادامه مطلب</a>

کلاس : readmore

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید