• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
mam1371

مشکل در نمایش سایت در مرور گر اکسپلورر

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان قالبم در تمامی مرور گرها فیکس هست الا این مرورگر مزخرف اکسپلوره !

دوستان با اینکمه با چندتا کد مثل

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=8" />

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=9" />

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=10" />

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=11" />

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=12" />

تونستم سایت رو بالا بیارم در این مرورگر اما سایت در مرورگر اکسپلوره خیلی بد نشون میده !

قالب من دوتا استایل داره یکی استایل معمولی و دیگری به نام

ie.css

متاسفانه این قسمت از قالب کد خاصی به اون صورتی که استایل اصلی داره نداره !!!

تصاویر شو اینحاست :

در اکسپلوره post-2496-0-07336000-1372525128_thumb.jp

و در دیگر مرور گرها

post-2496-0-56938100-1372525160_thumb.jp

شاید بگید زیاد فرق نداره اما کافیه شما سایتو باهاش ببینید خیلی فاجعس !

شمارش صفحات و ...... همه همه فرقث دارن ! www.hadafdownload.com سایتمه لطفا اگه میتونید کمکم کنید

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا کدهای استایلتون برای ie مشکل دارن

فیکس زیادی نیاز داره...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کلا کدهای استایلتون برای ie مشکل دارن

فیکس زیادی نیاز داره...

سلام

مرتضی جان

کسی شما سراغ داری این کارو برام بکنه

هزینه ای هم باشه میدم

اگه کسی این لطف رو در حقم بکنه ممنون میشم !

ویرایش شده در توسط mam1371
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تیتر ها بهتره از تصویر استفاده کنید تا استایل درست میشه.

خودمم با همچین مشکلی روبرو بودم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تیتر ها بهتره از تصویر استفاده کنید تا استایل درست میشه.

خودمم با همچین مشکلی روبرو بودم.

سلام اشکان جان

لطف میکنی قضییه رو کمی بازش کنی

:wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در این استایل


.post h1 a {
background: linear-gradient(to bottom, #000000 21%, #2E88BB 98%) repeat scroll 0 0 transparent;
border-radius: 6px 6px 6px 6px;
color: white;
height: 65px;
margin: 0 0 10px;
padding: 6px;
text-shadow: 0 1px 0 #9F4F00;
}

این خط رو پاک کنید


background: linear-gradient(to bottom, #000000 21%, #2E88BB 98%) repeat scroll 0 0 transparent;

و به جای اون خط زیر رو قرار بدین


background:url('images/1.jpg') repeat-x scroll left top #2e84b5;

و عکس زیر را در پوشه قالب در پوشه images قرار بدین و اسم عکس رو 1 بزارین.

13728727491.jpg

امتحان کنید ببینید جواب میده.

ویرایش شده در توسط اشکان
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ُلام اشکان جان بسیار ممنون از زحمتت اما متاسفانه نمیشه !!

چون فایل style.css اصلی اجازه به ie .css

نمیده تغییراتی در قالب اصلی اتفاق بیفته این یک نمونه از کد style.css

}

.adress-finder .download {

background: #2e88bb; /* Old browsers */

background: -moz-linear-gradient(top, #2e88bb 21%, #256495 98%); /* FF3.6+ */

background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(21%,#2e88bb), color-stop(98%,#256495));

background: -webkit-linear-gradient(top, #2e88bb 21%,#256495 98%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */

background: -o-linear-gradient(top, #2e88bb 21%,#256495 98%); /* Opera 11.10+ */

background: -ms-linear-gradient(top, #2e88bb 21%,#256495 98%); /* IE10+ */

background: linear-gradient(to bottom, #2e88bb 21%,#256495 98%); /* W3C */

filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#2e88bb', endColorstr='#256495',GradientType=0 );

color: white !important;

font-size: 20px;

padding: 6px 9px;

-moz-border-radius: 3px;

border-radius: 3px;

border-bottom: 2px solid #356078;

text-shadow: 0px 1px 0px #356078;

}

در اینجا برای تمامی مرور گرها فیکس است ! اما بالای این کد یک متن است به اسم old browser اون کد رنگو تغییر میدم باعث تغییر در مرورگر در اکسپلوره میشه !

در صورتی که فکر میکردم این باید باعث تغییر دراکسپلوره شه !!

background: -ms-linear-gradient(top, #2e88bb 21%,#256495 98%); /* IE10+ */

ویندوز من 7 هست اکسپلورم هم قدیمی نیس !

ایا اینجا اون تغییرات رو اعمال کنم اشکان جان

ممنون از اینکه با صبر و حوصله جواب میدید

دوستان این کارو تو استایل اصلی انجام دادم و درست شد !! واقعا متشکرم

ویرایش شده در توسط mam1371
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اشکان جان

با توجه به ان چیزی که گفتی مبرم جلو و همه چیز اوکی هست ! اما

repeat-x scroll left top

این باعث میشه یک تیکه از راست یا چپ برش بخوره و اون چیزی که میخام نشه !!

اگه right بزارم

بر عکس میشع اگه جای این کد بهتری میشه گذاشت ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما این کد رو که میگین توی ie.css هستش فعال تغییر بدین.

این کد رو پاک کنید


border-radius: 3px;

و


border-radius: 6px 6px 6px 6px;

قرار بدین.

اگه نشد

اینم پاک کنید و امتحان کنید


border-bottom: 2px solid #356078;

ویرایش شده در توسط اشکان
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما این کد رو که میگین توی ie.css هستش فعال تغییر بدین.

این کد رو پاک کنید


border-radius: 3px;

و


border-radius: 6px 6px 6px 6px;

قرار بدین.

اگه نشد

اینم پاک کنید و امتحان کنید


border-bottom: 2px solid #356078;

اشکان جان این کارو کردم اما ! نمیشه !!

فک کنم مشکل از left top باشه

اخه عکسی که شما پیوست کردین رو نذاشتم من خودم با فتوشاپ

یکی عین اون عکسی که در مرورگرهای دیگس گذاشتم درست شد

اما متاسفانه همین left o top !!

مشکل همینحاست فک کنم !

ویرایش شده در توسط mam1371
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما همون old browser رو تغییر بدین و همین کد رو براش بزارین:


background: linear-gradient(to bottom, #000000 21%, #2E88BB 98%) repeat scroll 0 0 transparent

یا اینکه پاک کنید old browser رو.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ُلام اشکان جان بسیار ممنون از زحمتت اما متاسفانه نمیشه !!

چون فایل style.css اصلی اجازه به ie .css

نمیده تغییراتی در قالب اصلی اتفاق بیفته این یک نمونه از کد style.css

}

.adress-finder .download {

background: #2e88bb; /* Old browsers */

background: -moz-linear-gradient(top, #2e88bb 21%, #256495 98%); /* FF3.6+ */

background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(21%,#2e88bb), color-stop(98%,#256495));

background: -webkit-linear-gradient(top, #2e88bb 21%,#256495 98%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */

background: -o-linear-gradient(top, #2e88bb 21%,#256495 98%); /* Opera 11.10+ */

background: -ms-linear-gradient(top, #2e88bb 21%,#256495 98%); /* IE10+ */

background: linear-gradient(to bottom, #2e88bb 21%,#256495 98%); /* W3C */

filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#2e88bb', endColorstr='#256495',GradientType=0 );

color: white !important;

font-size: 20px;

padding: 6px 9px;

-moz-border-radius: 3px;

border-radius: 3px;

border-bottom: 2px solid #356078;

text-shadow: 0px 1px 0px #356078;

}

در اینجا برای تمامی مرور گرها فیکس است ! اما بالای این کد یک متن است به اسم old browser اون کد رنگو تغییر میدم باعث تغییر در مرورگر در اکسپلوره میشه !

در صورتی که فکر میکردم این باید باعث تغییر دراکسپلوره شه !!

background: -ms-linear-gradient(top, #2e88bb 21%,#256495 98%); /* IE10+ */

ویندوز من 7 هست اکسپلورم هم قدیمی نیس !

ایا اینجا اون تغییرات رو اعمال کنم اشکان جان

ممنون از اینکه با صبر و حوصله جواب میدید

دوستان این کارو تو استایل اصلی انجام دادم و درست شد !! واقعا متشکرم

کلا هر کدی که webkit داره با اکسپلور سازگار نیست مگر اینکه فیلترهای ie را بشناسید و بتونید براشون مطابق فیلترها باز نویسی کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انگاری تلسم شده :wacko: اصلا نمیشه

ممنون اشکلن جان سعی میکنم ببینم چی از آب در میاد !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اکسپلورر نه امنیت درست و حسابی داره و نه درست حسابی از زبان فارسی پشتیبانی میکنه ، بیشتر تازه کار های اینترنت از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنند .آمار ها هم نشون میده که اکسپورر فقط 17 درصد کاربران اینترنت رو داره ولی کروم و فایرفاکس و سفری هر کدام به ترتیب 31 ، 27 و 21 درصد کاربران رو به خودشون اختصاص دادند . پس سعی کن زیاد روی اکسپلورر مانور ندی .

ویرایش شده در توسط baladchi
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اره دوست عزیز اون حرف شما درست هست

اما رو اکسپلوره هم سازگار هم باشه بد نیس

روش اشکان بسیار عالی بود که یک مشکل کوچک داشت که اونم سعی می کنم برطرف کنم

با تشکر از همگی :wub:

ویرایش شده در توسط mam1371
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انگاری تلسم شده :wacko: اصلا نمیشه

ممنون اشکلن جان سعی میکنم ببینم چی از آب در میاد !

دوستان درست میگن شما همون حالت اولی بزارین اشکالی نداره که گرد نمیشه.میشه باش کنار اومد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان درست میگن شما همون حالت اولی بزارین اشکالی نداره که گرد نمیشه.میشه باش کنار اومد.

پستشو میکنم مگه میزارم

داداش درست شد دمه همه همه همه تون گرم

مخصوصا اشکان جان

بعدم از خودم و بقیه :D

مشکل در اینجاس که سایز عکس باید

حدود 70 * 38 باشد

دوستان اگه امتحان کردن نشد سایز عکس رو تغییر بدن تا اونی که باش ست هست اوکی شه !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری