nimyasoft

مشکل در به هم ریختگی قالب

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام قالب من مشکلی نداره کار میکنه ولی وقتی مطلب میذارم مطالب به هم میریزه به طرز شکل زیر خودتون هم نگا کنید ببیند مشکلش چیه.

اینم لینک سایت برید تست کنید تموم صفحات سایت رو کاملا، منظور منو متوجه میشید.

www.gamebox98.ir

اینم ی عکس از قالب که به هم ریخته

n1171_Capture.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

چند وقته با این قالب کار میکنین؟ و از کی این مشکل بوجود اومده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل style.css قالبتون این تکه کد را پیدا کنید

/* =Media

----------------------------------------------- */

.site-header img,

.entry-content img,

.comment-content img,

.widget img {

max-width: 100%; /* Fluid images for posts, comments, and widgets */

}

.site-header img,

.entry-content img,

img[class*=align],

img[class*=wp-image-] {

height: auto; /* Make sure images with WordPress-added height and width attributes are scaled correctly */

}

.site-header img,

.entry-content img,

img.size-full {

max-width: 100%;

width: auto; /* Prevent stretching of full-size images with height and width attributes in IE8 */

}

.entry-content img.wp-smiley,

.comment-content img.wp-smiley {

border: none;

margin-bottom: 0;

margin-top: 0;

padding: 0;

}

.wp-caption {

border: 1px solid #ccc;

max-width: 100%;

}

.wp-caption.aligncenter,

.wp-caption.alignleft,

.wp-caption.alignright {

margin-bottom: 1.5em;

}

.wp-caption img {

display: block;

margin: 1.2% auto 0;

max-width: 98%;

}

.wp-caption-text {

text-align: center;

}

.wp-caption .wp-caption-text {

margin: 0.8075em 0;

}

.site-content .gallery {

margin-bottom: 1.5em;

}

.gallery-caption {

}

.site-content .gallery a img {

border: none;

height: auto;

max-width: 90%;

}

.site-content .gallery dd {

margin: 0;

}

.site-content .gallery-columns-4 .gallery-item {

}

.site-content .gallery-columns-4 .gallery-item img {

}

/* Make sure embeds and iframes fit their containers */

embed,

iframe,

object {

max-width: 100%;

و مقدار تمام max-width که 100% است رو بکنید 90%

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام سایت منم یه همچی مشکلی داره

از اساتید کسی میتونه کمکم کنه

در همه جا فیکس هست الا این مرورگر اکسپلوره

www.hadafdownload.com

این دو تصاویر مختلف از سایتم در مرورگر اکسپلوره و دیگر مرورگرها !

post-2496-0-56938100-1372525160_thumb.jp

اینم اکسپلوره

این تیکه خوب سایت هست برش زدم قسمتهایی دیگش واقعا مزخرف

post-2496-0-07336000-1372525128_thumb.jp

و سایتم همین الانم که با اکسپلوره میاد بالا مدیون این کد هست ! :

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=8" />

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=9" />

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=10" />

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=11" />

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=12" />

ویرایش شده در توسط mam1371

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل style.css قالبتون این تکه کد را پیدا کنید

/* =Media

----------------------------------------------- */

.site-header img,

.entry-content img,

.comment-content img,

.widget img {

max-width: 100%; /* Fluid images for posts, comments, and widgets */

}

.site-header img,

.entry-content img,

img[class*=align],

img[class*=wp-image-] {

height: auto; /* Make sure images with WordPress-added height and width attributes are scaled correctly */

}

.site-header img,

.entry-content img,

img.size-full {

max-width: 100%;

width: auto; /* Prevent stretching of full-size images with height and width attributes in IE8 */

}

.entry-content img.wp-smiley,

.comment-content img.wp-smiley {

border: none;

margin-bottom: 0;

margin-top: 0;

padding: 0;

}

.wp-caption {

border: 1px solid #ccc;

max-width: 100%;

}

.wp-caption.aligncenter,

.wp-caption.alignleft,

.wp-caption.alignright {

margin-bottom: 1.5em;

}

.wp-caption img {

display: block;

margin: 1.2% auto 0;

max-width: 98%;

}

.wp-caption-text {

text-align: center;

}

.wp-caption .wp-caption-text {

margin: 0.8075em 0;

}

.site-content .gallery {

margin-bottom: 1.5em;

}

.gallery-caption {

}

.site-content .gallery a img {

border: none;

height: auto;

max-width: 90%;

}

.site-content .gallery dd {

margin: 0;

}

.site-content .gallery-columns-4 .gallery-item {

}

.site-content .gallery-columns-4 .gallery-item img {

}

/* Make sure embeds and iframes fit their containers */

embed,

iframe,

object {

max-width: 100%;

و مقدار تمام max-width که 100% است رو بکنید 90%

درست نشد هنوز بهم ریخته

درود

چند وقته با این قالب کار میکنین؟ و از کی این مشکل بوجود اومده؟

جدیدا نصب کردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز این استایل رو جایگزینش کن با اونی که توی قالبته.


.box.odd {
clear: right;
margin-right: 0;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید