• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
nimyasoft

مشکل در به هم ریختگی قالب

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام قالب من مشکلی نداره کار میکنه ولی وقتی مطلب میذارم مطالب به هم میریزه به طرز شکل زیر خودتون هم نگا کنید ببیند مشکلش چیه.

اینم لینک سایت برید تست کنید تموم صفحات سایت رو کاملا، منظور منو متوجه میشید.

www.gamebox98.ir

اینم ی عکس از قالب که به هم ریخته

n1171_Capture.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

چند وقته با این قالب کار میکنین؟ و از کی این مشکل بوجود اومده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی فایل style.css قالبتون این تکه کد را پیدا کنید

/* =Media

----------------------------------------------- */

.site-header img,

.entry-content img,

.comment-content img,

.widget img {

max-width: 100%; /* Fluid images for posts, comments, and widgets */

}

.site-header img,

.entry-content img,

img[class*=align],

img[class*=wp-image-] {

height: auto; /* Make sure images with WordPress-added height and width attributes are scaled correctly */

}

.site-header img,

.entry-content img,

img.size-full {

max-width: 100%;

width: auto; /* Prevent stretching of full-size images with height and width attributes in IE8 */

}

.entry-content img.wp-smiley,

.comment-content img.wp-smiley {

border: none;

margin-bottom: 0;

margin-top: 0;

padding: 0;

}

.wp-caption {

border: 1px solid #ccc;

max-width: 100%;

}

.wp-caption.aligncenter,

.wp-caption.alignleft,

.wp-caption.alignright {

margin-bottom: 1.5em;

}

.wp-caption img {

display: block;

margin: 1.2% auto 0;

max-width: 98%;

}

.wp-caption-text {

text-align: center;

}

.wp-caption .wp-caption-text {

margin: 0.8075em 0;

}

.site-content .gallery {

margin-bottom: 1.5em;

}

.gallery-caption {

}

.site-content .gallery a img {

border: none;

height: auto;

max-width: 90%;

}

.site-content .gallery dd {

margin: 0;

}

.site-content .gallery-columns-4 .gallery-item {

}

.site-content .gallery-columns-4 .gallery-item img {

}

/* Make sure embeds and iframes fit their containers */

embed,

iframe,

object {

max-width: 100%;

و مقدار تمام max-width که 100% است رو بکنید 90%

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام سایت منم یه همچی مشکلی داره

از اساتید کسی میتونه کمکم کنه

در همه جا فیکس هست الا این مرورگر اکسپلوره

www.hadafdownload.com

این دو تصاویر مختلف از سایتم در مرورگر اکسپلوره و دیگر مرورگرها !

post-2496-0-56938100-1372525160_thumb.jp

اینم اکسپلوره

این تیکه خوب سایت هست برش زدم قسمتهایی دیگش واقعا مزخرف

post-2496-0-07336000-1372525128_thumb.jp

و سایتم همین الانم که با اکسپلوره میاد بالا مدیون این کد هست ! :

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=8" />

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=9" />

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=10" />

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=11" />

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=12" />

ویرایش شده در توسط mam1371

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی فایل style.css قالبتون این تکه کد را پیدا کنید

/* =Media

----------------------------------------------- */

.site-header img,

.entry-content img,

.comment-content img,

.widget img {

max-width: 100%; /* Fluid images for posts, comments, and widgets */

}

.site-header img,

.entry-content img,

img[class*=align],

img[class*=wp-image-] {

height: auto; /* Make sure images with WordPress-added height and width attributes are scaled correctly */

}

.site-header img,

.entry-content img,

img.size-full {

max-width: 100%;

width: auto; /* Prevent stretching of full-size images with height and width attributes in IE8 */

}

.entry-content img.wp-smiley,

.comment-content img.wp-smiley {

border: none;

margin-bottom: 0;

margin-top: 0;

padding: 0;

}

.wp-caption {

border: 1px solid #ccc;

max-width: 100%;

}

.wp-caption.aligncenter,

.wp-caption.alignleft,

.wp-caption.alignright {

margin-bottom: 1.5em;

}

.wp-caption img {

display: block;

margin: 1.2% auto 0;

max-width: 98%;

}

.wp-caption-text {

text-align: center;

}

.wp-caption .wp-caption-text {

margin: 0.8075em 0;

}

.site-content .gallery {

margin-bottom: 1.5em;

}

.gallery-caption {

}

.site-content .gallery a img {

border: none;

height: auto;

max-width: 90%;

}

.site-content .gallery dd {

margin: 0;

}

.site-content .gallery-columns-4 .gallery-item {

}

.site-content .gallery-columns-4 .gallery-item img {

}

/* Make sure embeds and iframes fit their containers */

embed,

iframe,

object {

max-width: 100%;

و مقدار تمام max-width که 100% است رو بکنید 90%

درست نشد هنوز بهم ریخته

درود

چند وقته با این قالب کار میکنین؟ و از کی این مشکل بوجود اومده؟

جدیدا نصب کردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز این استایل رو جایگزینش کن با اونی که توی قالبته.


.box.odd {
clear: right;
margin-right: 0;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید