aminq10

پست ها به حالتی خاص

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

خدمت تمام دوستای گلم

امیدوارم همه خوب باشید

این اولین تاپیکم توی این انجمن

یه در خواست داشتم میخواستم ببینم

کسی میتونه چیزی که میخوام را برام درست کنه یا نه؟

ببینید من میخوام وقتی توی سایتم پست میدم پست ها به صورت شکل زیر توی کادر زیبا و هم چنین عکس سمت چپ دور عکس کادر باشه و توضیحات سمت راست و همچنین وقتی روی عکس کلیک میکنیم عکس بزرگ شه که این با افزونه هست ولی خوب گفتم که اسم افزونش را بم بگید چون یادم رفته :P

http://img4up.com/up2/42118284212737407026.jpg

http://img4up.com/up2/11144823762594323110.jpg

http://img4up.com/up2/74756657610941481666.jpg

ممنون و منتظر پاسخ مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای نمایش این گونه تصویر میتوانید از افزونه lightbox2 کمک بگیرید

برای کادربندی با توجه به قالب شیوه کد‌نویسی متفاوت است. نمونه ای قرار داده شد

post-template-WP-Parsi.zip

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی پارسا جان

یه سوال من استایل را اضافه کردم نیازی داره که حلقه پست را ادیت کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام کلاسها با توجه به نمونه باید تعیین بشه

این مسائل معمولا ابتدای طرح ریزی باید ایجاد بشه تا اخلالی بعدها ایجاد نکند

به هر حال میتوانید محتوای نمونه را در حلقه یا محتوای حلقه را با توجه به کلاسهای استایل تغییر دهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه یه لطفی کنی این را هم انجام بدی میترسم خراب بشه ممنون


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="post">
<div class="post_title">
<h1><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
<div class="date"><?php the_time('l ,j F , Y'); ?></div>
<div class="categoey"><?php the_category(' , ')?></div>
<div class="views"><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> بازدید </div>
</div>
<div class="post_body">
<div class="text">
<p><?php the_content(''); ?></p>
<div class="more"><a href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank" title="<?php the_title(); ?>" ><div class="moree" ></div></a></div>
</div>
</div>
<div class="post_bottom"></div>
</div><!--Post-->
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در استایل جدید

post-item را به post

content را به text

قسمت تصویر هم باید با زمینه دلخواه مقدار دهی یا از تصویر شاخص کمک بگیرید


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="post">
<div class="post_title">
<h1><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
<div class="date"><?php the_time('l ,j F , Y'); ?></div>
<div class="categoey"><?php the_category(' , ')?></div>
<div class="views"><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?> بازدید </div>
</div>
<div class="post_body">
<div class="text">
<p><?php the_content(''); ?></p>
<div class="more"><a href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank" title="<?php the_title(); ?>" ><div class="moree" ></div></a></div>
<div class="image">
<a href="http://gigadl.net/uploads/posts/2011-08/thumbs/1314368192_copycopy.jpg" rel="lightbox"><img src="http://gigadl.net/uploads/posts/2011-08/thumbs/1314368192_copycopy.jpg" height="200" width="200" /></a>
</div>
</div>
</div>
<div class="post_bottom"></div>
</div><!--Post-->
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iceplus
      سلام ممنون میشم کمکم کنید 
      افزونه ای میخوام که هم اعضا عضو بشن و هم بتونن تاریخچه سفارشاتشون رو ببینن 
      این افزونه رو سایت fafait.net داره ولی نمیدونم چیه
      عکسشو پیوست میکنم

    • توسط rahimi12345
      سلام
      داخل سایت افزونه  گرویتی  فرم و tracking order   نصب شده با فرم ساز فرم جدید می سازم  و می تونم حتی فرمی بسازم با ارسال داده کد پیگیری به کاربر نشان بده اما نمی دونم چطور با tracking order  و فرم ساخته شده   ارتباط برقرار کنم تا کد رهگیری می زنیم نتایج به کاربر نشان داده شود لطفا راهنمایی کنید
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//