• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
!Mojtaba

اضافه کردن شماره پست ، تاریخ

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

میخام همچین چیز به بالای عنوان مطالب هام اضافه کنم .... ! دقیقا چه کدی هست !؟

:::: 137261838611473_0sliweweerrwd.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

میخام همچین چیز به بالای عنوان مطالب هام اضافه کنم .... ! دقیقا چه کدی هست !؟

:::: 137261838611473_0sliweweerrwd.png

برای کد خبر که می تونید کد نوشته رو درج کنید به این صورت:


<?php the_ID(); ?>

یا از فیلد اضافی کمک بگیرید.

برای تاریخ هم از کد زیر استفاده کنید:


<?php the_date('Y/m/j - H:i'); ?>

راستی مطالب ها هم غلطه؛ مطالب خودش جمعه.

موفق باشید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای کد خبر که می تونید کد نوشته رو درج کنید به این صورت:


<?php the_ID(); ?>

یا از فیلد اضافی کمک بگیرید.

برای تاریخ هم از کد زیر استفاده کنید:


<?php the_date('Y/m/j - H:i'); ?>

راستی مطالب ها هم غلطه؛ مطالب خودش جمعه.

موفق باشید

مرسی

عنوان مطالب هام اضافه کنم

اون کد ها مثل این میشه ؟ :

:::: 137261838611473_0sliweweerrwd.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی

عنوان مطالب هام اضافه کنم

اون کد ها مثل این میشه ؟ :

:::: 137261838611473_0sliweweerrwd.png

همین چیزی رو که می خواید نشون میده، اما در مورد ظاهرش باید خودتون استایل بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

همین چیزی رو که می خواید نشون میده، اما در مورد ظاهرش باید خودتون استایل بدید.

مزسی

فقط یه مشکل !

الان این کد پسته منه :

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<div class="social">
<a href="http://balatarin.com/links/submit?phase=2&url=<?php echo $post_url; ?>&title=<?php echo $post_title ?>" rel="nofollow" target="_blank"><img src="<?php echo $template_directory_uri . '/images/social/balat.png'; ?>" title="اشتراک گذاري در بالاترين" alt="اشتراک گذاري در بالاترين" width="16" height="16" /></a>


<a href="http://www.cloob.com/share/link/add?url=<?php echo $post_url ?>&title=<?php echo $post_title ?>" rel="nofollow" target="_blank"><img src="<?php echo $template_directory_uri . '/images/social/cloob.gif'; ?>" title="اشتراک گذاري در کلوب" alt="اشتراک گذاري در کلوب" width="16" height="16" /></a>


<a href="https://www.facebook.com/sharer.php?u=<?php echo $post_url ?>&t=<?php echo $post_title ?>" rel="nofollow" target="_blank"><img src="<?php echo $template_directory_uri . '/images/social/facebook.png'; ?>" title="اشتراک گذاري در فيس بوک" alt="اشتراک گذاري در فيس بوک" width="16" height="16" /></a>

<a href="https://twitter.com/home/?status=<?php echo $post_title ?>-<?php echo $post_url ?>" rel="nofollow" target="_blank"><img src="<?php echo $template_directory_uri . '/images/social/twitter.png'; ?>" title="اشتراک گذاري در توييتر" alt="اشتراک گذاري در توييتر" width="16" height="16" /></a>
</div>




<div class="sitenav">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>">خانه</a>  »  <?php the_category(', '); ?>  »  <?php single_post_title(); ?>
</div>



<div id="post-<?php the_ID(); ?>" class="post">


<ul class="postinfo">
<h1><?php the_title(); ?></h1>
</ul>

<div class="clear">




</div>
<div class="entry">
<?php the_content('Read full entry »'); ?>
<?php wp_link_pages(array('before' => '<p><strong>Pages:</strong> ', 'after' => '</p>', 'next_or_number' => 'number')); ?>
</div><div class="clear"></div>
<ul class="postinfoB">
<?php
$post_url = get_permalink();
$post_title = get_the_title();
$template_directory_uri = get_template_directory_uri();
?>
</ul><div class="clear"></div>





<div class="social">
<a href="http://balatarin.com/links/submit?phase=2&url=<?php echo $post_url; ?>&title=<?php echo $post_title ?>" rel="nofollow" target="_blank"><img src="<?php echo $template_directory_uri . '/images/social/balat.png'; ?>" title="اشتراک گذاري در بالاترين" alt="اشتراک گذاري در بالاترين" width="16" height="16" /></a>


<a href="http://www.cloob.com/share/link/add?url=<?php echo $post_url ?>&title=<?php echo $post_title ?>" rel="nofollow" target="_blank"><img src="<?php echo $template_directory_uri . '/images/social/cloob.gif'; ?>" title="اشتراک گذاري در کلوب" alt="اشتراک گذاري در کلوب" width="16" height="16" /></a>


<a href="https://www.facebook.com/sharer.php?u=<?php echo $post_url ?>&t=<?php echo $post_title ?>" rel="nofollow" target="_blank"><img src="<?php echo $template_directory_uri . '/images/social/facebook.png'; ?>" title="اشتراک گذاري در فيس بوک" alt="اشتراک گذاري در فيس بوک" width="16" height="16" /></a>

<a href="https://twitter.com/home/?status=<?php echo $post_title ?>-<?php echo $post_url ?>" rel="nofollow" target="_blank"><img src="<?php echo $template_directory_uri . '/images/social/twitter.png'; ?>" title="اشتراک گذاري در توييتر" alt="اشتراک گذاري در توييتر" width="16" height="16" /></a>
</div>



<div id="my-related-post">
<h2 class="mymaxh2">مطالب مرتبط :</h2>
<ul class="mymaxhul">
<?php
$categories = get_the_category($post->ID);
if ($categories) {
$category_ids = array();
foreach($categories as $category) $category_ids[] = $category->term_id;
$args=array(
'category__in' => $category_ids,
'post__not_in' => array($post->ID),
'showposts'=>10, // Number of related posts that will be shown.
'caller_get_posts'=>1
);
$my_query = new wp_query($args);
if( $my_query->have_posts() ) {
while ($my_query->have_posts()) {
$my_query->the_post();
?>
<li class="mymaxposts">
<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</li>
<?php
}
}
}
?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</ul></div>




<div class="clear"></div>
<?php comments_template(); ?>

<!--
<?php trackback_rdf(); ?>
-->

</div><!-- post -->
<?php endwhile; ?>
<!-- navigation here -->
<?php else : ?>
<!-- not found here -->
<?php include TEMPLATEPATH. '/templates/not.found.html'; ?>
<?php endif; ?>

}

تو کده بالا دو تا المان اشتراک گذاری هست که فقط اونی که پایینه مطلب هست رو نشون میده ، و اونی که بالای پست هست رو نشون نمیده ... میدونید چرا ؟

فقط دوستان اومدید کنترل + اف5 رو بزنید ...

و این هم همون کده اشتراک گذاری هست :

<div class="social">
<a href="http://balatarin.com/links/submit?phase=2&url=<?php echo $post_url; ?>&title=<?php echo $post_title ?>" rel="nofollow" target="_blank"><img src="<?php echo $template_directory_uri . '/images/social/balat.png'; ?>" title="اشتراک گذاري در بالاترين" alt="اشتراک گذاري در بالاترين" width="16" height="16" /></a>


<a href="http://www.cloob.com/share/link/add?url=<?php echo $post_url ?>&title=<?php echo $post_title ?>" rel="nofollow" target="_blank"><img src="<?php echo $template_directory_uri . '/images/social/cloob.gif'; ?>" title="اشتراک گذاري در کلوب" alt="اشتراک گذاري در کلوب" width="16" height="16" /></a>


<a href="https://www.facebook.com/sharer.php?u=<?php echo $post_url ?>&t=<?php echo $post_title ?>" rel="nofollow" target="_blank"><img src="<?php echo $template_directory_uri . '/images/social/facebook.png'; ?>" title="اشتراک گذاري در فيس بوک" alt="اشتراک گذاري در فيس بوک" width="16" height="16" /></a>

<a href="https://twitter.com/home/?status=<?php echo $post_title ?>-<?php echo $post_url ?>" rel="nofollow" target="_blank"><img src="<?php echo $template_directory_uri . '/images/social/twitter.png'; ?>" title="اشتراک گذاري در توييتر" alt="اشتراک گذاري در توييتر" width="16" height="16" /></a>
</div>

آنلاین : http://www.zabbin.ir...راه-گم-شده-است/

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کد


<?php
$post_url = get_permalink();
$post_title = get_the_title();
$template_directory_uri = get_template_directory_uri();
?>

رو باید درست بعد از loop قرار بدی


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

ویرایش شده در توسط mehral
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد


<?php
$post_url = get_permalink();
$post_title = get_the_title();
$template_directory_uri = get_template_directory_uri();
?>

رو باید درست بعد از loop قرار بدی


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

نه دوسته من ... وقتی این اشتراک گذاری هارو اینجا قرار میدم :

<div id="post-<?php the_ID(); ?>" class="post">
<ul class="postinfo2">
<li class="ncat">شماره مطلب : <?php the_ID(); ?></li>
<li class="ncat">تاریخ مخابره : <?php the_date('Y/m/j - H:i'); ?></li>
<li class="ncat">شما اینجایید : <?php the_category(' , ') ?></li>
</ul>

تا همه اینها تو یه خط قرار بگیره ، تصویرشون رو نشون نمیده

انگار این کد اشتراک گذاری رو باید بعد از پست قرار بدی !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببین شما توی قسمت social اولیت داری از متغییر هایی استفاده می کنی که بعد از باکس social اونارو declare کردی پس منطقش اینه اینا قبل از استفاده declare بشن ....

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری