• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

خسته نباشید

من میخوام این فروم رو که 4 خونه هست به 12 یا 20 تا افزایش بدم

به نظرتون چیکارکنم

اینم فروم کلیک کنید

گزینه b3.php هم کدهاش اینه


<?php
*/require_once(dirname(__FILE__) . '/Cuscus.includer.php');
session_set_cookie_params(86400*30, null, '.'.$domain);
session_start();
require_once(dirname(__FILE__) . '/Smarty.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/../headfoot.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/Griffin-1.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/gpv.function.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/ggv.function.php');
//Imitate old register globals behaviour with a turned off "register_globals" setting
extract($_SERVER, EXTR_OVERWRITE);
extract($_POST, EXTR_OVERWRITE);
extract($_GET, EXTR_OVERWRITE);
?>

لطفا کمکم کنید متشکرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینجا انجمن پشتیبانی وردپرسه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

فکر میکنم منظور دوستمون فریم بود. درسته؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

خسته نباشید

من میخوام این فروم رو که 4 خونه هست به 12 یا 20 تا افزایش بدم

به نظرتون چیکارکنم

اینم فروم کلیک کنید

گزینه b3.php هم کدهاش اینه


<?php
*/require_once(dirname(__FILE__) . '/Cuscus.includer.php');
session_set_cookie_params(86400*30, null, '.'.$domain);
session_start();
require_once(dirname(__FILE__) . '/Smarty.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/../headfoot.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/Griffin-1.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/gpv.function.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/ggv.function.php');
//Imitate old register globals behaviour with a turned off "register_globals" setting
extract($_SERVER, EXTR_OVERWRITE);
extract($_POST, EXTR_OVERWRITE);
extract($_GET, EXTR_OVERWRITE);
?>

لطفا کمکم کنید متشکرم

سلام

ضمن خوشامدگویی باید بگم...

کدشو بذارید تا بگم! :rolleyes:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من از همه معذرت میخوام که موضوع رو بد جایی مطرح کردم یا به بخش اصلیش نرفتم

کدهاش PHP هستش بخاطر همین اینجا گذاشتم

میدونم پشتیبانی وردپرسه اما چون میدونم کارتون حرفه ای و درسته ازتون کمک خواستم

سلام

ضمن خوشامدگویی باید بگم...

کدشو بذارید تا بگم! :rolleyes:

سلام داداش ممنونم که کمکم میکنی

کد فریمش اینه


<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/control_frame2.css">
<title>عنوان</title>

<script type="text/javascript">

function RedirFrames(id1, url1, id2, url2, id3, url3, id4, url4)
{
document.getElementById('frame1').src = url1;
document.getElementById('frame2').src = url2;
document.getElementById('frame3').src = url3;
document.getElementById('frame4').src = url4;
}

</script>

</head>
<body id="body">

<center>

<iframe id='frame1' name="frame1" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px;" width="49%" height="49%"></iframe>
<iframe id='frame2' name="frame2" style="position: absolute; right: 0px; top: 0px;" width="50%" height="49%"></iframe>

<iframe id='frame3' name="frame3" style="position: absolute; left: 0px; bottom: 0px;" width="49%" height="49%"></iframe>
<iframe id='frame4' name="frame4" style="position: absolute; right: 0px; bottom: 0px;" width="50%" height="49%"></iframe>
</center>
</body>
</html>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من از همه معذرت میخوام که موضوع رو بد جایی مطرح کردم یا به بخش اصلیش نرفتم

کدهاش PHP هستش بخاطر همین اینجا گذاشتم

میدونم پشتیبانی وردپرسه اما چون میدونم کارتون حرفه ای و درسته ازتون کمک خواستم

خواهش می کنم! انجمن php برای همین سوالا هست دیگه.

فکر نکنم این کد کامل باشه. چون این فقط نمایش فریم ها هست.

برای افزودن فریم، باید توی تابع RedirFrames، آرگومنت های ورودی تابع رو بیشتر کنید، اینا همون آدرسهایی هستن که باید توی فریم ها نشون داده بشن. پس مثلا با اضافه کردن یکی میشه به شکل زیر:


function RedirFrames(id1, url1, id2, url2, id3, url3, id4, url4, url5)
{
document.getElementById('frame1').src = url1;
document.getElementById('frame2').src = url2;
document.getElementById('frame3').src = url3;
document.getElementById('frame4').src = url4;
document.getElementById('frame5').src = url5;
}

بعد هم یه فریم به صفحتون اضافه کنید که طبق کد ویرایش شده بالا میشه:


<iframe id='frame5' name="frame5" style="position: absolute; right: 0px; bottom: 0px;" width="50%" height="49%"></iframe>

ویرایش شده در توسط Anisi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش عزیزم من یه فایل پیدا کردم که توش کدهارو به این تغییر دادم اما باز نشد

نگاه کن


var timer = {$surf_timer}
var secid = ''
var usrid = 0
var timer_enabled = 1
var siteid1_rep = -1;
var siteid2_rep = -1;
var siteid3_rep = -1;
var siteid4_rep = -1;
var siteid5_rep = -1;
var siteid6_rep = -1;
var siteid7_rep = -1;
var siteid8_rep = -1;
var siteid9_rep = -1;
var siteid10_rep = -1;
var siteid11_rep = -1;
var siteid12_rep = -1;
var FirstSurfPage_displayed = false
{literal}
function start_timer(usrid_temp, secid_temp)
{
secid = secid_temp;
usrid = usrid_temp;
count_down();
}
function count_down()
{
setTimeout('count_down()', 1000);
if (timer_enabled)
{
document.getElementById('timer').value--;
if (document.getElementById('timer').value <= 0)
{
{/literal}
{if $mmax eq 0}
{literal}
top.window.moveTo(0,0);
if (document.all)
{
top.window.resizeTo(screen.availWidth,screen.availHeight);
}
else if (document.layers||document.getElementById)
{
if (top.window.outerHeight<screen.availHeight||top.window.outerWidth<screen.availWidth)
{
top.window.outerHeight = screen.availHeight;
top.window.outerWidth = screen.availWidth;
}
}
{/literal}
{/if}
{literal}
document.getElementById('timer').value = timer;
{/literal}
{if $FirstSurfPage_status eq true}
top.frames['target_frame'].location = 'target2.php?id=' + usrid + '&secid=' + secid;
{else}
{literal}
if (FirstSurfPage_displayed) {
top.frames['target_frame'].location = 'target2.php?id=' + usrid + '&secid=' + secid;
}
else {
//the FirstSurfPage is being displayed and we won't refresh the page yet
FirstSurfPage_displayed = true
setTimeout('top.frames[\'quadframes\'].location = \'quadframes.php\'', timer * 1000)
}
{/literal}
{/if}
{literal}
}
}
}
function UpdateData(base_ratio, sound_bonus, newurl, siteid, surfed_today, bonus_code, bonus_amount, siteid2, url2, siteid3, url3, siteid4, url4)
{
top.frames["control_frame"].surf_ratio = base_ratio
top.frames["control_frame"].usr()
ratio = base_ratio + sound_bonus
document.getElementById('credits_this_session').value = Math.round((parseFloat(document.getElementById('credits_this_session').value, 10) + ratio) * 10) / 10;
document.getElementById('surfed_today').value = surfed_today;
top.frames['quadframes'].RedirFrames(siteid, newurl, siteid2, url2, siteid3, url3, siteid4, url4, siteid5, url5, siteid6, url6, siteid7, url7, siteid8, url8, siteid9, url9, siteid10, url10, siteid11, url11, siteid12, url12,);
document.getElementById('url1').href = newurl;
document.getElementById('url2').href = url2;
document.getElementById('url3').href = url3;
document.getElementById('url4').href = url4;
document.getElementById('url5').href = url5;
document.getElementById('url6').href = url6;
document.getElementById('url7').href = url7;
document.getElementById('url8').href = url8;
document.getElementById('url9').href = url9;
document.getElementById('url10').href = url10;
document.getElementById('url11').href = url11;
document.getElementById('url12').href = url12;

siteid1_rep = siteid;
siteid2_rep = siteid2;
siteid3_rep = siteid3;
siteid4_rep = siteid4;
siteid4_rep = siteid5;
siteid4_rep = siteid6;
siteid4_rep = siteid7;
siteid4_rep = siteid8;
siteid4_rep = siteid9;
siteid4_rep = siteid10;
siteid4_rep = siteid11;
siteid4_rep = siteid12;

if (bonus_code != '')
{
document.getElementById('bonus_link').innerHTML = 'You won ' + bonus_amount + ' credits';
document.getElementById('bonus_link').href = 'get_bonus.php?id=' + usrid + '&code=' + bonus_code;
}
else
{
document.getElementById('bonus_link').innerHTML = '';
}
document.getElementById('banner_iframe').src = 'get_textad.php';
}
function stop_timer()
{
timer_enabled = 0;
}
function continue_timer()
{
timer_enabled = 1;
}
{/literal}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .