7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

خسته نباشید

من میخوام این فروم رو که 4 خونه هست به 12 یا 20 تا افزایش بدم

به نظرتون چیکارکنم

اینم فروم کلیک کنید

گزینه b3.php هم کدهاش اینه


<?php
*/require_once(dirname(__FILE__) . '/Cuscus.includer.php');
session_set_cookie_params(86400*30, null, '.'.$domain);
session_start();
require_once(dirname(__FILE__) . '/Smarty.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/../headfoot.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/Griffin-1.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/gpv.function.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/ggv.function.php');
//Imitate old register globals behaviour with a turned off "register_globals" setting
extract($_SERVER, EXTR_OVERWRITE);
extract($_POST, EXTR_OVERWRITE);
extract($_GET, EXTR_OVERWRITE);
?>

لطفا کمکم کنید متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجا انجمن پشتیبانی وردپرسه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

فکر میکنم منظور دوستمون فریم بود. درسته؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

خسته نباشید

من میخوام این فروم رو که 4 خونه هست به 12 یا 20 تا افزایش بدم

به نظرتون چیکارکنم

اینم فروم کلیک کنید

گزینه b3.php هم کدهاش اینه


<?php
*/require_once(dirname(__FILE__) . '/Cuscus.includer.php');
session_set_cookie_params(86400*30, null, '.'.$domain);
session_start();
require_once(dirname(__FILE__) . '/Smarty.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/../headfoot.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/Griffin-1.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/gpv.function.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/ggv.function.php');
//Imitate old register globals behaviour with a turned off "register_globals" setting
extract($_SERVER, EXTR_OVERWRITE);
extract($_POST, EXTR_OVERWRITE);
extract($_GET, EXTR_OVERWRITE);
?>

لطفا کمکم کنید متشکرم

سلام

ضمن خوشامدگویی باید بگم...

کدشو بذارید تا بگم! :rolleyes:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از همه معذرت میخوام که موضوع رو بد جایی مطرح کردم یا به بخش اصلیش نرفتم

کدهاش PHP هستش بخاطر همین اینجا گذاشتم

میدونم پشتیبانی وردپرسه اما چون میدونم کارتون حرفه ای و درسته ازتون کمک خواستم

سلام

ضمن خوشامدگویی باید بگم...

کدشو بذارید تا بگم! :rolleyes:

سلام داداش ممنونم که کمکم میکنی

کد فریمش اینه


<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/control_frame2.css">
<title>عنوان</title>

<script type="text/javascript">

function RedirFrames(id1, url1, id2, url2, id3, url3, id4, url4)
{
document.getElementById('frame1').src = url1;
document.getElementById('frame2').src = url2;
document.getElementById('frame3').src = url3;
document.getElementById('frame4').src = url4;
}

</script>

</head>
<body id="body">

<center>

<iframe id='frame1' name="frame1" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px;" width="49%" height="49%"></iframe>
<iframe id='frame2' name="frame2" style="position: absolute; right: 0px; top: 0px;" width="50%" height="49%"></iframe>

<iframe id='frame3' name="frame3" style="position: absolute; left: 0px; bottom: 0px;" width="49%" height="49%"></iframe>
<iframe id='frame4' name="frame4" style="position: absolute; right: 0px; bottom: 0px;" width="50%" height="49%"></iframe>
</center>
</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من از همه معذرت میخوام که موضوع رو بد جایی مطرح کردم یا به بخش اصلیش نرفتم

کدهاش PHP هستش بخاطر همین اینجا گذاشتم

میدونم پشتیبانی وردپرسه اما چون میدونم کارتون حرفه ای و درسته ازتون کمک خواستم

خواهش می کنم! انجمن php برای همین سوالا هست دیگه.

فکر نکنم این کد کامل باشه. چون این فقط نمایش فریم ها هست.

برای افزودن فریم، باید توی تابع RedirFrames، آرگومنت های ورودی تابع رو بیشتر کنید، اینا همون آدرسهایی هستن که باید توی فریم ها نشون داده بشن. پس مثلا با اضافه کردن یکی میشه به شکل زیر:


function RedirFrames(id1, url1, id2, url2, id3, url3, id4, url4, url5)
{
document.getElementById('frame1').src = url1;
document.getElementById('frame2').src = url2;
document.getElementById('frame3').src = url3;
document.getElementById('frame4').src = url4;
document.getElementById('frame5').src = url5;
}

بعد هم یه فریم به صفحتون اضافه کنید که طبق کد ویرایش شده بالا میشه:


<iframe id='frame5' name="frame5" style="position: absolute; right: 0px; bottom: 0px;" width="50%" height="49%"></iframe>

ویرایش شده در توسط Anisi
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش عزیزم من یه فایل پیدا کردم که توش کدهارو به این تغییر دادم اما باز نشد

نگاه کن


var timer = {$surf_timer}
var secid = ''
var usrid = 0
var timer_enabled = 1
var siteid1_rep = -1;
var siteid2_rep = -1;
var siteid3_rep = -1;
var siteid4_rep = -1;
var siteid5_rep = -1;
var siteid6_rep = -1;
var siteid7_rep = -1;
var siteid8_rep = -1;
var siteid9_rep = -1;
var siteid10_rep = -1;
var siteid11_rep = -1;
var siteid12_rep = -1;
var FirstSurfPage_displayed = false
{literal}
function start_timer(usrid_temp, secid_temp)
{
secid = secid_temp;
usrid = usrid_temp;
count_down();
}
function count_down()
{
setTimeout('count_down()', 1000);
if (timer_enabled)
{
document.getElementById('timer').value--;
if (document.getElementById('timer').value <= 0)
{
{/literal}
{if $mmax eq 0}
{literal}
top.window.moveTo(0,0);
if (document.all)
{
top.window.resizeTo(screen.availWidth,screen.availHeight);
}
else if (document.layers||document.getElementById)
{
if (top.window.outerHeight<screen.availHeight||top.window.outerWidth<screen.availWidth)
{
top.window.outerHeight = screen.availHeight;
top.window.outerWidth = screen.availWidth;
}
}
{/literal}
{/if}
{literal}
document.getElementById('timer').value = timer;
{/literal}
{if $FirstSurfPage_status eq true}
top.frames['target_frame'].location = 'target2.php?id=' + usrid + '&secid=' + secid;
{else}
{literal}
if (FirstSurfPage_displayed) {
top.frames['target_frame'].location = 'target2.php?id=' + usrid + '&secid=' + secid;
}
else {
//the FirstSurfPage is being displayed and we won't refresh the page yet
FirstSurfPage_displayed = true
setTimeout('top.frames[\'quadframes\'].location = \'quadframes.php\'', timer * 1000)
}
{/literal}
{/if}
{literal}
}
}
}
function UpdateData(base_ratio, sound_bonus, newurl, siteid, surfed_today, bonus_code, bonus_amount, siteid2, url2, siteid3, url3, siteid4, url4)
{
top.frames["control_frame"].surf_ratio = base_ratio
top.frames["control_frame"].usr()
ratio = base_ratio + sound_bonus
document.getElementById('credits_this_session').value = Math.round((parseFloat(document.getElementById('credits_this_session').value, 10) + ratio) * 10) / 10;
document.getElementById('surfed_today').value = surfed_today;
top.frames['quadframes'].RedirFrames(siteid, newurl, siteid2, url2, siteid3, url3, siteid4, url4, siteid5, url5, siteid6, url6, siteid7, url7, siteid8, url8, siteid9, url9, siteid10, url10, siteid11, url11, siteid12, url12,);
document.getElementById('url1').href = newurl;
document.getElementById('url2').href = url2;
document.getElementById('url3').href = url3;
document.getElementById('url4').href = url4;
document.getElementById('url5').href = url5;
document.getElementById('url6').href = url6;
document.getElementById('url7').href = url7;
document.getElementById('url8').href = url8;
document.getElementById('url9').href = url9;
document.getElementById('url10').href = url10;
document.getElementById('url11').href = url11;
document.getElementById('url12').href = url12;

siteid1_rep = siteid;
siteid2_rep = siteid2;
siteid3_rep = siteid3;
siteid4_rep = siteid4;
siteid4_rep = siteid5;
siteid4_rep = siteid6;
siteid4_rep = siteid7;
siteid4_rep = siteid8;
siteid4_rep = siteid9;
siteid4_rep = siteid10;
siteid4_rep = siteid11;
siteid4_rep = siteid12;

if (bonus_code != '')
{
document.getElementById('bonus_link').innerHTML = 'You won ' + bonus_amount + ' credits';
document.getElementById('bonus_link').href = 'get_bonus.php?id=' + usrid + '&code=' + bonus_code;
}
else
{
document.getElementById('bonus_link').innerHTML = '';
}
document.getElementById('banner_iframe').src = 'get_textad.php';
}
function stop_timer()
{
timer_enabled = 0;
}
function continue_timer()
{
timer_enabled = 1;
}
{/literal}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم