7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

خسته نباشید

من میخوام این فروم رو که 4 خونه هست به 12 یا 20 تا افزایش بدم

به نظرتون چیکارکنم

اینم فروم کلیک کنید

گزینه b3.php هم کدهاش اینه


<?php
*/require_once(dirname(__FILE__) . '/Cuscus.includer.php');
session_set_cookie_params(86400*30, null, '.'.$domain);
session_start();
require_once(dirname(__FILE__) . '/Smarty.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/../headfoot.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/Griffin-1.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/gpv.function.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/ggv.function.php');
//Imitate old register globals behaviour with a turned off "register_globals" setting
extract($_SERVER, EXTR_OVERWRITE);
extract($_POST, EXTR_OVERWRITE);
extract($_GET, EXTR_OVERWRITE);
?>

لطفا کمکم کنید متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجا انجمن پشتیبانی وردپرسه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

فکر میکنم منظور دوستمون فریم بود. درسته؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

خسته نباشید

من میخوام این فروم رو که 4 خونه هست به 12 یا 20 تا افزایش بدم

به نظرتون چیکارکنم

اینم فروم کلیک کنید

گزینه b3.php هم کدهاش اینه


<?php
*/require_once(dirname(__FILE__) . '/Cuscus.includer.php');
session_set_cookie_params(86400*30, null, '.'.$domain);
session_start();
require_once(dirname(__FILE__) . '/Smarty.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/../headfoot.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/Griffin-1.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/gpv.function.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/ggv.function.php');
//Imitate old register globals behaviour with a turned off "register_globals" setting
extract($_SERVER, EXTR_OVERWRITE);
extract($_POST, EXTR_OVERWRITE);
extract($_GET, EXTR_OVERWRITE);
?>

لطفا کمکم کنید متشکرم

سلام

ضمن خوشامدگویی باید بگم...

کدشو بذارید تا بگم! :rolleyes:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از همه معذرت میخوام که موضوع رو بد جایی مطرح کردم یا به بخش اصلیش نرفتم

کدهاش PHP هستش بخاطر همین اینجا گذاشتم

میدونم پشتیبانی وردپرسه اما چون میدونم کارتون حرفه ای و درسته ازتون کمک خواستم

سلام

ضمن خوشامدگویی باید بگم...

کدشو بذارید تا بگم! :rolleyes:

سلام داداش ممنونم که کمکم میکنی

کد فریمش اینه


<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/control_frame2.css">
<title>عنوان</title>

<script type="text/javascript">

function RedirFrames(id1, url1, id2, url2, id3, url3, id4, url4)
{
document.getElementById('frame1').src = url1;
document.getElementById('frame2').src = url2;
document.getElementById('frame3').src = url3;
document.getElementById('frame4').src = url4;
}

</script>

</head>
<body id="body">

<center>

<iframe id='frame1' name="frame1" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px;" width="49%" height="49%"></iframe>
<iframe id='frame2' name="frame2" style="position: absolute; right: 0px; top: 0px;" width="50%" height="49%"></iframe>

<iframe id='frame3' name="frame3" style="position: absolute; left: 0px; bottom: 0px;" width="49%" height="49%"></iframe>
<iframe id='frame4' name="frame4" style="position: absolute; right: 0px; bottom: 0px;" width="50%" height="49%"></iframe>
</center>
</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من از همه معذرت میخوام که موضوع رو بد جایی مطرح کردم یا به بخش اصلیش نرفتم

کدهاش PHP هستش بخاطر همین اینجا گذاشتم

میدونم پشتیبانی وردپرسه اما چون میدونم کارتون حرفه ای و درسته ازتون کمک خواستم

خواهش می کنم! انجمن php برای همین سوالا هست دیگه.

فکر نکنم این کد کامل باشه. چون این فقط نمایش فریم ها هست.

برای افزودن فریم، باید توی تابع RedirFrames، آرگومنت های ورودی تابع رو بیشتر کنید، اینا همون آدرسهایی هستن که باید توی فریم ها نشون داده بشن. پس مثلا با اضافه کردن یکی میشه به شکل زیر:


function RedirFrames(id1, url1, id2, url2, id3, url3, id4, url4, url5)
{
document.getElementById('frame1').src = url1;
document.getElementById('frame2').src = url2;
document.getElementById('frame3').src = url3;
document.getElementById('frame4').src = url4;
document.getElementById('frame5').src = url5;
}

بعد هم یه فریم به صفحتون اضافه کنید که طبق کد ویرایش شده بالا میشه:


<iframe id='frame5' name="frame5" style="position: absolute; right: 0px; bottom: 0px;" width="50%" height="49%"></iframe>

ویرایش شده در توسط Anisi
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش عزیزم من یه فایل پیدا کردم که توش کدهارو به این تغییر دادم اما باز نشد

نگاه کن


var timer = {$surf_timer}
var secid = ''
var usrid = 0
var timer_enabled = 1
var siteid1_rep = -1;
var siteid2_rep = -1;
var siteid3_rep = -1;
var siteid4_rep = -1;
var siteid5_rep = -1;
var siteid6_rep = -1;
var siteid7_rep = -1;
var siteid8_rep = -1;
var siteid9_rep = -1;
var siteid10_rep = -1;
var siteid11_rep = -1;
var siteid12_rep = -1;
var FirstSurfPage_displayed = false
{literal}
function start_timer(usrid_temp, secid_temp)
{
secid = secid_temp;
usrid = usrid_temp;
count_down();
}
function count_down()
{
setTimeout('count_down()', 1000);
if (timer_enabled)
{
document.getElementById('timer').value--;
if (document.getElementById('timer').value <= 0)
{
{/literal}
{if $mmax eq 0}
{literal}
top.window.moveTo(0,0);
if (document.all)
{
top.window.resizeTo(screen.availWidth,screen.availHeight);
}
else if (document.layers||document.getElementById)
{
if (top.window.outerHeight<screen.availHeight||top.window.outerWidth<screen.availWidth)
{
top.window.outerHeight = screen.availHeight;
top.window.outerWidth = screen.availWidth;
}
}
{/literal}
{/if}
{literal}
document.getElementById('timer').value = timer;
{/literal}
{if $FirstSurfPage_status eq true}
top.frames['target_frame'].location = 'target2.php?id=' + usrid + '&secid=' + secid;
{else}
{literal}
if (FirstSurfPage_displayed) {
top.frames['target_frame'].location = 'target2.php?id=' + usrid + '&secid=' + secid;
}
else {
//the FirstSurfPage is being displayed and we won't refresh the page yet
FirstSurfPage_displayed = true
setTimeout('top.frames[\'quadframes\'].location = \'quadframes.php\'', timer * 1000)
}
{/literal}
{/if}
{literal}
}
}
}
function UpdateData(base_ratio, sound_bonus, newurl, siteid, surfed_today, bonus_code, bonus_amount, siteid2, url2, siteid3, url3, siteid4, url4)
{
top.frames["control_frame"].surf_ratio = base_ratio
top.frames["control_frame"].usr()
ratio = base_ratio + sound_bonus
document.getElementById('credits_this_session').value = Math.round((parseFloat(document.getElementById('credits_this_session').value, 10) + ratio) * 10) / 10;
document.getElementById('surfed_today').value = surfed_today;
top.frames['quadframes'].RedirFrames(siteid, newurl, siteid2, url2, siteid3, url3, siteid4, url4, siteid5, url5, siteid6, url6, siteid7, url7, siteid8, url8, siteid9, url9, siteid10, url10, siteid11, url11, siteid12, url12,);
document.getElementById('url1').href = newurl;
document.getElementById('url2').href = url2;
document.getElementById('url3').href = url3;
document.getElementById('url4').href = url4;
document.getElementById('url5').href = url5;
document.getElementById('url6').href = url6;
document.getElementById('url7').href = url7;
document.getElementById('url8').href = url8;
document.getElementById('url9').href = url9;
document.getElementById('url10').href = url10;
document.getElementById('url11').href = url11;
document.getElementById('url12').href = url12;

siteid1_rep = siteid;
siteid2_rep = siteid2;
siteid3_rep = siteid3;
siteid4_rep = siteid4;
siteid4_rep = siteid5;
siteid4_rep = siteid6;
siteid4_rep = siteid7;
siteid4_rep = siteid8;
siteid4_rep = siteid9;
siteid4_rep = siteid10;
siteid4_rep = siteid11;
siteid4_rep = siteid12;

if (bonus_code != '')
{
document.getElementById('bonus_link').innerHTML = 'You won ' + bonus_amount + ' credits';
document.getElementById('bonus_link').href = 'get_bonus.php?id=' + usrid + '&code=' + bonus_code;
}
else
{
document.getElementById('bonus_link').innerHTML = '';
}
document.getElementById('banner_iframe').src = 'get_textad.php';
}
function stop_timer()
{
timer_enabled = 0;
}
function continue_timer()
{
timer_enabled = 1;
}
{/literal}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط amirrezaweb
      با سلام 
      میخواستم بدونم چجوری میتونم یک صفحه مثل صفحه ای که اینجا لینکشو گذاشتم درست کنم افزونه ای میخواد آیا؟ منظورم خلاصه بودن مطلباشه
      https://www.yasdl.com/category/نرم-افزار-اینترنت/نرم-افزار-مرورگر
       
    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required