• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

خسته نباشید

من میخوام این فروم رو که 4 خونه هست به 12 یا 20 تا افزایش بدم

به نظرتون چیکارکنم

اینم فروم کلیک کنید

گزینه b3.php هم کدهاش اینه


<?php
*/require_once(dirname(__FILE__) . '/Cuscus.includer.php');
session_set_cookie_params(86400*30, null, '.'.$domain);
session_start();
require_once(dirname(__FILE__) . '/Smarty.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/../headfoot.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/Griffin-1.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/gpv.function.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/ggv.function.php');
//Imitate old register globals behaviour with a turned off "register_globals" setting
extract($_SERVER, EXTR_OVERWRITE);
extract($_POST, EXTR_OVERWRITE);
extract($_GET, EXTR_OVERWRITE);
?>

لطفا کمکم کنید متشکرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینجا انجمن پشتیبانی وردپرسه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

فکر میکنم منظور دوستمون فریم بود. درسته؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوستان

خسته نباشید

من میخوام این فروم رو که 4 خونه هست به 12 یا 20 تا افزایش بدم

به نظرتون چیکارکنم

اینم فروم کلیک کنید

گزینه b3.php هم کدهاش اینه


<?php
*/require_once(dirname(__FILE__) . '/Cuscus.includer.php');
session_set_cookie_params(86400*30, null, '.'.$domain);
session_start();
require_once(dirname(__FILE__) . '/Smarty.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/../headfoot.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/Griffin-1.includer.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/gpv.function.php');
require_once(dirname(__FILE__) . '/ggv.function.php');
//Imitate old register globals behaviour with a turned off "register_globals" setting
extract($_SERVER, EXTR_OVERWRITE);
extract($_POST, EXTR_OVERWRITE);
extract($_GET, EXTR_OVERWRITE);
?>

لطفا کمکم کنید متشکرم

سلام

ضمن خوشامدگویی باید بگم...

کدشو بذارید تا بگم! :rolleyes:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من از همه معذرت میخوام که موضوع رو بد جایی مطرح کردم یا به بخش اصلیش نرفتم

کدهاش PHP هستش بخاطر همین اینجا گذاشتم

میدونم پشتیبانی وردپرسه اما چون میدونم کارتون حرفه ای و درسته ازتون کمک خواستم

سلام

ضمن خوشامدگویی باید بگم...

کدشو بذارید تا بگم! :rolleyes:

سلام داداش ممنونم که کمکم میکنی

کد فریمش اینه


<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<meta http-equiv="Content-Language" content="fa">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/control_frame2.css">
<title>عنوان</title>

<script type="text/javascript">

function RedirFrames(id1, url1, id2, url2, id3, url3, id4, url4)
{
document.getElementById('frame1').src = url1;
document.getElementById('frame2').src = url2;
document.getElementById('frame3').src = url3;
document.getElementById('frame4').src = url4;
}

</script>

</head>
<body id="body">

<center>

<iframe id='frame1' name="frame1" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px;" width="49%" height="49%"></iframe>
<iframe id='frame2' name="frame2" style="position: absolute; right: 0px; top: 0px;" width="50%" height="49%"></iframe>

<iframe id='frame3' name="frame3" style="position: absolute; left: 0px; bottom: 0px;" width="49%" height="49%"></iframe>
<iframe id='frame4' name="frame4" style="position: absolute; right: 0px; bottom: 0px;" width="50%" height="49%"></iframe>
</center>
</body>
</html>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من از همه معذرت میخوام که موضوع رو بد جایی مطرح کردم یا به بخش اصلیش نرفتم

کدهاش PHP هستش بخاطر همین اینجا گذاشتم

میدونم پشتیبانی وردپرسه اما چون میدونم کارتون حرفه ای و درسته ازتون کمک خواستم

خواهش می کنم! انجمن php برای همین سوالا هست دیگه.

فکر نکنم این کد کامل باشه. چون این فقط نمایش فریم ها هست.

برای افزودن فریم، باید توی تابع RedirFrames، آرگومنت های ورودی تابع رو بیشتر کنید، اینا همون آدرسهایی هستن که باید توی فریم ها نشون داده بشن. پس مثلا با اضافه کردن یکی میشه به شکل زیر:


function RedirFrames(id1, url1, id2, url2, id3, url3, id4, url4, url5)
{
document.getElementById('frame1').src = url1;
document.getElementById('frame2').src = url2;
document.getElementById('frame3').src = url3;
document.getElementById('frame4').src = url4;
document.getElementById('frame5').src = url5;
}

بعد هم یه فریم به صفحتون اضافه کنید که طبق کد ویرایش شده بالا میشه:


<iframe id='frame5' name="frame5" style="position: absolute; right: 0px; bottom: 0px;" width="50%" height="49%"></iframe>

ویرایش شده در توسط Anisi

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش عزیزم من یه فایل پیدا کردم که توش کدهارو به این تغییر دادم اما باز نشد

نگاه کن


var timer = {$surf_timer}
var secid = ''
var usrid = 0
var timer_enabled = 1
var siteid1_rep = -1;
var siteid2_rep = -1;
var siteid3_rep = -1;
var siteid4_rep = -1;
var siteid5_rep = -1;
var siteid6_rep = -1;
var siteid7_rep = -1;
var siteid8_rep = -1;
var siteid9_rep = -1;
var siteid10_rep = -1;
var siteid11_rep = -1;
var siteid12_rep = -1;
var FirstSurfPage_displayed = false
{literal}
function start_timer(usrid_temp, secid_temp)
{
secid = secid_temp;
usrid = usrid_temp;
count_down();
}
function count_down()
{
setTimeout('count_down()', 1000);
if (timer_enabled)
{
document.getElementById('timer').value--;
if (document.getElementById('timer').value <= 0)
{
{/literal}
{if $mmax eq 0}
{literal}
top.window.moveTo(0,0);
if (document.all)
{
top.window.resizeTo(screen.availWidth,screen.availHeight);
}
else if (document.layers||document.getElementById)
{
if (top.window.outerHeight<screen.availHeight||top.window.outerWidth<screen.availWidth)
{
top.window.outerHeight = screen.availHeight;
top.window.outerWidth = screen.availWidth;
}
}
{/literal}
{/if}
{literal}
document.getElementById('timer').value = timer;
{/literal}
{if $FirstSurfPage_status eq true}
top.frames['target_frame'].location = 'target2.php?id=' + usrid + '&secid=' + secid;
{else}
{literal}
if (FirstSurfPage_displayed) {
top.frames['target_frame'].location = 'target2.php?id=' + usrid + '&secid=' + secid;
}
else {
//the FirstSurfPage is being displayed and we won't refresh the page yet
FirstSurfPage_displayed = true
setTimeout('top.frames[\'quadframes\'].location = \'quadframes.php\'', timer * 1000)
}
{/literal}
{/if}
{literal}
}
}
}
function UpdateData(base_ratio, sound_bonus, newurl, siteid, surfed_today, bonus_code, bonus_amount, siteid2, url2, siteid3, url3, siteid4, url4)
{
top.frames["control_frame"].surf_ratio = base_ratio
top.frames["control_frame"].usr()
ratio = base_ratio + sound_bonus
document.getElementById('credits_this_session').value = Math.round((parseFloat(document.getElementById('credits_this_session').value, 10) + ratio) * 10) / 10;
document.getElementById('surfed_today').value = surfed_today;
top.frames['quadframes'].RedirFrames(siteid, newurl, siteid2, url2, siteid3, url3, siteid4, url4, siteid5, url5, siteid6, url6, siteid7, url7, siteid8, url8, siteid9, url9, siteid10, url10, siteid11, url11, siteid12, url12,);
document.getElementById('url1').href = newurl;
document.getElementById('url2').href = url2;
document.getElementById('url3').href = url3;
document.getElementById('url4').href = url4;
document.getElementById('url5').href = url5;
document.getElementById('url6').href = url6;
document.getElementById('url7').href = url7;
document.getElementById('url8').href = url8;
document.getElementById('url9').href = url9;
document.getElementById('url10').href = url10;
document.getElementById('url11').href = url11;
document.getElementById('url12').href = url12;

siteid1_rep = siteid;
siteid2_rep = siteid2;
siteid3_rep = siteid3;
siteid4_rep = siteid4;
siteid4_rep = siteid5;
siteid4_rep = siteid6;
siteid4_rep = siteid7;
siteid4_rep = siteid8;
siteid4_rep = siteid9;
siteid4_rep = siteid10;
siteid4_rep = siteid11;
siteid4_rep = siteid12;

if (bonus_code != '')
{
document.getElementById('bonus_link').innerHTML = 'You won ' + bonus_amount + ' credits';
document.getElementById('bonus_link').href = 'get_bonus.php?id=' + usrid + '&code=' + bonus_code;
}
else
{
document.getElementById('bonus_link').innerHTML = '';
}
document.getElementById('banner_iframe').src = 'get_textad.php';
}
function stop_timer()
{
timer_enabled = 0;
}
function continue_timer()
{
timer_enabled = 1;
}
{/literal}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم